|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
5.8.2010 9:34:08   
ana82
Cure još jednom vam hvala na čestitkama,mislim na vas i čekam lijepe vijesti...

Ribice,vidim da smo vršnjakinje i imamo slične dijagnoze-ja sam ok,jedino su mi ciklusi na 40 dana a kod muža se nalaz popravio na oligospermiju (oko 10 miliona) pa ukoliko te što zanima javi se slobodno na pp!

Kao što vi željno iščekujete betu,moja je tu ali tek sad me strah user posted image -što ako se ne dupla pravilno,što ako je nedajbože vanmaternična i još sto drugih pitanja...a gdje je još ponedjeljak...

Veda2,što se tiče osjećaja da ćeš svaki čas dobiti-ni meni još nije posve nestao,zna me "žigati" lijevi jajnik,imam pritisak dok piškim a prije desetak dana me usred noći probudili grozni bolovi,kao da ću svaki čas procuriti-a ono ništa! Popila sam dva Baralgina i stoplila se,nisam ni u najluđim snovima razmatrala mogućnost da sam user posted image .

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1251
6.8.2010 13:56:05   
veda2
Cure moje samo da vas pozdravimuser posted image ,jos hvala Bogu nemauser posted image . U utorak je beta,mada bih mogla i u ponedjeljak kada bi bio 13dc.   Najradje je nebih ni vadila,da se ne razocaram,a opet sam nestrpljiva.Vidjet cemo za vikend ,dali cu dobiti pa cu raymislit sto i kakouser posted image

Ribice,javi kako prodje ET..   

Ana/ sto da ti kazem nego da se ne brines.   A opet vidi mene kako sam optimistauser posted image       Pusica.........cujemo se

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1252
6.8.2010 17:40:46   
ana82
Veda-ako sad u petak nema user posted image ,sumnjam da će doći,ostalim curama bi već 7 ili 9 dan poslije ET nažalost procurilo...a utorak je za 3 dana praktički...mislim na sve vas,pratiti ću novosti,nadam se da ćemo se sve prebaciti na trudnički forum...user posted image  

Ribica-držim fige za sutrašnji transfer,da li ideš u KBC RI ili?

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1253
6.8.2010 18:03:44   
crvenkapica
ana  , sa takvom dijagnozom ti trudna prirodno......SUPER  ....user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1254
6.8.2010 18:05:06   
crvenkapica
veda  , ma vadi ti betu u  ponedeljak , nije rano ,   SRETNO  user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1255
6.8.2010 19:58:40   
anuska08
Svim curama srreeeeeeeeeeeeetnooooooooo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1256
6.8.2010 20:00:38   
anuska08
IZVORNA PORUKA: ana82

Cure mislim na vas sve,držite se i vibram za veeelikeee bete,da vam ulijem malo optimizma-ja naručena za icsi u rujnu,stvari ne stižu,jutros napravim dva testa-oba plusić i sad sam vadila betu u Medicu-11 491!
Oko 6 tjedana sam user posted image !
Nestrpljivo isčekujem ponedjeljak i ultrazvuk,samo da čujem srčeko...

Predivne vijesti!!!! ČESTITAM TI OD user posted image !!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ana82)
Neposredna veza do poruke: 1257
6.8.2010 20:40:25   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Savršene vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitke od srca.... Iščekujemo s tobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1258
6.8.2010 21:47:25   
ninolina
ana prekrasne vjesti...čestitam ti od srca, nemoj se brinuti sve će biti ok...i svakako javi kako je prošli na ultrazvuku...
veda držim fige da je to, to
komadi sretno vam svima

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1259
6.8.2010 22:50:07   
ribica1
Evo ja nikako da se spremim na spavanje, a sutra me čeka transfer!

Ja ti Ana idem u KBC Rijeka kod dr. Vlastelića, ali transfer će mi radit dr. Vlašić jer Vlastelića nema!
Javim Vam se sutra kad se vratim!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1260
6.8.2010 22:51:40   
ninolina
sretno ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1261
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 22:52:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 1262
6.8.2010 22:55:45   
ribica1
Hvala cure!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1263
7.8.2010 14:13:07   
ribica1
Evo da se javim danas ujutro obavljen transfer, oplodila se dva jajašca i oba dva su vraćena natrag, 8 ih je zamrznuto za slijedeći put ako bude trebalo!
23.08. vadim betu!

Curke kolko ste vi strogo ležale na leđima s nogama u zrakuser posted image user posted image ?
Jel to jako bitno?Ja bi se okrenula na bokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1264
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 14:14:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1265
7.8.2010 14:38:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image  Nadam se da je to to i da će beta pokazatiuser posted image

user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1266
7.8.2010 14:41:34   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: anuska08

Svim curama srreeeeeeeeeeeeetnooooooooo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1267
7.8.2010 21:38:48   
anuska08
Ribicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 1268
8.8.2010 10:44:57   
veda2
   cure moje ovo vam sve govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutros rano je pocelo krvarenje. prvo po malo smeckasto,zatim sve vise i vise . jos  nije krenula pravauser posted image  ali valjda zbog hormona ili cega vec  curi prvo smedje a ne odmah crveno. sto da vam kazem/ nema se tu sto puno pametovati,i tjesiti.realna moram biti i to je to. tako je valjda moralo biti.

ribice,ljubice mojauser posted image  zelim ti zaista puno,puno srece, jer svaki tudji uspjeh kao da je moj uspjeh.    nadam se da ces bar ti ugledati svojuser posted image       cure,cujemo se.....

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1269
8.8.2010 11:26:44   
lilia
Žao mi je, bit će drugi put više sreće. Nemoj biti tužna. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1270
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 11:27:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 1271
8.8.2010 11:39:09   
ribica1
Veda2 ma nije valjda, žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma možda nijeuser posted image
Joj zašto?

Ja sam jučer preležala, al sad se već gibam po kući, ne mogu stalno ležat a i mislil si ako se hoće primit, primit će se ako neće-neće.
Ful sam napuhnuta i na trenutke se osjećam ko da ću dobit onako neka napetost, jel to normalo?

Cure pozdrav svima!
Veda2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1272
8.8.2010 11:53:12   
Anoniman
veda zao mi je user posted image user posted image user posted image
ali ako jos nije krenula sveza krv mozda jos ima nadeuser posted image user posted image user posted image user posted image
drzi mi se user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1273
8.8.2010 12:51:03   
curice
ajooooj veda žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1274
8.8.2010 21:32:09   
veda2
evo mene drage moje.danas sam cijeli dan prelezala,trbuh me bas bolio.danas nakon sto sam objavila poruku krenulo mi je pravo krvarenje,bas ono pravo. ribice,neynam sto bih ti rekla za simptome.vidjela si na mojim postovima da me je bolilo.u pocetku su grudi bile bolne,napete,kasnije je sve nestalo. spavalo mi se uzasno.svakakvih simptoma sam se naslusala od zena,ali svaki slucaj je za sebe. sve je induvidualno.....

pridrzavala sam se uputa dr.mirovala danima.mm je sve radio.ali eto nazalost nisam uspjela.....Ja osobno mislim ako mi je Bog odredio da imam user posted image  imat cu je,a ako ne,niti necu...pa makar isla jos nekoliko puta na IVF.
Ribice,sto da ti savjetujem.user posted image Zaista nisam pametna.Ako je tvoja sudbina da imas user posted image   i imat ces je.  Puno pusica ti saljem,nadam se da ce tvoja beta biti visoka,a ostale cure...............hvala vam puno na podrsciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!