|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
11.11.2012 10:06:01   
BUMBI
Hejuser posted image
Mislim da sam i ja danas malo bolje,ali ko zna kako će biti do kraja danauser posted image ,ali s mm nisam u najboljim odnosima od jučer,jedva komuniciramo,a mogu ti reći da mi to baš i ne smeta,čak malo i dobro dođeuser posted image
A joj,mogu misliti da ti je sad već dosta toga ležanja u bolnici.Koliko bi sada trebala ostati?Nadam se da će ovo biti zadnji put prije poroda
Ajme,koja vjerovatnost da ti se to opet isto dogodi.nadam se da će ti se uskoro odčepiti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 376
11.11.2012 10:31:10   
bomboncic02
Ja sam par dana bila u šutnji i danas smo počeli komunicirat..Pukne film jednostavno i ne možeš više trpit..Posebno sam odreagirala na činjenicu da dva mjeseca tupim za kinderbet a nitko ga nije počeo još farbat!Jučer me svekrva nazvala i rekla da će početi danas s uređivanjem!
Ma samo da kratko ostanem u bolnici, mogu ići još koji puta, ali da to bude na dva dana max..pristala bih dolazit i jednom dnevno snimat ctg..

Ako ne pomognu kapi, probat ću zapalit tuljac tj. mama koja mi konačno dolazi za vikend!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 377
11.11.2012 10:39:18   
BUMBI
Vidjela sam da ni ti nisi koristila vreću za spavanje,a da ni sada nečeš kupovati.Meni je prijateljica rekla da ima,ako hoću da ne kupujem,pa ću još vidjeti,ali mislim da ju ni sada neću koristiti.
Super što ti mama dolaziuser posted image user posted image
E,hočeš ti dečke ostaviti malo kod kuće kad se seka rodi ili će ići normalno u vrtić?
Ja sam mislila D ostaviti koji dan d as eprivikne,jer neznma kako će reagirati,iako je sada sretan i jedva čeka,ali nikad se nezna

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 378
11.11.2012 11:10:11   
bomboncic02
U nezgodno vrijeme rađam user posted image , taman kad je najaktivnije u vrtiću..
Mislim da će ići normalno do Badnjaka, a onda će biti na praznicima s nama dvjema.
Žao mi je da propuštaju bilo što u vrtiću, jer stvarno vole ići i veseli ih igra i druženje..
Meni je jedini bed što ja možda neću sudjelovat u radionicama, ali bumo vidli..

U biti, ako budu htjeli biti doma, neću ih silit na ništa, neka ostanu kod kuće i dobro..

Jel se vama pokazala linea negra?
Meni je u prve dvije trudnoće bila jasno vidljiva, a sad ju nemam..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 379
11.11.2012 11:13:54   
BUMBI
Ja ju isto nemam,a s D se ne sječamuser posted image
A da,baš nezgodno rađašuser posted image
Ja ću isto vidjeti,zavisi ako i ja rodim ranije,poslije Božića il itu negdje,onda baš n inema previše djece u vrtiću do tamo iza 3 kralja,a ako nebude htio nek ide normalno.Još ću i tete pitati šta one misle

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 380
11.11.2012 11:16:43   
Kikaa
Pozdrav cure,sorry što upadam ali trebam bumbi !
imaš pp pa mi se javiš!

15.12.2011 Marin

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 381
11.11.2012 11:22:46   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: Kikaa

Pozdrav cure,sorry što upadam ali trebam bumbi !
imaš pp pa mi se javiš!

Ništa,evo odgovorila ti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Kikaa)
Neposredna veza do poruke: 382
11.11.2012 12:26:28   
Lotte
Ajd Bumbi bravouser posted image user posted image neka je završila tvoja potraga za mobilom, baš mi je drago da si ga nabavila.

Čini mi se da je svima ovaj tjedan bio povoljan za svađu sa muževima, pa tako je i kod mene bilo!

Bombončić, ja nisam ni u prve dvije trudnoće primjetila lineu negru, kod mene su ti samo linee strijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 383
11.11.2012 12:48:46   
bomboncic02
Ja imam strije od puberteta, naglo sam se razvila user posted image .
Onih trudničkih strija nemam, bar još ne, ali imamo još 5 tjedana do termina..

Da li bi se usudile prati prozore u trudnoći?
Ja razmišljam kako ću i koga organizirat za predbožićno čišćenje, pranje prozora i ormara...nema mi baš kandidata.
Čak razmišljam o tome da platim možda nekome, ali to mi je puno novaca.

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 384
11.11.2012 13:24:12   
vesnac0501
Evo i nas medu zimsle bebe, termin je 02.12. i jos ne znam jeli deckic ili cura - iznanedenje ovaj put!

Neposredna veza do poruke: 385
11.11.2012 13:39:57   
bomboncic02
Dobrodošla user posted image ..
Je li se skriva bebica ili ne želite znati?

Dugo je trajao mir između muža i mene!
Opet smo se posvađali, ostavila sam ga da ručak završi, sve sam pripremila, boli me trbuh, popila sam normabel.
Ne želim mjerit tlak jer se grozno osjećam!
On čak nije ni znao koliko sam trudna!
Toliko o zainteresiranosti, brizi i ostalome!!

(Odgovor članu vesnac0501)
Neposredna veza do poruke: 386
11.11.2012 13:52:06   
seraphyme
joj bombač pa ne zna ni moj koliko sam ja trudna. jedino zna da ću roditi između katoličkog i pravoslavnog božića  user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 387
11.11.2012 15:12:44   
bomboncic02
ja ne opravdavam takvo ponasanje.za trudnocu je potrebno dvoje.ovo se odnosi na mene.meni je zao sto mi najvecu utjehu i podrsku daju djeca,a muza nigdje.zao mi je sto si dopustim cinjenicu da imam bolove u trbuhu zbog nekog.smatram da moje nerodeno dijete i ja to ne zasluzujemo,ne nakon svega.nisu u pitanju samo tjedni trudnoce,nakupilo se sve sto trpim i to istresam.

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 388
11.11.2012 17:14:33   
bubic
drage curke blago vama vi će te uskoro držati svoja blaga u rukama meni valja čekat do proljeća još i ove mučnine uh uh !!Držim vam fige da se što lakše i brže porodite jer ja dobro znam šta znači dug porod !!!!!SRETNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

Neposredna veza do poruke: 389
11.11.2012 21:36:08   
vesnac0501
Bombončić02, ovaj put jednostavno ne zelimo znat, a i unatoc svoj mojoj znatizelji na 4d uzv bebica se sakrila a moj ginic drz ekran okrenut prema sebi na redovnim pregledima tako da ne vidim nista...zato je sad uzbudenje jos i vece!

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 390
11.11.2012 21:52:43   
bomboncic02
Ti si jedna od rijetkih koje ja znam a da ne žele znati spol user posted image ..
Neka, neka, uzbuđenje će biti veće.
Je li to prvo dijete?

Neposredna veza do poruke: 391
12.11.2012 10:42:56   
Jully
Bok cure kako ste mi danas?
Bit će da smo sve pod hormonima, bar što se tiče svađa sa muževima. I kod nas je problem sa krevetićem, ali mm ga brusi još od 5. mjeseca i još ga nije počeo farbati. Svađamo se zbog toga barem jednom dnevno, ali mi navečer tako dobro izmasira noge da mu je sve oprošteno. user posted image

Jutros je maleni ponovno počeo štucati dolje user posted image ,a baš me bio zabrinio.

Dobro došla Vesna. Mislim da si ti po teriminu prva na redu user posted image

Neposredna veza do poruke: 392
12.11.2012 11:10:11   
seraphyme
ja se osjećam zgaženo. malac ima već 2 dana temp i balav je. uglavnom je s mužem, ali tu sam i ja pa se želi maziti i nosati, a fiozički ne mogu od trbuha pa sam neurozisuser posted image  sutra 34 tjedna, još malo, maloooo user posted image  i u petak kontrola.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 393
12.11.2012 11:26:23   
Jully
A jadan micek. Nadam se da će brzo ozdraviti.
Svaka čast vama kojima je ovo 2 ili 3 dijete. Ja ni ovako ništa ne stignem.

Zaboravila sam vam javiti, vidjela sam jučer Lidlov katalog. 19.11. opet imaju robicu i vreće za bebe. Vreće su oko 60 kuna. Ja sam kupila prije nekih 2 mjeseca i super mi je, čak se i brzo osušila, a čini se dosta debela. Mislim da je to dosta praktična stvar, barem za nakon kupanja. Ima i dosta većih stvari za vaše velike brace i seke user posted image

Neposredna veza do poruke: 394
12.11.2012 12:21:05   
ivanazg
seraphyme, ja danas 34 tjedna :)
sad vidim da ti je mjesto požega, tamo ćeš roditi ili?

Naše malo čudo očekujemo 26.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 395
12.11.2012 12:45:14   
bomboncic02
Idem danas na frizuru user posted image ..
Pošto je kiša i grozno vrijeme, malo mi se neda, ali znam da će mi pasat nečija pažnja.
Večeras se pakiram, a pošto danas ne kuham ništa, guštat ćemo djeca i ja u pizzi..

(Odgovor članu ivanazg)
Neposredna veza do poruke: 396
12.11.2012 13:04:33   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: ivanazg

seraphyme, ja danas 34 tjedna :)
sad vidim da ti je mjesto požega, tamo ćeš roditi ili?
ne, u brodu jer tamo radim i sve znam, u požegi nikoga.    

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu ivanazg)
Neposredna veza do poruke: 397
12.11.2012 16:45:36   
vesnac0501
Nije prva beba, imam curicu od 23 mj tako da su termini isti samo 2 godine poslije. S njom mi je ginic skoro 8 mj govorio da je decko pa se na 4d uzv pokazalo da je curica, a sad eto odoljevam iskusenju...mada sam po prirodi jaaakooooo znatizeljna!

Neposredna veza do poruke: 398
12.11.2012 20:05:59   
BUMBI
vesna dobrodošlauser posted image user posted image
Seraphyme žao mi je što je micek bolestan,nadam se da će brzo proćiuser posted image user posted image user posted image
Bombončić super za frizuru,neka si ti lijepa i sređena sutra za bolnicuuser posted image user posted image user posted image
Imam putanje u vezi pelena?
Mama će mi kupiti u DM-u Pampersice što ima 4+1 gratis, e sad ja neznam koje veličine da uzmemuser posted image ,pa me zanima vaše mišljenje.
Kupila sam jedan onaj mali paket 1(od 2-5 kg),pa 1 nebi sigurno uzimala...

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 399
12.11.2012 21:20:07   
seraphyme
onda uzmeš dvojku, neće se bacit

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime izabrati?
barbiegirl

Ema ili Maja?

(79%)

(21%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!