|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
11.1.2013 22:56:29   
andydea
Može Ivana dogovoreno user posted image  Možemo u pon.meni paše oko 13h...ak si za...
Bravo za Luuser posted image user posted image user posted image ...za hrabrost i za spavanje...veliki sam dečkouser posted image
Jel se ta bakterija može izlječiti do kraja???-kaj vele dr.?user posted image
DI je danas pojeo kašicu sa jabukom i žitaricama u 5minuser posted image  i to 200ml user posted image ...gladuš mali...
Uživam kad vidim kako lijepo papa...user posted image
Bella kako uho???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 926
12.1.2013 9:24:06   
Sunshine28
ivana bravo za L mjere i dvije uspjesne noci za redom user posted image user posted image user posted image bas mi je drago da ste konacno uspjeli! samo ustraj....ma mislim da je poanta u tome da se beba poslijepodne dobro izmori i onda joj kupanac i zadnji obrok bude kao konjski sedativ user posted image u prilog tome govori i nasa situacija od sinoc...Em jucer spavala prijepodne skoro cijelo, pa od 3-4 zaspala na meni, a ja ju pustila jer mi je bila slatka, onda je predala baki na cuvanje da odem kod frizera i vratim se ja oko pola 8 a onda spava! i sve to je imalo za rezultat da se moja curka prvi put nakon 2 mjeseca probudila u sred noci - 3.20 - i pocela nas dozivati, ja u cuduu dođem do krevetica, a onda budna-budna, smije se i lupa nogicama! nista - presvlacenje, nocno hranjenje i sva sreca pa je odmah nakon toga zaspala....danas nema sanse da poslijepodne trepne, a kamoli zaspi! user posted image
veceras ima da bude zlato - mama ide prvi put u provod nakon godinu dana! doduse ne van, ali kod legice na rodjedan, pravi zenski! ona ima curicu od 10 mj., ali njen muz joj je za rodjedan poklonio to da on ode sa malom kod dida i bake na spavanje, a ona da si napravi tulumcic doma! bravo za ovog tatu! odmah sam i ja dobila ideju! user posted image
uglavnom, frizuru imam, uz to deset__ kila sam laksa i spremna da se malo opustim! drzite mi fige da prodje bez poziva od doma!user posted image

Ivana zao mi je za bakteriju, nece valjda morati u bolnicu! evo ja drzim fige za vas da dobijete kucnu njegu! slazem da je to bolje za bebe..

i pitanjce, Em dobila nekakav osip na vratom pregibu ispod brade...ja joj to sada mazem uljem za bebe...jer to ok? netko ima slicno iskustvo?

e, a sada moja curka i ja idemo u set__nju! sunce izaslo, predivno je toplo!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 12.1.2013 9:29:21 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 927
12.1.2013 12:03:49   
ivana1112
Andy, tad smo naručeni u Klaićevoj u pon, 15do1, al nadam se da će sve bit u redu, pa da ćemo u utorak u šetnju user posted image user posted image user posted image

Kaj se tiče bakterije, izlječiva je, anibioticima, al tak mi ga je žao, već je dobio antibiotik i mora ga pit 2 mjeseca, nadam se da neće sad još jedan dobit. user posted image

Al veseli me to što se te bakterije ne manifestiraju u njegovom ponašanju, on je i dalje veseljak, i zato sam sigurna da ga makar ne boli ništa user posted image

user posted image za Di i kašice, eto vidiš, pa zar ti nije onda žao uskraćivat mu takvu hranu do 6.mj, jer znam da si bila isključivo za dojenje do 6.mj, kad vidiš kako lijepo papaju, i još se debljaju i buckaju! Ja sam jedva čekala uvesti kašice, premda je samo na mom mlijeku bio! user posted image

Curke, bez vaših savjeta ne bi uspjela! Sany, imaš pravo, mislim da je ključ uspjeha da se dijete dobro izmori prije noćnog spavanja. Onih pol sata što bi možda odspavao oko 19 njemu ne znače baš puno, a meni otežaju cijelu večer!

Za osip, mslim da je od znoja, tak je moj L imao po ljeti, sve ispod brade, vrata crveno! Mislim da samo malo češće obrisati vlažnom krpicom, i obrisat, posušiti, da ne ostane vlažno!

Dobru zabavu ti želim user posted image
Ja još čekam da moj user posted image malo poraste da ga ostavim mužu, on je rekao da će ga on voditi u ribičiju, a da ja onda mogu di oću user posted image user posted image user posted image

Bella, e.coli imamo svi u organizmu u određenim količinama, a sad dal se to prenosi, ne znam. A dosad još nisi mu radila urinokulturu? Al on da ima, onda bi ti imao temperaturu, jer je to upala mokraćnih puteva, i vjeruj mi, znala bi da mu je nešto! Nadam se da neće vaši user posted image imati s tim problema, to su užasni bolovi, i srce te boli kad ih gledaš, a ne možeš im pomoći! i u većini slučajeva potrebno je bolničko liječenje!

Al streptokok je taj koji sam mu prenijela, a za koji sam pila antibiotike 2 puta u trudnoći i na samom porodu dobila antibiotik. Al očito je udahnuo streptokok na porodu! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K
Neposredna veza do poruke: 928
12.1.2013 17:25:29   
LorVer
Bella, meni ti je moj doktor reko da se antibiotik ne pije kod svake upale uha. Vec meni da kapi protiv bolova koje kapam u uho ili tabletu analgetik.
Ovdje kod nas ti jako tesko daju antibiotik. Svaki put prije davanja antibiotika kontroliraju krv i uzimaju bris grla.
Pa uzmi neki analgetik da ti prođu bolovi. user posted image

Sany, namaži Em sa melemom. Nama to uvijek pomogne kad bi se ispod brade zacrvenilo. user posted image
I želim ti dobar provod. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 929
13.1.2013 10:58:29   
Sunshine28
joj cure bas mi je bilo dobro! napricala se, popila 2-3 case vina, nasmijala se, dosla doma u pola 2, a mm i Em spavaju svaki u svom krevetcu user posted image
ja sam ju stavila spavati u 9 i otisla, nije se pomaknula...a mm-u bilo dosadno pa i on otisao spavati user posted image
ali sam ju jedva odrzala budu jucer popodne...od 5 do 7 jos nekako, ali od 7 do pola 9 borba, pjevanje, plesanje, igracke, kotrljanje...sva sreca pa su oko 8 naletili dida i baka pa su oni pomogli zadnjih pola sata...naravno, cim je pojela onesvjestila se i opet standarnih 11 sati! user posted image user posted image user posted image

LorVer hvala, probat cu sa melemom, ne mogu vjerovati da se nisam ranije sjetila, a koristim ga stalno za sve!

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 930
13.1.2013 11:49:24   
tenkic
Mi smo jučer proslavili 5 mjeseci! Prošetali smo do centre, mala je prava špicerica, čim smo ju izvukli iz kolica nabacila je osmjeh i prolaznici su komentirali kak je slatka! Nitko ponosniji od mame! Nabacili smo joj i sunčane naočale da zaštitimo plave okice, ali stalno su joj padale pa smo odustali.

Malena je otežala pa sam zaključila da mi je teško furati kolica s košarom, tako da smo danas namontirali sportski dio. Malo me muči to što ju neću moći gledati dok ju vozim, al br će ona moći okolo zjakati....no nisam baš sretna s kupolom na sportskom dijelu, mislim da će joj sunčeko smetati....no s obzirom na vremensku prognozu za ovaj tjedan, s tim nećemo imati problema. U sniježnim uvijetima idemo u šetnju u klokanici!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.
Neposredna veza do poruke: 931
13.1.2013 14:56:02   
LorVer
Sany, bas mi je drago da si se super provela. user posted image
Blago tebi, kad ti Em tak super odspava noc. Mar se budi jos uvijek 2-3 puta.user posted image

Ja vise ne nosim Mar u klokanici jer mi je pre teska. Bez kolica nikuda.

Bella, user posted image bas mi je drago da ti je bolje. I nemoj sad dirati uho, to je normalno da sad nekih par dana ne cujes dobro. Otcepit ce se samo od sebe.

sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 932
13.1.2013 19:25:37   
Sunshine28
evo cure da prijavim, krenuo nam prvi zubic, ne znam bas te brojeve, ali uglavnom dolje ljevo blize sredini user posted image
uglavnom Em jadna cvili cijeli dan i stavlja prsic na zubic koji izbija i sliniiiiii....nadam se da ce noc biti ok....

bella super zbog uha! ma glavno da ne boli!

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 933
14.1.2013 11:07:28   
andydea
Snijeg svud pada zvona ,zvone.....user posted image user posted image user posted image .....mm ostao domauser posted image user posted image user posted image
Kod nas pada li ga padauser posted image user posted image
Prvo želim svimuser posted image user posted image user posted image  koje su rođene 12. sa zakašnjenjem čestitati na njihovim mjesecima user posted image user posted image
Mi smo slavili Laurin ročkas i imali još babinje ovaj vikenduser posted image ...nikako se nisam mogla javitiuser posted image
BELLA drago mi je da ti je boljeuser posted image
SUNY kaj već zubići...?-bravo za EMuser posted image
ajde nek si se ti nama malo provela user posted image user posted image user posted image ....za sve nasuser posted image
TENKIĆ svaka čast za šetnje gradom, ja bez muža nigdjeuser posted image user posted image user posted image  mislim po gradu...samo po kvartuuser posted image
DI je super...baš uživamo u njemu...i mi imamo 2x kašicuuser posted image ...ujutro oko 11h voćnu, a navećer prije spavanja rižuuser posted image ....za sad smo još na jabuci i rižiuser posted image ...idemo polakouser posted image

Ne znam dali sam vam spomenula da mi još imamo kućnu idilu...nismo raskitili bor ,ma ništa..i dalje svijetlimouser posted image ....i baš nam je super...biti će sve do 1.2...i sad nam je još pao snijeguser posted image user posted image user posted image ....
Šaljem vam sniježnu pusu....pišemo se kasnije...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 934
14.1.2013 11:26:57   
tenkic
ja prošli tjedan raskitila bor i izbacila ga van jer sam se pobojala da mu je u stanu prevruće i da se počeo sušiti. ako već tad nije riknuo, bojim se da će ga sad dotući ovaj snijeg :(

andy, evo kuha se riža u pretisu...baš me zanima kako će se to svidjeti Bo. Mislim da malo švrljam s tom dohranom, nemam neki raspored hranjenja nego ju hranim kad je dobro raspoložena (jer onda hoće sve popapati) pa jedan dan dobije žitarice u 4, jedan dan u šest, a ako zaglibimo negdje vani znam joj ih dati i oko 7 ili pol 8

mrkvu i dalje s gađenjem odbija. i onu kupovnu, a jučer sam joj i skuhala pa ništa od toga

voće još nisam probala davati

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 935
14.1.2013 11:40:43   
andydea
TENKIĆ probaj joj staviti 2-3 žličice u proso...pa buš vidjela dali bu htjela...tak bum i ja sa mrkvicom...jer mrkva sama po sebi ni ja ju nebi jela user posted image
I ja ću danas popodne kuhati proso za navećeruser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 936
14.1.2013 11:58:42   
tenkic
ja radim proso iz kutije, s ad mlijekom pa sumnjam da bi uz to pasala još i mrkva

nego, ova kombu alga- odrezala sam komad, namočila i toga je onda ispalo puno pa sam samo dio od 1cm ubacila u ovu rižu. što se radi s ostatkom? ponovo se posuši i koristi?
a kod klope to se pretpostavljam ne jede nego je bitno samo da se žitarice s time kuhaju, zar ne?
smijem ja tu rižu usitniti sa štapnim mikserom (jer nemam pasirku)?
i što to znači na vrh žlice rižinog slada, jako jako malo?..on je tekući i gusti, pojma nemam kako će se uopće razmutiti u toj riži

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 937
14.1.2013 12:11:30   
anavi1981
bok curke,evo da vam se i ja konačno javim.tea je 17.12.bila na operaciji srca u linzu,trajala je 5h.hvala dragom bogu sve je prošlo odlično i nemora na drugu operaciju.prošlu subotu smo stigli doma.super se oporavlja.milina ju je gledati kako sada ljepo diše kada spava.jedino što smo imali problema kada su je odvikavali od tih jakih ljekova,to je bilo katastrofa...vrištanje,bacanje...užas...ali prošlo je i to.sad super jede,bočica samo po noći ako se probudi,što je rijetko.velika je mazulja...08.01.2013.je napunila 5mj.ima hrpu ljekova ali nemam problema kada ih treba popiti.sad samo redovne kontrole i uživancija sa djecom doma. pozz svima user posted image user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 938
14.1.2013 12:26:48   
Sunshine28
anavi bravo za tvoju hrabru bebicu! drago mi je da je sada dobro i da je malo srce dobro podnjelo operaciju!
user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu anavi1981)
Neposredna veza do poruke: 939
14.1.2013 12:38:51   
LorVer
Anavi, stalno mi je bila u glavi tvoja mala mrva.
Bas mi je drago da si se javila user posted image i naravno da je sa Teom sve dobro proslo user posted image user posted image
Sad lijepo uživajte svi skupa, zavrijedili ste. user posted image

Andy, kod vas jos božicni ugođaj, a ja u petak pocinjem vec sa kicenjem za fašnik.
Kod nas je ovdje jeko poznat isto ko i u Samoboru i Rijeci u HR. user posted image

Mar papa sve obroke sa žlicom jedino dobije flašicu mlijeka kad ide spavati. I sad vec vidim da cu imati problema ju odviknuti od toga jer bez nje mi nece zaspati.

(Odgovor članu anavi1981)
Neposredna veza do poruke: 940
14.1.2013 12:44:39   
anne
A joj anavi... super da je dobro prošlo!

Ajme snijega??? Jel se još vidimo u srijedu?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 941
14.1.2013 12:48:33   
andydea
anavi ,mislimo na tebe često....joj hvala Bogu da je sve super prošlo...user posted image user posted image user posted image ...javljaj nam se češće...velike puse šaljemo hrabroj princeziuser posted image

TENKIĆ -kuhani proso se kuha sa combu algom....a ne onaj iz kutijeuser posted image ...isto tako i za kuhanu rižu...
Rižin slad se stavlja jako,jako malo, znaći na vrh žličice...tako da će ti ona staklenka od 250ml trajati dugo,dugouser posted image
Ako imaš gotovi proso i napraviš ga sa prokuhanom vodom tu ne stavljaš combu algu,jer nema smisla...a mrkvicu možeš umješati...ja umješam jabuku i super pojede,a tako ću i mrkvicu...probaj...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 942
14.1.2013 13:00:36   
andydea
Anne mislim da ništa od srijedeuser posted image ...drugi puta draga

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 943
14.1.2013 16:16:19   
tenkic
Anavi baš mi je drago da je sve dobro prošlo i da je Tea OK, da dobro napreduje i raste. Sad uživajte!

Bella, super da si se izliječila, samo ti popij taj antibiotik do kraja...kakav je to fitness za bebe? Jedva čekam izvještaj!

Andy, ma naravno da neću ovo iz kutije raditi s kombu algom. Inače, nisam baš nešto zadovoljna ovom rižom koju sam danas skuhala. Bilo je sve nešto mljackavo i sluzavo, a mislim da mi nešto s pretisom ne štima. Bo baš nije bila oduševljena, usitnila sam joj štapnim mikserom, ali te male količine koje ja njoj ponudim, dok se pritisak u pretisu smanji, procijedi i izmiksa, sve se jako brzo ohladi pa čak ni meni baš nije djelovalo uvjerljivo (ja sam si dodala soli pa sam pojela ostatak za ručak)....primjetila sam da mi je rižin slad na vrhu bočice gust i mutan, a na dnu proziran. Probala sam promućkati, ali ovo gore je pregusto i nisam uspjela to pomiješati...hmm...možda sam ja ipak tip za špek i kobase?

Neposredna veza do poruke: 944
14.1.2013 16:54:44   
Sunshine28
kod nas nema snijega! ni pahulje! cak nije ni hladno, evo sad sam bila na terasi u bademantilu i bilo skroz okuser posted image user posted image user posted image
gledam tv i ne mogu vjerovati da svuda u zemlji pada osim kod nas! uzivajte!
i mi cemo na baby fitnes uskoro! jednom sam to isla gledati prije par godina sa prijateljicom i super je fora..bebice na strunjacama vjezbaju uz pomoc mama user posted image user posted image user posted image samo da prođe gripa, jer je mni najblizi baby fitnes u Centru za dijete kroz koji stalno "marsiraju" ljudi sa malcima tako da....bolje spriječiti nego liječiti!
bella javi kako je proslo!

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 945
14.1.2013 18:55:30   
andydea
Tenkić ful si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image ...ma to je tako jedostavnouser posted image
MM čistio snijeg puna 3h...a tamo gdje nije išao je izmjeriti i bilo je 53cmuser posted image user posted image user posted image ...ne sjećam se da je tako napadalouser posted image user posted image ...Ma ja uživam...Laura je došla iz škole i veli da sutra možda ne bude jer najavljuju još 20cm novog snijega...Sad su se išli sanjkati,a Di i ja smo ostali domauser posted image ...kad smo još maleniuser posted image

Ivana mislim na tebe,jesi išla uopće danas u  Klajćevu???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 946
14.1.2013 20:13:57   
Jana1208
Večer curke...user posted image

Uf al nas je zatrpalo...moja curka i ja smo totalno izolirane...user posted image user posted image , auto nam se pretvorio u snježnu planinu i ne izlazimo iz kuće...mm je u zg pa nas nema ko odtrpati...user posted image
I tako smo mi provele dan skroz se igrajući, da isprobamo dal ćemo bolje spavati...mi nemamo problema sa uspavljivanjem ali imamo sa buđenjem po noći, svaka 2-3 sata...i osim toga zadnje dvije noći se probudi oko 4-5 i priča i igra se u krevetu...i onda opet zaspi..user posted image
Uglavnom odspavala je ujutro 1 sat i popodne od 2 do 15 do 3...i poslije ništa...u 7 sam je jedva okupala jer je bila strašno umorna već i cendrava a zaspala je čim sam je stavila u krevetić...user posted image ...sad ćemo vidit kakva bude noć....user posted image

Cure jeli išla koja od vas produžit porodiljni za drugih 6 mj?
Koji papiri trebaju za to? Mi smo prošli 5. mj. i vrijeme nam je, a neda mi se tri put ići tamo stajat u red, i još po tom vremenu...user posted image
I jel treba i mm ići samnom? Negdje sam pročitala da on mora potpisat da se odriće prava na porodiljni...a on je kroz tjedan stalno ujutro u zg...nadam se da će teta na šalteru biti susretljiva i dati da ga ja potpišem ako bude trebalo...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 947
14.1.2013 20:50:24   
LorVer
Vecer

Jana, tocno kak si ti opisala se ponasa i moja Mar. Kad ju stavim spavati, dobi flasicu i zaspi bez problema. Ali mi se zato budi 2-3 puta u noci i sad u tjedan dana dva puta oko 4 sata ujutro zapocinje razgovor.
user posted image

U ovdje kod mene u zemlji snijega, snijega nema. user posted image . I bas mi dobro tako.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 948
14.1.2013 22:00:40   
andydea
Jana ja isto moram ići za 2 tjedna to produžiti...mm se svakako odrićeuser posted image user posted image user posted image ...
Danas je DI zaspao od prve, samo sam ga stavila i za 3min. je bio gotovuser posted image
Bella meni je taj fittnes skupi...inače bi i ja išlauser posted image ...ne znam ja bi rađe na zumbu bez DI da se iskačem malo žeščeuser posted image , ali čekam proljeće da tata čuvauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 949
15.1.2013 10:20:45   
tenkic
Mi smo isprintali sve formulare sa HZZO stranice, popunili ih i mm je danas bio u HZZOu i meni sredio ovaj dio za druguh 6 mjeseci. Odnosno za druga 3 mjeseca jer će zadnja tri mjeseca on ići na porodiljni (a ja na godišnji!). Znači samo isprintajte i potpišite formulare i pošaljite muževe da to do kraja popune i obave u HZZOu!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!