Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li bi tražili pomoć? 28.7.2010 22:31:32
|
|
|
|
MiniMama
|
naravno da bi svoje dijete odvela psihologu, logopedu, psihijatru.. kome god treba. pa nisam blesava. ja ja sam 24 sata s njim, i ako moje dijete ima problem, imam i ja. olaksat cu odmah i sebi. sta ne?? osobno sam 3 godine isla psihologu, u par navrata i psihijatru, ali nisam bila zadovoljna, a posisao je para ko obrnuti bankomat, a sam njegov pristup mi je bio grozan. ali mislim da je stvar u njemu, da sam naletila na nekog ko bi mi vise legao ko covjek, tko ima malo drugaciji pristup, vjerojatno bi bilo puno lakse. nije me sram sto sam isla psihologu dvaput tjedno. naravno da nisam to razglasila na sva zvona jer je razlog mog odlaska bio poprilicno osobne prirode. danas mi je to nesto normalno, ali da je bilo lako stati na loptu i priznati sebi da imas problem i da vise ne mozes funkcionirati s okolinom kako spada.. nije bilo lako. a osuda okoline?? SADA mogu reci da me boli uho za svih. pogotovo kad je V u pitanju. ali da je ekipa zadrta, jest. gledam svoje visko obrazovane roditelje kako se zgrazaju kad kazem da cu vitu voditi privatno logopedu s nekih dvije godine. vodim dijete na konzultacije. da meni kao roditelju kaze kako mogu vjezbati s djetetom i maksimalno potaknuti njegov govor. pa ja to ne znam. ne mogu reci da v ima problema, nema jos ni 14 mjeseci, ali ja zelim znati sve one male pjesmice i gluposti! i u cemu je problem. a kad to kazem svojima, kao da sam rekla da ga vodim da si pirsa jezik. pogotovo mi je grozno u kakva sve stanja upadnu majke nakon poroda.. i ja sam bila blago receno razdrazljiva i trebala mi je pomoc. nazalost nisam bila u mogucnosti misliti na sebe u tim trenucima i sve je nekako ostalo zakopano i presuceno.. ali da sam bila normalna, nisam. da je sve moglo biti bolje i za mene i moju obitelj, jest.. ali sad sam jedno dijete pametnija i znam sta mi je ciniti ako se tako nesto ponovi.. i sigurna sam da mi je tada TREBALO i nekakvo bracno savjetovaliste jer i sad nakon godinu dana neke stvari vise između mene i mm-a koje ne mogu progutati.. i vidim da nas to koci, da nismo u potpunosti "svoji".. toplo se nadam da cemo se nas dvoje konacno naci u istom gradu dulje od 48 sati pa cemo i to realizirati..
|
|
|
|
|
RE: Da li bi tražili pomoć? 29.7.2010 9:06:37
|
|
|
|
mare i gogo
|
i jaIZVORNA PORUKA: twitty da mi je potrebna pomoć stručnjaka bilo za mene ili za dijete bez ustručavanja bi je potražila zato i postoje
|
|
|
RE: Da li bi tražili pomoć? 29.7.2010 23:05:53
|
|
|
|
Lana 84
|
Naravno da bih posjetila psihologa kada bi osjetila potrebu za tim,a i svoju kćer bih odvela,pa to nije ništa čudno,a zaboli me šta bi drugi mislili o meni,uvijek će oni naći neki razlog da pričaju. Žao mi je što dosta dječice ispašta zbog svojih roditelja,koji misle da samo nenormalne,lude osobe trebaju pomoć psihologa i psihijatra,njima je to zapravo jedno te isto,ne znaju ni razlikovati.
|
|
|
|
|
RE: Da li bi tražili pomoć? 29.7.2010 23:45:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lana 84 Naravno da bih posjetila psihologa kada bi osjetila potrebu za tim,a i svoju kćer bih odvela,pa to nije ništa čudno,a zaboli me šta bi drugi mislili o meni,uvijek će oni naći neki razlog da pričaju. Žao mi je što dosta dječice ispašta zbog svojih roditelja,koji misle da samo nenormalne,lude osobe trebaju pomoć psihologa i psihijatra,njima je to zapravo jedno te isto,ne znaju ni razlikovati.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!