Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee IZVORNA PORUKA: Mariachi tražila bih pomoć, pogotovo za dijete! što se tiče mene, često razgovaram sa svećenicima, ako imam kakav problem, ali kad bih osjetila da trebam, otišla bi i psihologu ili kud već... makar je mm jako protiv toga, jer on misli da će te psihić našopat lijekovima i onda hodaš nadrogiran, što je meni bez veze. to su predrasude. i da popiješ nešto za smirenje, to je isto pozitivno. smiriš se, ne? Sorry, al nasmijala si me... Psiholog nije liječnik, a samo liječnici mogu prepisivati tablete. Psihijatar je drugo, on je liječnik i propisuje terapiju i tabletama. Ali psihijatru idu ljudi s ozbiljnim problemima ili bolestima kojima je potreban lijek, a zdravi idu psihologu (malo sam ovov pojednostavila, nadam se da se nećete ljutiti). Iako ti ni psihijatar neće uvijek prepisat tabletice, ovisno zašto si došla... ako bi išla psihijatru to bi bilo zbog bedare u koju me baci mm kad me gnjavi, a on sam mi ne bi dao da idem, tzn. ja te mogu maltretirati i praviti od tebe budalu al ti neću dat da ideš po pomoć. eto, to u prijevodu. al ja sam ti Prigorka, pečem za oči, pa se iz svega toga ipak uvijek izvučem, sama. uz malu pomoć biljnih tabletica za smirenje.
|