chriesi
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: chriesi bok cure... nova sam ovdje, i nasla sam bas temu zbog koje se uputih u odiseju po google... malo ludim (blazeno receno) i mozda mi vi mozete dat savjet kako da ne poludim toliko da sve otkacim u neku mater.... dakle, ja sam vec 20 godina u braku (mlada i blesava bila :-D) i oduvijek je bilo nekih problema sa svekrvom, bas iz tih razloga sto se voli svugdje mjesati, sto je se tice i sto ne, sto je njen sin najbolje i naj, naj, naj stvorenje na cijeloj planeti i nitko nije kao on :-D e sad, moglo se to sve izdrzati, bilo mi je svejedno, ona dodje ponekad, ali uvijek na sat, dva, obicno kad ja moram negdje ici pa da pazi na djecu... i to je bilo ok, pomogne ona meni, pomognem ja njoj i eto... medjutim, prije cetiri mjeseca mi je umro svekar i od tad ona VISI kod mene!!! po citave dane! cim djeca i muz ujutro oko 8 odu u skolu/na posao, eto nje i ostane do 5 - 6 navecer!!! da izludim... ne znam kako da joj kazem da zudim za tim da budem bar pola sata sama u svojoj kuci, da se opustim, da radim sto mi je volja a ne stalno da imam obzira prema njoj. razumijem da joj je tesko, da sad nema nikog (mi zivimo vani, tako da osim nas ima samo par prijatelja, ali ne moze njima po citav dan dosadjivati kao meni )... mm kaze da se jos malo strpim, da ce biti bolje, da joj je tesko naviknuti se na samocu, a ja imam osjecaj da je sve gore i gore... i sto se ona sad uvrijedi za svaku sitnicu, moras kao po jajima da hodas, tako se ophoditi prema njoj. onda, podje da mi sprema po kuci, a ja izludim, jer ne volim to. ona stara, pa samo mi sve zamaze i ostavi stvari da ja ne mogu naci, a ona ti ne slusa sto sam ja rekla da ne radi, nego po svome... ako cutim, sto cutim, sto sam ljuta, ako govorim, to nije tako, to treba ovako... ako sjednem, zasto ne uradim ovo, ono... ma izludicu!!!!! da li imate neki prijedlog, sto mi je ucinit? kada je kod tebe reci joj molim te dodi mi u 10 do tad spavam... ili je nekako obavjesti da si bolesna zelis mir da ti dode na podne.. nesto u tom smislu... ma probala sam to ja sve, al nista... ne znam je li luda il se pravi? evo danas, ja vodila saru na fizio (operisala mi kci koljeno) i vracam se a ona mi sjedi pred kucom... pa gdje si ti, sto se nisi javila da ides negdje, dosla bih ja jos ranije... rekoh, nisam bila dugo odustna, nije bilo potrebe da te zovem... a ona ce na to: e ja cu fino biti do 4 kod tebe, pa odoh kuci nesto uraditi... rekoh: ma gdje ces biti do 4?... ovdje, kod tebe, ionako smo obje same a ja posla preko glave... kaze meni moja sarah "daj mama, odi negdje, kod tetke na kavu ili tako sto, mozda i ona ode prije kuci" al nema sanse, kad moram da zavrsim ovaj posao... ma da poludim... a jos sam joj prije 3 tjedna fino objasnila da ja razumijem da njoj treba drustvo, da joj je dosadno samoj, ali isto tako je i meni potreban mir i da jedva cekam da mm i djeca odu u skolu / na posao da se malo odmorim a ona se samo smije, kao luda .... i tako sam vam ja sad pobjegla gore na pc, a ona dole u dnevnom nesto radi.
|