|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
20.12.2012 10:45:39   
andydea
jutrouser posted image
Ovako jućer oko 19h spremila sam mu 70ml..prehippa (to sam još davno kupila za silu)...dala mu obadvije sise i kad sam mu gurnula bočicu (t.tomy) Di je automacki pokazao facu gađena,digo mu se želučić i počeo se odguravati...opet sam mu dala sisu i vuko je ko lud...stavila sam ga u kibić i nakon dužeg perioda je zaspao i probudio me danas u 6h...a sise eksplodirale..user posted image
e sad ne znam više -s jedne strane olakšanje.,nije htio AD, ali sa druge možda nije htio bocuuser posted image ...idem danas po nuk-ovu, jer ima nuk-ovu dudu...pa možda prihvati njihovu flašu...ma nije da ja nemam mlijeka-IMAM...,ali mislim da bi on još u tom zadnjem obroku..a i DI ima lijepu kilažu...jućer ga vagala 7300g ...a opet se bojim da ne počne gubiti,ako dovoljno ne jede...a opet i to ne znam kad se ne izdajam..uf...da poludiš...a kome ću se izjadati ako ne vamauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 776
20.12.2012 10:49:11   
tenkic
pa neće mi valjda odbiti cicu ako ću joj nuditi 90ml Nan-a samo navečer i to nakon što posauga obje cice?
najslađa je kad vidim kako gušta na cici....

btw- jučer je posaugala 3xcice+60ml Nan-a i opet smo se probudili u 1...ništa od mog plana da se naspavam user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 777
20.12.2012 10:56:28   
andydea
aaaaaaaaa Tenkić tebi bar oće povući na bocu...a kaj da ja radimuser posted image
A kaj se tiče spavanja,jel spava u kibiću???ili??? probaj jednu noć spavati sa njom...možda traži malo maženja i blizinu..pa ti odrapi cijelu noćuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 778
20.12.2012 11:37:09   
Jana1208
Jutro cure...user posted image

Mi smo ovu noć nakon dugo vremena prespavali od 8 navečer, pa do 4 ujutro...no slutim da to nije zbog dohrane,već od pikice, i zadnji put mi je L bila pospana dva dana poslije...pa evo i jučer prespavala cijelo popodne, pa cijelu noć i tek se maloprije probudila...user posted image user posted image
Mislila sam da mi se priviđa kad me probudila u 4 ujutro....user posted image user posted image
Već mi malo fali moja brbljavica...ma proći će i to...

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 779
20.12.2012 12:18:05   
Sunshine28
sto mi je sada fino da je moja Em najmlađa, taman dok vi pronađete idealnu "formulu" za prelazak na krutu hranu mi cemo doci u tu fazu pa necemo morat puno razbijati glavu! user posted image user posted image user posted image
sretno cure sa cicanjem/AD....
mi smo i dalje na bebimilu, svakih 4,5h 210mil. i mir, po noci spava u komadu 10-11 sati, preko dana jos 2-3 puta po sat vremena...onda na ocigled raste i razvija se, jako je vesela i razigrana, čvrsta, dobra motorika, kakica uredna...mislim da cemo na pregledu za 4.mj. dobiti odličnu ocjenu user posted image
mi nismo setale vani tjedan dana, samo dva puta po shopping centru ali to se ne racuna...jeb..kad kod nas stalno pada kisa...
danas Em dolazi cuvati njen dido, a ja idem sa mamom u shopping, nismo se nas dvije druzile same cijelu vjecnost!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 780
20.12.2012 12:19:44   
Sunshine28
andy ajd barem mi napisi adresu te web stranice, ja ne mogu pronaci, a bas bi voljela ukljuciti Em, to bi joj bila divna uspomena user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 781
20.12.2012 12:38:43   
andydea
http://www.roditelji.hr/root/1776-uvjeti-natjecaja-najsladja-beba-2012.html

Suny sad sam tek skužila da je igra gotova..ali biti će opet sigurno za sljedeću godinu...user posted image ..sorry...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 782
20.12.2012 12:45:12   
LorVer
Dancek

Anne, meni je Mar jos u rodilistu stalno visila na ciki. Ali to smo uzeli kao pod normalno, jer je ona bila jako mala. Ali to se nastavilo i doma.
Za mjesec dana ona je visila na meni doslovno dan i noc. Jedva sam imala 15 min slobodno da se istusiram i sl. Ja sam spavala a ona je cijelu noc bila prikljucena na meni. Bili smi po ljeti na moru ja ga nisam isprobala jer sam samo dojila. Kad mi je Ver krenula u prvi razred ja sam ju pratila u skolu i cijelim putem dojila. Mar je u to cijelo vrijeme dobila svega 800 gr. I to je vise otislo u duzinu nego u masnocu.
Kad sam sa dva i po mj bila na kontroli pregledali su moje mlijeko prije i poslije podoja i nije bilo nikakve razlike. Pa su rekli da je meni u toku cijelog podoja mlijeko iste kvalitete tj ispalo je ko da stalno dobije mlijeko za žeđ a ne kao hranu.
Uzas, kad tak nesto saznas. Jer sam stvarno uzivala u dojenju. Znas i sama kak je sa trecim, sa prvim je dojenje novina, sa drugim vec znas bolje ali sa trecim znas sve i uzivas user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 783
20.12.2012 18:51:26   
tenkic
Andy, ni meni na početku nije bila oduševljena bučicom. Doslovno sam joj to trpala u usta da malko gucne da se sjeti da je to nekad pila i da je stvar OK. Jedan dan sam imala viška mlijeka pa sam se izdojila (25ml) i to sam ponudila maloj u bočici. Posaugala je. Svidjelo joj se. Idući dan sam joj ponudila Nan i opet je posaugala (pretpostavljam da je trebala skopčati kak funkcionira bočica, jer dudu varalicu ne kuži). Ali kupili smo sisač s brojem 3, da bolje curi, možda je i to koristilo.

Mala spava u kinderbetu koji je prislonjen uz moj krevet (bez ogradice)- nema šanse da joj dam da se navikne spavati sa mnom u krevetu jer sam po noći neuračunljiva.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 784
20.12.2012 21:53:46   
Jana1208
Večer curke...

Evo L konačno zaspala, bili smo mm i ja u šopingu pa smo je ostavili kod mojih , pošto je još sva razdražljiva od pikice i onda im se razurlala nakon sat vremena, jedva je smirili, skoro plakali i oni s njom, kažu bilo im je malene strašno žao...user posted image user posted image ...moram napomenuti da im je to prvo unuče pa plaču s njom od početka za svaku sitnicu....user posted image user posted image
Zato je meni nekako draže da je vučem za sobom....nekako sam opuštenija...user posted image

Inače danas sam u dogovoru sa mm donijela odluku da neću ipak ići raditi sa 6-7 mj.kako sam planirala, već eventualno mjesec-dva prije, znači s njenih 10 mj. otprilike...nekako si ne mogu zamislit da ostavim svoju malecku doma nekome na 8h, a i željela bi što duže i kvalitetnije dojiti...s dohranom idemo polako skroz, malo na navikavanje okusa sa sokićima, ali s kašicama bi ipak počeli iza 12.01, kad navršimo 5 mj.a do onda cica rules, uz naravno malo nana po potrebi...user posted image
Moram priznati da mi je puno lakše sad kad sam ipak tako odlučila, jer nemoram forsirati papicu....user posted image user posted image , a i mogu uživati sa svojom curom cijelo proljeće...uh, neznam kako vi ali ja čim više vrijeme prolazi imam osjećaj da će mi se biti jako teško razdvojit od nje kad stvarno krenem radit a ona u jaslice...user posted image user posted image ...nisam vjerovala kad su mi govorili da ću ja odustat ranijeg povratka na posao kad se malena rodi, ali stvarno je tako...user posted image , ta malena stvorenja odmah uđu pod kožu i postanu centar svijeta...user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 785
21.12.2012 9:59:17   
andydea
jutro user posted image
Mi danas imamo 4mj. user posted image user posted image user posted image user posted image
Di me zbudio opet u 6h...pa u 9h..user posted image user posted image user posted image
Za sada ništa od AD...sise su se opet jako počele punitiuser posted image ....tako da je Di još uvijek samo na sisi...user posted image
Jana svaka čast ka ideš tak rano raditi user posted image
Ja bi išla,ali ipak ne mogu...ovaj puta imam pravo biti doma 3god...i biti ćuuser posted image ...Malo nas koče financije,ali nešto sam u dogovoru sa mm i mislimo ići na još jednog bebača sljedeću godinuuser posted image user posted image -znaći 2014g..
Dosta sam se našljakala user posted image (to sad koda radim 50 god...,a ne 10g)...sad je vrijeme da malo budem mamita i kućanicauser posted image user posted image ...i kaj se mene tiče sviđa mi se taj posaouser posted image
Sjećam se da sam na Lanin 1 rođ .morala ići raditi i tata je sam puhao svjećicu sa njom...user posted image grozno..plakala sam cijeli dan..a da ne pričam o drugim stvarima...čovijek nije svijesan nego tek taj dan kad ide raditiuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 786
21.12.2012 11:58:18   
Sunshine28
cestitke za Di! user posted image

ja isto planiram biti na porodiljnom godinu dana, a rado bi bila i 3!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko mogu primjetiti Em je najmirnija beba ovdje, a ja svjedno ne mogu zamisliti kaos koji ce nastati jednom kada pocnem raditi! ja nemam fiksno radno vrijeme, jedan dan sam doma u 13 sati, a jedan u 20, nikad ne znas pa ce biti tesko organzirati cuvanje....tata nam radi po cijele dane....pa rucak, ves....dok smo bili sami jedva sam te kucanske poslove stizala, a kak cemo od 9 mj. nemam pojma...
uz to, naravno, bilo bi mi zao ista propustiti, vidim koliko to pogađa mm....ne uspije se s njom posteno druziti i igrati do 2-3 dana i onda kada mu ja navecer pricam sta je taj dan napravila novo uvijek je tuzan...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 787
21.12.2012 12:39:45   
anne
LorVer tako je. Tko bi znao zašto nekad tako ispadne.

Andy i ja bi bila doma 3 g. Da bar možemo financijski izdržati!
Andy 4.??? Jesi luda! user posted image Meni srce hoće kad vidim kako R brzo raste, ali glava i novčanik kažu DOSTA! user posted image

Jeste bile produžiti porodiljni na 1 ili 3 g. Rekli su mi da dođem kad napunimo 5 mj. Baš mi se ne ide u ovu blagdansku ludnicu.

P mi ima crijevnu virozu - bome mi je naporan dan, a mm službeno u SLO.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 788
21.12.2012 14:20:35   
andydea
Anne dobro si me sjetilauser posted image ...dobro ja imam vremena još mj.danauser posted image
a 4-to...ma mm hoće cijelu momčad...mi volimo djecu..jedino kaj se puno faktora mora poklopiti da uspijemo sve ostvariti...kuća,posao..novac

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 789
21.12.2012 15:30:01   
ivana1112
Ej, eto da se malo i mi javimo!
Nemamo baš lijepe vijesti user posted image

Jučer smo bili na kontroli u klaićevoj, i nalazi od mog L nisu dobri, ponovila se E.coli u urinu, krvna slika je li-la user posted image i tako da u ponedjeljak na sam badnjak moramo ić opet u klaićevu kod kirurga na pregled i na uzv mokraćnog sustava user posted image
Dobili smo profilaksu koju ćemo morati piti svaki dan, ne znam koliko mjeseci, i morat ćemo jednom mjesečno raditi kontrole i u klaićevu! user posted image Još su mi starci imali jučer sobraćajku, Andy u tvom kvartu, ali hvala Bogu nikome nije ništa, samo je auto totalka! Jučer nam je bio koma dan, izuzev rođendana mm user posted image

Andy i Jana, bebe su vam prekrasne! Di je tako veiki, on je ko moj L a mlađi je 2 mj! user posted image I zašto bi mu davala formulu navečer pa on tako dobro napreduje, spava ti cijelu noć! Ne kužim user posted image , a nije navikao na flašicu, pa ti neće, ako neće tt, mislim da ne bude ni Nuk, nije to do proizvođača, moj pije iz tt, a imao je nuk dudicu, i sad aventovu dudicu. To je stvar navike, moj L je već nakon 10 dana pio na flašicu moje mlijeko kad sam ja završila u bolnici, tako da je on naviknuo na taj osjećaj silikona u ustima!

Cure pozdravljam vas, čeka me spremanje kolača, čišćenje a i moram još kod pedijatra po uputnice user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 790
21.12.2012 16:09:46   
LorVer
Pozdrav

Bella, temp. je u najboljem redu tu koju si izmjerila. Tek kad ima iznad 38,5 mu dajes paracetamol navecer prije spavanja.

Andy, i ja bi isto jos jednuuser posted image , ja sa Mar bas uzivam, prva dva puta mi nije bilo tako.
A kak to ide sa porodiljnim kod bebe br 4 ako sa trecom imas pravo na tri godine.????

Ovdje kod nas ih mozes imat deset i svejedno porodiljni traje 3 mj.

sie werden geboren
Neposredna veza do poruke: 791
21.12.2012 21:21:50   
andydea
Ivana, draga ajme...jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image
Samo budi strpljiva i uz L i sve bu u redu...šaljem vam velikeuser posted image user posted image user posted image ...i nadam se da su ti roditelji dobro...
Di jako puno sisa i ja sam totalno iscrpljenauser posted image ...valjda je to skokuser posted image  u razvoju...danas sam mu ponudila 70ml.AD iza sise i to je popapaouser posted image ...uspio je nakon drugog pokušaja..zaspao je ko top....i to samo jedanput dnevno ću mu nuditi..user posted image ..
Nema sisa je zakonuser posted image user posted image
LorVer kod nas se samo produžue porodiljni...znaći opet od poroda 3god...
Ništa vrati se u Samobor, pa čemo šetati i ispijati kavice sauser posted image ...user posted image
Jućer sam se ubila od poslauser posted image ..kičma mi je pukla....radila sam vanilij kiflice,londonerice..peglala,prala,kuhala..uf...
Danas su curke otišle mami (baki) da ja malo odahnem...vraćaju se u nedjelju..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 792
21.12.2012 21:24:59   
Jana1208
Večer....user posted image user posted image

Evo ja završila sa dijelom kolačića, sutra nastavljamo...baš nekako guštamo ovo predbožićno vrijeme, lani smo na sam badnjak završavali sa selidbom i sve je bilo nekako nabrzinu....user posted image

Andy, bravo za 4. bebu...mi isto planiramo 2014.po drugu bebu, ako mm završi faks do onda (user posted image ) i počne radit normalno...pa možemo zajedno...user posted image user posted image
Inače meni je super kad je velika obitelj i mm i ja smo već davno poželjeli bar 3 djece....nadamo se da ćemo u tome i uspjeti....user posted image

Ivana, ma bude sve ok u ponedjeljak...mislim da je i od frendice mali imao tu bakteriju,isto sa par mjeseci završio u bolnici i odlazio svaki mjesec na kontrole...sad je oko 2,5 god i bakteriji ni traga već duže vrijeme....veseo i zdrav momčić...user posted image user posted image
Uglavnom, držimo palčeve da sve super prođe...user posted image user posted image

LorVer, samo 3. mj. porodiljni? i kud onda sa bebama kad mame rade?? user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 793
21.12.2012 22:33:53   
LorVer
Vecer

Ivana user posted image user posted image user posted image za malog L da mu sto prije bude dobro.
Drago mi je da ti je sa roditeljima svo ok , fuckas sad auto, materijalna steta se uvijek da nadoknaditi, zivot i zdravlje ne.

Andy, user posted image za Di za njegov mjesec i da je pokazo da zna papati na flasicu.
E sad Andy, mozda me nisi skuzila. Zanima me, ti sad imas pravo biti na porodiljnom tri godine zbog trece bebe. A ako rodis za koju godinu cetvrto, kako onda?? Jel dobis za cetvrtu bebu jos + jednu godinu porodiljnog? Ili kak?
Ja sam prije dolje radila na tim poslovima ali se za ovo vrijeme dok sam tu puno promjenilo.
E i jos nesto (malo cu ti biti dosadna user posted image ) Jel ti u to vrijeme ide staž?

Jana, katastrofa ti je ovdje kaj se tice male djece. Ako radis moras imati nekog da ti cuva bebaca ili idu u jaslice koje su skupe za poluditi.
Dobro je to sto si ti mozes odrediti satnicu koju ces raditi. Npr. Radis 30% ili 80 % od ukupne mj satnice. Mi imamo svoju firmu pa ja doma radim knjigovodstvo.

Ja sam kolace vec prije par dana ispekla, a danas pakiram kofere. U nedjelju dolazimo u nasu lijepu HR. user posted image

Sany, jesi jos na djeti? I kolko je otislo?

sie werden geboren

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 794
22.12.2012 9:34:09   
andydea
Jutrekouser posted image
Evo mi smo budni...uskoro se spremamo na špicuuser posted image user posted image ...malo šetnja gradom
LorVer ovako:Npr.da ostanem trudna u 2014g i tada rodim...ostajem na porodiljnom do 2017g...znači nema veze dali je DI navršio 3pune god., već kad se sljedeći bebač rodiouser posted image user posted image
Znači ti se ozbiljno vraćaš u RH user posted image user posted image
E pa neznaš koliko bi mi bilo dragouser posted image
Suny i mene zanima kako napreduje dieta???
Bella jel tvoj mali stavlja još uvijek prste i šaku u usta???-moj DI stalno...nekad si micek tako gurne,da si digne želudacuser posted image
Curke imam problema- dobila sam hemeroideuser posted image ...bolucka me već par dana,i jućer sam si napipala...Suny ti si mislim imala s time problema...daj pomagaj user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 795
22.12.2012 13:01:26   
Sunshine28
jos sam dijeti i jako sam sretna, zadovoljna i nimalo gladna, a kile samo padaju! evo nakon malo vise od mjesec dana -8kg!!!! bravo ja user posted image user posted image user posted image user posted image
sada kada vidim kako je lako idem sve do svoje normlane tezine kakvu sam imala prije 4-5 godina prije nego sam se uljuljkala u bracni zivot i pala u depru zbog nemogucnosti da ostanem trudna, a to drage moje znaci jos 20kg! nema veza...u travnju mi je 30. rođendan i ima da na taj dan obucem svoju najdrazu bijelu haljinu velicine xs! user posted image
kada prestanete dojiti toplo vam preporucjem Dukan dijetu, odnosno svima osim andy koja ne voli meso! user posted image

e, a sada hemoroidi....imas andy mast u ljekranu, zove se Faktu, kosta 39 kuna, ona ti je super kao pocetna terapija, 2 tjedna se mazi s njom navecer i ujutro nakon kakice, idealno je da ju mazes nakon tusiranja/pranja guze, ali mozese umjesto tusiranja obrisati se vlazim wc papirom pa onda namazati...vlazni wc papir preporucam Tempo sesitive iz Mullera (12-15kn)...
a nakon toga, ako i dalje ne prođe skroz prijeđeš na Hemopropin mast (od propolisa i bez kemije) i nju mozes nanositi po istom principu skroz dok ne nestanu...na zalost, kada se hemoroidi jednom pojave nema ljeka, moguce je samo na neko vrijeme ubiti simptome, ali ova prirodna mast od propolisa se moze koristiti neograniceno tak da se s time mozes "servisirati" dozivotno i bit ces ok...velika tuba hemopropina kosta 45 kuna i imas je dosta za skoro 4 mjeseca...obje masti mozes koristiti dok dojis i u trudnoci, meni su pricali da se Faktu ne smije, ali gin. mi je rekla da je to glupost i da ju kupim i koristim jer jedina najbolje pomaze...samo kao sto sam ti rekla, samo kao terapiju 2 tjedna...
ja sam od poroda na Hemopropinu, terpaiju Faktu sam obavila prije poroda da mi ne bude strasno ako budem imala epi. rez...ali eto, na kraju carski user posted image

bella i Em ne vadi rukice iz usta, uhvatim ju da od jednom glođe obadvije šakice! ne znam samo kako joj to uspijeva!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image citala sam da je to ok, zove se "orlana faza" dijete istrazuje svijet sa ustima, a sta ce prvo nego samo sebe! user posted image user posted image user posted image user posted image

inace mi smo jucer bile kod mm u dvorani na Djed Mrazu, bilo je jakooooo puno djece, sve sareno, glazba, bor, djedica akrobat, Em je sve pomno promatrala i cudila se! kada su svi otisli stavila sam ju na strunjacu veliku na sred dovorane pa se malo valjuskala, ma super joj je bilo! user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 796
22.12.2012 14:25:24   
ivana1112
Ej, eto da se javimo malo!

Jučer smo išli po lijek za L, moramo čekati da nam naprave u ljekarni, čeka se 2-3 dana da naprave taj prašak, pit će ga 2 mjeseca user posted image
Budemo izdržali! Ja sam uvijek pozitivna user posted image

Sunny user posted image za kile! Bome i meni je još 4 ostalo, al stat ću na tom, bolje se osjećam ovako user posted image

Cure mi smo u pripravi kolača, zato se samo na brzinu javljamo! user posted image neki se peku, neki se hlade, a neki tek čekaju user posted image Ne znam za vas, ali ja obožavam raditi kolače! Što više, što različitije user posted image

Mogle bi se naći poslije blagdana, pa razmijeniti kolačiće, ako ih ostane user posted image user posted image user posted image

Cure, pozdravljamo vas! :*

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 797
23.12.2012 12:52:30   
andydea
Suny puno ti hvala na objašnjenju...kupila sam jučer ovu od propolisa i hemero protect kremu...usput smo dobili poklon za DI user posted image user posted image user posted image  ...ma baš je nelagodan taj osjećaj...
Suny bravo za kileuser posted image user posted image user posted image ..ima kakva dijeta na povrćuuser posted image user posted image user posted image
Ivana samo pozitiva naravnouser posted image
Di je jućer spavao 3h...i nisam mu davala bocuuser posted image ...sise su zasada pune...popodne opet šetnja gradom...user posted image
Bella odi u moj dućan predaj životopis i molbuuser posted image ...barem probaj...ali tek kad se odlučiš,jer te mogu brzo zvati...
Javim vam se navećer jer sada imam puuuuuuuuuuuuunoooooooo posla...puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 798
23.12.2012 22:41:15   
tenkic
Izgleda da sam ja jedina koja nije pekla božićne kolače. Bit će ih kod moje mame i kod svekrve, ja ću ih tamo sve potamaniti pa nema smisla da ih imam i doma. Jer bi i te sve potamanila. Ovako bar neću doći u napast.
Ni kuću nisam okitila...štoviše u kući mi je rusvaj jer smo neki dan konačno dobili nove prozore (čekamo ih od proljeća) pa sad treba obaviti unutarnje zidarske radove i sve dovesti u prezentabilno stanje. nadam se da ćemo sutra doći u predzavršnu fazu i da ćemo uspjeti bar okititi kuću i bor.
Al srećmo sve darove sam nabavila, na badnjak smo kod mojih, na Božić kod muževih roditelja tak da me baš i neće biti doma.

Već dva dana maloj nisam nudila bočicu, zaspala je poslije druge cice pa mi nije imalo smisla, mada mi baš i nije pametna strategija uspavljivati dijete na cici, zar ne?

Jel vaši limači cugaju vodu u kadici kad se kupaju? Moja mala ako ne uspije s ustima doći do vodice trpa si ju usta rukicama...hmmm..

E,da, od jučer je počela stavljati jezik među usnice i radi ono brrrrrrr i sve popljuje po sebi i oko sebe i jako je sretna kad to radi...Večeras se probudila između dve cice(prvo zaspi na jednoj, prebacim ju u krevetić i onda se nakon 15 min probudi i traži drugu cicu), dođem ja do krevetića, ona umorna ko pesek, trlja okice i radi to brrrrrrrr..e, svašta!

Neposredna veza do poruke: 799
23.12.2012 22:57:20   
anne

IZVORNA PORUKA: ivana1112

Cure mi smo u pripravi kolača, zato se samo na brzinu javljamo! user posted image neki se peku, neki se hlade, a neki tek čekaju user posted image Ne znam za vas, ali ja obožavam raditi kolače! Što više, što različitije user posted image

Mogle bi se naći poslije blagdana, pa razmijeniti kolačiće, ako ih ostane user posted image user posted image user posted image

Cure, pozdravljamo vas! :*

Bravo za kolače! Mi ćemo sutra. Nikako da se bolje organiziram, nego sve radim u zadnji tren.user posted image

Dajte da se dogovorimo više za upoznavanje! A kolači i recepti su samo bonus.user posted image

Stavila sam par naših fotkica.

Želim vam svima lijepe blagdane.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!