yasmine
|
ja idem u merkur jer sam i prvi porod tam obavila (jeb..., negdje moraju izać van..) ne mogu se požalit da mi je bilo loše il nekaj, s obzirom da sam došla na uskrsni ponedjeljak rađat. prvi porod mi je bio prirodan.. puknuće vodenjaka u 4.00 ujutro, u 5 smo bili na merkuru, otvorema 1 prst, priprema, gel, drip, epiziotomija i malac je bio vani u 17.31. bilo je teško, pogotovo jer sam bila sama, mm nije baš tip za krv.. ali, svima toplo preporučujem da si uzmete pratnju na porod jer će vam biti lakše, puno lakše.. nadam se da ću i curke rodit prirodnim putem-lijeva je od zadnjeg pregleda okrenuta glavicom prema dolje, a nadam se da će tak i ostat, i da će sve ić prirodnim putem.. u prvoj trudnoći sam se sa svakog pregleda vraćala doma s vaginaletama jer sam stalno imala neke gljivice, al u ovoj je, hvala bogu, sve ok.. (možda zato jer sam promijenila ginića ) ja imam neku naviku svaku večer nakon tuširanja OBILNO se namazat baby uljem, Becutanovim, tak da se sve cijedi s mene, i to ne ispirem nego pričekam da se upije malo, spustim majicu u kojoj spavam na lopticu svoju i odem leć.. i, zasad, hvala bogu, buša mi je ko dječja guza..