Pollly
|
Drage moje, znam kako vam je. Ja nemam svekrvu (još), ali živim s bakom, maminom svekrvom. Sve bi to možda imalo smisla, ali meni je tata umro prije 8 godina, a njegovi roditelji i dalje žive s nama. Znam i osjećam da bi moja mama možda našla nekoga, ali dok živimo s ovima, ja ne znam kako će to bit. Vidim da pati, da nema mir, da mi četvero (mama, brat i sestra i ja) ne živimo kao normalna obitelj. A koliko se svađam s njima, da ne pričam. Tako su neuredni, sve ostavljaju posvuda, meni je već dopiz**** čistit za njima i kad im to kažem, joj, oni su stari, ovo ono... Psa mi truju sa svim čim nađu, a ima osjetljiv želudac, povraća pa ajde opet veterinaru... Imaju vrt u kojem sve truli, jedva da ga pogledaju, a samo bulje u TV i maltretiraju nas. Joj kak se to oblačiš, kaj mi ne daš da gledam šta hoću (a imaju tv i u svojoj sobi!, a mi kao u boravku), di ti je mama, inače dođe prije s posla. Šta njih briga di je onda, praktički im je nitko i ništa. Imaju svoju kuću na samo 1h od ZG, imaju još jednog sina, mog strica koji je inače super, ali mi je grozno što dopušta da moja mama brine o njegovim roditeljima. Da ima imalo razuma, odveo bi ih u tu kuću i posjećivao jednom tjedno. Deda ima penziju, a moja mama ne vidi ni kune od toga, a oni nemaju na šta trošit. Ne mogu vam opisat koliko mi je žao što moja mama nema snage otjerat ih, mi svi već ludimo, nemamo mir u kući, a sve nam to teže pada.
|