|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
25.6.2011 0:43:42   
maryann01

IZVORNA PORUKA: nemirna mama

Svekrva prigovara snahi:
-"Tvoje vršnjakinje kad dođu s posla,
još mogu raditi i u polju i po kući,
a ti samo kukaš kako si premorena od posla!“
Na to će snaha:
-"A vaše vršnjakinje već odavno leže na groblju, pa ja vama ne prigovaram!" :D:D
user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1401
25.6.2011 19:08:37   
nemirna mama
evo još jedan...mislim da je za 10

Zeni majka tri sina u isti dan i sve protekne u veselju ali kada je dosla noc ona odredjuje ko ce gdje da spava
i odredila da moze da prisluskuje
ode kod prvog sina kod vrata naslonila uvo na vrata i slusa prva snajka place koliko moze od sexa
ode kod druge i osluskuje ova druga snajka mrtva od smijeha smije se koliko moze
ode kod trece snajke i osluskuje a tamo nista se ne cuje ama ni komarac da proleti
resi svekrva da pita snajke sto je bilo sinoc da vidi govere li istinu
pita prvu ova poce da place kako je to njoj bilo prvi put i boljelo ju je
druga kaze meni je bilo smijesno jer sam tugljiva pa gdje me god pipne meni se smije
a treca cuti pita je svekrva sta je bilo ona i dalje cuti pa ajde snajka kazi kad ova i ti bi svekrvice cutala da ti je bio u ustima

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 1402
25.6.2011 20:45:12   
lime
user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 1403
25.6.2011 20:46:22   
lime
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 1404
25.6.2011 20:59:09   
lime
moja svekra je isto svekr(i)va!!!!
baš me ljuti što nemamo drugog izbora nego da živimo sa njom ...user posted image
Ja sam sada u 4mj trudnoće user posted image i ovo će im naravno biti prvi unuk...user posted image (mojoj mami 4unuk)
Muž me pazi i mazi ima me na oku...neke cure iz foruma znadu da sam se nedavno doselila kod svog dragog i kako je ispočetka svekrva bila ma ono sve NAJ,NAJ,,,, ali sada kada recimo dođe petak subota....i treba čistiti ja polluuudim skroz na skroz... dragi mi zabranjuje rad sa sredstvima za čiščenje i to svim mogućim...(osim nešto poput jara za suđe)
dok svekva naravno još mi i donese sve one moguće kemikalije...ajde snaho kao daj mi pomozi malo čistiti....Ja joj velim da neću i da nesmijem ja sa time raditi jer se uvijek nafiksam ono totalno!!!! i poslije mi bude zlo!! a ona mi kaže pa stavi masku.... mislim možda i pretjerujem ali ovo mi bude prvo dijete i želim se paziti totalno...da se ne hvatam poslova što nisu za mene da ne dižem teško i tako...ja ču obrisat prašinu oprat joj veš,suđe i tako nešto ali čistit joj sa kemikalijama nikako!!!!i zbog toga uvijek nastane svađa...user posted image  user posted image
A veli da si sa mnom želi biti dobra....mislim....user posted image

(Odgovor članu lime)
Neposredna veza do poruke: 1405
25.6.2011 21:06:29   
danery
lime....šta da ti kažem....
moja je onaj tip žene koja čisti wc subotom kad se nahvata svega da moraš špathlom strugat....
ja sam navikla svaki dan oprati školjku,kadu,umivaonik,prebrisat ogledalo i pod....njoj je to trošak vremena i kemije....
kad bi me vidjela da perem umivaonik,pitala me jel to netko dolazi pa čistim user posted image user posted image user posted image
aj reci pilećeg mozga,znači čišćenje samo kad imam goste user posted image user posted image user posted image
onda se pobunila da ću joj spalit sve pipe arfom deobad,pa sam ja babi fino rekla nek si riba sama kad hoće i kak hoće,a ja na svoju stranu....i boli me paprika što ona visi svake subote sa vrha bojlera jer su joj se izmakle ljestve i gleda hoće li zviznuti na školjku ili što četkicom za zube na klečeći riba ono što je mogla svaki dan pomalo....
samo svake subote kad prođem kraj wc-a dolje (naš je gore),vidim da je baba zamaskirana,a dupe u zraku....kako me zasvrbi nogica da ju malo kicknem u tur user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lime)
Neposredna veza do poruke: 1406
25.6.2011 22:26:51   
ZVRK
nmama user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 1407
25.6.2011 22:28:46   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

....kako me zasvrbi nogica da ju malo kicknem u tur user posted image user posted image user posted image user posted image

juuuuuuuuuuuuuuuu teticeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1408
25.6.2011 22:36:49   
mišica 666
lime nemoj se ljutit ali isto malo pretjeruješ u paženju sebe. pa nitko još od deterđenata nije umro. u trudnoći sam do zadnjeg dana sve radila i ništa mi nije bilo. ne moraš dizati teško ali čistiti kuću to možeš. na posljetku trudnoća nije bolest. to se naravno ne odnosi na žene koje imaju nekih problema u trudnoći. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1409
26.6.2011 0:18:06   
cuba
IZVORNA PORUKA: mišica 666

lime nemoj se ljutit ali isto malo pretjeruješ u paženju sebe. pa nitko još od deterđenata nije umro. u trudnoći sam do zadnjeg dana sve radila i ništa mi nije bilo. ne moraš dizati teško ali čistiti kuću to možeš. na posljetku trudnoća nije bolest. to se naravno ne odnosi na žene koje imaju nekih problema u trudnoći. user posted image

Potpisujem. Nisam naravno koristila Domestos i slična jaka sredstva ali od Ajaxa, Cifa ili nekog drugog sanitara ti neće biti ništa. Ne vidim u čemu je problem...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1410
26.6.2011 7:31:51   
tiny
ja sam isto u prvoj trudnoci sa svim mogucim kemikalijama cistila,od arfe do domestosa.ne boj nista ti nece biti.
jeste li vi znale da je moguce biti pupcanom vrpcom povezan sa svekrvom? e pa je ! mene prekjucer zabolilo grlo,krajnici ili sta vec,i cim je njoj to sin rekao,ona pocela kasljat!i tako svaki put,cim mene ili miu nesto zaboli,nju isto zaboli,samo jace!user posted image user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1411
26.6.2011 8:11:26   
mišica 666
tiny mora da te strašno voli user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1412
26.6.2011 8:12:47   
danery

tiny mora da te strašno voli user posted image user posted image user posted image user posted image

a što reći nego LJUBAV BOLI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1413
26.6.2011 8:31:11   
tiny

a što reći nego LJUBAV BOLI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEGENDE user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1414
28.6.2011 11:36:43   
zara13
ja sam jedino si wc školjku čistila pošto mi je bilo zlo pa nisam baš imala povjerenja u muža user posted image i ta to sam koristila rukavice obavezno a muž sve ostalo.i ja čistim svaki dan oš sad pogotovo više zbog male a i imam pesa u stanu,a moja draga svekrva nezna očistit ni kad dođu joj gosti ,ja cijelu trudnoću nisam tamo htjela ić zbog njihovih životinja jer kud god sjedneš sve puno dlaka i rekla joj i sad kad sam rodila ni sad ne paze bila dva puta tamo sa malom infarkt me lupio od zmazanoće

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1415
28.6.2011 22:29:02   
mali_macic
danas se necu potuzit o svojoj svekrive jer ona jer stvarno zena zmaj. ona ce se satrat za svoju djecu a da joj je E. bliza nju bi drzala ko kap vode na dlanu.

ali zato je moja mama postala malo pomalo krvopija, strasno. da mi je stari kreten to sam znala i zato s njime vise i ne komuniciram ali sam se fakat razocarala u mamu svoju, steta steta. bas se nakupilo u zadnje vrijeme a sad mogu rec da jedva cekam priliku da se mogu maknut iz njene kuce. ostat cemo kod nje dok budemo morali ali cim postoji ikakva mogucnost odoh smo mi.
nije mi jasno kako neki ljudi ne shvacaju da ce jednog dana ovisit o nama djece i da ce im se sve odbit o glavu.
znate kako smo uvijek ko djeca govorili da necemo bit kao svoje roditelji. e ja sad sigurno zna da necu bit ko oni jer nemam srca niti savjesti za bit tako.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 1416
28.6.2011 22:31:31   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 1417
28.6.2011 22:41:26   
Indy
IZVORNA PORUKA: mali_macic

nije mi jasno kako neki ljudi ne shvacaju da ce jednog dana ovisit o nama djece i da ce im se sve odbit o glavu.

to je istina, moja baka se ispričavala mojoj majci (njena svekrva) za sve loše što joj je činila i rekla, naravno na samrti, kad je vidjela tko joj je na kraju ostao i brinila se o njoj.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 1418
28.6.2011 22:41:57   
ZVRK
user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 1419
28.6.2011 22:52:17   
mali_macic
hvala curke divne ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1420
20.7.2011 9:12:13   
pincirotvajler
http://www.youtube.com/watch?v=vVp_sbkVzNU&feature=share
pjesma za ovu temu drito ..zadnja scena naj user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 1421
20.7.2011 9:18:29   
Wukovarka

kad bi me vidjela da perem umivaonik,pitala me jel to netko dolazi pa čistim user posted image user posted image user posted image

Ovo mi poznato user posted image

Luda sam kad vidim i najmanju mrlju na ogledalu ili školjki...a kaže meni svekrva što čistim kad će se do popodne sve zamazati user posted image
Njoj je sve bezveze....ručnike ne pegla jer se brzo svi opet iskoriste, kuhinjske krpe isto tako...kupatilo čisti povremeno, jer dečki sve zašpricaju...a ja luuudaaaaaaaa!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1422
20.7.2011 9:28:01   
mariola
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

http://www.youtube.com/watch?v=vVp_sbkVzNU&feature=share
pjesma za ovu temu drito ..zadnja scena naj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1423
26.7.2011 18:52:38   
miari
Cure moje i ja imam bože me sačuvaj svekrvu i hvala bogu da je 500km od nas. Mislim da je ona doslovno zaljubljena u svog sina jer stalno ga s nečim drži ( Dizanje penzije, rješavanje papira, punomoći na račun-na šta sam posebno luda a ona mi je rekla: nemoj se ljutiti mi smo ti posebno vezaniuser posted image ). Moj muž je jako dobar ali i jako bedast jer ne vidi što njegova mamica radi. Žena mora imati kontrolu nad svim i biti u centru pažnje inače je kaos. 2 dana nakon što  smo njegovim rekli kako sam trudna, šalje svekrva mail, kako su najnoviji nalazi pokazali da ima trajno oštećenje glave( imala je moždani prije 2 godine a ti su nalazi stari 6mj.) Da ne govorim kako otvoreno pokazuje što mi živimo u maloj kući, što ja nemam veće škole, što mi čisti i preuređuje kada dođe. Puca na neku fensi stranu za koju se meni živo fućka. Najviše me smeta što ga se u godini dana jedino tata sjeti nazvati i pitat: kako si sine, a svekrva i sestra zovu samo kada nešto treba. Ne pitaju kako mi živimo s jednom plaćom ni kako se moji ubiju da nam pomognu, nego samo što bi trebali napravit. Muka mi je što jednom godišnje moramo ići kod njih samo plače a ja sam stavljena na ignore, kao da me tamo nema.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1424
   RE: SVEKR(I)VE
29.7.2011 19:05:46   
danery
ako ja ovu svoju ludu ne zgromim,neće nitko user posted image user posted image user posted image jel bejb u kolicima,ona ju vadi i nanaša,umjesto da kokoš zgrabi jbna kolica i odveze dijete u šetnju ako već hoće oko nje,ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
lakše tegglit 12 kila 20 min,pa kukat danima kako ju leđa bole.....a ja nek slušam kako se kenjka i dreka jer bi se nosila user posted image user posted image user posted image
a najjače? rekla sdma joj al xyz puta,i ponovim svaki dan ko iodiot NEMOJTE JU NOSIT....ne....baba se inače ponosi kako je pametna i stalno se služi uzrečicom PAMETNOM JEDNOM DOSTA REĆI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!