|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
20.7.2010 22:14:30   
ninolina
ribice sretno i strpljivo u nove pobjede

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1176
20.7.2010 22:17:55   
ribica1
Hvala user posted image user posted image user posted image
Ma za sad me najviše zanima to oko tih inekcija koliko se toga dobije i do kada to traje, jel skroz do dana punkcije ili neuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1177
20.7.2010 22:18:30   
ninolina
sigurno će se netko od curka javiti...ja stvarno neznam

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1178
20.7.2010 22:20:32   
ribica1
Ma nema frke, sutra će mi sve doktor reć, malo je čudan neće mi ništa unaprijed previše govorit, a možda to ni nije tako loše!!!

Hvala svejedno!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1179
21.7.2010 10:42:00   
veda2
Ribice  zelim ti puno sreceuser posted image

Ukratko cu ti napisati kako je kod mene.ja sam od 28.06.na decapeptilu.od 12.07.koristim i menopur i to po 2 ampule dnevno.Danas idem kod dr kada ce mi reci kada mi je tocno punkcija,planiraju sada u subotu uli u  nedjelju.
isto tako,danas ce mi reci kada mi je stoperica.a odredjen mi je ovitrelle 6500ij. ja koliko sam shvatila decapeptil ide do dan pred punkciju,a menopur do stoperice. danas cu ynati vise.puno srece jos jednom.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1180
21.7.2010 15:18:52   
ribica1
Evo da se javim, ja jutros već u 6 i 20 krenula za Rijeku i u 7 bila kod doktora:)))
Natovarilo me raznim kutijama, ampulicama i špricama i poslalo doma, ajme šta je to meni danas sve skupa bilo smiješno, ko na pokretnoj traci:))

Uglavnom, dva dana moram uzet po 1 Decapeptyl, od 3 dc taj isti Decapeptyl plus 3 Menopura i tako do 28.07. kad u 7 i pol ujutro moram doć na ultrazvuk i dalje ne znam....to je to za sada!

Di mi je najbolje da si dajem te inekcije, rekla mi je da mogu il u trbuh il u ruku da je svejedno?! Ma frendica mi je medicinska sestra pa će ona to riješit jer ja mrzim igle!!!

Curke moje to bi bilo to za sad javim se dalje!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1181
21.7.2010 16:44:05   
veda2
Ja se vratila upravo od dr... jos  sutra ujutro trebam uzeti decapeptil sutra 1 menopur.U petak ujutro mi je stoperica a u subotu popodne punkcija.
Ribice,ja  osobno decapeptil uyimam u stomak.Meni je muz dr.pa mi on daje.On mi je i rekao da bi u stomak trebalo manje boljeti.Prvi dan sam u ruku i yaista bar je meni lakse u stomak.

Cure....javljam vam se sa novim vjestima.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1182
21.7.2010 20:32:52   
BUMBI
Cure sretnooouser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1183
21.7.2010 20:49:05   
katy mama
sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1184
22.7.2010 11:03:37   
dikica
Cure slabo se javljam na forumu želim vam svu sreću da ostvarite svoje snove ribica ,veda i dr.cure  ajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1185
22.7.2010 11:15:15   
ninolina
curke sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dikica)
Neposredna veza do poruke: 1186
22.7.2010 22:30:20   
ribica1
Curke, HVALA!user posted image user posted image user posted image

Evo danas obavila i drugo pikanje, al ovaj put smo to obavili u trbuh i stvarno ne boli i ne peče ko u ruku!!!
Sutra počinjemo sa dva uboda!user posted image Pa tako sve do srijede......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1187
22.7.2010 22:35:16   
Anoniman
Cure zelim vam svu srecu ovog sveta da izdrzite i da uskoro budete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica1)
  Neposredna veza do poruke: 1188
22.7.2010 22:41:30   
cuba
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Cure zelim vam svu srecu ovog sveta da izdrzite i da uskoro budete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1189
22.7.2010 22:52:31   
veda2
Veliko hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1190
23.7.2010 12:20:18   
BUMBI
Sretnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1191
23.7.2010 14:23:52   
Leptir5
veda sretno user posted image user posted image user posted image

a reci mi gdje radiš punkciju,jer ovdje u Splitu ne rade ljeti postupke nikakve,čak ni inseminaciju

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1192
23.7.2010 17:11:23   
veda2
leptir-ja postupak radim u BiH u Tuzli.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1193
26.7.2010 12:50:20   
crvenkapica
veda sretno  user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1194
26.7.2010 14:57:50   
Tsmee
Sretno svim curkama u postupku. I samo da vas malo ohrabrim. Baš neki dan sam saznala odlične vijesti. Moja jako dobra prijateljica je bila na IVFu i evo već nakon prvog postupka u njoj kucaju dva mala srca. Želim i vama svima takvu sreću user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1195
26.7.2010 18:57:43   
veda2
Punkcija mi je bila u subotu-13 zrelih jajnih stanica. Sutra mi je embriotransfer.

Cure moje drzite mi fige da uskoro ugledam svojuser posted image    Pusa za sve...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1196
26.7.2010 19:00:51   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu veda2)
Neposredna veza do poruke: 1197
26.7.2010 19:28:00   
ribica1
Cure veliko hvala na dobrim željama user posted image user posted image user posted image

Ja još imam inekcijice za sutra i onda u srijedu na ultrazvuk pa ćemo vidjet za dalje!

Javim se!

Veda2 sretnnnnoooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1198
26.7.2010 20:28:54   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 1199
   [Obrisani korisnik]
26.7.2010 21:15:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!