|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
9.11.2012 23:03:05   
LorVer
Vecer,
evo kod mene sve super zavrsilo. Bilo nas cca 150. Pojelo se i popilo hvala bogu sve i jos kaj je vazno nicega nije falilo. I sad jedva gledam kak sam umorna. user posted image
Andy, kad bi mi neko reko da mi nece biti lose prva tri mj, mogla bi i ja po jednog deckica. Muzek je normali za, hoce da dobije malo pojacanje. user posted image .

Tenkic ti si nesto pisala da bi isla na plivanje sa bebom. Moje se starije curke bave plivanjem tak da sam i ja svake subote sa njima na plivanju ali Mar jos nisam vodila jer mi se cini da je voda dosta hladna za nju. Razmisljala sam da bi probala kad bu negdje 10 mj stara. Na zalost tok plivanja za bebe kod mene nema. A da, i ovdje zene presvlace bebace na onom jestuku na podu koji imas u torbi od kolica.
Sretno sutra na krstitkama.

Sany, bas mi je zao da se Em tako pati sa tim grcekima. Jos samo malo, pa ce proci.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 376
10.11.2012 9:16:46   
tenkic
Jutro. Evo danas je krštenje a ja sjedim u pidžami, razmišljam što ću obući i čekam da se mala probudi da ju nahranim...a onda se krećem spremati.
Kak sam lani imala show s neuspjelom trudnoćom imam osjećaj da već dve godine hodam u pidžamama, trenirkama i tenesicama i pojma nemam kak da se pristojno obučem za krštenje.
Malu smo mislili ušminkati u moju vintage krsnu haljinicu od prije 35 godina, al svećenik nam je rekao nek mi nju samo obučemo u "smeđeg medu" da se micek ne bi smrznula u crkvi. Tak da ne bu ništ od šminkanja bebe za obred. Još bolje. Stvarno mi ne bi trebalo da se sad nahladi.

Bazen- ovo plivanje za mame i bebe je u nekom malom bazenu, tipa 10 metarskom, koji se onda zagrije da bebama ne bude zima. Osim toga preporučaju da se bebama kupe neoprenske gaće koje zadržavaju toplinu tijela kroz tih pola sata koliko traje plivanje. Znači ako mislilš s bebom na bazen, od u toplice i nabavi joj neoprenske gaće (isto vrijedi i za starije muškarce koji imaju problema s prostatom iliti djedove)

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 377
10.11.2012 9:29:39   
andydea
jutro...tata je spavao ovu noć sa nama,ali mislim da se nije naspavaouser posted image
Di je bio u kibiću,ali imao je jedno buđenje oko3h,pa onda u 7h...mislim da bolje funkcionira DI i ja sami u sobiuser posted image user posted image
seksualni život nam je trenutno 0 bodovauser posted image ...navećer sam preumorna,a ujutro ne znam kaj bi se prije primila,a i curke mi se bude u 9h...
Tenkić ja bi isto išla u trenirci na krstitke da moguuser posted image ...drage moje ja ne stanem ni u jedne svoje hlačeuser posted image ...imam 8kg viška ostatka...jučer sam hodala 3h i noge mi otpale..možda bude rezultatauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 378
10.11.2012 9:36:05   
ines_os
mi opet sami za vikenduser posted image user posted image
tata nam je opet otišao na selo i sljedeći vikend će opet,i onda smo mirni do proljeća

da pojasnim imamo plantažu lješnjaka pa pripremamo za podsađivanje

najvjerovatnije idem danas kod mame i tate na spavanje da i ja malo odmorim
neka dadiljaju baka i djeda

Ivan još spava a ja čekam da ga presvučem u piđamiuser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 379
10.11.2012 17:27:21   
Sunshine28
ej cure....hvala na savjetima, ai na zalost sve smo mi to manje-vise probale user posted image
ali danas nam je dobar dan, nije imala jos ni jedan! zato sam odlucila po prvi put sama isfurati kolica i odvesti svoju malu cicu u stenju da uhvatimo zadnje zrake sunce - rekli sutra pogorsanje vremena! I uspjele smo! set_ale 2,5 sata, napravile velik krug po kvartu, ja popila u parkiću kavu to go i jos malo svratili tati u firmu da ga pozdravimo jer nam subotom cijeli dan radi!user posted image user posted image user posted image Bilo je malo čupavao sa okvirom od kolica, ali sam preživjela, ma osjecam se kao da mi je netko skinuo okove, bilo mi je dosta toga da ne mogu s Em u stenju kada sam sama doma i kada mi se u biti u stenju i najvise ide!
i da prijavim da nam samouspavljivanje odlicno ide - ako izuzmemo onu vecer sa jakim grcevima, Em sama zaspi u kljevci i odspava 8-9 sati cijeli tjedan user posted image user posted image user posted image
andy pa lezaljka je ista kao moja samo u bojama za djecaka! vidjet ces Di ce uzivati! user posted image user posted image user posted image samo si priredi jednu onu debelu bateriju od 1,5v za vibracije i tri one najmanje za igracku koja svjetli i svira...
tenkic nadam se da su krstitke prosle dobro, steta za cvijet....valjda si uspjela Bo staviti trakicu na proslavi...
LorVer svaka cas na uspjesnoj povorci! 150 klinaca! omg! user posted image user posted image user posted image
ines tnx. za maramu ali ja ipak ne bi, ne privlaci me bas takav nacin nosenja bebe....
a sto se viska kila tice, ja idem u pon. vaditi krv da vidim jer sve ok nakon trudnoće i ako je krecem sa Dukan djetom, kum od Em nam je bio prosli vikend, nismo se vidjeli 1,5 mj. (zivi u zg) i ostala sam sokirana - smrsavio 17kg sa tom djetom! izgleda kao kada smo zajedno isli u srednju skolu! ne mogu vise biti u pidžami i trenerkama, a i mogu vam reci da sam danas bas smrzla u baloneru, moram hitno smrsaviti da stanem u toplu garderobu!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 10.11.2012 17:30:09 >

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 380
10.11.2012 21:58:09   
tenkic
Krštenje obavljeno. Ni suzicu nije pustila. Imala je na glavi crveni heklani cvijet i na nogama crvene štrikane papučice. ma ko je vidio da bebe moraju biti skroz u bijelom, ja sam skroz protiv tradicije. naravno moja mama je bila u šoku i rekla da mi dijete izgleda ko seljo beljo, ali svima ostalima se jako svidjelo (ili su glumili). Obukla sam joj bijelu polo haljinicu ralph lauren na kojem piše da je za bebe od 9 mjeseci (to smo dobili među onom hrpom rabljene robice prije neg se rodila) i bijele gege i medo jaknicu s kapuljačom (odlična stvar ako bebe mrze nositi kapu).

Za vrijeme ručka je odrapala 3 sata u carstvu snova, izgleda da njoj paše boravak u birtiji?!?!

Čak smo poslije stigli u C&A po još dva bodića 68 na kopčanje koji ne idu preko glave. I onda dođemo doma i skužimo da joj je netko pokloio 5 carters bodića (ali pih, oblače se preko glave).

MM je lani skinuo 30 kila za par mjeseci, išao je na dijetu uz akupunkturu i bio je jako discipliniran, a sad pokušava održati tu novu kilažu ali i dalje mora jesti jako disciplinirano....

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 381
11.11.2012 10:23:52   
andydea
jutrouser posted image
Tenkićuser posted image user posted image user posted image  za krstitke...glavno da je sve super prošlo...tak sam i ja kupila slinčeke,kad ono dobila 12kom iz Cartesa predivne na poklon od frendice..a ko će ga znati???
Suny tnx...za baterije..pa ti velim da si me zarazila sa tom ležaljkomuser posted image ...jedva čekam da ju dobije,još 2tj..user posted image ..moj DI je zasada na podlozi đungli i u kolicimauser posted image ...poslat ću vam slikicu đungle,ak nađem...

LorVer user posted image  za povorku,svaka čast...e da kaj se tiče onog povračanaja 3mj...ajme i ja sam to jedva izguralauser posted image ,ali sve za naše anđele...

Bella bila sam neki dan u bambiu u Prečkom jer se zatvara dućan pa imaju 50%...išla sam Lanči kupiti papučice za vrtićuser posted image ...pa sam te se sjetila..odi pogledaj si ak ti kaj još ima...

mi smo super,danas kod sveki na ručak...pa uživancija...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 382
11.11.2012 10:35:43   
andydea
http://www.magicbaby.hr/igracke-hr/edukativne-igracke-hr/tiny-love-super-deluxe-hr.html

Evo mi imamo nešto slično...nije isto,ali je od fister prices..Ne mogu naći isto....Di voli biti na tome tu i tamo...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 383
11.11.2012 11:55:03   
tenkic
http://www.magicbaby.hr/igracke-hr/edukativne-igracke-hr/tiny-love-musical-kick-and-discover-hr.html
Mi imamo dvije podloge za igranje, onu na slikama i ovu ovdje na linku. Nju sam neki dan stavila u pogon da vježbamo na prsima. Ima neki dio koji svira i čim sam ga uključila mala se počela smijati ko luda kak joj se svidjelo. Ima i fora jastuk za staviti pod prsa ili pod glavu, ovisno kak je okrenuta,a i igračke visilice su super jer sviraju i šuškaju i totalno su zanimljive malenoj.

Andy, obzirom da je Di velik tj težak, si ti svjesna da je ona ljuljalica Fischer price samo za bebe do 9 kila?

Danas bi mogli malo do maksimira...bumo vidli, pozvali smo pojačanje da poklopamo ostatke od jučer pa ne znam kako ćemo ih se riješiti da za dana stignemo do Maksimira u šetnju....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 384
11.11.2012 21:20:46   
Sunshine28
imamo i mi vrtić, veliku bubamaru iznad koje su obruci kao lijane s kojih vise igracke, super stvar, ali na zalost Em ne misli tako, ne voli lezati na leđima i uvijek kada ju stavim unutra place tako da smo za sada odustali...probat cu kasnije, ako i dalje ne bude htjela - nije steta, dobili smo vrtic od šogija, odnosno Eminog bratica...
prije nego sam vam se javila obavila sam mega kupnju na carters.com, imali su ovaj vikend popuste od 25 posto zbog blagdana pa sam iskoristila priliku, seka mi ide za bozic u ameriku pa ce mi sve donjeti krajem siječnja, uzela sam dosta stvari i za ljeto, sve u svemu uštedila 55$! bravo za mene! user posted image user posted image user posted image
sutra u ranu zoru idem vadit krv, a onda idemo sa Em na pregled, imat cemo dva mjeseca! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 385
11.11.2012 21:31:26   
ines_os
mislim da se ide u 2 i 4 mjesecu po cijepivo mi isto idemo sutra mi ćemo 4 mjeseca za 7 dana

3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 386
12.11.2012 8:41:01   
LorVer
Jutro user posted image user posted image ,

Tenkic user posted image za krstitke. Ona trakica ti je prekrasna a Bo preslatka s njom. Jel mi mozes molim te dat adresu tog ducana jel bi ja htjela jednu heklanu kapicu Mar za krstitke kupiti. Poslala bi sestru da mi to obavi, pa tak kad ja dodjem dole da me vec ceka.

Andy, odmah sam javila sestri da ide pogledat kaj ima u onom Bambi ducanu. user posted image Inace ja curkama kupujem Froodo cipele i papuce on line,
uglavnom modele sa akcije. Meni ne smeta ako nije najnoviji model.

A joj pa skoro zaboravi,
Sany user posted image user posted image Em za dva mj
Bella user posted image user posted image user posted image Lo za tri mj
I user posted image mojoj Mar za pet mj.

Bella, ono za kontrolu kod ped. To ti je sve ovisi o ped. Ja sam isto isla sa 2 pa sa 4, a imam frendice koje uopce nemaju tako kontrole. Ti samo dodji sa Lo na kontrolu kak ti je tvoj ped rekao. Ne gledaj druge.

Sany, malo si me krivo shvatila. U onoj povorci nas je bilo 150 ali sve skupa ne samo djeca. To bi mi bilo malo user posted image
I ovak mi je bilo previse. Pripremala sam za sve hot dog, punch, kolace, kavu, caj i sokice. normalno uz pomoc jos jedne susjede. I sve se je pojelo i popilo. user posted image .

Jucer sam sa curkama radila onu kucicu od keksa . Onak izgleda ko iz price Ivica i Marica. Poslikam pa u toku dana stavim u album da vidite.

sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 387
12.11.2012 9:53:09   
ines_os
došli sa cijepljenja
7550 kg i 64 cm
dobili smo diplomu za hrabrost nismo plakali

3900 g 50 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 388
12.11.2012 10:19:10   
LorVer

Slikice sam stavila

user posted image za Ivana i njegovu hrabrost

sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 389
12.11.2012 10:24:51   
andydea
jutrouser posted image ..popila capucino..uf mogla bi jš jedan...spava mi seuser posted image
Tenkić ma pitala sam za tu ležaljku i rekli su da beba može biti u njoj do 3god...a ova njegova piše do 9mj...ne 9kg..ali oni moraju nešto staviti da se ograniči proizvod...tako da može i duže..
Meni je DI preraso jajeuser posted image ...sad čekamo autosjedalicu od frendice...onu od 9-18kg...

Bella mi smo bili naručeni sa 1mj,2mj...i sad idemo sa 3 i pol...to ti je radi pikice..ne briniuser posted image
nego curke moje...danas je vaš danuser posted image user posted image user posted image
Suny-2mj user posted image user posted image user posted image
Tenkić-3mj user posted image user posted image user posted image
Ines -4mjuser posted image user posted image user posted image
LorVer -5mj user posted image user posted image user posted image ......Bella samo ti i ja smo posebne i štekamouser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 390
12.11.2012 10:31:56   
tenkic
Mi smo danas 3 mjeseca!

Dućan se zove čarobni leptirić doo, Vodovodna 11, al ne sjećam se da su imali kapice (istina nisam ni pitala) - al sam jučer pogledala online stvari iz Barbarele i totalno su mi mrak. Uglavnom cvjetić je u dućkasu bio 60 kn, a one cipelice bakica plete u Osijeku prodaje na placu za 15kn. Nekak si mislim da bi se bakica trebala baciti u biznis i to prodavati u ZG po puno boljoj cijeni :) (pogotovo kad vidim da u c&a šlapice za bebe nema ispod nekih 50 kn)

mi isto imamo sistrematski sa 2 i 4 mjeseca, to je normalna procedura u ZG

jučer obavili šetnju u Maksimiru, 2,5 sata spavala ko beba! obožavam Maksimir!!!!

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 391
12.11.2012 10:38:02   
Sunshine28
evo i nas sa cjepljenja i kontrole!
Em nije bila hrabra kao Ivan, ali utjesili smo se vec nekako :) u mjesec dana udebljali smo se 900g i narasli 4,5cm, dakle total za dva mjeseca 5100kg i 60cm!
nas dvije cestitamo mjesecdan Lo i Mar! a Ivanu na hrabrosti! user posted image user posted image user posted image
inace, kada vec Ines nece, ja se moram pohvaliti da sam danas upoznalu prvu svoju nevidljivu prijateljicu i to slucajno - nas dvije smo se sa tatama i bebama srele kod ped. user posted image user posted image user posted image
i bas mi je drago,  a ako nam bebe dopuste mi pijemo kavicu za koji dan user posted image user posted image user posted image
a obzirom da cijelu noc nisam spavala - nesanica me lovi - i da su mi jutros izvadili tri doze krvi ja lijepo idem na spavanac na par sati, tata je zadužen za Em do 13.30!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 392
12.11.2012 10:55:54   
andydea
Suny baš ti zavidimuser posted image ...da bar ja mogu malo odspavati da mi ga muž pričuva...mene DI ne pušta....jedino je kod sveki dobaruser posted image ...mm sve živo radi samo da mu udovolji,ali DI plače i traži meneuser posted image
imate lijepih jeftinih papučica i u MANI,ja sam DI kupila plave sa medekom za 30knuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 393
12.11.2012 10:57:21   
LorVer
user posted image i za Em.

Ajde super, da se barem neko od nas upozna i u zivo. user posted image

Ubacila sam i slikicu u album moje podloge za igranje i puzanje.
Pocela sam ju kombinirati sa sjedalicom tak da se malo uci okretati sa ledja na trbuh, to je ono kaj u lezaljki nemre.

Tenkic, puno ti hvala za adrese. Ak si vidla one kapice u Barbareli, e tek bi nesto ja. Oni su prije isto imali ducan ali sad kolko sam saznala samo uzimaju on line narudzbe.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 394
12.11.2012 11:00:59   
andydea
joj Ines sad sam skužila da je tvoj mali 18-tog...ma zbunio me ovaj tvoj pregleduser posted image
Kako nam user posted image user posted image user posted image  rastu...ha?? a još jučer smo jaukale o tegobama u trudnoćiuser posted image user posted image
Ja se jako veselim svakom pregledu i jedva čekamuser posted image
LorVer pa tvoja malena je već 5mj...jel joj počinješ davati kaj??-dohranu...jesi dobila mengu?? i koliko podoja imaš otprilike u danu??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 395
12.11.2012 11:29:39   
andydea
Tenkić nama je Maksimir daleko ali na proljeće čemo šetati tamo na duge staze...inače mm radi blizu Maksimira,tako da smo često šetali tamo s curkama i dok sam bila trudna..volimo onaj veliki parkuser posted image
evo ja nikako da stavim DI slikice...čekam mm da mi ih smanji,da se ja ne zezam s timuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 396
12.11.2012 11:50:43   
tenkic
andy, proberi slikice i samo klikni na "send". meni se tad automatski otvara outlook koji ih smanji na traženu veličinu (small, medium ili large) i onda kad ih stavi u pripremni mail ja ih samo selektiram i prekopiram na disk i imam male sličice

ni nama maksimir nije usput, al tu na Črnomercu se fakat nema di za šetati, a u kombinaciji Maksimir ili jarun, maksimir pobjeđuje jer je na Jarunu preveć asfalta i premalo drunckanja u kolicima

znači barbarella samo online? a pih, a ja se nabrusila na zimsku trakicu za glavu s nekim cvjetićem (kad već mrzimo kape, možda traka bolje prođe) i baš sam se veselila otići tamo birati....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 397
12.11.2012 11:57:46   
ines_os
da,da,da,da......................suny i ja smo se upoznale i 2 G
nisam mogla od Ivana napisati malo duži post
ali ako nam bebice dopuste mi ćemo na našu promenadu i kavicuuser posted image user posted image
nama je u nedjelju 4 mjeseca
sljedeći pregled nam je 18.1. kada budemo 6 mjeseci isto nas pikica čekauser posted image

upravo tiskamo pa idemo guzu oprati bit će.........

3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 398
12.11.2012 14:59:51   
Sunshine28
sada vidim da sam se i ja zeznula, ja stalno mislim da su 12. Em, Mar i Lo, kada ono umjesto Lo - Bo user posted image
ma nema veze, tu su blizu oni svi, ljetne bebe 2012! user posted image user posted image user posted image

i da, mi dobili uputnicu za uzv kukova, ja se nazvala naruciti i zena nas naruci za 9.1.2013. u 15.20!!! kada sam se zacudila rekla mi je da prije nego prođe 3 mjeseca  beba ne moze na uzv jer je prerano user posted image uzela sam taj termin, ali si sve nesto razmisljam da se ja ljepo narucim u Vukovar, skinula bi joj taj široki povez, puno mi je sretnija bez njega, vidim kada ju presvlacim, a opet i ped. mi je danas rekla da je curama dobro drzati barem do 3 mj.....nisam pametno, otvorena sam za prijedloge!

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 399
12.11.2012 16:53:04   
andydea
Suny ma kakvih 3mj.do prvog pregleda kukića???user posted image ...možda danas ma oni naručuju kak im se sprdneuser posted image
ovako imam dvije curke i ono kaj ti sa sigurnošću mogu reći da je po meni obavezno široko povijanje prvih mj.dana..nema potrebe za kasnije,ako ti pedica ili dr.ortoped ne kaže...Moja Laura je nosila 3mj..ajde bila je zima,ali to je bilo prije 10god..da bi iza toga bilo da nije ni trebala jer je rođena sa labavim kukovima...pa htjela sam ih zadaviti..ali dobro malo je više sklona gimnastici i to je touser posted image ...dok je Lana već prije 6 god..nosila 1mj.taj obavezni i kasnije nisam više stavljala...moj savjet za curke..prvih mj.dana i onda dok dr.ne kaže na kontroli...ti normalno jedanput dnevno razgibavaj...ako još kaj trebaš vezano za to pitaj..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!