Sunshine28
|
ej cure... bella, andy i moja Em je sinoc prvi put prespavala cijelu noc i to od 21.30 do 6.30! znala je i prije odspavati po 7 sati, ali nikada ovako bas da pokrije cijelu noc. I to na vecer kada smo prvi put probali potpuno samouspavljivanje! mislia sam da ce biti placa i svega kada ono ja nju nakon kupanca i hranjenja stavila u koljevku, ona se malo okretala, proizvodila cudne zvukove i onda zaspala bez problema i probudila se 9 sati kasnije! nije mi bas bilo svjedno ostaviti ju samu gore u spavacoj, stalno sam palila monitor da ju gledam, ali sam izdrzala! danas nastavljamo! ne mgu vjerovati! bebice su nam se sinkronizirale! e, a imam ja jos dobrih vjesti, bili smo danas u bolnici na prvom pregledu nakon carskog i doc. koja me je operirala kaze da je sve odlicno, i unutarnji i vanjski rez, dala zeleno svjetlo i za vjezbanje, i kupanje u kadi, i masažu i maženje sa mm samo sto imam osjecaj da ce sve to morat cekati jos koji dana jer mislim da cu dobiti mengu svaki cas, napuhao mi se stomak i krenula bol, ali nema veze, proci ce i to pa cu lijepo sve od navednog u jednom danu! ines lijepo je cuti da se netko vraca na posao jer mu je sef dao ponudu koju ne moze odbiti! bas mi je drago zbog tebe! ja se, na zalost, gorzim trenutka kada cu ponovno pocet raditi i iskreno se nadam da cu dok istekne cijeli porodiljni od godine dana naci novi posao...u firmi gdje sam sada radim punih 10 godina i vec mi je dosta i ljudi i cinjenicu da ne napredujem jer nisam politicki podobna i za zbog "recesije" 33 posto manje place vec skoro dvije godine na proljece se bacam u potragu iako znas kako je kod nas po tom pitanju...ali ne gubim nadu... nego, kada su Ivanu krenuli zubići? meni Em zadnjih dana jako slini, i slina joj je puno gusca, i pljuje varalicu (koju inace obozava) i trpa rukicu u usta umjesto nje...jer moguce da sa nepuna 2 mj. to vec krece?
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 5.11.2012 16:33:16 >