|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
13.5.2010 18:14:07   
ejmama
Poslala sam ti pp

H 07 E 09

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1001
13.5.2010 18:29:45   
anuska08
user posted image user posted image AJMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BARBYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PRESRETNA SAM ZBOG TEBE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to, uvijek si puna optimizma i to ti se vraća na najbolji mogući način!!!! Uživja, draga u svakom trenutku! Žao mi je što si se morala toliko živcirati, a user posted image  si!!!!
Koji doktor, za ne vjerovati!!!user posted image user posted image
UŽIVAJ, UŽIVAJ TRUDNICE NAŠA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 13.5.2010 18:30:01 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1002
13.5.2010 18:37:37   
barby
IZVORNA PORUKA: anuska08

user posted image user posted image AJMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BARBYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PRESRETNA SAM ZBOG TEBE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to, uvijek si puna optimizma i to ti se vraća na najbolji mogući način!!!! Uživja, draga u svakom trenutku! Žao mi je što si se morala toliko živcirati, a user posted image  si!!!!
Koji doktor, za ne vjerovati!!!user posted image user posted image
UŽIVAJ, UŽIVAJ TRUDNICE NAŠA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tnx susedice!user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1003
13.5.2010 18:40:28   
anuska08
Barby, samo ti nama uživaj!!!! Zaslužila si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1004
13.5.2010 18:53:19   
BUMBIKA
Ajme,superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Baš mi je dragouser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1005
13.5.2010 21:27:08   
m600
ajmeeeeeeeeeee supeeeeer baš mi je drago...barby čestitke od srca...želim ti ugodnu i lijepu trudnoću bez sekiranja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i neka su blizančekiuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1006
13.5.2010 21:30:28   
katy mama
barby ova vijest mi je popravila vece!bas sam sretna zbog tebe,cestitke od srca i veliki user posted image za tebe i tvoje user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1007
13.5.2010 22:17:31   
barby
cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1008
14.5.2010 0:18:38   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: m600

ajmeeeeeeeeeee supeeeeer baš mi je drago...barby čestitke od srca...želim ti ugodnu i lijepu trudnoću bez sekiranja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i neka su blizančekiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1009
14.5.2010 8:27:21   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: barby

cure moje da vam javim bila u bolnici danas i moj dr se zeznuo ipak je trudnoca u maternici....[image]

user posted image user posted image user posted image  za tvoju točkicu da je ipak na pravome mjestu
a kakav ti je to doktor bio da je tako nešto pogriješioooooo?????
da sam ti ja gledala sa UZ onda bi shvatila da se može fulati ali ginićuser posted image user posted image user posted image
glavno da je sada sve 5.

koji ti je dr bio?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1010
14.5.2010 10:29:29   
ninolina
ajme rasplakala si me......prekrasno....od srca ti želim veselu i debelu  trudnoću....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s   mjenjaj doktora...ja kod takvog više nebi išlauser posted image

i da ako beta skoči tako naglo moguće da su user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1011
14.5.2010 10:34:49   
novamama
barby čestitam ti, nek sve prođe školskiuser posted image

baš mi je drago kad ovako sve dobro ispadneuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1012
14.5.2010 10:35:40   
lidac0605
Ma bravo,Barby!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ODLIČNE VIJESTI!Čestitam user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1013
14.5.2010 11:15:45   
Točkica28
jes jes jes

user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1014
14.5.2010 12:12:09   
anuska08
Hej Barby, koliko si onda tjedana user posted image ?

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1015
14.5.2010 12:23:51   
crvenkapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1016
14.5.2010 12:56:58   
tikica_69
barby, nemas pojma kako sam sretna zbog tebe, vec dugo mi nesto nije ovako podiglo dan user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 1017
14.5.2010 13:00:27   
njanja
jako mi je drago zbog tebe!!!!!!!!!!želim ti ugodnih 9 mjeseci...i čestitamuser posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1018
14.5.2010 13:04:23   
anaxx
čestitke i od mene, prekrasna vijest.... čuvaj se i uživaj u trudnoći i čekanju malog zlata...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1019
14.5.2010 13:06:48   
barby

danas mi je bas 5tj,za 2tj pregled bit ce 7tj, nadam se da ce biti ok i da ce srceko kucati...ajme kako me strah.prosli put sam u tom tjednu saznala da se plod prestao razvijat i za par dana dospjela na kiretazu.user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1020
14.5.2010 13:07:32   
BUMBIKA
Nemoj tako...bit će sve ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1021
14.5.2010 13:21:56   
ZVRK

danas mi je bas 5tj,za 2tj pregled bit ce 7tj, nadam se da ce biti ok i da ce srceko kucati...ajme kako me strah.prosli put sam u tom tjednu saznala da se plod prestao razvijat i za par dana dospjela na kiretazu.user posted image

draga bude sve ok.
tako sam i ja imala frku i ovaj put(3)je sa 7+2 srćeko kucalo inače mi je bilo kao i kod tebe

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1022
14.5.2010 13:24:14   
barby
IZVORNA PORUKA: ZVRK

draga bude sve ok.
tako sam i ja imala frku i ovaj put(3)je sa 7+2 srćeko kucalo inače mi je bilo kao i kod tebe

jel citam da vec sa 4tj bi se moglo cuti...a meni danas 5tj ,vjerojatno da se culo jucer kad me dr gledao bi mi rekao.nadam se da ce se za 2tj cuti.

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1023
14.5.2010 13:24:46   
Anoniman
Barby ulepsala si mi dan, najiskrenije ti to kazem user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je drago zbog tebe, zao mi je sto je taj dr toliko pogresio, nije to mala stvar...i sto si morala da se toliko zivciras a user posted image si. Od sad samo razmisljaj pozitivno, zelim ti ugodnu, mirnu, skolsku trudnocu i kad je vec beta tolika- neka budu blizanci user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se, samo uzivaaaaajjj user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 1024
14.5.2010 13:29:37   
ZVRK
ja nisam nikada čula da sa 4ili 5tjedanauser posted image
sve poslije 6 je u normali.
koji dr te prvi put uplašio sa dijagnozom?

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!