ivana1112
|
Andy, tad smo naručeni u Klaićevoj u pon, 15do1, al nadam se da će sve bit u redu, pa da ćemo u utorak u šetnju Kaj se tiče bakterije, izlječiva je, anibioticima, al tak mi ga je žao, već je dobio antibiotik i mora ga pit 2 mjeseca, nadam se da neće sad još jedan dobit. Al veseli me to što se te bakterije ne manifestiraju u njegovom ponašanju, on je i dalje veseljak, i zato sam sigurna da ga makar ne boli ništa za Di i kašice, eto vidiš, pa zar ti nije onda žao uskraćivat mu takvu hranu do 6.mj, jer znam da si bila isključivo za dojenje do 6.mj, kad vidiš kako lijepo papaju, i još se debljaju i buckaju! Ja sam jedva čekala uvesti kašice, premda je samo na mom mlijeku bio! Curke, bez vaših savjeta ne bi uspjela! Sany, imaš pravo, mislim da je ključ uspjeha da se dijete dobro izmori prije noćnog spavanja. Onih pol sata što bi možda odspavao oko 19 njemu ne znače baš puno, a meni otežaju cijelu večer! Za osip, mslim da je od znoja, tak je moj L imao po ljeti, sve ispod brade, vrata crveno! Mislim da samo malo češće obrisati vlažnom krpicom, i obrisat, posušiti, da ne ostane vlažno! Dobru zabavu ti želim Ja još čekam da moj malo poraste da ga ostavim mužu, on je rekao da će ga on voditi u ribičiju, a da ja onda mogu di oću Bella, e.coli imamo svi u organizmu u određenim količinama, a sad dal se to prenosi, ne znam. A dosad još nisi mu radila urinokulturu? Al on da ima, onda bi ti imao temperaturu, jer je to upala mokraćnih puteva, i vjeruj mi, znala bi da mu je nešto! Nadam se da neće vaši imati s tim problema, to su užasni bolovi, i srce te boli kad ih gledaš, a ne možeš im pomoći! i u većini slučajeva potrebno je bolničko liječenje! Al streptokok je taj koji sam mu prenijela, a za koji sam pila antibiotike 2 puta u trudnoći i na samom porodu dobila antibiotik. Al očito je udahnuo streptokok na porodu!