|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: porod na zadak
30.8.2008 11:55:55   
vjerae
Doktorica kaže da je user posted image prevelika da bi se okrenula pa me poslala u bolnicu na kontrolu gdje je doktor prekometirao sa stažisticom da se većinom doktori boje poroda na zadak a ja?samo me znoj oblio reko je to ko da nisam tamo prisutna.Hvala na podršci

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: porod na zadak
30.8.2008 11:59:26   
Ruža
Ne gubi nadu, svašta oni govore. Potraži si ove vježbe na netu i probaj ništa te ne košta. user posted image   Hajde skupa ćemo još to malo odbrojavati, meni ostalo još 13 dana pa da vidimo tko će prvi.user posted image
Jel čekate curku ili dečka?

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: porod na zadak
30.8.2008 12:05:09   
ivanaa
nema teorije da je prevelika da bi se okrenula!!!no obaziri se na to!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: porod na zadak
30.8.2008 12:05:28   
vjerae
Čekamo dečka ah ti muški uvijek moraju komplicirati

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: porod na zadak
30.8.2008 13:13:36   
koka
Draga moja evo da ti kažem i moje iskustvo.  Moja user posted image sa dva dana pred termin uspijela okrenuti na zadak user posted image , kako? Neznam. A ja se bila pripremila za porod u vodi. Počela plivat i neke vježbe radit jer sam si rekla ništa me ne košta. Pitala ginekologa dali postoji mogučnost da se opet okrene normalno, rekao mi je da nema šanse i da je user posted image velika već i da nema toliko mjesta unutra za te manovreuser posted image . Ok pomirila se sa tim, a i cure su me tješile. Pa i NJanja je rodila zdravog i preljepog dečkića na zadak, jest da je na carski al bitno da sve prođe ok. Uglavnom 5 dana poslije termina na UZV su rekli da je glava doleuser posted image , uspijela se mojauser posted image okrenut kako treba. Navečer mi je puknuo vodenjak i drugi dan sam rodila i to u vodi. Mila je imala 3550 i 53 cm. Toliko se koprcala u meni da je uspijela i to. Moja mala vrtiguza user posted image . Ako se ne uspije okrenut nemoj da te bude strah, imaj povjerenja u svoje doktore i sve će biti uredu.  Držim ti fige da sve bude u najboljem redu i da zagrliš svog malog user posted image .

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: porod na zadak
30.8.2008 13:26:23   
njanja
IZVORNA PORUKA: vjerae

..beba je okrenuta na zadak.doktorica mi preporuća carski a mene je strah i prirodnog i carskog poroda.
 Bok Vjerae!Ja sam u 37 tj saznala da se neće okrenuti sa zadka, iako su me svi tješili da se može okrenuti i pred porod (eto Koka je i dokaz za to)....ja sam se već tada počela pripremati na carski rez, a što je vrijeme više odmicalo i što sam više čitala o poorodu na zadak, sve sam ga više i željela....U rodilištu su probali vaginalno (riječko rodilište koje prvo ide na prirodne, a carski im je krajnja mogućnost), bila sam 5 h pod dripom i trudovima, ali nije išlo pa sam bila sva sretna kada su me odveli na carski....Jedino što sam htjela je da budem budna pa sam dobila spinalni blok (kao kod opercaije npr koljena, epiduralna ne dolazi u obzir kod carskog).....Prvi dan je bilo strašno, biti bez bebe nakon svog tog vremena što ste skupa, a uz to te sve boli, ali već kada sam došla 2. dan nakon odjela intenzivne na odjel babinjača i donjeli mi jana, svaka bol je bila umanjena samim pogledom na jana....već 3. dan sam bila kao nova, normalno hodala, doduše malo je bilo teže dizati se još 10-tak dana, ali ništa neriješivo.... Sretna sam što je sve tako ispalo jer znam da se Jan nije namučio.....Da je bio okrenut glavicom, carski bi mi bio veliki šok, ali ovako znam da je to za njega bila najbolja moguća opcija..... Ako te još šta zanima, samo piši..... Inače, želim ti sve najbolje i što laganiji porod, kakav god bio.....

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: porod na zadak
30.8.2008 13:28:37   
koka
user posted image user posted image user posted image Njanja znala sam ja da ćeš se ti javitiuser posted image . Ti si moj primjer uvijek kad pričam o porodu na zadakuser posted image .

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: porod na zadak
30.8.2008 13:30:30   
njanja
A ti si primjer da se čudo okreta ipak može desiti! Pa si tako utjeha svima koje su u komi zbog zadka user posted image

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: porod na zadak
30.8.2008 16:39:07   
Krky
Ja sam dupliće rodila na carski jer je prvi bio zatkom, a drugi poprečno, tako da sam primljena u bolnicu nakon ulaska u 37. tjedan. Budno su me nadgledali svakodnevno, a kad mi je puknuo vodenjak odmah su krenule pripreme za carski tako da nisam dočekala niti jedan trud, a carski (pod potpunom anestezijom) zaista mi nije bio nešto strašno, znala sam da se bebani onda neće mučiti (a ni ja). SRodila sam u Vinogradskoj (Sestara Milosrdnica) gdje imaju (mislim) najveći postotak carskog, ali to me ne brine previše jer sam prije rodila u Petrovoj gdje forsiraju prirodni pa im se zna desit da pretjeraju (mališa mi se rodio s hipoksijom, srećom, blagom, bio beba od 4300 g a nisam imala ni epiziotomiju iako nije bio zatkom). Vjerujem da će tvoji u Rijeci znati što i zašto rade, ali nemoj se bojat carskog, nije tako strašno.

_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!