|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
19.1.2013 10:10:23   
Sunshine28
bella nisam joj dala orlano tabletu!user posted image lupcet sirup user posted image toje meni bolje, zao mi je stvaljti joj čepić u pakićuser posted image
mi smo opremljni kao apoteka, imamo kuci sve vraijante svega za nedaj boze user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1001
19.1.2013 10:21:44   
Sunshine28
ma ja sam hipohondar, imam za Em komodu sa tri pletene ladice, najdonja je krcata sa ljekovima i drugim "ljekovitim" cudima za svaki slucaj, a u frizider lupoceta u svim oblicima, kao da sam rodila trojčeke user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1002
19.1.2013 10:28:24   
tenkic
Današnja misija glasanja za frutek obavljena!

OK, onda danas nudim tikvice ili špinat....ma ništa se ne čudim što mi dijete neće mrkvu kad ju ni ja ne papam...tikvice i špinat obožavam, valjda će nam to bolje proći!

< Poruku je uredio tenkic -- 19.1.2013 10:29:36 >

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.
Neposredna veza do poruke: 1003
19.1.2013 10:45:27   
Jana1208
Jutro cure...

Ines i Sunshine bravo za hrabre bebice...i velike...user posted image user posted image user posted image
Čini se da smo mi još uvijek najsitnija beba tu...user posted image user posted image

Sunshine bravo za Em i kašice, bilo je i za očekivat da će njoj to super ići, ona je jedna jako disciplinirana beba...mamin ponos...user posted image

Mi kad idemo na pikicu odmah čim je dobijemo ljepimo gore frescopad gel oblog...neznam dal to koristite...nama je ped preporučila pa kupili u ljekarni...uglavnom on drži do 8 sati i hladi mjesto pikice, pa vjerujem da je i manje boli...a preko njega se normalno obučemo jer je jako tanki...user posted image user posted image

Tenkić ni ja nebi forsirala mrkvicu više, možda da probaš opet nakon nekog vremena...a mi ćemo je danas probati prvi put...,mi smo do sad papali samo krušku i jabuku...user posted image

Inače L se jučer uspijela okrenut sa trbuha na leđa i to dvaput...neznam dal slučajno, ali kad ugleda neku igračku koju želi u daljini čini sve da nekako dođe do nje...i onda zaglavi pa urla...user posted image
user posted image
I da, konačno je uspijela uhvatit nožice koje joj nedaju mira već duže vrijeme, pa nam je sad to glavna zanimacija,a čarape nam neuredno strše, jer ih navlači...user posted image

Anne, stvarno mi je žao zbog Tikice, mislim da nema riječi kojima bi se ta bol mogla opisat, a stvarno joj se divim zbog njenog teksta koji je napisala nakon što je izgubila bebe, jer je i iz takve boli izvukla nešto lijepo i našla utjehu i u tom kratkom vremenu koje je provela sa svojim curama...stvarno jedna velika žena...molimo za nju da smogne hrabrosti i nastavi dalje još jača...user posted image

Cure uživajte u vikendu sa svojim obiteljima...nama danas kumče slavi 4. ročkas pa ćemo na njenu proslavicu...user posted image

Odoh sad pogledat slikice i naravno, glasat za Andy...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.
Neposredna veza do poruke: 1004
19.1.2013 11:57:04   
andydea
jutreko i podnekouser posted image
Jučer sam imala jako naporan dan...ali ne sa Di nego financijski lom u banciuser posted image ..ma joj...sad sam bolje
Suny malena ti je prekrasnauser posted image ...slike su super
Kaj se tiče najbolje prevencije za temper.najbolji su čepiči u guzu,nemojte se bojatiuser posted image
Čepići djeluju odmah,a sirup malo kasnije počinje djelovati....
Tenkić ponudi joj mrkvicu opet za par dana,a sad započni sa nečim drugimuser posted image
Di za 2 dana ima 5mj..pa počinjemo od tada sa povrćemuser posted image
Fala vam curke kaj glasateuser posted image user posted image user posted image -nemojte zaboraviti preko vikendauser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1005
19.1.2013 14:00:59   
Sunshine28
hvala Jana, nisam nikad cula za te obloge! odmah sam poslala didu da joj to kupi, kaze bas taj nema nigdje ali kupio je nesto slicno pa ce nam donjeti poslijepodne..vidis bella, i dalje nemam sve unatoc gomilanju user posted image user posted image user posted image I da Jana, bravo za L i okretanje!
Em se danas prvi put, nicim izazvana okrenula sama sa leđa na stomak! user posted image user posted image user posted image
inace, sad spava kao top, pojela je drugu polovicu svoje teglice mrkvice i popila manju dozu mlijeka, stvarno je malo zmajček! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1006
19.1.2013 16:36:58   
tenkic
bella, ja sam ti opustošila DM i pokupovala sve kašice na kojima je pisalo od 4 mjeseca...ništ ne kuham dok gospođica ne počne jesti značajnije količine (kao što papa EM)

tikvice s krumpirom su prošle bolje od mrkvice, mada opet samo par žličica....i dalje je cica zakon!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1007
19.1.2013 23:58:27   
LorVer
Vecer

super za sve bebe kaj fino papaju.

Sany tvoja Em je stvarno beba za pozeljeti, pa deset takvih bi imala. user posted image user posted image

Mi smo bolesniuser posted image . Starije curke kašljaju i sad krenula Mar sa kašljem i šmrcanjem. Vec dvije noci ne spavam pa skoro nista.
Nadam se da nece dugo potrajati.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1008
20.1.2013 10:49:20   
Sunshine28
LorVer stvarno ti nije lako!
nekako si mi ti ovih dana stalno u mislima! sinoc sam te se opet sjetila kada sam se u 10 navecer trudila ostati budna samo da malo pricam sa mm! ima osjecaj da se jedva vidimo user posted image
samo da cure brzo ozdrave...

kod nas sinoc spektakl zbog zubica, ali uspjeli smo nekako zaspati, od danas joj mazem onaj dentinox gel zubno meso, kazu da pomaze, vidjet cemo....

inace oblog koji nam je dida donio nema veze s onim sto si ti Jana pricala...obicni toplo/hladni gel u vrecici...u ljekranama su mu rekli da to sto ti koristis nikada nisu imali! stvarno sam se ponovno razbijesnila! kao da zivim u drugoj drzavi...ovo je vec jedno peta stvar koju vi cure iz zg normalno kupujete u ljekranama, a ja moram izmisljati kako do toga, uh! bas sam ljuta! user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 20.1.2013 10:50:28 >

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1009
20.1.2013 11:35:29   
Jana1208
Jutrooo...user posted image

Da Sunshine to nije to, frescopad je ko flaster koji se lijepi gore i samo je za jednokratnu upotrebu...mi imamo u blizini ljekarnu u kojoj sve kupujemo i dosad sve što smo tražili a oni nemaju nam naruče...magistar se lijepo spoji na net i zajedno tražimo...user posted image user posted image ...uvijek stigne za dan do dva...Čudno da u Osijeku puno stvari nema, ja nisam iz Zg, već iz Varaždina, a mi smo puno manji od Osijeka i s ničim nemamo problema...user posted image

LorVer brzo ozdravljenje želimo curama... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1010
20.1.2013 12:18:08   
andydea
jutreko...user posted image
Evo moj Di smazao svoju omiljnu rižu(ja kuham) sa kruškomuser posted image ...to mu je omiljeno...sutra je za nas veliki dan,punimo 5mj. i papamo mukvicuuser posted image user posted image
LorVer želim curkama brzo ozdravljenjeuser posted image
Suny a da ti odeš u neku drugu ljekarnuuser posted image user posted image
curke uživajte u vikenduuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1011
20.1.2013 12:25:14   
Sunshine28
stvarno nemam pojma zasto kod nas nista nema, cure se sjecaju da sam ja cak i uloske za poslje poroda narucivala iz zagreba! horor....sestra mi zivi u zg, a i kum od Em pa budem zamolila njih da nam kupe, ovisno tko prvi bude dolazio...ali stvarno samod toga umorna vise....najveci grad istocno od zg, a kao da zivim u mrdusi donjoj!

evo Em slistila opet polovicu mrkvice+ manja doza mlijeka i ponovno se onesvjestila...kao i jucer...stvarno je disciplinirana, ne znam samo na koga! user posted image user posted image user posted image

tenkic ona jede one hipp teglice od 125g, odnosno po obroku cca 60g, nije to neka kolicina pa se ni meni jos ne kuha..kada dođemo do računice jedna kašica - jedan obrok onda krecem sama ih raditi, samo budem probala sama napraviti kašicu o batata, to mi je ped. preporucila, a toga nema kupovno...inace odlucila sam kako cemo 6 dana (3 teglice) mrkva, pa ond tako brokula, pa batat i onda cu joj dati vocne....mama mi kaze da je tako najbolje da se navikne na pojedine okuse...

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1012
20.1.2013 18:57:35   
tenkic
nama danas tikvice s krumpirom nisu prošle. ne kužim. jedan dan papa OK, drugi dan neće otvoriti usta?!?!
da ne spominjem da kad ju MM pokuša nahraniti onda sigurno neće ništa pojesti jer odbija otvoriti usta
al eto, tješim se da je još mala

mene nešto hvata...grr...boli me grlo, slijeva se iz nosa i sva sam nikakva, baš bezveze user posted image

Neposredna veza do poruke: 1013
20.1.2013 22:49:48   
anne
Mi imamo danas mali rođendan! user posted image Kako je to brzo prošlo.
Zadnje dane mi je R malo zezala s kašicama, ali je danas pojela kaj got i koliko got sam joj dala. Isto smo jele rižu. Vidiš Andy super ideja - nisam još išla u kombinacije, ali ovo s kruškom zvuči super.user posted image

Bella i moja uglavnom super jede, često i premalo skožim Prvih dvoje još i danas jede loše, ali ova će izgleda - kako kaže pedijatrica biti uhranjena.user posted image

tenkic ne brini - normalno je da tako povremeno zezaju - sve je ovo još privikvanje na nešto drugo osim mlijeka, mirise, okuse, teksture...

Blendate li kašice? Naša pedijatrica kaže samo ribati ili protisnuti, ali blendano mi puno bolje jede...

Došla mi je prva user posted image samo da ne boli jako.

< Poruku je uredio anne -- 20.1.2013 22:50:36 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1014
20.1.2013 22:59:44   
ivana1112
Večer curke! user posted image

Evo konačno da se javimo nakon ludog vikenda! user posted image
Najprije da pohvalim svog L kako je konačno uspio okrenuti se s leđa na trbuh i obrnuto user posted image user posted image Isto tako, ničim izazvano kao vaše bebe, samo se počeo okretati! user posted image Izgleda da ne treba ništa forsirati, kad budu spremni, sami će sve napraviti! user posted image
Nas i dalje muče zubići, malo slabije jedemo ovih dana, a bome i spavamo! user posted image

Ali da vam se pohvalim, ovaj vikend smo mm i ja išli s kumovima u Bjelovar, jednu kuću smo iznajmili za vikend, nas 4, L je ostao kod bake na čuvanju user posted image

Znači, drvena kuća, unutra sve kamen i drvo, kamin, vani vinograd, sjenica, šuma..prekrasno. Mi smo si unutra kurili vatricu, grijali se, igrali pictionary, cugali pomalo, zajebancija user posted image a vani hladno, snijeg, i tak iz tople kućice gledaš snijeg vani ..idilično! user posted image Budem postavila koju sliku ovih dana pa da vam pokažem, cure, stvarno je mrak! user posted image Romantika, samo takva user posted image
Mm veli, ak dođeš tam 3 puta godišnje, garant troje djece napraviš user posted image user posted image user posted image

Pohvala svim bebicama koje već papaju kašice user posted image user posted image user posted image

Idem danas malo ranije spavati, naporan vikend je iza nas user posted image

Laku noć vama i user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K
Neposredna veza do poruke: 1015
20.1.2013 23:25:39   
anne
prekrasno ivana!user posted image
stavi slike da vidimo.
dakle stiže bebica?user posted image

I ja bi malo landrala, a nitko se ne nudi da pričuva tri bisera. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1016
21.1.2013 10:10:13   
ivana1112
Ma ne curke, moj mm se samo šalio user posted image
Mi ne planiramo drugo još bar 4-5 godina user posted image

Ja moram prvo faks završit, zaposlit se.. user posted image
I planiram stavit spiralu, pa me zanima jel imao tko kakvih iskustva s tim? Ili zna nekoga ko je to koristio? user posted image

Anne, ja kašice sve radim sa štapnim mikserom, i to sve full zdrobim dok ne bude glatko (znam da bi trebalo u grubo biti) ali kad moj L diže želudac čim dođe do sitne grudice ili bilo čega što nije glatka tekstura.

Bella, moja noć je bila identična, L se cijelu noć samo vrtio, i vrtio, i vrtio, pa malo cendra, pa plače... užas. Probdijela sam cijelu noć. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1017
21.1.2013 10:33:37   
Sunshine28
bravo ivana! user posted image user posted image user posted image
ja sanjam o takvom vikendu user posted image
nije problem u Em, nju bi vec cuvali, vec u tome sto mm nema sanse da ne radi vikendom, a na jedan dan nam se ne isplati ici nigdje...mislisla sam da odemo za moj rođendan, vidjet cemo...
ajd svakao mi posalji na pp gdje ste tocno bili, koliko vas je izaslo i ako moze neki link da pogledam kako izgleda, zvuci super...

kod nas nista posebno....gel za zubice izgleda pomogao, mirna noc, mirno jutro....i danas definitvno štenja!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1018
21.1.2013 11:45:51   
andydea
jutrekouser posted image
Napočetku odmah ANNE user posted image user posted image user posted image  za mali rođendan....
BELLA ovako: svakako kuhaj 20 min...pa pusti da nabubri...smiksaj na 1min...da bude glatko...ja miksam do god nema zubiće..još su oni mali...i za početak ne radi velike količine...user posted image
IVANA pisala sam na temi o spirali...ja sam ju imala 2 puta...i nikada više...mm i ja se pazimo i to je najprirodnije...imala sam teške upale,obilne menge...svaki mjesec završila u bolnici na infuziji...dok ju nisam izvadila van..od tada sve idealno...nikakve iscjedke,ni upale nemam...čista ko suzica...i kolko god mi je teško kaj ga mm vadi van svaki putuser posted image user posted image user posted image ...ali ja sam zdrava žena...a sa druge strane nisam trudna...samo kad hoćuuser posted image user posted image

Nego danas je i nama veliki dan-punih 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image
Imamo 8,100g i 68cm...-na našoj vagi i mjeračniciuser posted image user posted image -ali do sad se pokazala uvijek točnauser posted image
Samo moje kile nejdu nikamouser posted image user posted image user posted image
Danas smo papali prvi puta mukvicu i nije bio oduševljen,probat ćemo kasnije...mislim da je moj sin ipak slatkokusac na meneuser posted image user posted image user posted image

Hvala vam puno kaj glasate za frutekuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 1019
21.1.2013 13:57:17   
ivana1112
user posted image za Di! Veliki dečko! user posted image

Suny, poslala sam ti pp. user posted image

Nego, Andy, meni se samo jedanput dogodilo da mm nije na vrijeme uspio izvadit, al ga je izvadio, i nakon 9mj,(doduše ja sam 8mj nosila L) evo ti našeg user posted image ! A stvarno mi nije za igrati se, a ovo mi se čini najpraktičnije! Pilule nikad nisam i nikad neću,a kondomi...hmmm, pa to je skup sport! user posted image Imam još briseve za napraviti sljedeći tjedan, pa ako bude sve u redu, s gin ću dog kako, kada i koju? user posted image Koju si ti imala? Hormonsku, bakrenu? Gin mi je rekla da će mi se baš tada ciklusi ujednačiti, i biti manje obilni, jer meni su uvijek bile obilne i neredovite user posted image . Čula sam već za par takvih loših iskustva, al bome i pozitivnih. Još ću se konzultirati s gin, al to mi se čini najizglednije rješenje!

Voljela bih da se ne moram štititi, ali...šta je tu je! user posted image

Glasali user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1020
21.1.2013 14:02:46   
andydea
mi smo uspjeli smazati mrkvicu sa rižom,ali mrkva sama nema šanseuser posted image user posted image
IVANA ja sam imala bakrenuuser posted image ...ako već stvarno želiš stavi si hormonsku Mirenu...za nju sam čula da je najbolja...ali uz nju možeš čak izgubiti i menguuser posted image  i košta oko 500-1000kn...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 1021
21.1.2013 15:45:57   
tenkic
Čestitam slavljanicima!
Danas tikvice opet nisu nikako prošle. Eto mi smo izgleda jedni od onih roditelja koji ako se popapa jedna do dvije male žličice kašice moramo biti sretni.
No treba napomenuti da će ona možda nešto i popapati ali samo i isključivo ako smo nas dvije same u sobi i ako ju ja hranim. Inače ni MMu, ni baki ne želi ni usta otvoriti, samo gleda di sam ja i di je cica...

E, da, baka je ozdravila (u pravi tren jer sam ja strgana od ovoga što me čopilo u nedjelju) pa opet imam pomoć preko dana user posted image user posted image user posted image

Jučer sam probala uspavati Bo na cici i nisam uspjela. Ubacila sam ju u krevetić i tamo se igrala s plišancima. Onda sam poslala MM da ju uspava i odjednom čujem cerekanje. On nju nuna u želji da ju uspava a ona vrišti od smijeha-nikad budnija...ludnica. Al preslatka je kad vrišti od smijeha. Na kraju ju je uspavao pod kuhinjskom napom i zaključio da je preteška za ta ununavanja i da moramo promijeniti taktiku...hmmm...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1022
21.1.2013 21:21:42   
Jana1208
Večer cure...user posted image

Prvo čestitamo Rebeki mali roćkas i Dianu 5 mjeseci...user posted image user posted image

Mi već dva dana papamo mrkvicu, jučer par žličica, danas pola hippove kašice....mrvica moja je otvarala usta i papala, a zadnje dvije žličice su joj se već dizale gore...user posted image ...ne čudi me što ju baš klinci ne vole, baš ima neki fuj okus ta mrkva, možda da joj doma spremimuser posted image user posted image ...uglavnom, odlučila sam da nakon što ovu pojedemo da nećemo više papat mrkvu samu, već ću joj umješat malo u rižu ili negdje da lakše pojede...žao mi joj je trpat, a vidim da joj presjeda...user posted image

Bella ja sam već bila pisala da se mi puno okrećemo u krevetiću unatoč vreći....i zadnjih par noći zaspi s glavicom lagano zagnjurenom u ogradicu u pokušaju okretanja...ja je više ne diram i ne izravnavam jer se ona sama vrati na leđa nakon nekog vremena...osim kad zaglavi, ali onda nas sve obavijesti...user posted image user posted image

Moram pohvalit L, zadnjih para dana lijepo odspava oko podneva i to od pola sata do sat i pol, evo danas je dva sata spavala...doduše ne u svojem krevetiću, već na našem, ali nema veze, bitno da je spavala...nek joj njen bude samo za noćno spavanje...čini mi se da ju dosta izmori ovo stalno koprcanje, pa onda slađe spava....doduše po noći se još uvijek budi svaka 2-3 sata, ali navikli smo već....ona povuče cicu par puta i zaspi, ja je stavim natrag u njen krevetić i nastavimo spavati...user posted image

Ivana user posted image user posted image za vikend....mi smo danas malo tužni, jer nam tate neće biti do četvrtaka najverojatnije...ma preživjet ćemo nekako, nas dvije smo već tim....više-manje...user posted image user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1023
21.1.2013 22:13:27   
andydea
većeruser posted image
BELLA cijeli dan mislim na tebeuser posted image ...jesi skuhala proso sa kruškom?user posted image
Vidim da vas sve muči spavanje i okretanje...vreća ili ne???- mi za sada još nemamo koprcanja po krevetu...DI mirno spava..tu i tamo ga nađem zakrivljenog...a u vreći je miran i neide nigdje user posted image ....nekad ga ni ne stavim unutra...
Nego jeste digle ogradice na višlji nivo u kibičima???-ja još nisam...
JANA ja sam mu stavila mrkvicu sa rižom i sve je stamaniouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1024
21.1.2013 22:53:31   
Sunshine28
evo i mene jednom u grobarskoj smjeni user posted image
cestitke za R i Di!
moram pohvaliti Em i njen odnos prema mrkvi - evo četiri dana za redom za "ručak" (hranjenje oko podeva) uredno jede čistu hipp "Moju prvu mrkvu za dojenčad" i svaki dan dan nakon mrkve sve manje pije mlijeka, izgleda da cemo kroz 2-3 tjedna uspjet uvesti kašicu kao zamjenu za jedan mljecni obrok...prvi dan je nakon mrkve popila skoro cijelu svoju dozu 210 ml., a evo danas jedva 100ml, i nije kasnije trazila jesti mimo rasporeda tak da kontam kada uspije pojesti cijelu teglicu mlijeko vise nece trebati user posted image user posted image user posted image
ali ne treba se veseliti prerano, tak da jos uvijek drzim fige...
zato nas i dalje muce zubici...mislim da je krenuo jos jedan, stalno su joj prsti u ustima, kupa se u slini i stalno cendraaaaa....tak mi zna propeglat zivce...nakon sat-dva cendranja bez prestanka zrela sam za ludnicu...sta god da napravim ne pomaze...danas sam se pokupila s njom i otisla kod prijateljice - lakse je slusati cendranje u paru user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!