ivana1112
|
Sretan Božić mame moje! Evo konačno da vam čestitam, vama i vašim , vjerujte mi danas sam prvi put doma cijeli dan nakon ove ludnice oko Božića! Baš mi je drago da ste se lijepo proveli za blagdane i da su naši sve to lijepo izdržali! Mi smo od jutra do mraka bili u gostima, ali to je kod nas neizbježno, mm ima veliku obitelj (9 braće i sestara) i svi imaju obitelji,pa posjetama nikad kraja! Ali zato smo danas malo odahnuli! Moram pohvalit mog L, bio je odličan u gostima, svima s e smijao, svima je išao u ruke, a kod svekrve je čak 2 puta po 2 sata očorio , a jučer je već u pola 7 navečer zaspao sustigao ga umor Albumi su vam lijepi, prekrasni, slatki, medeni Stavit ću i ja koji dan slikicu mog L (mi na kraju nismo imali božićno odijelce, imali smo smoking! full oprema, leptir mašna, prsluk, šuljica, i hlačice ) A sad malo ozbiljnije...Andy, hvala što mislite na nas Kao što sam vam rekla u pon smo bili naručeni u klaićevu! I ugl, nije ono što su se nadali, da se bakterije skupljaju na vrhu pišeka, ipak su u mokraćnom sustavu A kanal na desnom bubregu je proširen, i ne znaju zašto, sumnjaju na refluks (vraćanje mokraće u bubreg), što su na prvom pregledu u bolnici demantirali, ali izgleda da će morati ponoviti pretragu! Što me ne oduševljava jer taj pregled ga zrači, odnosno stavljaju mu radioaktivnu otopinu u pišeka da vide na rendgenu jel se mokraća vraća u bubreg. Dobili smo profilaksu, za 2 mjeseca, i sad ćemo vidjeti, ja se nadam najboljem! Sljedeći pregled nam je 14.1. u Klaićevoj pa ćemo vidjeti. Eto toliko, idem malo komentirati slikice, pa se čujemo!