ivana1112
|
Pa cure mm radi na Bukovcu, i to Ines isto u Bukovačkoj ulici! eto, možemo se dog da se blizu nađemo sve! Javljam da je bila patronažna, onaj osip je ipak od pelena, jer prolazi.. Dobili smo kalendar dohrane, zeleno svjetlo za kašice (iako ih već 2 tjedna papamo ) Vidim tema je bila kuhanje..ja znam kuhati, gotovo sve, čak i kolače, to obožavam.. Ali, s obzirom da živim u zgradi preko puta svojih roditelja, vjerujte mi da nisam 5 puta kuhala u zadnjih godinu dana. Majka mi donese ručak, jer ionako kuha na veliko ( s obzirom da je nas puno), pa još nemam tu brigu kuhanja ručka, a i moj muž dolazi svaki dan tek u 7 doma, pa bi to bila više večera, nego ručak Ja sam mengu prošli mjesec dobila , dakle nakon 4 i pol mj., i ko za vraga, evo nije prošlo ni 3 tjedna, evo je opet..to mi nešto nije u redu! Mi vježbamo samouspavljivanje preko dana, ide nam odlično 2 dana, skoro svaki put zaspi sam, samo nam onda dođe baka i sve poremeti, jer ga ona ne može slušati kako plače! i onda ja poludim jer mi 2 dana truda pada u vodu, a kad im zabranim, svi se uvrijede ko da je smak svijeta! evo upravo imam jednu takvu borbu i živci su mi prekratki! ne znam jel vi imate takve probleme, ali ako nemate i ne želim vam ih