|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gacice su mi uvijek mokre?!
30.3.2012 13:37:24   
marči
uf..neznam šta ti reći...probaj dok ležiš se dobro nakašljati ako šta curka mogla bi biti plodna voda ali oni to pregledom teško ustanove, kažu da ako curka, curka stalno pogotovo ako se bebica nije spustila pa glavom ne pritišće ušće jer onda zna zatvoriti napuknuće...nemaju sve žene isti iscjedak...nekima je rijeđe nekima bijelkast gušći i žućkast...probaj na tamnom rublju da vidiš ima li ikakve boje ili ti se samo čini da je skroz vodenasto...meni je bilo jako obilno prolazilo je kroz uložak, u svakom slučaju ako sumnjaš da je plodna voda miruj, pij puno vode, to se djelomično obnavlja, neznam kada ti je pregled, ali možeš nazvati ginekologiju i raspitati se, oni ujutro rade na poliklinici briseve pa se može konkretno utvrditi šta je, tako je bar u Rijeci... nema pravila da ti mogu dati neki konkretni savjet, slušaj svoje tijelo...meni je rekla gin. ako je plodna voda i visoko prsnuće vodenjaka da se kroz par dana moguće inficirati pa da bi do bila temperaturu i uglavnom ne bi prošlo nezamijećeno....
Neposredna veza do poruke: 51
1.4.2012 10:23:25   
marči
ma biti će to sve ok...ako brisevio nisu ništa pokazali nema brige....sretno na pregledu!!!
Neposredna veza do poruke: 52
3.4.2012 14:26:52   
marči
ma nema na čemu, zato smo tu...user posted image

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 53
3.4.2012 14:31:48   
Krky
To je normalno nakon vaginaleta, i meni je bilo tako. Zašto - ne znam. Ja sam stavljala dn. uloške.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 54
12.4.2012 0:17:27   
Mussy
imam jedno pitanjce vezano za iscjedak naravno, nadam se da necu bit odvratna. od pocetka trudnoce imam bijeli gusti iscjedak bez mirisa. sad sam u 11 tjednu trudnoce i iscurio mi je bijeli gusti iscjedak debljine deblje spage i dugacak oko 10cm ako ne i vece, pod prstima je ljepljiv i nije uopce vlazan, ostaju suhi prsti. uglavnom dosta mi je toga iscurilo i ne znam dal da reagiram odmah ili da pricekam pregled 25.4. user posted image
Neposredna veza do poruke: 55
12.4.2012 8:58:31   
beba 2
meni ti je se nešto slično pojavljivalo na početku trudnoće i dr. je tvrdio da to nije ništa da je to samo iscjedak i da je bitno da nije smeđe ili krvavo, da dok je bijelo da nema brige, mene je isto izluđivalo, ali je tijekom vremena prestalo...moj savjet ti je ako te to jako uznemirava probaj nazvati svog gin. i pitati, neka ti ne bude neugodno...a opet možeš pratiti nekoliko dana da vidiš hoće li se što promijeniti, u svakom slučaju držim fige i želim ti urednu trudnoću.....

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 56
13.4.2012 10:48:11   
Mussy
Hvala, bila sam kod svoje gin i na godisnjem je do drugog tjedna. Frendica koja radi u rodilistu mi je rekla da ne bi trebalo bit nista strasno tako da cu cekat pon da se vrati gin pa cu ic nju pitat.

(Odgovor članu beba 2)
Neposredna veza do poruke: 57
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

najdraži odjevni predmet
matea1988

odjevni predmet

trenirka (31%)

haljina (19%)

traperice (44%)

minica (0%)

nešto drugo (6%)

Broj svih glasova: 16

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!