|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
30.10.2012 12:08:53   
tenkic
Nije higijenski, ali ja još uvijek grickam kožicu oko noktiju user posted image ... pogotovo kad sam nervozna...ili živčana...ili nešto...nema šanse da se iskontroliram...

mala ko luda cucla šaku, turne ju cijelu u usta. sad i prije i poslije jela...a dudu varalicu neće ni u ludilu...kaže pedijatrica da bebe cuclanjem stvaraju neurološke veze bitne za razvoj pa ih treba pustiti...bilo bi bolje da je duda varalica pa ju pokušavamo na to naviknuti, al ne ide...čak smo kupili i različitih oblika al ona i dalje ne kuži kaj bi s tim trebala delati...

kupila sam u onom yisk-u stolicu tj fotelju za ljuljanje, 250kn, koliko para toliko muzike, al poslužit će za dojenje i ununavanje bebe (jer bole leđa od nosanja)

nama je u zadnjih par dana problem s kakanjem ko i kod Andy- pa smo zaključili da je valjda pelena premala i prešli s dvojke na trojku. A robicu je moja mama odnjela doma iskuhati (veli da ona ima lonac za iskuhavanje i da ja to ne smijem iskuhavati u našem suđu za kuhanje...pa nek joj bude!)

ovaj baby fitnes za koji ste poslali link mi radimo od prvog dana...mala ima zaležanu glavicu (stalno okrenutu u desno) pa moramo forsirati vježbicu 3A s okretanjem i izvijanjem vrata...sa 4 mj moramo k ortopedu na kontrolu tog vrata, ali otkad radimo tu vježbicu puno je bolje i mala se sve češće okreće i na lijevu stranu
a ovu vježbu 14 s puzanjem mala obožava i prošuže mi cijeli krevet uzduž i poprijeko i ljuti se kad hoćemo završiti vježbanje.
te vježbe su iz knjige dr Jovančevića: "godine prve:zašto su važne" (inače on radi u domu zdravlja gdje je i naša pedijatrica i mijenja ju kad je odsutna). A u toj knjizi je dobro opisan i postupak masaže beba (to je isto bitno za razvoj i napredovanje). Tak da mi ujutro prije buđenja i naveće prije spavanja upalimo kalorifer, skinemo se goli-goli(ostavimo samo pelene) i imamo baby fitness i masažu i maloj to paše.
a vježbe i masaža postoje i na DVDu od Unicefa koji se može dobiti besplatno u Ilici u Unicefovim prostorijama (mada je meni knjigica zgodnija jer ju otvoriš na krevetu kad vježbaš da se podsjetiš na početku dok se ne usvoje vježbice)

e, da, malu sam konačno oprala sa onim mustelinim gelom za kupanje (nabasala ne testere u DMu)- sad je konačno odmašćena i čista user posted image user posted image
fućkam ja te teorije o kupanju samo u vodi i mazanju s uljem, čini mi se da je taj gel za kupanje čist ok i da bum si to kupila jer mala nije imala nikakvu reakciju poslije tog kupanja user posted image

andy, i ja malu polegnem na krevet, upalim radio i onda joj čagam tj mašem rukama i prstima, a ona uživa i cereka se! pri tom se pozicioniram na onu stranu na koju mora vježbati okretanje glavice pa usput odradimo i "vježbanje" tj spajamo ugodno s korisnim

se vama čini da je mission impossible pronaći bodiće u veličinama 62 i 68 koji se ne oblače preko glave? Ovih na kopčanje skoro pa da nema (ima u c&A), ali sva ta silna robica koju sam dobila se oblači preko glave i to toliko mojoj maloj ide na živce da svaki put protestira i mislim da bum u nabavku ovih koji idu na kopčanje i ne moraju ići preko glave

mi smo rezervirali krštenje za 10.11.....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 301
30.10.2012 12:16:23   
andydea
podne jeuser posted image ...a jeste se raspisaleuser posted image user posted image user posted image
meni je ručak pri kraju,oprala kuhinju,pokupila veš,oprala suđe...user posted image user posted image user posted image
Di je počeo spavati preko dana....i nema više grčevauser posted image user posted image user posted image ...podriguje ko veliki iza svakog obrokauser posted image ...
Suny ti si gora od meneuser posted image ...ja nesmijem van izaći već potrošim 100knuser posted image ...ležaljka je super,mi uživamo isto u svojoj...ali DI voli i svoju podlogu džungluuser posted image
Jučer sam saznala da su mi dvije frendice ponovno trudneuser posted image
Ines kakav je to sapun...?koja marka??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 302
30.10.2012 12:24:41   
andydea
Tenkić i Di poludi kad mu oblačim bilo kaj preko glaveuser posted image ...mi nosimo sve 68,74cm,body-i su svi 74cm i nema više na kopčanjeuser posted image ...
A da ne pričam da se mi presvlačimo pet puta dnevno jer sve promačeuser posted image ..luda sam i to mu promoći sa strane na kukovima goreuser posted image ..uf
i mi danas idemo u crkvu rezervirati datumuser posted image  za krstitke

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 303
30.10.2012 12:53:05   
Sunshine28
andy mislim da i ja imam taj sapun za fleke kao ines...to ti je bas dm marka - denk mint, odlican je, ja s njim skidam sve fleke sa odjece, nesto smjesno kosta, ne mogu se sjetiti koliko....uglavnom navlazis fleku i sapun, onda sa sapunom namažeš fleku, pustis da stoji 15 min, isperes i ubacis u perilicu sa ostalim vesom...uvijek ode. Inace na kutijici od sapuna su naslikane kosulje jer je originalno namjenjen za pranje ovratnika i rubova rukava sa kosulja...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 304
30.10.2012 13:18:02   
andydea
hvala Suny idem danas po to...čudi me da to nisam prije vidjela,a u dm-u sam stalnouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 305
30.10.2012 15:39:26   
Sunshine28
bas vam zavidim na tim krstitkama user posted image
rekla sam vam vec kakva je kod mene situacija pa zato odugovlacim, valjda budem na proljece, ako nađemo nekog svećenika koji bi Em htio krstiti...
a to mi je bas lijepa prilika da se obitelj okupi i da se proslavi rodjene bebaca...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 306
30.10.2012 17:29:33   
LorVer
Sany, lezalka je super i bez straha moze lezati u njoj kolko god joj pase.
Samo nemoj pretjerat i ostavit ju cijeli dan user posted image . Budi sretna da hoce lezati u njoj.

A kaj se tice krstitka, i mi ti imamo jedne frendove gdje je on ateist a ona katol i krstili su sviju ( pazi sad) Emu bez problema. Bitno je da je jedan od roditelja kat vjere. Oni nisu imali nikakvih problema.

Andy, evo i ja danas saznala da nam je jedna djelatnica po 4x trudna. Ima vec djecu id 4, 3 i 1 godine.user posted image . Rekoh, svaka joj cast.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 307
31.10.2012 10:27:47   
tenkic
i ja se pitam što obući za krstitke- jer dojimo svaka dva sata pa treba nešto jednostavno iz čega se cica bez problema izvadi (a imam samo one standardne h&M majice za dojenje)
srećom ja u svu robu stanem jer sam mršavija nego prije trudnoće. samo se bojim da bi sve to skupa sad moglo visiti na meni. a najradije bi obukla traperice i točka

Neposredna veza do poruke: 308
31.10.2012 10:47:32   
andydea
Bella na moj rođendan su vam krstitke,tako i mi planiramouser posted image user posted image user posted image ....mi jučer nismo stigli do crkve,pa idemo vjerovatno danasuser posted image
Suny nebudi tužna,mene su krstili sa 4god...pa evo znam se i šaliti kaj se toga tiće...mm isto hoće da krstitke budu na proljeće dok je toplo,ali ja se nedam..hoću za svoj rođendanuser posted image user posted image
Kaj obući??? ja imam crni kombine s velikim v izrezom,a preko toga ću obući košuljicu ili tajce i tuniku...vidjet ću
Svi pričate o ljuljački,a klokanice???ja bez nje ne mogu..evo i sad spava u njoj na meni,a ja vam pišemuser posted image ..meni je to spasuser posted image
Jučer sam išla u Konzum po besplatne pelene,jer smo dobili na poklon zato kaj smo se učlanili u baby klubuser posted image user posted image user posted image ...e ovaj put sam uzela od 11kg,jel imam četvorku još 3paketa pampers..pa dok to potrošim da imam većeuser posted image ..uf mukeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 309
31.10.2012 12:50:09   
Sunshine28
ej cure....user posted image
evo mene sa svjezom frizurom i popravljenim zubom! danas sam na nogoma od ranog jutra, ali evo sada sam na miru, Em me docekala kuci mirna i sretna, naravno - u lezaljci, tako da si me LorVer bas obradovala s time da joj ne mora ogranicavati boravak u njoj user posted image user posted image user posted image
a ja iako nemam kristitke u planu imam uzasnih problema sa garderobom...u NIŠTA ne stanem, prosle godine u ovo vrijeme imala sam 12 kila manje! od trudnoce mi nije ostalo puno, cca. 4 kg., ali sam par mjeseci prije toga natukla ovih 8 - uzasno sam bila jadna i depresivna jer nisam mogla ostati trudna i samo sam trpala u sebe, a obzirom da sam i prije toga vec imala viskova sada se osjecam kao tenk...jutros temp. minus 1, a ja u baloneru - ne mogu ni jednu zimsku jaknu ili kaput obuci, a imam ih barem 10 user posted image user posted image user posted image da ni ne spominjem bilo kakvu priliku u kojoj se moram formalno obući, isla prije 2 tjedna na sahranu, obukla crne hlace na crtu i kako ih nisam mogla zakopcati zavezala sam gubm i rubu sa pertlom i preko obukla tuniku!
vjezbat jos ne smijem, a tesko mi je stalo razmisljati sto jedem...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 310
31.10.2012 14:03:25   
LorVer
Dobar dan,

pa kak vi sve imate problema sa oblacenjem preko glave, meni nema lakseg od toga, mi muku mucimo sa oblacenjem rukava, a da ne pricam dok joj i jaknicu oblacim kad idemo van. user posted image obavezno mi se rasplace.

Andy, pa kaj tak velike pelene si mu kupilauser posted image . Ja sa curkama nisam nikad koristila vece pelene od br 4. Mislis da mu neceju biti oko nogice pre siroke? A da! Zavisi i koju marku koristis. Mozda su one manje od pampersa.

A ja se za razliku od vas uopce ne brinem kaj cu si obuci za krstitke, vec samo kaj ce mi curke obuci. Mar sam kupila dvije haljinice i nikako se nemogu odluciti koju cu joj obuci. user posted image ja mislim da cu za sebe uzeti koju haljinicu iz ormara.
Jel bed ako obucem crnu haljini, pa ju malo kaširam maramom u boji i najlonkama?
Glupo mi je opet nesto kupiti sto ce mi stajati u ormaru, jer sam isto traper tip.

Sany, skinut ces ti te kile, ne brinu. Cekaj samo kad ti Em pocne puzati i okolo "pospremat" po kuci. Vidjet ces kak kile onda odlaze.
Nisu valjda mislila da ce stalno biti u toj lijepoj lezaljki tak mirna.user posted image
A za sad ti je najbolja dijeta , jedi sve ali u pola.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 311
31.10.2012 17:56:04   
andydea
LorVer mi sada koristimo još uvijek pelene br.3-imamo još 2paketa babyloveuser posted image ,onda imamo 2paketa br.4 -pampers i jedva čekamo da počnemo to trošiti,zato sam uzela ove iz konzuma br.5 jer dok ja ove sve potrošim DI bu već došao do 11kguser posted image
Suny i meni su ostale kileuser posted image ...izgubila 7,ostalo 7 viška...i dojim,jedem,pijem,ali ne ide dolje...user posted image vježbanje se još ne usudim..a niti stignem..DI je nom stop uz mene ...ili sisa,prematanje,igranje,spavanje,pa opet sisanje...itako u krug...
U nijedne traperice ne ulazim,majce tu i tamo...malo jesam tužna..jer s curama sam se topila...u 2mj..izgubila sam i više nego sam dobilauser posted image ..ma ne zamaram se s tim samo mi je malo žao...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 312
31.10.2012 21:32:01   
ines_os
cure.... meni je još uvijek ostalo 10 kg od kada sam ostala trudna

vaga mi se zacementirala vec3 mjeseca,grama ni gore ni dolje

otići će nadam se,nisam uopće zadovoljnauser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 313
31.10.2012 22:22:37   
LorVer
Vecer,

cure ne brinite oko tih kila, sve budu one otisle. Kuma mojih cura je rodila prije 1,5 godina i uzasno se udebljala u trudnoci. I poslije poroda je bila ko bomba. Iz principa si nije htjela nis kupiti za obuci nego je cijelu godinu nosila trudnicku odjecu user posted image I kako je mala navrsila godinu dana, pocela je raditi i u roku 4 mj vratila se na svoju staru kilazu i to bez dijete.
Ja uvijek kazem bitno je da smo zivi i zdravi i da mozemo brinuti za tu nasu djecicu.

Andy, pisem ti ovdje za pelene neda mi se sad selit tamo. Daj probaj sa active fit pampersicama. Meni su super. Mi smo ti isto tak imali problema kod prve curke i nijedne pelene nam nisu bile dobre, svaka bi promocila a uopce nije bila puna. I onda su tek izasle te pelene pa smo kupili paket za probu. I odusevili se. I sad koristim te i ne mislim druge. Probaj i ti pa ces vidjeti.

sie werden geboren

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 314
1.11.2012 10:53:29   
andydea
LorVer probat ću..samo da još malo potrošim ove koje imamuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 315
2.11.2012 9:27:02   
andydea
Jutro...i mi smo budni od 7h...ali naspavali smo se...DI ide uvijek spavati u 20h navećer,tako smo se navikli i budi me oko 4h ujutro i onda u 7h...user posted image ..naspavana sam..pa se premotamo,mazimo,pričamo...
Bella ako malom daješ formulu,možeš mu dati deci čajeka...moje curke su ga obožavale...
Uf kaj se tiče krstitka ni mi još ne znamo gdje bi...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 316
2.11.2012 9:30:08   
andydea
a ja nikam ne idem bez mm na daleke stazeuser posted image
Jedva čekam da bude lijepo vrijeme da idemo malo u šetnju..jer po ovoj kiši mi se ne šećeuser posted image ...Bella nešto mi puno sličnosti imamo još od trudnoćeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 317
2.11.2012 11:28:49   
Sunshine28
bella Em između dva hranjenja pije caj, hipp komorač, a kada ne moze na kakicu kamilicu sa šećerom - u zadnje vrijeme ok kaki pa je to uglavnom komorač....u prosjeku jede svakih 5h, a caj joj dam cca. 2 sata nakon hranjenja. Ako place zbog grceva znam joj dati i malo ranije ili kasnije, ali nikada ne dok ne prođe barem sat od hranjenja (da se ne bi ispovracala), ni sat vremena prije sljedeceg hranjenja (jer onda ne moze pojesti cijelu dozu). Ako između dva hranjenja prespava ne budim ju za caj.
Rekli su mi da je kod beba koje jedu formulu obavezno davati im caj između hranjenja jer od formule ozedne jako i mogu dehidrirati...tako da ako je L sve vise na formuli u odnosu na cicu ja bi ti preporucila uvesti caj...Komorac je nekim bebama jako gorak, tako da ako ti se pocne na prvi susret sa cajem mrštiti to ne mora značiti da nece caj...onda u dozu dodaj malo šećera, na 100 mil. količinu koja pokriva vrh male žlice.
Em sada zna popiti i po 150 ml. caja između dva obroka, a nekada npr. samo 30 ml. - nemoj se zamarati sa kolicinom popijenog, on ce popiti koliko je zedan, skorz dok mu ne dajes caj sat vremena prije hranjenja sve je ok...
i pripremi se za vise piskenja, odnosno vec porosnju pelena! user posted image

e, a sto se stenje tice, mi smo jucer imali horor....cijelo prijepodne bilo suncano ali je puhao jak vjetar pa smo odgodili odlazak na groblje za rano poslijepodne. I tako poslje rucka vjetar stvarno prestao, mi spakovali Em i svu popratnu opremu, ukrcali se u auto, dosli na groblje, iskrcali se i na pola šetnice prema grobu moje bake od jednom prolom oblaka! ali onaj najgori, kisa curi kao iz kabla a nemas se gdje sakriti...Kolica smo pokrili sa onim najlonom za kisu, Em je uzivala, bilo joj fino toplo, kisa joj kucka po najlonu, spavala je i smiješila se...a ja i mm morki ko misevi! imali smo neki mali smjesni kisobran koji nam nis nije pomogao...uzas...dok smo dosli natrag do auta, i rastavili kolica, stavili Em u as bili smo skorz morki...a za kraj, na pola puta do kuce zasjalo sunce i na nebu tri duge...doslo mi je da placem od muke...planirali smo prosetati, otici na kavu, mozda obici prijatelje, a zavrsili smo sa trcanjem po kisi i povratku kuci u rekordnom roku toliko morki i jadni da nam vise nije bilo do nicega....ubija me u pojam sto svaki izalak iz kuce zahtjeva gomilu prirema i sto nigdje ne mozes bez tri tone "dodatne" opreme, imam osjecaj da svaki put kada nekuda idem kao da idem na kampiranje!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 318
2.11.2012 17:13:24   
andydea
ja samo dojim,i dojim i dojim...nekad mi je toliko iscrpljujuće,ali nadam se...mlijeka ima koliko DI želi i ja sam sretna...ne dajem mu ništa ni neću do 6mj...i samo molim Boga da izdrži na sisi do tada....Cure sam dojila 2-3mj...i davala im čaj od komorače...volile su ga..nikad nije bilo problema...ma sve ima svoje..ali svejedno ja sam ustrajna od samog početka trudnoće da ću ovaj puta dati sve od sebe i neću odustati..
Jer ima koja od vas da samo doji???-kakvi su vama razmaci..ponuda i potražnja???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 319
2.11.2012 18:26:00   
Sunshine28
bella ma vec si primjetila da su moji savjeti uvijek iscrpni, ne mogu si pomoci a da ne napisem post kao litaniju user posted image user posted image user posted image profesionalna deformacija user posted image user posted image user posted image
neka si mu dala caja, kazem ti, meni su rekli da bi uz formulu trebao ici caj...
a koju mu formulu dajes? isto Bebimil 1 ili nesto drugo?
andy bravo za sisanje, ustraj koliko mozes....ja na zalost nisam mogla, ali podrzavam user posted image user posted image user posted image
nama je danas neki dobar dan, bez puno plakanja user posted image user posted image user posted image
cak smo se danas nas dvije igrale dosta bez da je Em kenjkala - velik napredak! inace, od kako imamo lezaljku, kada ju stavim u nju, ne zeli bas puno drustva...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 320
2.11.2012 19:23:16   
tenkic
andy ja ti samo dojim. svaka 2 sata papamo, znači u 8, pa u 10, pa u 12 itd....ponekad imam sreće pa mala odspava pol sata duže pa se pomaknemo na 2,5-3 sata. po noći je nešto rjeđe, mislim da je noćas odrapila 4 sata bez papanja
istina, jučer je bila kenjkava pa sam joj dala i sa sat vremena razmaka, ali u prosjeku smo na svaka 2 sata

ako jedan dan češće vuće, drugi dan ima viška mlijeka pa to spremim u bočicu za kad ostane solo s tatom ko npr danas kad sam ja konačno otišla frizeru user posted image user posted image user posted image (mm je danas na godišnjem)

mi isto nismo išli na groblje- pa baš i ne bi bilo zgodno na mirogoju vadit cicu i dojiti, zar ne? pogotovo po onoj kišurini jučer...a i mala je jučer bila kenjkava, bit će od vremena....al sutra bu fino vrijeme pa se nadam da ćemo malo na zrak, spava ko beba kad se drnda u kolicima!

andy, sutra je rođendan od mede štede. fešta je u varšavskoj od 10-14 (doći će i hokejaši medvešćaka), a apres party je u avenue mallu od 16-19
mislim da je moja mala premala za takvo što, ali nikad se ne zna di ćemo sutra završiti!

< Poruku je uredio tenkic -- 2.11.2012 19:25:13 >

Neposredna veza do poruke: 321
2.11.2012 20:00:42   
andydea
Joj Tenkić išli bi sigurno,ali nam sutra dolazi moj svekar i obitelj iz Bjelovara(od mm su roditelji rastavljeni)..nisu još vidjeli DI pa eto sutra smo cijeli dan sa njimauser posted image
javili su nam porukom na mob..lijepo od njihuser posted image ...
Moram se pohvaliti...danas smo imali ritual kupanje,dojenje...i sam se uspavao u kibićuuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 322
2.11.2012 20:20:01   
tenkic
user posted image user posted image user posted image
bravo DI!

Al ak se beba kupa dvaput tjedno, kak onda uvesti ritual kupanje pa spavanje?
Ja čekam da se Bo probudi (samouspavala se u kolicima u dnevnoj sobi) pa ćemo papati, izmoriti ju vježbanjem koje završava puzanjem po krevetu, presvući ju u pidžamu i nadam se uspješno uspavati. MM zagovara samouspavljivanje, al meni je žao kad ona plače pa imam potrebu ununati ju dok ne zaspi (tj dok meni leđa ne riknu)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 323
3.11.2012 13:28:51   
Sunshine28
mi se isto trudimo sa samouspavljivanjem, ali u biti nakon hranjenja ju uvijek barem malo nunam na rukama pa prebacim u kosaru od kolica, a onda kada i mi krenemo na spavanje u spavacu prebacim ju u koljevku, ni ne skuzi...ritual uvijek isti - prvo kupanje, pa hranjenje i onda spavanje...mislim da upravo tome mogu zahvaliti da mi dvije nocne rudne odspava po 5-6 saati pod normalno, a nekada i duze...
ali od danas mjenjamo metodu jer je Emici njen kum jucer kupio video baby alarm koji je odlican! sada nakon kupanja i hranjenja odmah ide u spavacu u koljevku i krecemo sa potpunim samouspavljivanjem...nismo to ranije mogli, spavaca mi je na katu, a i hodnik između katova je izloiran staklenom stjenom pa nema sanse da bi ju cula dolje ako place gore...uglavnom, jucer smo isprobali i super je, prenosi sliku i u potpunom mraku...gledali smo je na monitoru od dolje dok je spavala, slatkica, nasa mala filmska zvjezda user posted image user posted image user posted image
tenkic mi smo isto na preporuku Em kupali svaki drugi dan, kao zima je i to, ali sam skuzila da mi puno losije spava pa sam odustala, kupam ju svaki dan, osim ako je u vrijeme kupanja bas jako ne muce grcevi...
mi cekamo drustvo da nas odvede u stenju jer nam tata radi cijeli dan, samo me vec hvata paranoja, opet je bilo sunacno cijeli dan, a evo prije pet minuta se naoblacilo, necemo valjda opet zavrsiti kao neki dan! navecer gosti, suta gosti....uh! ali nema veze, barem nismo same stalno user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 324
3.11.2012 21:13:21   
andydea
većer...evo prošao i ovaj danuser posted image ...idu dani ko ludi...DI raste na očigled...danas su ga frkali malo grčići pa sam ipak legla sa njim u krevet i uspavala ga...
Bella ako ti je bebač na formuli možeš početi s dohranom oko 5mj.i to prvo voćne kašice..npr.prvo jabuka,banana...pa nadalje...pa zobene miksane pahuljice s mlijekom(formula)..sutra ću ti napisati kaj sve možeš..a ima i na netu...i kaj da budeš oprezna...uglavnom napočetku je to jedan obrok,pa postepeno dva...a onda već kasnije oko 7mj...uvodiš ručak...
Ček pa iz kojeg si kvarta,ne sjećam se da si mi rekla..pošalji pp ak nečeš ovdje..user posted image user posted image ...ajme pa daj zamisli da smo iz istoguser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!