|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako preboljeti i krenuti dalje
28.12.2011 22:31:32   
jana_1979
beta je pala, 23,83, neće je više ni vadit, kaže doktor da je to ok, nema kiretaže, kontrola u bolnici nakon prvog ciklusa i uputnice za trombofiliju, također nakon što prođe prvi ciklus, preporučena pauza od tri mjeseca. Što da vam rečem, ovo mi je preuzelo život, nisam ni slutila da će biti tako teško i što me čeka, preživjet ću znam, ali jutros mi je teško bilo i ustati se iz kreveta. Kako izgledaju te pretrage, samo vađenje krvi ili što drugo, ja bi ih išla sutra napraviti što se mene tiče,  ali treba čekati...

(Odgovor članu monyy)
Neposredna veza do poruke: 101
   RE: kako preboljeti i krenuti dalje
27.4.2012 1:54:43   
malena tuzna
Cure pozdrav i ja sam nova na forumu i potpuno suosjecam s tobom breskvice i s ostalim curama kojima se dogodio spontani...da vam ispricam i moju pricu..iuser posted image za sebe imam dva spontana prvi prije 4mj.dg blighted ovum drugu kiretazu sam imala danas ujutro..ovaj put ljepo krenulo bebica se razvijala srceko kucalo i tako jedva cekala dr.pregled da vidim svoju bebicu kad ono sok!!!!!gospodjo srce vase bebe vise neca ovo je abortus...morate na kiretazu..suze odmah krenule u sebi si svasta mislim neeee opet zasto ja???moji najveci strahovi se ispunili..u obje neuspjele trudnoce sam svasta lose mislila bila paranoicna da sam mogla samo bi na uzv visila da vidim da je sve ok.rekla sam ak cu opet ostat trudna uakooo me jako strah neznam kako to savladati rekla sam da cu si doma kupit uzv da svako malo gledam dal srce tuce...user posted image oprostite na dugom postu osjetila potrebu podjelit to s vama...kako breskvica vec rekla kko dalje..kako prevladat strah..kako mislit na najbolje nakon dva spontana ne mislim da ne mogu..sigurna sam da cu dugooo vuser posted image user posted image user posted image remena ne radit na bebici..jednostavno BOJIM SE[sm=smiley1r9.g

(Odgovor članu klarita)
Neposredna veza do poruke: 102
   RE: Kako preboljeti i krenuti dalje
12.3.2013 12:11:22   
kisica
Kako preboljeti? Kako krenuti? Neznam, jer ja još nakon godinu i pol nisam ni jedno od toga :(

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 103
   RE: Kako preboljeti i krenuti dalje
3.12.2013 13:21:47   
vanjak
Pozdrav, odlučila sam se i ja javiti ovdje. Imam sina 3,5 godine, poslije njega izgubila 2 bebe. Obje u 19 tj. trudnoće, obje curice. Išla privatnicima, sve je bilo ok. Eto, i šta sada?
Idem na pregled sad za neko vrijeme vidjeti o čemu se radi, napraviti kompletne pretrage, pa da vidimo šta će reći! Idem probati još jednom, kako se kaže..treća sreća.
Bol nikada ne prestaje, borim se protiv tuge SVAKI Dan!!!plačem, urličem, ljuta sam žalosna, ali nedam se. Ne želim ništa forsirati, a sin je taj koji me diže i uveseljava svaki dan. Život je takav, mi smo one koje nemaju super trudnoće i s tim se treba pomiriti. Mi imamo svoje posebne anđele koji nas gledaju i tješe svaki dan sa neba, sigurno imaju važnijeg posla gore nego tu kod nas! Nikad ih neću zaboraviti i voljeti ću ih kao što volim djete koje je pored mene!
Voli vas vaša mama!Uvijek!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 104
   RE: Kako preboljeti i krenuti dalje
16.12.2013 15:50:51   
štrumfić
user posted image

(Odgovor članu vanjak)
Neposredna veza do poruke: 105
   RE: Kako preboljeti i krenuti dalje
16.1.2014 10:24:46   
syringa
tri mjeseca bez moje najveće sreće. user posted image
dalje moramo svi a kako preboljeti?
nikako! samo se naučiš živjeti sa tom tugom.
suosjećam sa svim koje ste doživjele isto što i ja.
nek nam Svevišnji da snage da nastavimo dalje bez naših anđela.

_____________________________

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
***********************************
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image



(Odgovor članu štrumfić)
Neposredna veza do poruke: 106
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!