ivana1112
|
Ej cure, evo konačno da se javim.. bili smo u Klaićevoj, na svu sreću nisu nas ostavili , ali smo zato dobili još jedan antibiotik, i morali smo se naručiti u Vinogradsku za jednu pretragu koja se može obaviti samo tamo ili na Rebru, pa dok smo povukli veze i vezice da to što prije obavimo, eto dobili termin za 23.1.,a čeka se po 2-3 mjeseca Uglavnom, ta pretraga nam je bitna da vidimo hoće li L morati ići na operaciju ili ne. Ako će morati, onda će se taj problem bubrega tako riješiti, a ako neće, onda će vjerojatno morati piti antibiotike do puberteta dok se to samo ne povuče! Ti bubrezi nam nikako ne daju mira Ovaj tjedan opet imamo skakanja po ambulantama, laboratorijima, moramo ponoviti sve nalaze, a po ovom vremenu ,mi se stvarno ne ide iz kuće! I još je anemičan, pa smo i željezo dobili Ali moj L sve to hrabro podnosi, i baš sam sretna što se to ne odražava na njega, i dalje je on moja slatka, debela, vesela ! Također, bravo anavi za Teu! Hrabrice male Bella, mi ne moramo ić na hzzo, mi smo automatski godinu dana na porodiljnom, s obzirom da smo nezaposlene,ili na školovanju. Sunshine, skroz te razumijem, ja sam isto po cijele dane sama, od 7 ujutro do 7 navečer, i subotom do 14h, a pon i petkom čak i do ponoći, samo smo nedjeljom svi zajedno! Nisam upućena u situaciju sa tikicom, pretpostavljam da je to netko s rr, u ovom što sam od vas pročitala, stvarno mi je žao, teške su to situacije, uopće za komentirati, a kamoli biti u takvoj. Curke, idem spavati, naporan je dan bio, čujemo se sutra! Laku noć