|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
10.5.2009 22:45:38   
natalijax
posto ja za sad nemam nekih problema sa svekrvom ja cu malo otracat sestrinu,posto sestra radi i sogor jedna klinka je u vrticu a drugu cuva moja mama i sestri je svekrva rekla kako moja mama previse hrani i da ce se mala udebljat heeeeeeeeeloooooooooo znate sta toliko nepodnosim tu zenu stalno nesto pametuje oko djece i sestru isto traca po po selu kak je nesposobna 

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 51
12.5.2009 14:00:22   
nemirna mama
ajme nenam riječi jer ni moja nije niša bolja od vaših.......
ajde nosi ih spavat, nisu spavali, ajde daj im jesti nisu jeli, ajde daj presvuci malu usrala se i smrdi........itd......
kao da sam retardirana u mozak pa ne znam ništa.........
ajd sad ispeci pizzu da jedemo, a samo smo nas dvije kod kuće........ajde usisaj kuću i počistio stazu kraj kuće....ajde ovo, ajde ono...
samo što još ne veli ajde sad na wc i puti vodu.....
kad sam joj rekla da sam opet trudna samo mi je rekla šta će mi još jedno djete iako i njena kćer ima 3 cure kojima sve daje i ona i svekar....a moja djeca gledaju kao siročad jer ima baka i djed nikad nisu dali ni 10 kn a kćerinima daju  po 100 i više.....
svekar je prodao 2 kobile za 3000 eura i kćerinim curama otvorio štedne knjižice i svakoj dao po 1000 eura
a mojima ni kune, ni jedan obični sladoled ne može kupit jer je to luksuz....
srce me i duša bolikad to sve vidim....ne treba mojoj djeci ništa od njega samo mi je krivo što kćerinim curama daje pred mojoj djecom da oni gledaju kako djed daje tetinim sekama a njima ništa, kao siročići...user posted image user posted image
ima tu još puuuuuunooooooo toga........mogla bi pisat 3 dana

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Svekr(i)ve
12.5.2009 14:08:48   
lelo
Ajde da vas utješim ni moja nije bolja.
kada Leon jede kuhanu šunku,ona kaže da će na dijalizu sa tri godine.user posted image
vježbe za motoriku mu ne trebaju,ali ljudima govori kako je mali retardiran ili teško bolestan.
po njoj već je trebao ići na zahod sam sa godinu dana i ja sam jako nesposobna jer ga nisam tjerala.
ima toga još,ovo je samo zagrijavanje.

< Poruku je uredio Renata RR -- 12.5.2009 14:12:35 >

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 53
12.5.2009 14:10:27   
ZVRK
IZVORNA PORUKA: lelo
.......ovo je samo zagrijavanje.

ja ču samo kazati da bi mi bilo bolje da mi je muž siroče bez roditelja

< Poruku je uredio Renata RR -- 12.5.2009 14:12:07 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 54
18.5.2009 22:39:29   
Wukovarka
Koliko sam vas sve tješila zbog vaših svekija, a ja sam danas pukla user posted image
Plakala sam dva sata kao kišna godina....samo ne znam zašto

Valjda je jutros ustala na krivu nogu i sva je bila nadrndana...
Naš gornji kat nije u potpunosti sređen, tako da se malo malo prostorije zatrpaju sa nepotrebnim stvarima, na što sam danas pukla kad sam skoro sa Lucijom pala preko kablova.
Kažem sveki da krečem u akciju čišćenja da bi ona da je njoj toga dosta, ona nije smetlar user posted image user posted image
Ok...nisam se uopće obazirala na to...samo nastavim kako ću gipsane ploče odmaknuti u drugu stranu tako da je sav građevinski materijal u jednom kutu, ali gospođa napizdita funjić se već ubacila kod djela   Da ću gipsane ploče... da je to potrebno i ako mi smeta ona će to sve pobacati...ali ne govorom, nego deranjem na mene user posted image

Ostala sam bez teksta, jer nisam ništa loše mislila s tim spremanjem...i sad mi je žao što joj nisam sve sasula u facu, jer to nije prvi put da povisiva ton...
Sad sam fino Mm-a posjela na kauč i sve mu fino ispričala...a od sutra tražim stan za nas troje

Tako mi je teško zbog toga, jer osoba sam koja se ne voli svađati...a već znam daću biti svašta(znate što mislim) kad kažemo da odlazimo

< Poruku je uredio Wukovarka -- 18.5.2009 22:40:37 >

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 55
18.5.2009 22:46:51   
kitty
draga mozda vam samo nije bio dan,nadam se da ce sutra bit bolje.

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 56
18.5.2009 22:48:12   
Wukovarka
To sam si i ja mislila kad je prvi put tako bilo....sad vidim da nije user posted image

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 57
18.5.2009 22:49:10   
novamama
treba reć i pokazat zube.....mislim da ipak nećete otići, ali neka zna da to možete bilo kad....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 58
18.5.2009 22:51:04   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: novamama

treba reć i pokazat zube.....mislim da ipak nećete otići, ali neka zna da to možete bilo kad....

I ja mislim da nećemo, a u tom slučaju obavezno pravimo odvojene ulaze...jer ovo neču zaboaviti tak lako...

Pa neču ja svaki dan prvo provjeravati kakve je ona volje..tako da znam kako da se ponašam...ni u kom slučaju

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 59
18.5.2009 22:52:01   
kitty
onda ili bjezi ili pocmi dizat glas visokooooooo jer ako pustis najuser posted image si
ja sam od svoje bila otisla,godinu dana nisam bila tu,isto tako ni sa mm-om koji je podrzavao.kad je shvatio tko mu zapravo znaci vise i za koga treba zivjet dotrcao je,sredio u potpunosti nas kat i od tad je moja sveki (skoro)  zlatna.
nije bas zlatna ali me se bojiuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 60
18.5.2009 22:54:48   
mama mery
moja sveki nije ziva umrala je ubra poslje svatova (nakon 7mj)
bila je ok ja se probudim u pol 10 ujutro a ona meni kaze gdje ces ranije idi spavatiuser posted image
ili ona riba kucu ja onako krmeljiva iz kreveta vicem da cu ja ona kaze samo da skuham kavu i odmaram da cu senaribati ima vremaenauser posted image user posted image user posted image

mada bi se do sada da je ziva 100 puta posvadeleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 61
18.5.2009 22:59:44   
Wukovarka
Nemam nista protiv svekrve, stvarno je ok sto se svega tice, ali je uzasno staromodna i zivi u starom vijeku...
A kad je nadrdana svi krivi...ne pada mi na pamet tako zivjeti

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 62
18.5.2009 23:02:10   
inna
uf, moja HVALA BOGU živi u drugoj državi, ( BiH), ali kad dođe na par dana ja sam luuuuda jer mi preokrene cijelu kuću i ronda od 6h. Da moram živjeti s njom odselila bi se.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 63
19.5.2009 11:36:58   
apika
Nemogu odolit moram svoju istračatuser posted image Jučer mm i ja išli u neku veću kupovinu i kako bilo sparno i vruće da ne vodimo bebu zvali sveki da ga dođe pričuvat-najprije veli da je prehlađena pa će ga zaraziti-ima alergiju a ne prehladu-al se ipak udostojila doć-kad smo došli doma onda nam veli da kaj dajemo djetetu smoki da ga od ulje grebe po grluuser posted image i da di smo tak dugo(2 sata nas nije bilo) da kaj mi mislimo da nije ona dadilja...al glavno da je htjela zavirit u svaku vrećicu sto smo kupili,di smo kupili.kolko platili...skoro sam ju nogom u dupe izbacila van al sam ju ipak ljubazno zamolila da ide doma...da i još mi veli da joj dam od mm-a zimsku jaknu da ju opere a jakna već 2mj čista u ormaru-ja jel kao nemam pojma kako ju treba oprat...

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 64
19.5.2009 11:45:04   
m600
noćas nisam mogla baš spavati jer su se neke mačketine parile meni ispod prozor i dernjale su se, žgaravica me mučila, vrućina.....zaspala sam tek oko 3h da bi moja sveki uredno u 6 i 15 pustila moja dva psa van u dvorište...(one čim izađu laju)....probudile su me naravno....izađem ja uredno na balkon i kažem: molim vas uvedite ih unutra rano je ljudi još spavaju netko će ih otrovati zbog lajanja jer ljudi nemaju svoj mir....na što je ona rekla uredu da bi ja skužila nakon 5 min.da su psi još u dvorištu (nije ih ni uvela) i popizuser posted image  sam sišla dolje pozvala pse u kuću i zalupila vratimauser posted image user posted image  da ne zaboravim da sam uz to sve i govorila kako neki ljudi stvarno nemaju kulture (pritom sam mislila na nju naravnouser posted image ) nema ni 2 dana da je tračala susjedu kako malo dijete pusti van u 7h ujutro da mali vrišti....a ona psima zlostavlja susjedstvo......tako da sam sad ko frankestein jedva čekam popodna da se odmorim user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 65
19.5.2009 11:53:23   
m600
a sad se ulizuje non stop...kao jel mi treba pomoć sa pranjem...ovo ono....joj otkad sam trudna njen glas me počeo nerviratuser posted image user posted image user posted image  

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 66
19.5.2009 12:06:43   
pikachu
user posted image user posted image user posted image  Ne daj se, m600! Samo oštro...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 67
19.5.2009 12:57:12   
m600
user posted image user posted image user posted image  hvala draga.... sad je meni onakav dan user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 68
19.5.2009 17:54:33   
nemirna mama
mene samo zanima što će mi moja sveki reć kad joj kažem da idemo u četvrtak kupit dječiju sobu i da njezin sin mora izaći van
jer sad nas je u sobi i nema šanse da "stavim" još jedno djete s nama u sobu jer i ovako nas je previše.....

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 69
   [Obrisani korisnik]
19.5.2009 18:14:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemirna mama)
  Neposredna veza do poruke: 70
19.5.2009 18:34:17   
Njofra
Isuse Bože a po ovoj anketi bi značilo da ipak ima više onih odvratnih, usudim se tako reči jer i mm, ja i djeca svi imamo loših iskustva s tim tzv. bakama i djedovima koji su izgleda samo dobili titulu takvu a koja im uopće ne pripada.
Užas, uuuaaaa grozota jedna. Mi se borimo sami i idemo sami s našom djecom kroz život.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 71
   [Obrisani korisnik]
19.5.2009 18:40:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 72
19.5.2009 22:12:09   
dominik
danas je zvala da je tresnja zrela pa da dodjemo...kaze mm vruce je, nemamo klimu u autu i uostalom imamo dogovoreno...veli ona bum ja dofurala....ja pitam kome...nitko ih ne jede...zove sogii za 2 sata da mu je rekla da nas nazove i veli za tresnje....user posted image ...umjesto da kaze dodjite ja bi htjela vidjet klince...a fakat idemo cesto i oda ona uredno domia uvalja sogiju i dedi...dodjite al nikakvu pomoc od mene nebute dobili to je ta...

Neposredna veza do poruke: 73
20.5.2009 15:02:46   
ornela.nely
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: kitty

novamama moja je otkuhavala vlazne maramiceuser posted image

Genijalno!user posted image  Žena je pokazala da je sposobnija od tebe i da drži stvari pod kontrolomuser posted image user posted image user posted image

user posted image moja da može i toaletni papir bi prala ali u vodi koju mašina za pranje izbaci,toliko je škrta.user posted image

Neposredna veza do poruke: 74
20.5.2009 15:05:59   
apika
I moja tak slično radi,samo kaj ona ima vešmašinu da joj smeta u kupaoni ona sve pere na ruke jer kao opere to ona bolje od vešmašineuser posted image a da je škrta o tom da i ne pričam...

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!