|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
8.11.2012 20:40:30   
bomboncic02
Žao mi je Bumbi.
Ja sam bila prije dva dana u Mulleru i bilo ih je na polici 3-4, a danas ja uzela zadnji.
Da ga nisam našla vjerojatno bi poslala muža po drugim M.
Unutra idu 4 velike baterije i za daljinski dvije normalne, muž je potrošio preko 100 kn za baterije user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 351
8.11.2012 20:45:26   
BUMBI
A nemoj zezati,toliko baterija ide....user posted image
Ja se još nadam da će me sutra ipak nazvati da su dobili,rekla je da će mi i ostaviti odmah,a zaboravila reći da je mama pristala da kupi onauser posted image user posted image
E,a u gdje si ti u Mulleru kupila?Da znam reći prijateljici,a možda i tamo još dođu,vjerovatno prije nego kod nas....
Mislim,stave nešta na akciju i imaju samo 1,užasuser posted image
Ja dobila 2 grudnjaka za dojenje,tako da to nemoram kupovatiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 352
8.11.2012 21:23:41   
bomboncic02
Ja kupila u city centru one east to mi je sad najbliže.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 353
9.11.2012 9:23:51   
Jully
Hvala Majo budem probala danas, ja još luftam :) I sretno danas! Javi nam se što prije.

Cure jel ide koja u Vinogradsku? Zanima me jel treba spavaćica za porod ili se dobije njihova?

Neposredna veza do poruke: 354
9.11.2012 10:31:31   
BUMBI
Bombončić evo mene s blesavim pitanjimauser posted image ...jle to stari City centar ili ovaj novi odmah na početku?
Zvala sam sad prijateljicu pa će mi ona tamo pogledati negdje jel ima?
Ovi kod mene ne zovu,a sad sam zvala i u onaj drugi Muller,nemaju ni oni,nek probam nazvati u utorak možda dođe,iako kao sumnja...Najviše me ljuti što stave nešta na akciju i onda toga nemaju ili samo 1....user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 355
9.11.2012 10:45:09   
bomboncic02
Ovaj moj ti je onaj novi..
Probaj iznazivat sve Mullere u Zagrebu da ti prijateljica ne šeta i raspitaj se pa rezerviraj.
Ne zaboravi nazvat u Garden mall..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 356
9.11.2012 10:46:12   
bomboncic02
Jully ja rađam u petrovoj tako da ti neznam za vinogradsku i spavaćicu..
Znam da u petrovoj nosiš svoje.

Neposredna veza do poruke: 357
9.11.2012 11:01:01   
Jully
Hvala bombončiću. Spakirala sam posebno torbu za rađaonu sa spavaćicom i za sobu još 2 spavaćice i 2 piđame. Nadam se da će biti dosta.

Mislim da se moj bebač jučer okrenio user posted image Imala sam dosta jake grčeve po noći i od onda osjetim da štuca gore desno ispod rebara. Do sada se štucanje osjetilo dolje lijevo i baš je često štucao, 4-5 puta na dan po nekoliko minuta. Sada samo 2 puta jako kratko. Pregled mi je tek u srijedu. Poludit ću do onda.

Neposredna veza do poruke: 358
9.11.2012 11:32:05   
bomboncic02
Bio ti je glavicom dolje?Meni ti je do nedavno bila na zadak, a ja sam bila uvjerena da se okrenula jer sam osjetila štucanje dolje, dok me dr s uzv nije razuvjerio (sad je glavom dolje, u međuvremenu se okrenula).
Prati i danas stanje, uzv će pokazat pravo stanje stvari, a ti se probaj primirit.
Vidim da smo tu negdje s terminima user posted image za porod.
Prati bebine pokrete, probaj ga iziritirat s jelom i vodom da se miče..
Mislim da je štucanje individualnije, ali pokreti se moraju pokazati, prati pokrete.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 359
9.11.2012 12:02:59   
sax52341
Vezano za mobile ja sam bila u Mulleru na trgu i nisu vise imali ali mi je prodavacica rekla da ce jos dobivat sigurno.
Roba im stize danas.

Neposredna veza do poruke: 360
9.11.2012 12:21:42   
BUMBI
Sax i ti ga značiš tražišuser posted image
Prvo ću sačekati da ona ode vijdeti u onaj stari City centar,pa ako nema ću probati nazvati tamo neke,vidjet ću još s njom.
Kod nas nisu došli jer me nitko ne zove,ali možda još popodne svratim vidjeti,usput mi je kad budemo išli kod mojih.
Jully ne opeterećuj se previše s time,sve češ saznati na pregledu,ovako možeš samo nagađati.Meni je od početka okrenut prema dolje,pa se nadam da će tako ostati i do kraja.
Sax kako si ti?jesi bila na pregledu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 361
9.11.2012 13:58:11   
daze
ej cure,mi bile danas na pregledu pa da se javim.
sve je u redu s bebicom, kaže gin da je teška kilo i da dobro napreduje, a meni da pripazim na težinu iako sam se od zadnjeg pregleda udebljala samo 2 kila user posted image
pitala sam je za položaje kod spavanja,jer sam čitala da je kao najbolje ležati na lijevom boku u trudnoći, međutim ja nikako ne mogu na tu stranu koliko me počne probadati pod rebrima. i tako mi ona rekla da je svejedno kako ću spavati, bitno da se namjestim kako meni odgovara, a da bebi vjerojatno ne paše lijevi bok pa gura nogicama user posted image
a šta se tiče tog mobila, sad ste me navukle da bi najradije ja išla tražiti i kupiti svojoj user posted image , kad kažete da je to super stvar.

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 362
9.11.2012 16:01:12   
sax52341
Da, i ja ga trazim, navukle ste me (a tesko zabu u vodu natjerat...) user posted image
Meni je pregled sljedeci petak, jedva cekam.
Znate mozda od kojeg tjedna nas pocnu slat u bolnicu na pregled?

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 363
9.11.2012 17:30:55   
Jully
Hvala cure na odgovoru.
Pratim pokrete stalno i miče se kad god mirujem, ali baš mi je nekako čudno. Ma bude nadam se sve ok, neide mi se na carski.

Sax mene moj uopće neće slati na pregled u bolnicu. Ako je sve uredu pregledi su do 37 tjedna svakih 3 tjedna, a nakon toga svakih 10 dana.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 364
9.11.2012 19:30:50   
BUMBI
Daze super da je sve okuser posted image user posted image
Sax mislim da to sve zavisi,svaki gin drukčije radi.Ja sam danas baš gledala trudničku od D i vidim da me prvi put poslala u 33 tj u bolnicu na pregled i ctg
Mene još nije zvala priajtlejice jel našla mobile,samo se nadam da nije zaboravilauser posted image ...možda da joj pošaljem poruku da ju podsjetimuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 365
9.11.2012 19:45:24   
bomboncic02
Pošalji ti Bumbi sms, samo kao podsjetnik..
Nadam se da ćete vi koje tražite mobile imati sreće i da ćete ga pronaći.

Sax ja ti se kontroliram od 12 tjedna trudnoće u bolnici (svaka tri tjedna idem na ležanje).

Nego, imam jedno pitanje, jesmo li mi trudnice baš onako jako pod utjecajem hormona ili što se to događa?
Ja imam osjećaj da me nitko ne razumije, da se nitko (a pritom mislim na muža) ne trudi.
Podivljala sam danas i strašno sam nervozna, sad sam popila normabel da me smiri jer plačem cijelo vrijeme.
U braku sam uvijek za varijantu razgovora i danas sam rekla što me sve muči, ali kao da me dotični uopće nije čuo.
Nije mi jasno zašto se muškarci toliko razlikuju od žena?!
Baš sam ljuta i tužna!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 366
9.11.2012 19:50:25   
BUMBI
Jesam,jesamuser posted image ...čekam odgovor
A joj,baš mi je žao da se tako osječaš...user posted image user posted image user posted image
Meni zasad nisu još hormoni toliko dotukli,a nadam se da ni nećeuser posted image
A oni suuvijek drukčiji,ono što ti smatraš važnim i bitnim,njima je vejrovatno nevažno i glupo i tako za dosta toga,to je valjda moralo tako biti.
Joj,mene izluđuje više ovaj iscjedak,stalno ga imam,nekad manje nekad više i sad zadnjih par dana opet više,morat ću opet koju vaginaletu staviti.Rekla mi je gin da je to normalno i da ih mogu stavljati.
Jel vi iamte s tim problema?
A i zadnjih par dana kad duže hodam osjetim skroz dole kao pritisak(baš jako dolje),a i opet me lupa baš tako nisko,a malo mi i smeta kad duže sjedim

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 367
9.11.2012 20:06:43   
bomboncic02
Odlučila sam biti bezobrazna i sebe stavit na prvo mjesto, baš ću biti gruba!Do sada sam uvijek bila puna razumijevanja i tolerirala, ali bome više neću!

Bumbi, mene muče tu i tamo gljivice, iscjedak je stalno tu, više ni ne obraćam pažnju, nemam snage!
Pijem lactogyin, acedofil, pazim što jedem ali ne vrijede, te beštije napadaju.

Meni isto smeta i probada me (unazad dva tri dana) kad hodam, stojim i dok sjedim.
Najbolje paše dok ležim.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 368
9.11.2012 20:10:59   
BUMBI
Znači nisam jedina koju muči iscjedak....
A nemogu stalno ni ležati,evo sad sjedim za kompom u nekom poluležećemo položaju,da bar imam laptop već bi bila u krevetuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 369
9.11.2012 20:15:16   
bomboncic02
Ja imam laptop pa ga držim u krilu i sjedim user posted image

Nezgodno mi u ležećem položaju biti i pisati.

Javi za mobile je li ga prijateljica našla..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 370
9.11.2012 20:17:24   
BUMBI
Naravno da ću javiti...sad ga još više želim kad ga nemauser posted image
Jesi ti kupila vreću za spavanje?Jesi ju korisitla za dečke?
Ja nisam D oblačila,a nisam ni sada kupila...

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 371
9.11.2012 21:06:42   
bomboncic02
Nemam vreću za spavanje, tj. imala sam ali ih nisam stavljala.
U početku ih stavljam u onaj jastuk ili stisnem uz sebe i pokrijem..
Ne planiram sada kupiti, mislim da nema potrebe.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 372
10.11.2012 12:52:01   
bomboncic02
Cure jeste našle mobile?
Moje raspoloženje se nije promijenilo.I dalje sam ljuta i tužna.
Od cijele te nervoze me probada malo u trbuhu, ali nije ništa strašno.
Sad ležim i pokušavam mirovat da kasnije mogu palačinke ispeći.
Inače sama sam s djecom.

Neposredna veza do poruke: 373
10.11.2012 19:24:12   
BUMBI
Ja ga imammmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image Kupila mi ga danas prijateljica u City centru,presretna samuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ajme,ja jučer govorila kako sam s hormonima super,a danas užasuser posted image ..od jutra sam neka sva nikakva,a onda sam se još i s mm posvađala,tj on je šutio,a ja urlikalauser posted image
Ali evo sad sam malo bolje,idemo s prijaltejicama na cugu,a D je ostao kod mojih na spavanjuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 374
11.11.2012 10:01:10   
bomboncic02
user posted image Bumbi user posted image ..
Kakvo je stanje danas s tvojim hormonima?
Ja idem na bolje..osim što me pere tuga jer u utorak idem u bolnicu, s jedne strane se veselim jer ću provjerit stanje djevojčice, a s druge strane, ovo će biti 7. put da idem ležat!

Lijevo uho mi se začepilo.Nevjerojatno mi je jer mi se u drugoj trudnoći, u istim tjednima ista stvar dogodila!
Sestra me onda spasila s onim tuljkom što se zapali, a ja ću probat danas s kapima za uši.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kakvo vam je ime ANETA?
pisonjica

:)

Svidja mi se (31%)

Ne svidja mi se (69%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!