|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
27.7.2010 10:19:05   
zara13
cure sretno i da što prije ugledate user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1201
27.7.2010 11:03:17   
crvenkapica
IZVORNA PORUKA: veda2

Punkcija mi je bila u subotu-13 zrelih jajnih stanica. Sutra mi je embriotransfer.

Cure moje drzite mi fige da uskoro ugledam svojuser posted image    Pusa za sve...

13 zrelih js.?....pa tu ce biti   bebica 100% sretno  user posted image     user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1202
27.7.2010 20:11:44   
veda2
curke moje evo meneuser posted image   leyim sa laptopom pored sebe,samo da vam javim.....
moj embriotransfer je dobro prosao.
od 13js oplodilo se 11.user posted image      vracena su mi 3 embrijauser posted image user posted image user posted image

cure drage,sad mi drzite fige da ugledam visoku betu.   ljubim vas sve .....user posted image

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1203
27.7.2010 20:14:27   
curice
veda2 lezi i čuvaj se
šaljem ti brdo bubamarica,da beta bude visoka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1204
27.7.2010 20:15:02   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1205
27.7.2010 21:39:48   
ribica1
Veda2 superrrrr!!!!Noge u zrak i želim ti veliku betu!!

Nadam se da ću za koji dan i ja isto se moć nadat!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1206
27.7.2010 23:00:30   
lilia
Bit će sve ok samo polako i bez nervoze. Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1207
27.7.2010 23:01:29   
anuska08
Vedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno sreeeećeeeeee

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1208
27.7.2010 23:11:05   
Anoniman
Srecno cure user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 1209
28.7.2010 9:40:11   
Leptir5
super veda sretno!!! user posted image
kako kaže crvenkapica bit će tu bebica 100% user posted image
vidiš kako vi nemate zatucani zakon kao mi....

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1210
28.7.2010 9:43:40   
boba125
sretno veda user posted image user posted image user posted image
i puno srece svim curama user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1211
28.7.2010 22:09:39   
crvenkapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 1212
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 22:15:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu veda2)
  Neposredna veza do poruke: 1213
29.7.2010 18:56:43   
veda2
drage moje hvala vam puno na lijepim zeljamauser posted image eto mirujem,lezim i cekam sto ce biti.......
ribice,zelim ti puno srece,javljaj kako napreduje kod tebe.
pusa.......user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1214
29.7.2010 21:28:45   
ribica1
Evo sutra ujutro idem na drugi ultrazvuk, u srijedu sam bila prvi put. Kaže doktor da jaja ima dosta (nije mi reko točno kolko, ne znam zašto al ne voli puno govorit).
Nije mi mijenjo terapiju i dalje se pikam isto, sutra će mi već bit 10-ti dc, tako da me najviše zanima kad bi mogla bit punkcija!

Cure javim se sutra!
Puse....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1215
30.7.2010 11:30:42   
crvenkapica
ribice   sretno    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1216
30.7.2010 20:51:32   
ribica1
Hvala crvenkapiceuser posted image user posted image user posted image

Evo da se javim, obavila jutros i drugi ultrazvuk, stvari dobro napreduju, sutra ujutro moram ponovno a u ponedjeljak bi trebala bit punkcija. Sutra bum sve znala!!

Malo me sad strah te punkcije, neki danas u čekaoni kažu da boli, neki ne........
Uf samo da to sve prođe!!

Ne znam jel kad mi obave punkciju idem odmah doma il sam još malo tamo, šta si moram uzet sa sobom, nemam pojma, baš sam prava djevica po tom pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma pitat ću sutra!!

Javim se!

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1217
30.7.2010 21:14:22   
Leptir5
ostaneš ležat ja mislim koliko ti treba
a izdržat ćeš,šta ćeš,meni više ta fizička bol ne predstavlja ništa,zna se koja najviše boli...........
mnoge cure su u čekaoni pričale da ne boli jer ti daju koktelčić ljekova user posted image
držim fige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1218
30.7.2010 21:32:45   
ninolina
curke moje sretno...
veda2 ma biti će beba sigurno...user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1219
30.7.2010 21:36:17   
ribica1
Hvala!!

Ma, izdržat ću naravno, nego prvi put mi je pa me je više strah od nepoznatog.....
A tako isto kad sam išla na HSG svi su mi govorili da boli, da je strašno, a ja nisam skoro pa niš osjetila!!

Vidit ćemo, samo da uspije!!!

Curke pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1220
31.7.2010 10:43:00   
veda2
ja gdje sam radila punkciju tamo rade pod totalnom anestezijom,tako da nisam nista osjetila.kada sam se probudila imala sam oskudno krvarenje,bolove nisam imala. inace kod njih u ordinaciji nakon punkcije sam odlezala nekih pola sata dok se ne razbudim. meni je embriotransfer bio bolan.nije mi jasno kako,i svi su govorili da je kao obican gin.pregled,i da nista ne boli ali meni je bilo bolno.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1221
31.7.2010 11:08:50   
veda2
Nego,curke moje da vas nesto pitam/ mene od sinoc boli trbuh onako kao da cu mengu dobiti,znate na koju bol mislim,imam osjecaj da cu dobiti svakog trenutka. neznam sto moze biti.user posted image   ok,ako cu i prokrvariti, dobro,samo neznam dali je rano jer tek mi je 4 dan od embriotransfera.
neynam dali je normalno da imam takve bolove nakon ETuser posted image   
molim vas drage moje da napisete sto bi moglo biti,volim da mi se napise istina kakva god bila/ dakle ono sto me zanima je dali ovi simptomi ukazuju na to da je moj ivf bio bezuspjesan.   ljubim vas sveuser posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1222
31.7.2010 18:44:54   
ribica1
Veda2, nemam nekog iskustva jer meni je ovo prvi put, al mislim da ne mora značit da ćeš prokrvarit i da je bilo bezuspješno, možda je to znak da se tvoja mrvica smjestila dobro u tebe!!Stvarno ne znam!!

Ja sam danas opet bila na ultrazvuk, i napokon doznala brojčano stanje - ima ih 14!!user posted image

Maloprije sam se bockala, a večeras u 10 štoperica i u ponedjeljak punkcija, strah me ful!!!!
Reko mi je doktor nek samo kažem sestrama da mi daju inekciju voltarena prije i to je to!!
Joj samo da prođe taj ponedjeljakuser posted image

Pusauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1223
31.7.2010 22:19:09   
ribica1
Evo prije par minuta štoperica i sad čekamo ponedjeljakuser posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1224
1.8.2010 11:09:02   
veda2
ribice,sretno u ponedeljak,svakako nam javi kako si prosla.

mene trbuh boli cijelo vrijeme.mislim da je ovo pms.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!