|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
8.8.2010 22:14:30   
ribica1
Veda2 draga, slažem se s tobom ako mi je suđeno doć će mojauser posted image , ako ne ovaj put bude koji drugi.
I moj mm već dva dana skače oko mene i sve radi, al meni je već dosta ležanja, sve me boli od ležanja, moram se dignut bar prošetat jer ću izludit!!!!

Veda2 šta da još kažemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1276
9.8.2010 8:59:22   
veda2
Znam,znam i meni je cekanje bilo najgore,da ti mogu nekako ubrzati dane rado bih,ali nemoguuser posted image ,nego ne preostaje ti nista drugo nego da nadjes neku zanimaciju i provodis vrijeme na rr.
Ribice moja,a i ostale,nesto me zanima,naime zasto vi niste punkciju radile pod totalnom anestezijom nego bez?

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1277
9.8.2010 9:24:24   
Točkica28
ako vam je rečeno da ležite onda mislim da ne trebate početi na svoju ruku hodati...
ja sam 2 mj strogooo mirovala, i nije teško za svoju user posted image
držim vam ogromne figeeeuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1278
9.8.2010 9:35:23   
ribica1
Ma nisu mi ni ponudili tu opciju za totalnu anasteziju, samo je doktor reko neka mi prije daju inekciju voltarena a ja sam slijepo slušala doktora i nisam ni pitala dal se to tako može, no dobro prošlo je, bolilo je al zaboraviš na to, život ide dalje.

A šta se tiče ležanja meni je doktor reko da ne moram strogo ležat, mirovat da i ne radit ništa teško al ja sam opreza radi prva dva dana preležala, danas se evo malo movam po kući, od sobe do dnevnog pa do kuhinje i tako.....

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1279
9.8.2010 12:45:46   
Tsmee
Veda, žao mi je... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ribice, noge u zrak user posted image  i pozitivne mantre... Držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1280
9.8.2010 13:55:38   
crvenkapica
veda   zao mi je  user posted image user posted image user posted image .....

i meni je najgore bilo to mirovanje  , pa da poludis vise od lezanja.....mirovala sam jedva  dva dana ,kad je mm kuci ne smijes nista  on sve prati ko  policajac  user posted image   a kad ode na posao onda ja  laganini  nesto po kuci  , a i sjedila sam dosta za kompj. mozda nisam ni smjela  mozda sam tu pogrijesila  a tko ce to znati... ..ali nisam i dalje do bete nista radila  fizicki,  nista tesko...kao sto kazete ako ce bi  -bit ce....a ja vjerujem  da ce  Bog  dati  jednog dana  samo moramo  bit strpljive  i cuvat  zivce  (  dosta sam ih izgubila)  ...pusa  drzite mi se  cure

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1281
9.8.2010 16:25:34   
ninolina
veda draga jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1282
10.8.2010 8:16:09   
veda2
user posted image Dobro jutro curke moje od user posted image  vam hvala na podrsci.Jako puno mi znaci,sve ste divne,nemam rijeci.

Ja sam jucer popodne cijeli dan imala jako obilno krvarenje,danas mi je hvala Bogu malo bolje.Kako znate da ja svoju betu nisam ni docekala,danas cure koje su bile samnom u grupi vade.Jedna je vadila jucer i nazalost nista.Za ostale cu znati danas. Moja prijateljica koju sam upoznala preko interneta,i koja je skupa samnom sve prosla sinoc me razveselila divnom vjescu da je radila dva testa i oba su bila pozitivna. Danas ce raditi i betu.I njoj su kao i meni vracena 3 embrija. I njoj je ovo bio prvi postupak IVF. Sve smo prosle skupa,od inekcija,pregleda,punkcije,ET.Ako vec ja nisam uspjela drago mi je zbog nje i nadam se da ce sve biti ok, i hvala Bogu da ako sam i malo bila skepticna sto se tice da se prvi put ne uspjeva sada znam da nije tako,jednostavno,neka uspije a neka ne.I I hvala Bogu sto sam stekla jos jednu tako divnu i milu prijateljicu.

Sto se mene tice ja trebam prvo malo da ojacam i fizicki i psihicki,jer me sve ovo iscrpilo,pa cemo vidjeti sto i kako dalje.   Do tada imam vas ovo pisanje mi jako puno znaci u ovim trenutcima.Saljem vam pusu.....

Strpljenje je oruzje mudrih!
1-IVF negativan

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1283
12.8.2010 7:27:51   
veda2

Curke moje   ,sto je ovo vec dva dana nigdje nikogauser posted image
Ribice moja- javi se,nadam se da si dobro,da je sve ok.
Sto se mene tice meni je bolje,user posted image mi je pri kraju.Psihicki sam takodjer bolje. Bila sam lose,zaista lose,ovo me je sve bilo dotuklo.Razgovarala sam sa muzem i dogovorili smo se da odmah krecemo dalje. Kako me je ovaj prvi postupak finansijski  jako puno kostao,trenutno nemogu odmah dalje i da hocu. Takodjer dr.mi je rekla isto da malo pricekam i slijedeci termin koji je slobodan i koji odgovara i meni i muzu,je studeni. DAKLE-U STUDENOM PONOVO IDEM NA IVF.
Pisala sam o svojoj prijateljici prosli put....da,zaista je trudna,hvala Bogu,i ti od prvog pokusaja. A ostale zene koje su bile samnom u grupi ,stanje je ovakvo-od 14 zena koje su bile potvrdjeno je 5 trudnoca za sada,za koje ja znam.

Javite se mile moje,do tada puno pusa od vase Vede.........user posted image user posted image

1-IVF negativan

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1284
12.8.2010 7:41:37   
ribica1
Draga Veda i ostale curke, tu sam ja svaki dan, al ne znam šta bi pisala jer me lovi neka nervoza, ubija me ovo čekanje!!!!
Više manje ležim, sjedim, movam se po kući i umirem od dosade. Tu i tamo me nešto malo štrecne malo na desnoj strani, malo na lijevoj, sva sam nekako napuhnuta i bezvoljna.
Joj kad će taj 23. da idem vadit krv, al neću ja izdržat, već sam kupila test!!
Od punkcije mi je već prošlo 10 dana, a od transfera 5!!!
Drage moje javim se ja još!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1285
12.8.2010 11:08:58   
veda2
Draga ribice,e neka si se javila da znam da si zivauser posted image
Sto da ti kazem,a lezi,nemoj se opterecivati sto je tu je.Sada cekaj,drugo ti nista ne preostaje.   Javljaj ako bude kakvih novosti.Pusa.........

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1286
12.8.2010 16:18:40   
Leptir5
sve smo na moru user posted image
veda žao mi je user posted image
ribice čekamo s tobom user posted image
ja nekako mislim da ako je suđeno dogodit će se pa makar ležale svih 14 dana ili samo 3,čula sam od cura nekih da su se vratile na posao nakon 3 dana od vraćanja transfera,čak je ova jedna mjenjala posao,to je tek stres itekakav,pa joj je uspjelo taj put,a onaj prije toga je provela ležeći pa ništa,zato ću ja sad kad bude 3. put insem. ić na posao čim budem mogla,2.,3.-ći dan od insem.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1287
12.8.2010 19:18:15   
ema st
Cure,kad skupite sve nalaze,koliko morate čekat za IVF(pitam se koliko dugo treba čekat red u Splitu)????

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1288
12.8.2010 19:33:14   
ribica1
Ja u Ri nisam čekala dugo, odnosno čekala sam da mi dođeuser posted image i to je bilo to!!

Curke moje meni je dosta kućnog pritvora ja i moj mm idemo u šetnju uz more do Crikvenice i možda na kakvu klopu...hmmmm planiram to već cijelo popodne, sad je siroti došo s posla i pristo na moju ideju!!

Pa šta bude, bude!!!

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 1289
13.8.2010 10:29:36   
Leptir5
zasada nema nekoga reda u St,ja da sam imala napravljene inseminacije brzo bi mi bio IVF za mjesec,dva,dok kod njih napraviš UZV...

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1290
14.8.2010 22:04:40   
ribica1
Evo samo da se malo javim, kod mene sve po starom, ništa me ne boli, tu i tamo ako se naglo okrenem il mrdnem osjetim jajnike al inače ništa, osim šta sam stalno na wc-u!!!A to me već lagano izluđuje pritisak za poludit a onda dvije kapi...uf!Al dobro, idemo dalje, odbrojavamo dane do 23.08.

Cure pozdrav!

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1291
15.8.2010 18:15:21   
ribica1
Cure imam pitanje, nakon koliko dana od transfera mogu napravit kućni test?

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1292
15.8.2010 18:28:14   
veda2
draga moja moja prijateljica je
radila 13 dan i pokazalo je user posted image citala sam da su neke radile i od 10 dana,a nekima nije nista pokazalo,tek im je beta 14 dan pokazala. tako da ti ja bas neznam,jer ja niti sam docekala test,a ni betuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio veda2 -- 15.8.2010 18:32:19 >

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1293
15.8.2010 19:49:44   
ribica1
A morat ću se onda još koji dan strpit, sutra mi je 9. dan a negdje na netu sam pročitala da može već nakon 9. dana ako je transfer bio pet dana od punkcije.
Još ću malo pričekat, ipak!!

Hvala draga!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1294
17.8.2010 10:52:08   
ribica1
Evo mene opet malo!
Danas ujutro su me počela leđa bolit za poludit, donji dio, al neka čudna bol to još nisam nikad osjetila, kad ležim je ok al kad se dignem jedva stojim i sad ta bol prelazi u desnu preponu, za poludit....strah me da ćeuser posted image doć!!!
Joj zašto?
Jel koja od vas imala slične simptome?

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1295
17.8.2010 11:01:30   
ninolina
ribice mene su bolila leđa za poluditi...iako sam ostala trudna prirodno simptomi su isti...mene je bolilo iznad bubrega baš leđa...gore na sredini, za poluditi...pa se ta bol nekad premjestila na trbuh u predjelu pupka...pa opet leđa...leži čim više i ja se nadam da je bebica već tu...jel češ raditi test prije

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1296
17.8.2010 11:20:57   
veda2
Kao sto je Ninolina napisala-simptomi su isti. I mene su ledja bolila.
Ja i moja prijateljica smo imale apsolutno iste simptome. Ja nisam ostala trudna,ona je......Zaista se od srca nadam da je kod tebe trudnoca u pitanju.user posted image
Koliko se sjecam beta ti je 23.08. Napravi ti test 20.ili 21. pa vidi.... Znam mila da si nestrpljiva,to jako dobro znam.... Stalno gledam i pratim sto ces napisatiuser posted image
Uz tebe smo,izdrzi jos tih nekoliko dana. Pusa od tvoje Vede....

1-IVF negativan

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1297
17.8.2010 11:22:02   
ribica1
A test je spreman, ja nestrpljiva al pokušavam da ga šta kasnije napravim, sutra ujutro bi mi bio 11 dan od transfera, a 16 dan od punkcije, ne znam jel mi još pre rano za test?!user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1298
17.8.2010 11:28:17   
veda2
Mila prerano ti je za test. Ako i jesi trudna nece ti odmah pokazati jer je premalo dana proslo.Ako ga napravis i pokaze ti negativno,samo ces se razocarati. I opet,neces nista znati. Opet ces biti u neizvjesnosti.
Bit ces tuzna i misliti da nisi uspjela,a mozda ti beta bude pozitivna kada dodje vrijeme da ju radis. Maloprije sam ti napisala kada ti je najbolje da napravis test.

Eh da mogu rado bih  provela vrijeme sa tobom jos tih par dana ,da ti brze vrijeme prodje,ali ja sam ti daleko.Ovako ti saljem velikiuser posted image user posted image

1-IVF negativan

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1299
17.8.2010 11:32:46   
ribica1
Hvala ti draga punooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma neću još radit test al nekako mislim da neću ni morat, sad me počo bolit trbuh ko prijeuser posted image , ma ne znam vidit ćemo!
Javim se čim bude kakvih promjena!!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!