|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gacice su mi uvijek mokre?!
11.10.2009 18:08:08   
kungfu ninđica
A da li bi to možda mogla biti posljedica odnosa - više nismo mogli izdržti i dragi je user posted image u mene? 

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 26
11.10.2009 18:34:57   
mišica 666
vjerovatno moze  ma bitno je da te nista ne boli i vjerovatno to prođe za dan  mam sve ce biti super.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu kungfu ninđica)
Neposredna veza do poruke: 27
11.10.2009 22:05:10   
FIONA
ah i meni je tako....imaš takvu floru...il kak se to zove stručno....ja bez dnevnih bi bila ko popišana...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 28
1.5.2011 12:01:08   
uspavana
hej, nisam mogla prije komentirati na ovoj temi...
ja imam lagani iscjedak od kad sam saznala da sam trudna, koristim dnevne uloške i do danas je sve bilo ok...
ali danas ko da mi je prešlo kroz uložak i mokre su mi bile gače, i čak mi je bio mokri flekić na trenirci...
al nemam nikakav osjećaj da nešto curi, a i nema nikakav miris...

što mi je činiti?
na kontrolu idem 11.5... ne bi htjela paničariti, al mi nije baš ni svejedno.... možda da pričekam još do sutra,ak opet bude jače budem nazvala... pa provjerila s doktorom...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu kungfu ninđica)
Neposredna veza do poruke: 29
1.5.2011 12:31:34   
mm1209
uspavana to je i meni problem, ali ja imam jaki iscjedak i po par dnevnih uložaka moram dnevno promijeniti...idem 5.5.na pregled, a na zadnjem sam bila prije mjesec dana, nisam ništa govorila gin jer sam mislila da je to normalno i rekao je da je sve u redu, provjeravao mi je mokraću, bila sam na ultrazvuku i sve je bilo ok. Mislim da je i kod tebe sve ok, samo se sad više znojiš, pojačan ti je iscjedak pa to sve nosi svoje...meni se prepone strašno znoje i rubovi gačica su mi jako mokri uvijek

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 30
1.5.2011 12:46:30   
uspavana
hvala ti!
nadam se da je tako... jer ovako jako mi još nije bilo. Dobro da sam imala crne hlače, jer inače bi se baš jako vidjelo...

sretno i tebi i meni user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 31
1.5.2011 14:25:26   
malizia
IZVORNA PORUKA: trudnica87

ja neznam sta je to ali gacice su mi uvijek cijele mokre.sto puta u dan ih moram promjeniti ali neosjetim da mi bas doslovno nesto curi?user posted image

ne sekiraj, vjerovatno je to višak plodne vode, tako je meni bilo cijelu trudnoću.

(Odgovor članu trudnica87)
Neposredna veza do poruke: 32
1.5.2011 19:37:53   
mm1209
hvala i tebi, nadam se da će nam pregledi biti u redu, javit ću se u četvrtak kad dođem s pregleda, spomenut ću mu ovo, možda je bolje još provjeriti
bit će nam objema sve u redu user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Gacice su mi uvijek mokre?!
1.5.2011 22:52:15   
mamacita
Jedino sto mogu reci o ovoj temi je, da mokraca smrdi i ima specifican miris koji je nepogresiv za mokracu, ma kako u maloj kolicini. Dok, plodna voda, ne smrdi, i nema miris, stoga, mislim da ne bi bilo zgorega javiti se dr. sto prije.

< Poruku je uredio anaxx -- 15.2.2012 9:46:55 >

(Odgovor članu mm1209)
Neposredna veza do poruke: 34
5.5.2011 22:29:21   
Bebač i ja
treba biti jako oprezan u razlikovanju inkontinencije od curkanja plodne vode...pomažu u identifikaciji ulošci ili test al sensa kit... nemojte dijagnozirati na svoju ruku.....

< Poruku je uredio anaxx -- 15.2.2012 9:46:41 >

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 35
10.2.2012 17:43:26   
Vanesaa
Ja sam u 22 nedelji trudnoce,i desilo mi se bas to jednog jutra. Bila sam preplasena sve dok nisam uradila Amnisure test i ustanovila da to nije bila plodova voda. Svima savetujem da ako i primete sta slicno obavezno se jave doktoru,jer nije bezazleno i treba se prekontrolisati ! Inace,sam test ne boli i odmah da rezultate,a osim toga,vrlo je pouzdan !user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 15.2.2012 9:46:30 >

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 36
5.3.2012 11:08:56   
marči
Evo cure čitam i vaša iskustva pa bih imala par pitanja, naime u 31 tjednu sam i prije 3 tjedana sam primjetila da mi je pojačan iscjedak više nego inače u trudnoći i jak pritisdak u zdjelici, međutim nema nikakav miris bjelkasti iscjedak, koji sam s obzirom da koristim dnevne uloške negdje od 20 tjedna ignorirala, ali nedavno mi je počelo prolaziti kroz uložak, i smočiti gaćice...tada me uhvatila panika jer svašta piše o curenju plodne vode i pokušala sam nabaviti taj indikator za plodnu vodu...uloške i sl. međutim to se više ne može nabaviti privatno u Hrvatskoj već samo ustanove, bar mi je tako rekla ginekologica. U Sloveniji i Italiji također to nemaju što mi je čudno...tako da sam otišla na polikliniku i nakon vrlo iscrpnog i nimalo bezbolnog pregleda ustanovilo se da imam upalu rodnice po tko zna koji put i opet mirovanje....s obzirom da ni na poliklinici nemaju te testere za plodnu vodu napravili su ultrazvuk i rekli da vode ima dovoljno ali da nisu sigurni da li je visoko prsnuće, rekli mi da mirujem dali canesten vaginalete, i ako se nešto počne događati da dođem opet ili kod svoje gin.??? i tako ja ležim već 3 tjedna čekam pregled i brojim dane i bebine pokrete....nadam se najboljem...ne mogu vjerovati da su toliko nezainteresirani za žene koje nose to malo biće u sebi i strahuju...s obzirom da ležim taj iscjedak se smanjio ali još je prisutan, vaginalete nisu pomogle amoja ginekologica mi je dala još gyno.dakatarin i opet ništa bolje...kaže da ako je prsnuće da će stalno curiti i u tom slučaju kroz par dana bi se ustanovilo jer bi vjerovatno došlo do infekcije vrućice i sli....ima li koja takvih iskustva?? Šta se dogodi ako zaista curka plodna voda a ne dođe do prijevremenog poroda?

(Odgovor članu Vanesaa)
Neposredna veza do poruke: 37
5.3.2012 11:30:39   
hugabuba
e cure moje...isti problem.....
stalno sam mokra,al doslobno,od gacica do trenerke a da i neskuzim....od prvog dana trudnoce mi curi iscjedak,a sada ga ima jako puno da mogu prodavati,uglavnom muku mucim sa njim....s tim da ja imam CIN II i HPV-e visokog rizika pa me i necudi user posted image
Isprva sam nosila dnevne uloske,pa sam presla na ove normalne za mengu pa na Viro plave jer se upiskim da i neznam a i iscjedak je uzas.....bila sam proslu srijedu kod dok. i ja mu pricam sta mi se dogadja i one me pogleda i kaze ; " a da tebi necuri plodna voda"...pa sam se uplasila,pa valda bi skuzila (mada u 1 trudnoci mi nije puko vodenjak on su ga busili)kada me je pregledo sve oke....al imam upalu pa sam vaginalete dobila....i sutra idem na uzv i jedva cekam vidjeti bebu jer nisam bila 8 tj.user posted image ..... samo da bude sve oke....user posted image

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 38
5.3.2012 14:02:45   
Bablica
Meni su na početku user posted image bile stalno mokre i taman pitam dr na pregledu jel to voda curi ili što a on mi samo okrenuo ekran i kaže vidi! Kad ono user posted image lijepo lupeta nogama po mjehuru! user posted image Tako mi bilo i u prvoj trudnoći - malo pojačan iscjedak, ali ne prejako kao vama da moram uloške nosit

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 39
6.3.2012 14:36:04   
flekica mala
hello buduće mame, evo da se i ja malo oglasim i javim. Bablica i meni je bila ista stvar samo ne stalno naravno. Doduše mi brojimo malo više od 16.tj. ali gdje god dođem tražim wc, tako da mogu bit vjerojatno vodić za wc-ove kad ga izmisle ( mislim to zanimanje ).

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 40
6.3.2012 15:43:16   
beba 2
Evo ja sam jedna od onih "sretnica" kojoj je curila plodna voda u trudnoći i to u 19tt, radili mi amshur test ili već kako se piše i pokazao se pozitivnim, ležala u bolnici 2 tj i bila na kuri antibiotika nitko nije znao kako će trudnoća završiti...ali hvala Bogu nije jako curila i uzv je pokazao da ima dosta plodne vode, a ona se i nadoknađuje, i najvažnije od svega smirilo se samo od sebe, je da sam pod stalnim stresom da ponovno ne krene, ali evo guramo u 30tt smo, pa se nadam da ću uz mirovanje koje u mom slučaju traje od početka trudnoće dogurati do kraja....meni u cijeloj tvojoj priči nije jasno zašto ti u bolnici nisu napravili test na plodnu vodu, jer meni su prvo radili taj amshur, a nakon kure antibiotika kitrihov koji je kao nepogrešiv....ja se iskreno nadam da je kod tebe u pitanju samo pojačani iscjedak i da će to biti sve ok, u svakom slučaju držim fige...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 41
7.3.2012 19:08:10   
marči
uf....evo bila sam danas na pregledu, user posted image sve je ok....da je bila plodna voda već bi se pokazalo...sve je ok...bebač napreduje...iako ne kužim te njihove mjere ali vidi se na utz da ima vode...ali nema baš puno mjestauser posted image bila je upala rodnice i nakon nekoliko raznih kura vaginaletama i mirovanjem, malo se smirila i time se iscjedak smanjio...još je pojačan ali ne prolazi kroz uložak. Sada je problem što jeuser posted image na zadak i guzom mi pritišće mjehur i neke žile pa mi noge otiču i imam užasan pritisak u zdjelici kao da ću se raspuknutiuser posted image , neznam šta ti reći...bila sam na poliklinici rekli su da oni nemaju u Rijeci nikakve testere već da moram doći ujutro na citološki nositi bris ili tako nešto ali nije mi dao uputnicu?? ma grozni su, ja sam umirala od straha 3 tjedna hoće li sve biti ok... drago mi je da znam da se to obnavlja čak i da curka malo, ali s obzirom na komplikacije od početka sam na bolovanju pa mirujem...još 2 mj. ću nekako izguratuser posted image Hvala ti na savjetu....

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 42
7.3.2012 19:13:17   
marči
Evo samo ukratko...bila sam na pregledu danas bebač je ok...vode ima...bila je upala rodnice...nekoliko kura vagionaletama i malo se smirilo...i dalje je pojačan iscjedak ali znatno manje....kaže beba_2 da ako malo curka i ako miruješ da se to obnavlja ali svakako moraš na kontrolu da se ustanovi jer ti trebaju antibiotici u tom slučaju...tako bar meni kaže ginekologica...nadam se da je kod tebe isto i da će sve biti okuser posted image sretno na pregledu!!

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 43
8.3.2012 19:11:19   
beba 2
marči, to su super vijesti...mogu misliti kako ti je bilo živjeti u neizvjesnosti i ne mogu vjerovati da su tako bezobzirni... znači i ti si sretnica kao i ja da moraš mirovati od početka trudnoće, meni je dr na zadnjem pregledu rekao samo da još tri tjedna izguram kad ću biti 33tt i da smo onda na konju, a i mene kao i tebe ubija pritisak u zdjelici i ima dana kada ne mogu napraviti dva koraka ali opet sve ću to preživjeti samo da doguram do kraja...

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 44
8.3.2012 19:48:03   
marči
Ma da...užas...nevjerovatno su bezobzirni...ali kod mene ti je sve naopako od početka...tako da sam od 1 mj. na strogom mirovanju pa na mirovanju i stalno neke komplikacije....stalno sam u grču i čekam da nešto prođe....u 9 tj. sam dobila trudove i prokrvarila završila u Ogulinu u bolnici gdje me pregledao izvjesni dr. neću ti te grozote ni pričati ali ukratko pokazao mi je na utz kako beba nema puls i s obzirom na obilnost krvarenja da je spontani...imam to napismeno!!!skoro su me zadržali i napravili kiretažu pa sam inzistirala da odem doma u Rijeku, srećom su me opet taj dan pregledali u Rijeci 2 doktora i ustanovili da je beba ok...dobila sam dufaston i strogo mirovanje...rekli su da su najvjerovatnije bili dvojčekiuser posted image pa sam čekala da prođe rizičnih 12 tj...mučnine i sl. do 5 mj. pa sam se počela malo kretati pa bolovi...pa taj iscjedak pa stalno nešto...sada opet čekam da se bebač okrene jer je na zadak i da bar iguramo do 36 tj. iako kažu da bebe na zadak najčešće prenesu itd....tako da eto ima nas još koji muku mučimo mirovanjem i čekanjem da dođu naše bebiceuser posted image samo hrabro naprijed brzo će to proći i kako kažu...poslije će nam faliti to vrijeme kada smo mogle ležat i odmarat pa da nadoknadimo!!!user posted image

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 45
9.3.2012 10:25:14   
beba 2
Joj užas, ali samo neka na kraju bude sve ok i sve ćemo mi to zaboraviti i nadam se da ćemo obje dogurati do 36 tt, meni je još veći šok bio jer sam bila uvjerena da će mi ova trudnoća biti kao i prva, jer u prvoj me osim viška kila nije mučilo ništa, ali baš ništa cijelo vrijeme radila i sve pet a u ovoj isto kao i ti od samog početka od 5tt neke komplikacije te ili strogo mirovanje ili samo mirovanje i taj stres koji mene ubija odnosno neizvjesnost, ali opet kažem neka je svo zlo u tome...samo neka meni moj user posted image  dođe živ i zdrav i sve ću ja to zaboraviti, što i tebi od srca želim!!!!!!

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 46
9.3.2012 22:20:19   
marči
user posted image Hvala ti...tebi također...ma ja sam sigurna da hoće...izdržati ćemo mi to!!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 47
13.3.2012 20:01:54   
marcella
evo i mene, ja sam u 11 tjednu, beba je uredu ima dosta plodne vode, ali me muci taj iscjedak koji se danas opet pojavio, prvi put su rekli da su gljivice. Bjeli je i gust (sirast) kad se malo posusi bude zuckast. ali nista me ne svrbi niti pecka, mozda to i nisu gljivice ili???

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 48
13.3.2012 20:04:44   
zara13
i ja sam imala tako i cijelu trudnoću provela sa ulošcima meni je na početku dao rojazol za gljivice ali i nakon toga sam imala iscjedak gljivica nije bilo i ovo na početku mi dao za preventivu samo

(Odgovor članu marcella)
Neposredna veza do poruke: 49
14.3.2012 11:23:36   
marči
Draga moja to ti je isto kao i meni ja cijelu trudnoću ne osjećam nikakve simptome, na početku sam oko 13 tj. bila slučajno u bolnici na pregledu i doktor me pogleda i kaže kako to da vaš gin. nije dao terapiju pa vi ste puni gljivica??? ja sam ostala paf...inače svrbi peče ili nešto sada kroz cijelu trudnoću stalno se javljaju...i nikakve simptome nemam...i to sve nakon antibiotika na početku....kažu prati samo sa vodom...ne deterđenti...papir bez mirisa i boje...ulošci isto tako...mene panika oprala oko 28 tjedna kada je taj iscjedak počeo biti vodenast i bez mirisa i kada mu se obilnost značajno promjenila...iako kažu da je to sve normalno u trudnoći činilo mi se da nije ok kada prolazi kroz uložak...iako je i to bilo zbog upale rodnice pa opet vaginalete canesten...nije pomogao pa mi je dala neke čudne gynodaktarin....pa se malo smirilo...ali i dalje je obilan...tako da dok je bijel i žučkast i nema miris je ok...samo pripaziti na higijenu u smislu ne pretjerivati sa pranjem, znam zvuči glupo ali tako mi je rekla i bez svega što sam napisala, čak kažu da bi bilo bolje bez uložaka ali kako??? Eto nadam se da sam pomogla...

(Odgovor članu marcella)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za curicu?
angie1205

Da li biste nazvali svoju princezu MAJA?

Da, slatko je (30%)

Ne (48%)

Možda (22%)

Broj svih glasova: 170

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!