|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 18:26:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Kad sam procitala naslov, prva pomisao mi je bila sto ce pomisliti neki muski kad ga procita
< Poruku je uredio anaxx -- 15.2.2012 9:47:22 >
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 18:28:12
|
|
|
|
mariola
|
Izgleda da je to normalno. Skužila sam i ja to pa sad stalno nosim dnevni uložak.
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 18:30:44
|
|
|
|
trudnica87
|
a nisam znala kako bi napisala.a sta cu im ja mozda se napale... pa da ali nema nikakog iscjetka ni nista samo mokro.
24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 18:34:19
|
|
|
|
mišica 666
|
od kad ti to traje? Ne zelim te plasiti ali znam zenu kojoj je plodna voda polako curkala uopće nije skuzila da je to to. Doduse ona je bila za roditi zavrsila je u rodilistu i sve 5. Mozda nebi bilo lose da to odes provjeriti.
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 18:43:00
|
|
|
|
trudnica87
|
vec dosta dugo,i kad sam zadnji puta bila na ultrazvuku sve je bilo ok.mislila sam da je to od vrudine ono kad su bile one jake vrucine.ali eto sad je izahladilo i opet.16 tog idem kod gin na kontrolu pa cu mu reci.
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 19:53:09
|
|
|
|
m600
|
to ti je normalno...meni je svih 9mj..trudnoće tako...jak iscjedak... ni vaginalete mi ne pomažu... vidio bi doktor na uzvu da fali plodne vode...ne brini ali ako osjetiš da jako curi nekontrolirano onda je to plodna voda
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 19:57:42
|
|
|
|
trudnica87
|
m600 hvala sad mi je malo lakse.kontam da je plodna voda da bi osjetila da curi i sto ti kazes nekontrolirano.
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 19:59:41
|
|
|
|
m600
|
ako će te smiriti imaš neke trakice u ljekarni koje reagiraju na plodnu vodu pa se možeš testirati nema na čemu
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 20:23:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam imala problem sa inkontinencijom, kad bih kihnula, zakašljala ili se samo sagnula, pobjeglo mi je malo... tako da sam u trećoj trudnoći nosila Abri san neke male uloške, to me mučilo i neka 2-3 mjeseca nakon poroda, a onda su se valjda mišići vratili u normalu i sad više nemam nikakvih problema.
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 23:34:02
|
|
|
|
elle1
|
i ja sam imala iscjedak u vrijeme trudnoce ali ne bas tako obilan,uglavnom trudnoca mi je prosla ok,hvala Bogu nosila sam dnevne uloske tako da nije bilo bas neugodno
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 23:39:49
|
|
|
|
ivonna
|
u trudnoći kažu da je normalno da imaš malo iscjedak i ja ga imam i da blago povišeni leukociti i u urinu malo bakterija kažu da je to normaalno bar su meni tako rekle kolegice koje su to prošle
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 9.9.2009 23:44:48
|
|
|
|
trudnica87
|
ali nije to iscjedcak samo mokro
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.9.2009 23:58:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 10.9.2009 0:16:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja sa time ne bi igrala, znam da te mrzi stalno visiti kod doktora ali shvati da nisi ti u pitanju nego malena bebana otidji pa makar bezveze otisla bolje i to nego sutra da bude jao sto ne odoh, ovo ti kazem zato sto je meni curila plodna voda i nisam smjela do wc ( bukvalno) da odem, znaci to je jako opasno.Zato se primiri i sto prije cika doci.... ali vrlo vjerovatno je da je samo beba vec polako krenula ka kanalu pa pritisce mjehur ali ipak ti idi i to provjeri radi sebe i da ti budes mirna, ok? i da naslov teme je vrlo provokativan
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 10.9.2009 0:22:31
|
|
|
|
trudnica87
|
s naz6ivom teme mijenjam natu dok nedode da bude zanimljivije...svi ce je otvoriti
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 10.9.2009 13:34:14
|
|
|
|
lutkica
|
to nije ništa strašno, bebica samo pritišće mjehur, tako je bar meni gin rekla
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 10.9.2009 14:57:00
|
|
|
|
NijeNego
|
Imam vec tri mjeseca neki bijeli iscjedak s vremena na vrijeme, i ponekad kad hodam, imam osjecaj k'o da sam se upishkila, al' svaki put kad sam to spomenula doktoru il' onoj teti sto radi ultrazvuk, rekli su mi da je to normalno i da se zabrinem jedino ako promijeni boju il' miris, i ako se znantno poveca kolicinski. Da iskreno kazem, ne znam hocu li znati otici u WC kad rodim, a da ne mirishem gacice i toalet papir
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 12.9.2009 9:54:12
|
|
|
|
Sagem
|
I meni gacice mokre zadnjih 2-3 mj. Prvo mi gin bila dala vaginolete, ali kad ni nakon toga isjedak nije prošao, malo sam se zabrinula. Ali ništa me ne pecka i nema neugodnog mirisa, niti boje, pa kažu mi dr. da je to sve ok. Glavno da mi nisu rekli što je to... mislim da nije urin jer bi tako mirisalo, a opet kažu da nije plodna voda...
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 12.9.2009 10:47:19
|
|
|
|
dominik
|
i meni je u drugoj trudnoci bilo mokro dole...i sve ok proslo, nitko se nije zabrinjavao time...
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 14.9.2009 12:07:31
|
|
|
|
marina86
|
hej ljudi evo i mene u svijet trudnica.... trudna sam 22 tjedna i nosim curicu.... Što se tiče gaćica, mokre su od 0-24 i to je sasvim normalno, osim ako iscjedak nema drugačiju boju i miris,što se tiče količine, sve se povećava pa tako i to!!! Hvala Bogu na dnevnim ulošcima pa je to jedini spas!!! Bez brige svima nam je tako!!!
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 14.9.2009 12:18:13
|
|
|
|
ninolina
|
dobro došla marina86 i sretno tebi i curici
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 12:19:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 11.10.2009 17:41:34
|
|
|
|
kungfu ninđica
|
IZVORNA PORUKA: NijeNego Imam vec tri mjeseca neki bijeli iscjedak s vremena na vrijeme, i ponekad kad hodam, imam osjecaj k'o da sam se upishkila, al' svaki put kad sam to spomenula doktoru il' onoj teti sto radi ultrazvuk, rekli su mi da je to normalno i da se zabrinem jedino ako promijeni boju il' miris, i ako se znantno poveca kolicinski. Da iskreno kazem, ne znam hocu li znati otici u WC kad rodim, a da ne mirishem gacice i toalet papir Hej drage moje, imam li razloga za brigu ili je to normalno, uglavnom zadnjih nekoliko dana sam primjetila iscjedak, prvo je bio bijel, želitinozan-gust, bez mirisa (bijelo pranje), a sinoć ko da je malo posmeđkastio - nema puno, ne dođe ni do gaćica nego samo primjetim kod brisanja na wc papiru. Sutra će biti 8 tjedna kako sam trudna, a ponovni pregled kod ginekologa imam tek 19.10 - dali da čekam ili da odem ranije?
|
|
|
|
|
RE: gacice su mi uvijek mokre?! 11.10.2009 17:57:33
|
|
|
|
mišica 666
|
mozda da zovnes doktora i da ga pitas cisto da budes mirna. vjerojatno nije nista. uglavnom javi nam razvoj situacije.
|
|
Anketa
BUĐENJEjahačicaKakav vam je stav o popodnevnom buđenju 9.-mjesečne bebe da bi se osigurao njen stalni odlazak na počinak između osam ili pola devet navečer?protiv toga sam (
61%)

u tome nema ništa lošeg (
39%)
Broj svih glasova: 82Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!