|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
9.1.2013 22:25:11   
andydea
malo su mi pobegla slovauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 901
9.1.2013 22:37:12   
LorVer
Zaboravih vam se "pohvaliti" da je moja Mar, nocas punkt 03.00 h prvi puta do sad odlucila da se dosta naspavala i da bi se sad malo druzila. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 902
9.1.2013 22:43:41   
andydea
ajoooooooooooj...ma to je prolaznouser posted image
LorVer gledam tvoje tri princeze i razmišljam kak bi tvoj sinek izgledao user posted image user posted image user posted image ...draga ti samo reci kad krećemo user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 903
9.1.2013 22:55:29   
LorVer
user posted image user posted image Andy, neces vjerovat ali bas sam to neki dan rekla mm.
Mm je vec svecano izjavio na krstitkama da ce biti i beba br 4. Meni je pak uzasno zao kaj nisam isla na trecu bebu malo ranije pa bi sad imal i cetvrtu u rukama.
Lagala bi kad bi rekla da si nisam željela jednog deckica. A onda si mislim, hvala bogu da su sve tri zive i zdrave. To je ipak najbitnije.

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 904
9.1.2013 23:25:01   
ivana1112
Večer cure, samo javljam da ni 4. večer nije najbolje prošla, ali nema veze, ja se ne dam!

Samo me zanima, Sany ti si u potpunosti provodila ferberizaciju, tipa puštala si Em da skroz plače ili si ju išla smirivati kad bi plakala? Jer ja njega kao pustim da otplače 5-10min, i onda ga uzmem u ruke smiriti i vratim nazad, a on čim ga vratim, počne vrištat, plakat cenit se, ili kad me vidi da izlazim iz sobe. Kod mene to sa smirivanjem, ne pali user posted image Jedino da ga pustim da se isplače user posted image Ma mislim, kolika djeca su se isplakala i naučila sama zaspati, i nije im ništa bilo, samo kod mog L to plakanje malo duže traje, mislim da bi mogao i 2 sata plakati.. Sany koliko je tvojoj Em trebalo prvi put da zaspi?

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 905
10.1.2013 8:29:52   
anne
E bella, bella! user posted image

LorVer baš mi je žao. Trebale smo se prije organizirati.
Valjda ćemo se uspjeti pohvatati na ljeto.

Moja se madam počela buditi po noći i 5 puta a znate da je od rođenja spavala skoro cijelu noć. I ja razmišljam o vašoj metodi uspavljivanja. Tako sam i sa Petrom morala. Još mi nije došlo do zadnje crte da bi bila ustrajna.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 906
10.1.2013 13:57:43   
andydea
zašto ne pokušate moju metodu...meni je uspjelo iz prveuser posted image user posted image user posted image
Kod mene nema dizanja iz kibića...jel po meni radite još gore...user posted image
Znači iza sisanja,kupanja,maženja,prematanja...i kaj sve već radite pred spavanje....lijepo user posted image  stavite u kibić sa prigušenim svijetlom-NE POTPUNI MRAK....može i radio ili melodija od mobila ili projektora....i jedostavno izađete van iz sobe...kad počne kenjkati ponovno uđete pogledate ga u oči i kažete ...mama je tu,ajde spavaj...opet ću doći ali moraš spavati...naravno vi čete svoje nešto uvesti...ja Di i pomazim po čelu,prislonim lice i poljubim ga...kod nas je tako od 2mj...i nekad zaspi od prve,a nekad nakon 20min...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 907
10.1.2013 14:01:27   
andydea
i da zaboravila sam napomenuti-user posted image
Neka vam spavaju preko dana bilo gdje (kolica,ležalica,kauć)...a kibić neka bude samo za noćno spavanje...garantiram uspjeh...Moj Di spava po danu u ljuljački,nekad i na kauću pa ga ogradimuser posted image ...ja sve normalno radim po kući...user posted image  a navećer kad ga odnesem u sobicu u kibić zna da je to spavanje za noć...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 908
10.1.2013 17:00:51   
Sunshine28
od prvog dana Em nakon sto se okupa i dobije bocicu bude malo kod mene na krilu, otpjevam joj pjesmicu i malo je mazim, da se ne osjeca odbaceno kada ju stavim u kimbac....uglavnom to traje 5-10 min., onda ju stavim u kimbač, pokrijem, pomazim po glavici, kazem laku noc, ugasim svijetlo i izađem....nekada odmah zaspi, nekada place ili kenjka jos minutu ili dvije, onda glođe rukicu i zaspi...e sada, nekada, ali stvarno rijetko, dogodi se i da place duze, ako prijede desetak min. odem u sobu, upalim svijetlo, pomazim ju poglavi, malo joj pricam da se smiri i onda ponovno ugasim svietlo i izađem van, obično jos malo zaplače, ali ne dugo, i onda zaspi, ali NIKAKO ju ne dizem iz krevetica...
prvi put mi je bilo strasno, mislim da je urlala oko 15 min., nisam izasla iz sobe, ali me nije mogla vidjeti, dok sam ja nju iz kuta sobe nadgledala sa video monitorom, za slucaj da se zagrcne od placa ili krene povracati da mogu brzo djelovati...ali nakon 15 min. je prestala, malo jos zmirkala i zaspala, nije se budila do jutra...i to je bilo to...nikada vise tako..., kazem ti max. 5-10 minutna ali jako rijetko, prosjek je ili da ne place vise uopce, ili da malo cvilka i knjenjka oko minutu-dvije...
meni je pshicki pomogao da ju ostavim da place taj video monitor, kamera je super, odlicna slika i u potpunom mraku, pokazuje razinu placa, pravilnosti disanja...sve...tako da mi je bilo ok ne ulaziti u sobu i cekati da prestane plakati kada ju mogu gledati svo vrijeme....to mi je apsolutno najpametnija i najkorisnija stvar za bebu koju posjedujem!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 909
10.1.2013 17:55:58   
ivana1112
Dakle, bez dizanja, al moj L još bolje poludi kad me vidi, kao da mi hoće poručit da se ljuti user posted image Ili kad odem iz sobe, on iz smirenog stanja u vrisku taj čas! urlanje! user posted image user posted image user posted image

Probat ću danas bez dizanja, iako on ne prestaje plakati dok ga ne uzmem, ja mu pričam, pjevam al ne ferma me 5%. Sve dok ga ne uzmem.Onda prestane plakati. Vidjet ćemo večeras!

Danas smo išli vadit krv, i bili smo jako hrabri user posted image Nije plakao dok mu je sestra vadila krv, tek kad je prosula epruvetu , pa ga išla ponovo pikati, e tad se rasplakao! Al je mm bio s njim, pa mi je bilo lakše user posted image A da vidite kako je cijelu čekaonicu nasmijao, počeo je pjevat nešto, aaaaa,aaaa,pa se malo ljutiti, presmiješan je bio..svi su mu se smijali user posted image

E i sad pitanje za iskusnije mame? da li je ikada vaše dijete imalo alergijsku reakciju na neku namirnicu, kak se to riješava? ne nudi se onda ta hrana ili? Jel to kasnije prođe?user posted image

Mi smo danas prvi put jeli špinat, krumpirić i komadić oslića..i zarumenio mi se u licu,odmah, još dok je jeo, baš kao alergijska reakcija,pa sam mu odmah prestala davai. pa pretpostavljam da je možda od ribiceuser posted image Ugl,sutra ću mu ponuditi samo špinat, a i idemo sutra kod pedijatra, pa budem i njega pitala.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 910
10.1.2013 19:01:50   
tenkic
Sunny Em ima 72 cm? To je fakat buduća košarkašica...mi još nismo došli ni do 68 cm što je prosijek za 6 mjeseci....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 911
10.1.2013 19:02:50   
Sunshine28
ivana probaj poslati tatu u sobu kada se rasplace da on smiruje...mozda ce njegova pojava izazvati drugaciju reakciju, naravno, ako je kuci, dok je mm znao biti kod kuce navecer (kada je isla spavati oko pola 10) slala sam njega kada nije htjela prestat plakati i bolje je prolazilo...od njega nije automaski ocekivala da ju uzme...
probaj i poslje hranjenja, a prije spavanja malo mazenja bez nosanja (drzi ju na krilu)....mozda joj ti falis da se uspava, aline puno, desetak minuta...
sretno veceras!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 912
10.1.2013 20:41:17   
Jana1208
Večer curke...user posted image

Mi se isto ne dižemo iz krevetića za večernje uspavljivanje, ali skroz razumijem Ivana zašto ga ti dižeš, jer se isto meni događa kad je pokušam kroz dan staviti na spavanje...ona urla, ne želi dudu, ne pomaže pričanje, maženje, ona me uopće ne gleda, ništa, samo galami i to je prestrašno...sve dok je ne dignem...i onda joj treba neko vrijeme da se smiri...user posted image
A navečer zaspi bez problema većinom...u kolicima spava samo ako smo vani i u pokretu, a u ležaljci ili na kauču nema šanse, počne joj se spavati i onda ili zaspi na 5 min pa počne cendrati ili odmah cendra...jedino na rukama spava ko top...user posted image user posted image
Veselim se proljeću kad budemo mogli punoo šetati i onda nek spava koliko želi...user posted image user posted image

Andy hvala za receptić, evo i mi nabavili proso i palentu, pretpostavljam da se može u proso umješati i malo jabukice ili neke druge voćke da bude ukusnije?
Odlučili smo krenut sa kašicama polako i ozbiljno user posted image ....za 2 dana punimo 5 mj.... user posted image user posted image

Ivana, što se tiče reakcije na hranu, znam da moj nećak od prvog dana ne podnosi bananu, i uvijek kad pojede za neko vrijeme počne povraćat i to traje toliko dugo dok ne izbaci zadnju trunkicu iz sebe, i još ga neko vrijeme poslije napinje na prazno...strašno nešto...i da, sad će uskoro imati 5 godina ali još uvijek je nesmije jesti...user posted image user posted image

Suny, bravo za Em i njenih 72 cm, mi smo sa 4 mj. i tjedan dana imali 62 cm....ma ona je prava mala manekenka...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

Neposredna veza do poruke: 913
10.1.2013 20:49:08   
LorVer
Ivana, user posted image za Lu.
Ali user posted image za tu sestru. Jadnicek Lu, bas mi ga je zal. Zbog njene nespretnosti on mora trpiti.
A kaj se tice reakcije na hranu, ja bas nisam imala tih problema, ali lako moguce da je na nesto od toga alergican. Sad probas jednu po jednu namirnicu pa ces vidjeti. I nemora biti da ce i kasnije biti alergican na to. Kad vidis na kaj je alergican, za par mj mu probas opet malo dati da vidis jel mu organizam to prihvaca.
Inace meni se Mar uvijek zacrveni u liceku ako joj lice obrisem vlaznim maramicama. Tak da ju brisem samo vlaznim papirnatim rucnikom.

Sany, pa Em je stvarno dugacka. Bit ce to prava manekenka.

Meni je Mar 70 cm i 8.400 prava bombica[sm=smiley36.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 914
11.1.2013 10:33:25   
tenkic
Jutro!
Evo javili na radiju da je i službeno stigla gripa...tak me strah te gripe...

To nesretno spavanje i nas muči. Blago onima čije bebe poslušno reagiraju na rečenice "sad spavaj, ja ću se vratiti...". Kad nas je isto vriska od onog trenutka kad se položi u krevetić do trenutka kad ju se uzme na ruke. Ni mm ni ja nismo uspjeli s uspavljivanjem u krevetiću. Srećom navečer zaspi na cici pa bar tad poštedim leđa od nosanja tj cupkanja gore dolje jer to jedino pali.
Osim toga bude mi cendrava i po danu, imam osjećaj ko da se po noći dobro ne naspava....možda zato što se svaka dva sata budi za dojenje?
Srećom još želi biti u košari od kolica i ako nije kiša ili snijeg mi hodamo i hodamo i hodamo kako bi ona mogla spavati....jedino što ja nikako da se naspavam!

Papanje nam isto baš nešto ne ide. Tj popapa malo žitarica i čeka da joj dam cicu. Mislim da ću i ja krenuti s receptima iz knjige za bebe i djecu kao i Andy, spremam se danas do bio i bio po namirnice (istina dućan je tako uzak da pojma nemam kako ću s kolicima u njega). Tješim se da im je do šestog mjeseca cica dovoljan izvor hrane, znači imamo još mjesec dana fore!

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 915
11.1.2013 11:18:27   
andydea
http://www.24sata.hr/uzivo/jaka-eksplozija-opet-zatresla-zagreb-ozlijeen-jedan-covjek-296  Srašno,strašno....ovo je na našoj stanici bilo...kuća nam je udaljena 500m...ja sam u šoku...još ne mogu doći k sebi...skoćili smo iz kreveta...prvo smo mislili da je potresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....cure bilo je grozno...Ivana gdje si ti točno???

Danas sam van sebe...cijelu noć oči nisam sklopilauser posted image user posted image user posted image
Bella žao mi je kaj si se razbolila....želim ti brzi oporavak...

Mojoj Laurici danas punih 11godinauser posted image  user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 916
11.1.2013 11:47:32   
Sunshine28
i meni je 72 nekak puno, ali to je nase kucno mjerenje sa njenim backarenjem, vidjet cemo sta kaze ped., ali ona je sa puna 2 mj. vec bila 61, a sutra puno 4mj. tak da se ne cudim, a i nogice su joj bas dugacke, vec sam spominjala kako dolaze u obzir samo hlacice za 6 mjeseci, ove za 3 su joj jako kratke...mislim da je imala sok u rastu u 12.mj., krajem 11 sam joj kupila bozicna odjelca u cartersu u velicini za 3mj., ono iz jednog djela kakvo i bella ima bilo joj u nogicam par cm dugacko, a kada smo ga obukli na badnjak za dobrih 6-7cm kratko, dobro da odjelce ima i duge čarapice/šlapice pa nam investicija nije skroz propala...ali steta, mislila sam joj ga oblaciti kao pidžamicu jos neko vrijeme....

andy kak je Di reagirao na tako jaku detonaciju? a cure? nadam se da se nisu jako splasili...grozno je to, ja se i danas trzam na malo jace lupanje automobila zbog detonacija za vrijeme rata, iako, kada se sada vratim natrag, ne mogu vjerovati koliko smo se mi klinci u podrumu navknuli na tom nakon nekog vremna valjda i dijete otupi...

bella user posted image user posted image user posted image grozne su te upale uha...ja svake godine barem jednom ima upalu desnog i bude grazno, po dviej ture antibiotika i jedva prođe, to mi je bio najveći strah u trudnoći - da se upali uho pa da moram na ljekove...ali sva sreca, na kaucu se ne moze covjek puno prehladiti user posted image

mi isto preko dana spavamo u kosari od kolica ili u lezaljki...zaspi bez problema...probala sam ju nositi gore u kimbac na jedno spaavnje preko dana ali ne funkcionira...ma i bolje ovako, andy je upravu, neka kimbac bude samo za noc, tak zna da kada legne u njega nema vise šale - odmah na spavanac!

idem cure, palimo u stenju dok ne padne kisa!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 917
11.1.2013 11:55:26   
LorVer
🎉🎈🎂 LURA sretan rođendan, neka ti se sve željice ostvare.💐🍰🎈

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 918
11.1.2013 12:05:36   
andydea
Bella kaj piješ za bolove??? -meni je samo sumamed pomagao...imala sam kronične upale uha skoro svake godine po par puta....dobro da nisam oglušilauser posted image user posted image ...znam da nema gore upale na tijelu...izdrži draga user posted image user posted image user posted image

Lorver hvala ti na željama...

Suny svi smo se digli na noge ,bilo je jako i snažnouser posted image user posted image user posted image ...nakraju nisam oči sklopila...DI sam dala sisu da zaspi...nije bio svijesan kaj je bilo,ali osjetio je da se nekaj događa po nama...ma užas...neću si ni misliti kaj bi bilo da smo u ratuuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 919
11.1.2013 13:27:21   
LorVer

IZVORNA PORUKA: LorVer

🎉🎈🎂 LAURA sretan rođendan, neka ti se sve željice ostvare.💐🍰🎈

U brzini pisanja izostavila sam jedno slovo u imenu pa sam sad ispravila.

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 920
11.1.2013 13:28:00   
ivana1112
Naravno da sam čula detonaciju! user posted image Al moj L nije ni trepnuo! user posted image Andy, mi smo onda skroz blizu, ja sam baš u Gospodskoj! Kod Konzuma! user posted image Pa di si ti onda?

user posted image zadugačku Em!

Sinoć nije bilo potrebno uspavljivanje, držala sam ga budnim od 17h, igrali smo se, u 20h smo se išli kupati, oblačiti, hraniti, i na rukama mi je odmah zaspao, tako da je u 20.30h već spavao!

Cure, imam loše vijesti, išla sam danas po nalaze, i opet mu je u urinu izolirana escherichia, i još k tome beta hemolitički streptokok, koji sam ja imala u trudnoći. Sad sam išla vidjeti lječenje za taj streptokok, i piše samo bolničko! user posted image tak da očekujem da će ga ostaviti u bolnici u ponedjeljak kad ćemo ić na kontrolu user posted image Totalno sam u k*rcu user posted image Samo želim da to već izlječe, dosta mi je i bolnice i antibiotika! user posted image

Sad popodne idemo kod pedijatra, na cijepljenje, i vaganje! Baš me zanima koliki smo i teški i veliki! user posted image
Javim vam rezultate navečer user posted image

I da skoro zaboravih, konačno su izbile van one dvije bijele tvrđave, tako da sad službeno imamo 6 zubića! user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 921
11.1.2013 13:54:37   
LorVer
user posted image Bella, bas mi je zao za upalu uha. I ja znam kak je to jer sam sklona tome.user posted image  

Ivana, e vas pak bas muce te bakterije.user posted image user posted image Stvaro zelim sve najbolje u ljecenju i da se Lu tih bestija rijesi sto prije.user posted image

Bas sam citala o ovoj eksploziji u ZG, i pitam se -hocemo li vise poceti sigurno hodati ovim svijetom- Pa ovo vise nije normalno. Konacno je taj rati zavrsio, a sad smo jos u vecem strahu od tih atentatora. user posted image

I kod nas vlada gripa, nadam se da mi cure nece nesto pokupiti u skloli.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 922
11.1.2013 15:34:40   
tenkic
Ma u bolnici se te bakterije samo množe, ja se nadam da nećete morati na bolničko liječenje, nije to za male bebe, njima treba mama i kućna njega.

Koliko se pucalo na Staru i Novu godinu, uopće se ne čudim da ima luđaka koji i dalje pucaju i izazivaju eksplozije. Katastrofa. Treba zabraniti i petarde, da ove opasnije eksplozive i ne spominjem.

Bo danas nešto školski spava pa nisam morala koristit joker šetnja da bi ju uspavala...nije baš ni neko vrijeme za šetnju..

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 923
11.1.2013 15:37:47   
andydea
Ivana mi smo onda udaljene svega 5min hodauser posted image user posted image ....pa možemo se naći u kvartuuser posted image
Žao mi je kaj Lu te bakterije napadajuuser posted image ....samo imaj strpljenja proći će to...
Veliš ti si imala tu bakteriju u trudnoći...user posted image pa kaj ju je dobio preko tebe ili ???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 924
11.1.2013 22:00:46   
ivana1112
Joj ljudi danas nam je cijeli dan ispred zgrade policija, inspektori, policijski psi, novinari, Andrija Jarak hahah, i tako, konačno je Stenjevec poznat, pa makar i po luđacima! user posted image

Eto vidiš Andy, hahah, kako je svijet mali :) Pa dapače, možemo se naći u kvartu! Kad ideš u šetnju, javi! user posted image

Da ja sam to imala u trudnoći, i dobila sam antibiotik na samom porodu da mali ne pokupi, al izgleda da je ipak pokupio! user posted image Budem vidla u ponedjeljak šta će mi reći u Klaićevoj, nadam se da ipak neće morat ostajati! user posted image user posted image user posted image

Danas smo išli na cijepljenje, bili smo jako hrabri! user posted image
I službeno imamo 8500g, i dugi smo 73cm user posted image
Dobili smo i željezo za piti, malo nam je nisko user posted image

Još jedna uspješna večer, kupanje, hranjenje, bez nosanja kak ste rekle, stavila sam ga u kimbač i onak po guzi ga nunala, i pjevala, i zaspao za 3 min! user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!