beba_B
|
Pozdrav! Ne zelim ti puno pametovati, i ne znam koliko imas i imas li uopce kila "viska". Ja imam, i uvik sam imala, sitno ali meni bitno. Ali uvik sam se bavila sportom, rekreativno. Uglavnom, nisu mi bili ni redoviti ciklusi. Jednom mi je jedna osoba koja se malo razumi (ajde, doktor iz familije), da je vazno imat manju koncentraciju masti u organizmu ukoliko zena pokusava zatrudnit, a ima potencijalno problema sa zatrudnjivanjem (policisticni jajnici kod mene). Ja sam igrom slucaja bila u inozemstvu nekoliko mjeseci, radila, i vjezbala u firmi u teretani, vozila bicikle, puno setala vikendima... i smrsavila 6-7 kila u 3 mjeseca. Dosla doma i ostala nakon 15 dana trudna U trudnoci sam nastavila vjezbat u Klubu trudnica, skakala do termina, rodila normalno i sad nakon 6 mjeseci se vratila opet na moj uobicajeni trening 3x tjedno u kasnim vecernjim terminima kad bejbi spava vec. Poanta: NECE TI BIT NISTA OD VJEZBANJA, DAPACE! Radije upisi nekakvi aerobik, pilates ili slicno i prisili se ic RADI SEBE. Ako se bojis da ce ti nesto falit u organizmu (a nece) kupi si lipo Solgarove ili Twinlabove vitamine, i vjezbaj bez straha. Na kraju krajeva, nisi Blanka Vlašić i ne bi vježbala 24-7 nego lagano, rekreativno nekoliko puta na tjedan. Vjeruj mi... P.S. I moj posao je sjedilacki, i taj trening me spasava i psihicki i fizicki.
|