|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
12.5.2010 22:11:33   
barby
sutra idem u bolnicu,drzite mi fige....tako sam van sebe vise,a nakon operacije mislim da cu biti totalna koma....po drugi put se oprostit sa mojom bebicom...a tako lijepe trudnicke simptome imam....user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 976
12.5.2010 22:12:45   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 977
12.5.2010 22:17:15   
lee
braby drži mi se.mogu zamisliti kako ti je teško.biče sve uredu.evo jedan zagrljaj za tebe.

user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 978
12.5.2010 22:19:21   
leilany
barby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 979
12.5.2010 22:51:39   
Anoniman
barby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 980
12.5.2010 22:58:46   
anuska08
Barby,user posted image user posted image user posted image Držim mi se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 12.5.2010 23:03:43 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 981
12.5.2010 23:02:53   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Nellyca

barby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 982
12.5.2010 23:10:44   
mariola
IZVORNA PORUKA: anuska08

Barby,user posted image user posted image user posted image Držim mi se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 983
13.5.2010 8:23:33   
lana 25 st
Barby drzi se, zelim ti brz oporavak i sve najbolje! Tako mi je zao!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 984
   [Obrisani korisnik]
13.5.2010 8:30:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lana 25 st)
  Neposredna veza do poruke: 985
13.5.2010 9:26:46   
ninolina
barbi u mislima si mi.....
želim ti svu snagu svijeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 986
13.5.2010 9:28:08   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 987
13.5.2010 12:40:45   
tikica_69
barby....samo hrabro...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 988
13.5.2010 17:30:55   
barby
cure moje da vam javim bila u bolnici danas i moj dr se zeznuo ipak je trudnoca u maternici....user posted image a koliko sam zivaca potosila,koliko suza isplakla,kad mi je rekao nisam mogla vjerovat,kako su bila dva dr u sobi,ovaj mu kaze dsjte dr recite joj da je u maternici vidim da jadna na vjeruje..kad sam ja pocela nakontrolirano plakat,ajme koji osjecaj,a po mom dr bi u ponedjeljak bila zavrsila hitno pod noz.i st aonda?kome se zalit?ne mogu samo vjerovat da nije rekao sacekajmo jos koji dan pa ponovimo utz i betu pa onda zakljucimo definitivno....joj kako sam happy jos ne vjerujem..za 2tj me na kontrolu narucili.beta se u 3 dana od 162 na 1850 digla,cak mi sestra spomenula da se naglo digla da nisu mozda blizanceki...za sad mi nisu nista rekli,vidi se na slici jedna mrljica....user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 989
13.5.2010 17:38:21   
Marta j
Barby tako mi je drago da je sve ok.

Ti dr su stvarno uzasni tako olako daju misljenja.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 990
13.5.2010 17:40:01   
Leptir5
ajme barby super vijest,sad se lijepo pazi i uživaj u trudnoći,nemoj mislit šta je moglo bit,i živcirat se a to i ne smiješ u trudnoći user posted image
stvarno su doktori nekada gori od mesara!

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 991
13.5.2010 17:43:12   
ejmama
IZVORNA PORUKA: barby

cure moje da vam javim bila u bolnici danas i moj dr se zeznuo ipak je trudnoca u maternici....user posted image a koliko sam zivaca potosila,koliko suza isplakla,kad mi je rekao nisam mogla vjerovat,kako su bila dva dr u sobi,ovaj mu kaze dsjte dr recite joj da je u maternici vidim da jadna na vjeruje..kad sam ja pocela nakontrolirano plakat,ajme koji osjecaj,a po mom dr bi u ponedjeljak bila zavrsila hitno pod noz.i st aonda?kome se zalit?ne mogu samo vjerovat da nije rekao sacekajmo jos koji dan pa ponovimo utz i betu pa onda zakljucimo definitivno....joj kako sam happy jos ne vjerujem..za 2tj me na kontrolu narucili.beta se u 3 dana od 162 na 1850 digla,cak mi sestra spomenula da se naglo digla da nisu mozda blizanceki...za sad mi nisu nista rekli,vidi se na slici jedna mrljica....user posted image

Sva  sam se naježilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 992
13.5.2010 17:46:56   
Anoniman
Bože dragi, baš sam jutros pomislila na tebe i rekla kak bi bilo lijepo da su se zeznuli i da nemoraju operirati! Tako sam sretna zbog tebe, hvala Bogu, ma čuda su zaista moguća! Evo, rasplakala si me... od sreće, naravno! UŽIVAJJJ!!!! Nek ova trudnoća protekne savršeno i beba se rodi zdrava i u terminu! Stavrno sam sretna!!!

(Odgovor članu Leptir5)
  Neposredna veza do poruke: 993
13.5.2010 17:50:19   
barby
ja znam da svako ko radi taj i grijesi ali ne ponovit utz nego od prve reci hitno na operaciju...a sta da sam poslusala i ostala isti dan u bolnici?ne mogu samo vjerovat da je to moj dr,inace jedan od najjacih,najboljih dr u mom gradu,stalno je po novinama,tv i da se tako sta desi....cekla danas da cu mu pokazat sliku novog utz ali je bio na nekom sastanku,tako da cu mu sljedec tj odnjet pa nek vidi..

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 994
13.5.2010 17:56:08   
ejmama
Koji je dr., a gdje su te danas pregledali u bolnici?

H 07 E 09

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 995
13.5.2010 18:02:20   
barby
dr vlastelic moj dr,a pregledali me na poliklinici danas saftic i jos neki sa bradom,nije star onako 40ak god.saftic je zakon,bas simpa dr.stalno se zeza nesto.

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 996
13.5.2010 18:04:31   
Duve
Ma super user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 997
13.5.2010 18:08:37   
ejmama

dr vlastelic moj dr,a pregledali me na poliklinici danas saftic i jos neki sa bradom,nije star onako 40ak god.saftic je zakon,bas simpa dr.stalno se zeza nesto.

Ma ja za dr. u bolnici stvarno imam sve pohvale, iako sam čula svašta, nikad nisam osjetila nikakvu neugodnost na pregledima ili da nešto rade preko volje, uglavnom su se više brinuli od moje dr. koja je vodila trudnoću. Ma nije ni važno sad glavno da je sve OK, čuvaj se tako da možemo sledeće godine s bebicama na druženjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 998
   [Obrisani korisnik]
13.5.2010 18:10:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 999
13.5.2010 18:12:35   
barby
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ma ja za dr. u bolnici stvarno imam sve pohvale, iako sam čula svašta, nikad nisam osjetila nikakvu neugodnost na pregledima ili da nešto rade preko volje, uglavnom su se više brinuli od moje dr. koja je vodila trudnoću. Ma nije ni važno sad glavno da je sve OK, čuvaj se tako da možemo sledeće godine s bebicama na druženjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kod koje si socij ginek ti?

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!