|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
26.10.2012 11:23:41   
andydea
http://www.mustela.com.hr/hr/main.html#/home

Suny evo ovo ti je njihova stranica...samo sljedi korake i upute i sve češ saznati kaj te zanima user posted image user posted image user posted image ...i da zato smo tu da si međusobno pomažemo...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 276
26.10.2012 11:51:27   
andydea
imaš skoro u svakoj ljekarni...a neke proizvode ima za kupiti i u dm-u...e sad za cold cremu nisam vidjela jel ima u dm-u...ja takve stvari ipak uzimam u ljekarnama...jer uvijek još pitam dr.za taj proizvod...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 277
26.10.2012 14:48:38   
tenkic
sunny, evo moj medo na dve fotkice, ovo bijelo joj je lagano premalo pa smo nabavili veće ali smeđe jer su bijelo rasprodali. ovo štrajfasto je baka kupila, šteta što nema i hlaćice
http://www.ringeraja.hr/personalpage.asp
jedino što ona baš i nije oduševljena kad ju se presvlači i oblači i najbolje zgleda na slikama di je gola, al te nisu za net user posted image

inače za one koji nisu nabavili zimsku opremu za bebe, škicnite katalog od lidla
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-16E53AA0-7EBAAAD3/lidl_hr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=28890

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 278
26.10.2012 15:10:00   
andydea
kod mene u mom dućanu opet akcija na jakne do nedelje 20%,a 10.11 vjerovatno 25% na cjelokupni asortiman...user posted image user posted image user posted image
meni se više isplati kupovati u C&A jer ja još tamo imam svoj popust i onda čekam ovakve akcije i to mi je pun pogodakuser posted image ....
Moramo jednom dogovoriti neki spoj nas 4...iz ZG pa se nađemo kod city-a i dam vam popust...usput odemo na kavicu..kaj velite na to???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 279
26.10.2012 16:00:17   
tenkic
andy, ti bi se dobro složila s mm, on obožava kupovati u c&a!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 280
26.10.2012 16:16:42   
andydea
Tenkić do kad radi brlog medo-štedo???jel znaš??? išli bi DI sad otvoriti štednju???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 281
26.10.2012 16:17:27   
andydea
Bella u c&a imaš tih trenirkica na izvozuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 282
26.10.2012 16:49:42   
Sunshine28
hvala cure za linkove user posted image
ja sam danas uzela isto mustelu cold, u ljekrani - 90 kn, sada smo spremni za mrzlu štenjicu user posted image
idem jos samo u nedjelju u carters kupiti jos jedno ovcije krzno, ali malo tanje i poznavajuce sebe vjerojatno roza - ono koje mi je svekrva uzela je bas kada temp. ode duboko u minus pa mislim da bi mi se u tome za sada prejako znojila u kosari sa pokrovom i dekicom...odmah budem kupila i ono roza ležaljku koju sam vam ranije pokazala...
bella ta je lezaljka za od 0-6 mj., a kako je Em sada 6 tjedana i mala je bebica meni se isplati kupiti ju, pa i dati za nju 450 kn...znam da ima i jeftinijih, ali meni se bas ta sviđa, a i mislim da bi novac koji su nam za bebicu dali u babinju i trebala potrositi na nju, a ne na nesto deseto...
andy i ja bi na kavicu, a i na popust u c&a! bas mi je zao sto ste mi daleko, voljela bi da se nekada mozemo sa bebicama druziti u zivo....user posted image
tenkic tvoja mala mica je preslatka! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 283
26.10.2012 18:59:38   
tenkic
andy djecju stednju mozes otvoriti u bilo kojoj erste poslovnici, al meni je medin brlog bas fora pa smo isli tam. i tam se dobije neki mali poklon paketic...a i poznam seficu brloga....
znam da cetvrtkom rade do pol 7, petkom nesto krace, subotom mislim do dva ili tri (ima na internetu radno vrijeme)- ma tam bi tvojim curama vjerojatno bilo fora, ucile bi crtati medu ili bi farbale neku bojanku...ciljajte 31.10. svjetski dan štednje (ili je 30.10.?) a u studenom je medin rođendan pa će vjerojatno biti tulum (rekli su da ćemo dobiti pozivnicu).

bella, mi imamo hlacice od trenirke iz baby centra iz slovenije pa pretpostavljam da ih ima i u zg. to su one na fotki sa štrajfastom jaknicom. fora su jer imaju i ono stopalo pa se maloj ne moze razgolititi noga. ja prek stavim carapice da joj bude jos toplije i da ne izvlači nogu iz nogavice.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 284
27.10.2012 11:03:01   
andydea
Tenkić hvala ti na informaciji...onda čekamo 31.10user posted image
Curke jučer sam išla kod sebe u dućan i kupila si zimsku jaknuuser posted image user posted image ...jako sam sretna jer sam našla baš onakvu kakvu sam htjela...malo dužu do koljenauser posted image ...nego sad vam je popust na zimske jakne(ženske,muške i dječije) i zimski acc...user posted image user posted image
možda ima i onaj vaš medo komplet...toga ima u izobilju kod nas...pa pogledajte isplati se uz taj popust...
Suny ja bi stvarno voljela sve vas upoznati..mogle bi nekako na proljećeuser posted image  i da cijeli dan provedemo sve zajedno s dječicom...muževi nek čuvaju bebače u parku,a mi na kavicu u blizinuuser posted image ...Kako je rekla Anne da se okupljaju tako mamice na bundeku i muževi roštiljaju...mamice prepričavaju priče s RR...user posted image ...Kaj velite curke???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 285
27.10.2012 21:08:44   
andydea
Tenkić mi smo ipak danas otišli u medin brloguser posted image ...nismo se mogli strpitiuser posted image ...
Bilo nam je super...oduševljeni smo...možda se vidimo na medinom rođendanu...user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 286
27.10.2012 23:03:48   
LorVer
Vecer,

evo me konacno sa sve cetri u zraku. Kod mene vikendom uvijek neka ludnica user posted image .
Kod nas danas pado snijeg al onak sa kisom pa se nije zadrzavao. Ali je zato bogami dobro zahladilo.

Tenkic, Bo je preslatka u onom odjelcu. Ja svojoj nisam to kupila, a sad si bas razmisljam da bi mogla jer mi preslatko izgleda.
Mar ima samo tak slicno jesensku jaknicu.

Andy, a ja??? Kaj mogu i ja na tu kavicu? user posted image
Narucila sam Mustelu onu cold i losion za tijelo, jer kod mene u apoteci trenutno nemaju da kupis odmah vec moras naruciti.
Neki put imam osjecaj da zivim u Jemenu a ne tu gdje zivim. Kaj god da pitam oni nis nemaju.

E da i Mar ima vec tri zubica i cetvrti na putu.user posted image
I u opce nije odusevljena kad joj dajem nesto sa zlicicom, sve mi ispljune van, a drzi se ko da ju hranim limunom.user posted image

Valjda ce mi za koji mjesec, kak smo krenuli, uspjet barem za jedan obrok pojest koju kasicu.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 287
28.10.2012 11:22:55   
tenkic
sunny, jel ona tvoja ljuljalica od fischer price? sad sam došla iz muellera i tam do kraja mjeseca imaju 20% popusta na dječje igračke, među time sam vidjela i roza ljuljalicu jako sličnu onoj koju si nam pokazala

nama su jučer prijatelji od mm donijeli fenomenalnu ljuljalicu koju možemo kasnije koristiti kao stolac za bebu, oduševljeni smo (sad bumo ovu posuđenu vratili)
http://adax.hr/nosiljke/cijena/nosiljka-evolution-jane

inače ovo medo odjelce ako se mene pita baš i nije nešto debelo, tanje je od moje felpice kak mi se čini, po meni to je za temperature do 10 stupnjeva, ispod 10 treba neko deblje odjelce

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 288
28.10.2012 15:06:46   
andydea
ej mamice...ujutro smo se probudili a snijeg je padao i padaouser posted image
Dojila sam DI i gledala iz kreveta naše prve pahulje...user posted image
LorVer ma naravno da i ti tu spadaš...user posted image  a s tobom bum pojela i kremšnitu u Samoboruuser posted image user posted image
Di mi se opet ukakao ko grlicauser posted image ,pa to je da poludiš...veniš trošim ko blesava,mrlje baš ne idu doleuser posted image kako vi to rješavate???...pa svaki put kad se ukaka sve ide vanuser posted image ..to mi se s curkama nikada nije događalo...jedva čekam da potrošimo trojku pelene i pređemo na 4 jer možda je i to razlog...ma luda samuser posted image
A robica mu je već sva malauser posted image ...moram opet u nabavu...pa raste ko gljivauser posted image user posted image
Danas smo domeka,sad bu nam došla svekiuser posted image ..dobro dođe da nekaj napravim...user posted image ..uf baš sam zločka..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 289
28.10.2012 18:42:36   
LorVer
Vecer,
joj da samo vidite kolko mi snijega imamo.user posted image
Danas sam poslije rucka pekla kekse i moja Ver odmah pomislila da ce Bozic. user posted image

Andy, ovako ti ja radim; ono pokakano isperes u hladnoj vodi i dobro natrljas sa Vanish sapunom i ostavis da se tak posusi ( ne ispirati)
i onda kad peres ves samo tak ubacis u pranje. Probaj, meni svi flekovi odu. Nama se to isto redovno u zadnje vrijeme desava jer koristimo zadnji paket velicine 2. Trojku koristim samo po noci. Glupo mi je bacati pelene (vel 2) pa da iskoristim.
Kremsnite, dogovoreno! user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 290
28.10.2012 23:44:25   
andydea
Većeruser posted image ...joj ovo vrijeme mi sve poremetilouser posted image
Bella nikako beba ne smije sjediti sa 2-3mj....ali postoje vježbice za motoriku kad se tako bebice podižu i spuštaju kroz par sekundi...moj DI je jako čvrst i napredanuser posted image ...on već tako čvrsto i samostalno drži glavicu,da ga uopće ne treba držati...ali mi  ga naravno držimo...tako da ne to raditi..beba sjedi sa 6mj...prije ne...isto tako ne treba ni dohranu prije 6mj...pogotovo ako je na prsima...a sad sve ovisi o roditeljima...na vama je izbor...

došla je sveki,pa sam uspjela napraviti muffine,speglati i u miru se otuširatiuser posted image ...

LorVer probat ću tako...ma samo da odu te mrlje..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 291
29.10.2012 10:23:26   
andydea
jutrekooooo...nama je veselo od jutra...DI voli jako muziku...pa mu ja pustim uvijek radio i plešem ispred njega,a on uživa i smije se...user posted image  to nam je postao ritual poslije prematanja ujutro i presvlačenja iz piđamice...

Bella ja sam dijete palcauser posted image ....nema tu pomoći osim da mu zavežeš rukeuser posted image ...ma šalim se...gle ja sam se sa 4god. spekla na radijator sa tom rukom na kojoj sam cuclala palac i onda su mi je zamotali u zavoje i nisam mogla više do palca...user posted image tako sam se odvikla...sa zubićima mi je bilo sve ok i ustima...nema panike...možda bolje palac nego duda vjeruj mi...a dal je igijenski..nije ni jedno ni drugo ako se mene pita...možda mu prođe ta faza...

šetnje slabo....samo ako nekam idemo..dućan,pošta,dm...ja sam jako zimogroznauser posted image ...pa mi guza teško proviri vanuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 292
29.10.2012 17:07:51   
LorVer
Dancek svima,

nakon jucerasnjeg obilnog snijega u jutro je zasjalo sune pa smo imali prekrasnu idilu. Sunce i snijeg.
Bila sam sa Mar u setnji pa poslije u kupovini, i uvijek poludim vani mi zaspi i kad udjem u ducan da joj nije vruce malo joj otkrijem dekicu i odmah se probudi user posted image i onda ju moram animirati da mi se ne rasplace pa pola toga zaboravim kupiti.

Bella nece mu nista biti ako sjedi par sekundi, bitno je da nema onih jakih trzaja. Mozes ga polako drzati za rukice i tako dovest u sjedeci polozaj pa onda polako pustiti u lezeci polozaj ali samo ako vec sam drzi glavicu. To je jedna od vjezbica za jacanje vratnih i leđnih misica.
A kaj se tice dudanja palca, pusti ga, on to najvjerojatnije radi jer mu se pripremaju zubici za izlazak a to ga svrbi, a dok ne izadje koji zubic moze potrajati i par mj.
Ja imam veci problem od tebe, moja ima 9 godina i neprestalno grize kozicu na palcu jedne ruke i nikako da ju oducim od toga, a pazi, dovoljno je velka da zna iz higijenskih razloga da se to ne smije raditi pa ipak radi. A ko beba nikad nije niti jedan prst imala u ustima. I zakljucak; pusti ga neka i dalje duda palac mozda kasnije kad ce biti veci nece.user posted image
Inace pitala si od kud sam, ja sam iz Samobora ali trenutno zivim u CH - Luzern.user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 293
29.10.2012 17:21:36   
Sunshine28
ej cure...mi smo imali neki naporan vikend, imam osjecaj da sam od petka tek sada sjela...Em i dalje ima napade grceva pa se ne mogu nicega uhvatiti cak i kada spava jer se samo sa vrsikom probudi i pocne plakati...horor, tak se uplasim....ali brzo prođe, nocu je od Bio Gaia ok...evo sinoc nam je spavala 8 sati u komadu! iskreno, mogla je jos, ali ja sam ju probudila, bilo me strah da spava tako dugo...ali nije ju to omelo, nakon nove pelene i papice spavala jod 2-3 sata...user posted image user posted image user posted image
mi smo jucer kupili onu roza ležaljku i odševljeni smo, Em je van sebe, lupa igrackice rukicama, a kada jedna od igracki pocne svjetliti i svirati sve se nesto cudi i gleda u nju bez da trepne, smije se i skvici user posted image danas sam dva sata pospremala prizemlje dok je ona u tome lezala i malo spavala, malo se igrala! živjela ležaljka!user posted image user posted image user posted image tenkic lezaljka je marke tinylove, i bolje da je tako, sada bi bila ljuta sto nisam ranije procitala za popust user posted image
uzela i odjelce, preslatko je! nije bas cijelo roza, samo pola user posted image
http://www.carters.com/carters/Out-N-About-Fleece-Pram/V_127-766,default,pd.html?cgid=carters-baby-girl-one-pieces

citam vase komentare o vanishu i osjecam se sretno, Em ni jednom nije pustila kakicu iz pelene, dva puta malo piskice i to je to...tako da mi i dalje sve u masinu na osjetljivo 30 i gotovo...
LorVer jos jednom bravo za Mar i zubice!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 294
29.10.2012 17:37:32   
LorVer
Sany, super odjelce i meni ljepse to nego ono cisto rozo. user posted image
Mi imamo njihov skafander samo na tockice. Ali jos joj je malo preveliki. Ma taj Carter's mi ima super stvari, mene bolje ne pustiti unutra.user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 295
29.10.2012 17:54:52   
Sunshine28
ma evo ja kak sam trazila fotku da vam stavim ostala na stranici od cartersa i nesto mi se opet ljepi prst za tipku kupi user posted image user posted image user posted image
i morala sam vam pokazati prvim susret Em sa lezaljkom pa sam ubacila novi albumcic user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 296
29.10.2012 20:23:28   
ines_os
mi smo bolje,sada kakamo 1 put dnevno
ne mogu ga više nigdje ostavljat bez nadzora okreće se i u auto sjedalici

mrlje od kakice skidam sa sapunom za mrlje u dm-u kupim,inače sapun skida sve
sutra idemo u šoping po neko zimsko odjelce temperature stvarno niske

krećemo na fitness sa bebom 2 puta tjedno,neznam što još je novoga
što se tiće sjedenja kad sam sjedne to će biti to

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 297
30.10.2012 7:59:38   
Breza

IZVORNA PORUKA: bella 1

cure da li se smije posjesti beba od 3.mj? ne onako samo, već ono kad je u krilu držim, da li po vama smije biti u sjedećem položaju?
jer šta, razgovarala sam s jednom patronažnom (inače radi i na onom Telefončiću Unicefovom), pokazala mi neke vježbice za maloga, (inače veli da glavicu super drži ali vuče na lijevu stranu kaj ja uopće nisam skužila, uvijek spava na lijevo ja ga okrećem desno ali po noći se okrene), uglavnom, te vježbice radi i onak posjedne ga, ja pozelenila!!! Ona veli a zakaj ne bi smio? user posted image , ja ne znam zakaj ne ali sam mislila do 5-6mj nikako, doduše nemam razlog zakaj ne....ali ona veli da smije, onako ga drži za ručice (njemu kao da i paše)...

kaj vi mislite?

Bella, pretpostavljam da je riječ o budha položaju. Dakle, to je položaj za jačanje vratnih mišića u koji dovodimo bebu isključivo preko boka i držimo je par sekundi naginjući malo lijevo, malo desno, a potom preko boka vraćamo na leđa. Radili mi s fizijatricom, jer smo nedonošče. Pogledaj si u ovom linku.

http://oeta.hr/baby_fitness.pdf
Neposredna veza do poruke: 298
30.10.2012 9:12:24   
LorVer
Jutro user posted image ,

Bella bez straha. MM je fizioterapeut i ovdje imamo svoju praksu, a uz "starije" pacijente imamo i male bebe. Te se vjezbice rade kod beba koje su ranije rodjene ali to moze svako raditi da si beba malo jaca misice. Jesi ti pisala da ti mali drzi glavicu na jednu stranu?
Jer to se isto desava kod beba ranije rodjenih.
Ali bez straha, dok ti to pedijatar ne dijagnosticira ne trebas stvarno nista raditi.

sie werden geboren
Neposredna veza do poruke: 299
30.10.2012 11:19:42   
Sunshine28
jutro user posted image
evo i mene prije podneva user posted image mi imamo raspored da se ja dizem oko 2-3 za hranjenje i presvlacenje (ako Em ne prespava), a mm za prvo jutarnje kada ode s njom u prizemlje i pusti me da spavam koliko hocu user posted image uglavnom telefon me probudio oko 9 pa evo me user posted image

bella Em jede Bebimil 1, to su joj davali u bolnici pa smo mi samo nastavili...sada jede 170ml. svakih cca. 5 sati (nekada 4,5 ako bas pokazuje da je gladna, nekada i vise od 5 sati ako prespava termin kao npr. jucer kada je spavala 8 sati u komadu, nisam ju budila za hranjenje)...ovo za rupice nemam pojma, sada sam gledala svoje bocice i ne kuzim ni od kuda sisa, ni koliko ih ima, ali uglavnom sve koje imamo ukljucujuci i varalice su NUK first choice i nista se ne buni tak da kontam da joj od nekuda formula curi i da joj je malz dovoljan user posted image

inace Em i dalje luduje u lezaljki, to mi je definitivno najbolja stvar koju sam joj kupila! tako je sretna kada ju stavim unutra....samo me brine koliko dugo ona moze biti unutra, obzirom da u njoj i zadrijema između igre...LorVer mozda da pitas muzica za savjet ako ti nije tesko user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 30.10.2012 11:21:00 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!