Jana1208
|
eiii curke. evo konačno i mi ulovili malo vremena da se javimo... u zadnje vrijeme nam dani doslovce lete, a evo još 5 dana i punimo 4. mj... mi u subotu riješili krštenje, curka je bila ko bubica, a poslije obreda zaspala ušuškana u dekicu.... jučer nas je posjetila patronažna, pa smo malo pričale vezano za dohranu, uglavnom pošto mi u zadnje vrijeme jako loše spavamo i budimo se svakih sat i pol, do dva sata, predložila nam je da uvedemo jedan večernji obrak ad, pa da vidimo dali će bolje spavat ili je problem u traženju bliskosti...i tako mi jučer popapali cicu i pripremili još 60 ml ad da vidimo , ona popila 3 gutljanja i dalje ništa... , sad ili nije bila gladna, ili joj nije fino ili joj se ne sviđa boca, ja bi rekla sve troje pomalo, pa smo opet imali veselu noć...probat ćemo opet večeras... pričale smo i o dohrani kašicama i pahuljicama, još čekamo pregled 19.12 kod pedijatra pa ćemo i s tim krenuti polako, znači s njenih 4 i pol mjeseca odprilike...znamo da bi bilo bolje što kasnije, ali ja počinjem sa 6 ili 7 mj.raditi, a mislim da je LorVer pisala koliko dugo je trebalo da se cura navikne na okus, bar neki, a nebi htjela curku ostavit doma bez neke alternative osim cice... ...vidjet ćemo...uglavnom cicu nikako nebi htjele još odbacit samo pojačat sa rezervom... vidim da sve bebice već pričaju punom parom, mi isto galamimo od jutra, ma preslatki su sad... , jedino mi ne želi baš više bit u ljuljačci, mislim da je smeta to što je vezana, sad nam je podloga za igru opet zakon, jer se može slobodno valjat, mahat i bacat, i pričat naravno... uh, mi se raspisali.... ....evo za sutra najavljuju punooo snijega, bit će baš lijep predbožićni vikend, ....ja sutra imam proslavu povodom kraja godine sa kolegama s posla pa će se tata i kćer družiti...vidjet ćemo kako će to proći.... uživajteee....