Sunshine28
|
od prvog dana Em nakon sto se okupa i dobije bocicu bude malo kod mene na krilu, otpjevam joj pjesmicu i malo je mazim, da se ne osjeca odbaceno kada ju stavim u kimbac....uglavnom to traje 5-10 min., onda ju stavim u kimbač, pokrijem, pomazim po glavici, kazem laku noc, ugasim svijetlo i izađem....nekada odmah zaspi, nekada place ili kenjka jos minutu ili dvije, onda glođe rukicu i zaspi...e sada, nekada, ali stvarno rijetko, dogodi se i da place duze, ako prijede desetak min. odem u sobu, upalim svijetlo, pomazim ju poglavi, malo joj pricam da se smiri i onda ponovno ugasim svietlo i izađem van, obično jos malo zaplače, ali ne dugo, i onda zaspi, ali NIKAKO ju ne dizem iz krevetica... prvi put mi je bilo strasno, mislim da je urlala oko 15 min., nisam izasla iz sobe, ali me nije mogla vidjeti, dok sam ja nju iz kuta sobe nadgledala sa video monitorom, za slucaj da se zagrcne od placa ili krene povracati da mogu brzo djelovati...ali nakon 15 min. je prestala, malo jos zmirkala i zaspala, nije se budila do jutra...i to je bilo to...nikada vise tako..., kazem ti max. 5-10 minutna ali jako rijetko, prosjek je ili da ne place vise uopce, ili da malo cvilka i knjenjka oko minutu-dvije... meni je pshicki pomogao da ju ostavim da place taj video monitor, kamera je super, odlicna slika i u potpunom mraku, pokazuje razinu placa, pravilnosti disanja...sve...tako da mi je bilo ok ne ulaziti u sobu i cekati da prestane plakati kada ju mogu gledati svo vrijeme....to mi je apsolutno najpametnija i najkorisnija stvar za bebu koju posjedujem!