|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 [23] 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice 2013.
30.5.2014 12:40:31   
mamasita
wohhhhhhoooooooooo pratimuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 551
   RE: Ljetne bebice 2013.
31.5.2014 10:15:20   
ruwenzor
Jelenko jaaavi!!!! Držim fige, N ti drži fige, ma i psetancu možemo prekrižiti šapice user posted image Želimo ti lijepe debele jasne crtice user posted image user posted image user posted image

_____________________________

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 552
   RE: Ljetne bebice 2013.
5.6.2014 8:37:16   
Pipi 33
Jelenko čestitam od user posted image bas mi je drago da se crtice vide i da je mala bebica na putu! Sad ce E biti starija i vazna seka!

Mi smo svi dobro, samo mi se L prehladila ima 3 dana i vuce temp 39! Cijelu zimu nista i sad je pokupila neku virozu kako smo bili kod muzevih u Njemackoj! Izgleda virusna upala grla, a tu ne mozemo nista nego spustati temp i dobila je sprej za grlo, pa joj bude malo lakse od njega! Po sastavu je vise za stariju djecu, ali ima anestetika pa joj olaksa gutanje i bolje mi jede! Ovih prvih 2 dana nije nista htjela jesti, samo je visila na cici! Ali nadam se da ce ubrzo proci!


and kako na poslu? Jesi zadovoljna do sad?
ruwenzor kako H? Jesu cure sad zdrave? Kako napreduje papanje?

L je skroz usavrsila dizanje i spuštanje! Sad se popne di god zacrta! Prije bi se podigla, ali se nebi znala spustiti, pa bi pocela plakati!
Cak je napravila i 10 ak koraka uz drzanje za rukice!
Dala sam joj od novog pilece hrenovkice i super ih je prihvatila, voli ih grickati, a zumanjak joj znam dati kao kajganu na malo maslinova ulja i isto voli!

Mishice kako tvoja cura? Sto najvise voli papati? Kako je njoj s podizanjem na nogice?

Idem jos popiti u miru
user posted image dok L spava! Imali smo noćas burnu noć, pa neznam oce li mi dupla doza pomoci! user posted image
Pusa svima!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 553
   RE: Ljetne bebice 2013.
6.6.2014 12:25:39   
paola06

Bokic curke!
Evo upravo napišem cijelu stranicu i izbaci meuser posted image
Uglavnom, laptop mi je bio pokvaren,pa nisam pratila događanja na RR, ali sada je sve ok, i eto me opet s vama!

Jelenko, čestitam još jednom na bebiciuser posted image user posted image
Lijepo se provedi sutra na burazovoj svadbiuser posted image

Cure, Luci i Jelenko su pokrenule lavinu novih beba, ajmo koja je sljedeća?user posted image user posted image
And kako je na poslu?
Pipi kako je L? Jel turica prošla?

Moja P se već par dana diže na noge,i napreduje brzinom munje, jos se nije odvažila na prvi korak,ali mislim da je samo pitanje dana! Možda nas počasti za svoj ročkas!
Ja sam predala papire za produljenje porodiljnog tj za njegu djeteta,razgovarala sam i sa šefom, bez obzira na ishod produljenja,idem raditi tek 01.09.user posted image user posted image user posted image Ja se vraćam na posao, tata će odraditi privikavanje u jaslicama!
Gospodična je naučila piti i na slamku, sad si je sva važna, pije i kad nije žednauser posted image user posted image

Eto curke, toliko od nas,
idem kuhat ručak

Pusa svimauser posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 554
   RE: Ljetne bebice 2013.
6.6.2014 23:40:30   
mishica2
Jelenko cestitam! user posted image

Pipi, nadam se da je malena sada već bolje. Moja L se stalno diže uz stvari, napravi korak da se poravna, ali ne pokušavam je još prohodavati, neću je forsirati, a i baš mi je slatka dok puže. Reci, žumanjak samo umutiš vilicom i spečeš na maslinovom, onako, da bude u komadićima? To joj daješ da ručak uz još nešto? Moja jako voli papati špinat, blitvu, kelj i sve vrste mesa, zapravo je sad u fazi da kad vidi da bilo tko nešto jede, odmah dopuže, primi se za nogu, podigne i počne cviliti ili molećivo gleda da joj damo, sve bi htjela probati... Jedino za večeru uvijek isto reagira - čim vidi da pripremam kašicu, postane nestrpljiva, gleda, cvili, počne plakati jer kao ne može dočekati, počne jesti bez problema, i onda na pola obroka stane, počne ispuštati glasove, okreće glavu, na rubu je plača. Onda je moram zaigravati, nešto joj stalno pokazivati, itd i onda nekako pojede. Pravim joj inače Hippove instant kašice za laku noć, probale smo par okusa, dodam unutra i malo voća, reakcija je uvijek ista. Mislim da nije stvar u tome da se zasiti, jer ako ne pojede dobro taj obrok, puno se brže probudi po noći i traži podoj više.
Što vi dajete svojim user posted image za večeru?

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 555
   RE: Ljetne bebice 2013.
7.6.2014 17:16:45   
and1
hej cure!
ajme pa 2 tjedna se nisam javila, a bila sam uvjerena da sam proslu subotu pisala.. eto vidite meni tako brzo lete dani! dan na poslu mi za cas prodje i onda doma jos sto budem s mojim princezama 2- 3 h i onda E na spavanje pa V.. Jako sam zadovoljna poslom, sretna idem i super mi je kao sto sam vec rekla.. bude mi puna glava i pred vikend postane naporno ali lakse odradim kad znam da mi je sub slobodna user posted image ali i ona mi za casprodje, evo danas sam cijelo jutro cistila, oprala 5 masina vesa..popodne sam kao uzela citati knjigu s curama u krevetu dok su spavale pa sam i ja zaspala i evo odspavale su one od 1 do 4 i pol, i ja snjima user posted image user posted image

inace E je super, jede jako puno, napokon!! jos malo vidim po peleni da steka sa tekucinom ali njoj se nudi non stop... spavanje je isto super, kad joj se kaze da ide spavati odu u bilo koju zamracenu sobu i ona se nasloni na rame i u roku 2-5 min spava.. kako koji dan odspava ali vidim da joj izlaze i bijele se dvojke tako da to prepisujem tome.. za sasa nije ni nervozna niti slini niti ista..
stavrno je jako super, zadovoljno dijete i nasmijano dijete.. tko god ju cuva nema nikakvih problema s njom!!

Novost je da je primljena u vrtic!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image i jako smo sretni

citam vas redovito vecinom preko moba pa mi se ne da pisati s njega jako rijetko sam na laptopu i kad jesam onda cure skacu po meni( kao sada npr user posted image )

jelenko jesi li ponavljala test? potvrdjena bebica???

pipi kako ste vi? turica?

paola drago mi je da ste se uspjeli dogovoriti

misice mi jos nemamo uvedenu veceru tako da ti ne mogu pomoci.. i sa starijom sam jako kasno uvela veceru, bio joj je dosta podoj.. sto se tice budjenja po noci, mala i tako spava samnom i ne osjetim ju kad se pristeka i odsteka..sto se mene tice ona spava cijelu noc a i ja snjom user posted image nekako vidim da sam odustala od krevetica user posted image user posted image

ganja, mamasita, plavka, sarah, teona, emaemily i ostale cure koje ste se javljale kako je kod vas, sto ima?

zaboravoila sam bili smo na kontrolici i E ima 10,200 kg,74 cm ako se ne varam i nisam vidjela knjizicu da pogledam koliko glavicu ima ali bas cu pogledati cim ju nadjem, to da tebi jelenko javim zbog glave..

moja baka je kod nas tj.mame..ona je iskoristila pravo na bolovanje pa ju njeguje doma jer baka ima alzheimera a kod nas je jer joj je kuca stradala u poplavi pa dok dole to ne srede su se malo rasporedili, djeca su neka otisli kod moje tetke u svicarsku i tako.. nije uvijek lako s njom, nekad ju uhvati zuta minuta pa vice na sve, zeli ici kuci ali drugo vrijeme se samo smije zbog tih lijekova i ne kuzi nista, jadna bas joj se stanje jako pogorsalo i ne zapamti niti imena.. jos koliko toliko nas poveze i zna negdje u dubini mozga da smo to mi ali prvi kontakt je uvijek njen strah i diskretno bjezanje od nas, dok joj ne kazemo bako onda skuzi da smo to mi.,

pocela i ja kao ganja eseje pisati user posted image user posted image
moram ici sada, idemo jos iskristiti ovo toplo sunce vani..

pusa svima!!

_____________________________

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 556
   RE: Ljetne bebice 2013.
9.6.2014 10:20:24   
Pipi 33
Dobro jutro ljetnice!
Evo ja gustam uz kavicu na balkonu, dok mi L spava s mm u sobi a L se igra s legicima! Danas je tu praznik, pa nema zurbe, ranog dizanja!
Temperatura je iza nas vec par dana, dobro nas je sve izmorila a pogotovo L, jadna spavala bi po 4x dnevno po 1.5-2!
Opcenito ona jako lijepo spava po danu, uvik je to 2x po 2h, samo noc je jos uvijek zeznuta! Sto kaze And ja ju prikopcam na cicu ali isto osjetim to njeno budjenje!
Navecer kad zaspe legnem ju u njen krevetic, ali kasnije zavrsi u nasem jer obicno nemam vise snage za prebacivanjem u njen!

mishice dajem joj tako taj zumanjak na komadice, kao kajgana i voli ga, ali najbolje pojede kad joj skuham u tvrdo i izmiksam s ostalom hranom! Sto se tice vecernjeg obroka isto joj dajem tako neku kasicu (gotovu) ili u prahu sto se mjesa za laku noc i isto mi je kao tebi, veseli se, pojede pola i onda do kraja kadice ju moram zabavljati da zavrsi!
Kad sam citala tvoj post mislila si da pises o mojoj! Isto sve i jos pocinje s L
user posted image

Paola sretnih 11 mj nasoj P! Evo jos malo i nase bebice pune godinu!

and bas mi je drago da si zadovoljna na poslu i da je atmosfera super! Onda E dojis samo ujutro i navecer?

U cet opet idemo na put, ovaj put smo u lijepoj nasoj, tocnije u zg, idemo mojoj dobroj prijateljici na pir, koja je samnom studirala, a koja se igrom sudbine udaje za mog rodjaka! Bas mi je zao da necu duze ostati ( samo od pet-ned) pa da se uspijem vidjeti bar sa curama i bebicama iz zg!
Valjda ce dr put biti vise vremena!
Pusa svima

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 557
   RE: Ljetne bebice 2013.
17.6.2014 12:50:39   
JELENKO VG
Pozdrav mamite!!!
Evo me opet nakon sto godina,nikako stići pisati..user posted image user posted image
Sutra napokon odoh na more i vraćam se tek tamo krajem 7. mjeseca kada se vraćam na posaouser posted image .Nemam pojma kako ću se priviknuti na rad nakon toliko vremenauser posted image user posted image
E još uvijek ne spava,i budi se sto puta po noćiuser posted image user posted image
Ima 5 zubića i skoro hoda,još malo fali!!
Inače je super preko dana.....ali noći su katstrofa.Sve sam pokušala i nema šanse...
Bili smo kod brata na svadbi i nije htjela spavati do dva ujutro,samo je plesala,pljeskala i skakalauser posted image user posted image
Danas idem na pregled ginićuuser posted image user posted image ...Po mom izračunu trudna sam negdje 7 tjedana!!
Super se osjećam,jedino mi se spava non stop.Trbuh mi je odmah iskočio,za razliku od prve trudnoće kada se nije vidjelo ništa do tamo negdje 4.mjeseca...
Na poslu još nisam ništa rekla,i toga me nekako najviše trta!! Moram odraditi tri mjeseca da si povećam prosjek i nadam se da ću moći izdržati...Ukoliko se ne vratim imala bi neki jadni minimalac od 2200 kn....Užasuser posted image user posted image
Eto cure,toliko od mene za sada...Držte fige da na pregledu bude sve ok...Puseeeeee


_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 558
   RE: Ljetne bebice 2013.
17.6.2014 14:22:34   
mishica2
Pozdrav mamice!

And, cestitke za jaslice user posted image . Baš mi je drago čitati da je nekome u današnje vrijeme tako super na poslu. Neka samo tako i ostane!

Pipi, izgleda da naše curke imaju puno sličnosti - još ako sam dobro zapamtila, i tvoja je sitnićka poput moje Leone... Kako vam je bilo na svadbi? Jesi se uspjela odmoriti?

Jelenko, baš sam se pitala gdje si više s novostima... Samo neka bude sve u redu na pregledu, držim fige; trbuh nije bitan - ja sam prije trudnoće imala posve ravan, a sad čim nešto pojedem ili popijem, evo ga vani! Sve hlače mi zatežu kod kopčanja!

L mi izbija treći zubić, i dalje fino papa i po danu dobro spava, ali zato su večeri postale naporne - po sat - sat i pol uspavljivanja. Ne na rukama, jer je nismo tako navikavali, već je legnemo, izađemo iz sobe, za minutu je javi, digne se uz ogradu u kinderbetu, baci dude na pod i plače i tako u krug... Donedavno nije bilo problema, zbilja je bila zlatna, samo bi je polegli budnu, pomazili i izašli iz sobe, a ona bi zaspala. Ah, ta divna vremena...

Gdje je nestala Mamasita?

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 559
   RE: Ljetne bebice 2013.
17.6.2014 19:50:28   
JELENKO VG
Večer!!!!

Bila na pregledu,sve super...srčeko kucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš sam sretnauser posted image user posted image
Mishica-ista,ali identična stvar kod E.Nismo ju navikli na ruke,ljuljanje ili takve stvari,nego ju legnemo ,odemo iz sobe i eto nje..baca igračke iz kinderbeta,skače i zove mamamamama....
Da baš,di je enstala mamasita??

Sutra idem na more i vraćam se tek za mjesec i pol tako da vjerovatno neću moći niš pisati jer sam tamo u zabiti gdje nema interneta...

Javim se kada se vratim

Pusaaaaaaaa

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 560
   RE: Ljetne bebice 2013.
17.6.2014 22:22:35   
YesNo
Bok cure!
Nisam odavno ulazila, sigurno 2 mjeseca... Skroz sam zaboravila na vas.
Jelenko, čestitam na trudnoći, baš ti se divim na hrabrosti!
Ja bi ponekad isto još jedno, a onda opet ima dana kad se pitam di mi je pamet, ali predivno ih je imat i guštam u svakoj sekundi otkako imam svog frajera.
Evo mom A je već 9 mj., skoro sam stalno s njim i ne mogu virovat da je već toliko vrimena prošlo. Imamo 3 zubića i gornja desna jedinica samo šta ne probije, skroz se zabijelila.
Ne zna puzati, nego se nekako vuče, ali zato se već diže na koljena i kad slučajno padne na prsa začas je ponovno u sjedećem položaju i opet se trudi podignuti na nogice.
Po noći mi lipo spava, probudi se jednom, ali mu dam jesti u snu. Legnem ga oko 8-8,30 i spava mi ujutro do 8-9, kako kad. Malo nešto priča: 'baba', 'tata' i još nešto na svom jeziku što ga ne razumim.
Voli papati, imamo još uvik 2 obroka, voće i ručak, sve ostalo su prsa. Nekidan sam kupila one keksiće plasmon, pa mu dam tu i tamo.
Dajete li vi svojoj dječici još uvik D 3 kapi, do kada se to treba davati?! Ja sam malo traljava po tom pitanju, nisam bila baš redovita, ali svaki dan smo vani na suncu, pa računam da je to to.
Još malo pa će naše bebe početi slaviti rođendane 😄😄😄
Ljubite bebice i šaljem vam svima veliki pozdrav

_____________________________

Mamina princeza - 2008.
Mamin mali frajer - 2013.

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 561
   RE: Ljetne bebice 2013.
18.6.2014 0:00:21   
mishica2
Jelenko, super za novu user posted image , želim ti školsku trudnoću. Zavidim vam svima što možete duže ostati negdje na moru, ja ne znam ni gdje ćemo ni da li ćemo otići.
Uglavnom, sretan ti put i lijepo se provedite!

Za D3 kapi znam da se daju sigurno do prve, za kasnije se ne mogu sjetiti, ali ionako ćemo uskoro pedijatru sa navrsenom godinom dana...

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 562
   RE: Ljetne bebice 2013.
19.6.2014 16:41:49   
mamasita
tu sam ja samo sam lijena tipkati,pa pratim na fb user posted image

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 563
   RE: Ljetne bebice 2013.
4.7.2014 20:21:24   
paola06

pozz ljetnice!

Evo da se malo i mi javimo, nije nas bilo odavnouser posted image
Više i neznam o čemu sam zadnje pisala,uglavnom ima dosta novosti!
P je upisana u jaslice,kreće od 01.09., od prije mj dana preselili smo je u njezinu sobu i mogu reći da je to super prihvatila,spava čak bolje i duže nego kad smo bili svi zajednouser posted image user posted image Dosta smo se pribojavali tog preseljenja,ali eto prošlo je super! Prvo odvajanje od mame i tate!
Moramo se pohvaliti,da konačno imamo i treći,dugooćekivani zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image Gnjavio ju je mjesecima i sada je konačno vani! Ali taj dan kad je izlazio bio je pakleni,plače ona plačem ja ali od muke, uglavnom cijeli dan je plakala,nije jela,spavala...i sve to unatoč sirupuuser posted image Ako će svaki izlazak biti tako "spektakularan" biti će nam veselouser posted image
user posted image user posted image
Inače, sve ostalo je super,stalno je na nogama,hoda uz namještaj,i vjeruje samo sebi! Dati ruku nedaj Bože! Sigurniji je ormar,kutna ili fotelja.... Kupili smo i prve cipeliceuser posted image user posted image user posted image Tenisice za vrtić broj veće, i sandalice za šminkuuser posted image
U utorak slavimo rođendan, nemogu vjerovati kako je godina proletila! U utorak nam dolaze bake i dede, u subotu fešta za prijatelje i njihovu dječicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto to je to od nas!
Pišite, malo nam se tema "usukala"user posted image user posted image
Kako je naša nova trudnica? Jelenko uživaš na moru? Kako se osjećaš?
And, Pipi? Ostale?

pusa od P i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 564
   RE: Ljetne bebice 2013.
8.7.2014 10:11:56   
and1
hej :)

PRVO zelim nasoj lijepoj Paolici sretan prvi rodjendan!!! user posted image user posted image prva godina je uspjesno iza vas, zelim vam jos puno puno godina da uzivate zajedno sa svojom ljepoticom, neka vas i dalje usrecuje. puno,puno jel jubimo!

a sada,evo mene nakon dugo vremena, grom mi je sredio router pa nisam imala pristupa netu.. malo sam razocarana, mislila sam da ce mi tri dana trebati dok sve procitam i pohvatam vas a kad ono vi skroz utihnule!
pa gdje ste zene??? sta ima novog kod vas, kako vam djeca napreduju?? jel netko prohodao? piseite :)

mi smo evo svi dobro, ja radim-vec nam sada guzva na poslu, cure su super.. Evi izlaze obje dvojke i gore i dolje pa ima dana kad je luda ali u biti jako dobro podnosi.. naviknula se na cuvanje,samo kada ja dodem s posla onda se nece odlijepiti od mene i odmah svaci majicu ili gura svoje ruke u majcu i trazi sisu user posted image netko me pitao jos dosta sisa, cijelu noc psoto spava samnom, ni ne osjetim je.. kad sam ujutro onda sisa prije nego se dignemo i taman kad se vratim s posla, pa za usavljivanje (pa cijelu noc user posted image ), a kada radim od 12 onda ujutro pa z aprvo uspavljivanje te kad dodem doma vecinom za nocno uspavljuvanje..
Jos se cvrsto drzi kauca,stola i sl. lijena je za koracanje ili hodanje- koliko vidim nece skoro, ali ne zabrinjavamo se niti panicarimo- ima vremena user posted image

inace obozava se kupati, nece iz mora van user posted image
u jaslice krece 8,9 jer ce ih podjeliti u dvije skupine prvih 5 prvi tjedan a onda im se pridruzujemo mi tj.drugi 5 djece.. nemogu niti zamisliti kako ce im biti, starija je tek s 2 god krenula a ovo mi je jos tako maloooo user posted image

princeza spava, a ja idem jos malo kucu pocistiti pa na posao.

ljubimo vas sve i javite se!

_____________________________

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 565
   RE: Ljetne bebice 2013.
13.7.2014 18:30:02   
and1
princezama Emi i Klari želimo sve naj,naj bolje za prvi rođendan!! user posted image user posted image user posted image

plavka kako nam je klara sada?? Napreduje?

paola kako je prošla proslava??

ajde di ste sve nestale??


_____________________________

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 566
   RE: Ljetne bebice 2013.
14.7.2014 12:59:21   
plavka
Hello and1 i ostale curke koje zabušavaju skupa sa mnom. Tnx na čestitkama za 1 ročkas i mi se pridružujemo čestitkama drugim ljepoticama....
Naime mi smo imali feštu još prošli vikend na viksi, slavili smo dva rođendana tj. objema curkama kako mi je razlika između njih cca dva tjedna onda smo napravili jednu veliku proslavu između ta dva datuma.
Bilo nas je dosta, roštiljali smo, jednu user posted image tortu sam ja radila i još dvije vrste kolača a jednu sam naručila, baka nam je napravila gibanice od maka i oraha i još bučnice... Sve je prekrasno bilo, malo naporno za Klaru ali izdržali smo user posted image user posted image user posted image zato se D. dobro zabavljala...
Dobila sam rješenja za dopust za njegu djeteta i kad sam ga pročitala baš sam se iznenadilauser posted image naime dobila sam samo na 8 mj.user posted image user posted image user posted image i onda imamo ponovo vještačenje, prestrašno s obzirom da znam da neki dobiju za ne toliko bitne stvari a mi za user posted image samo toliko a kaj je najgore još nas ćeka koja operacija.... moraš imati ili debelu vezu ili se moraš roditi pod sretnom zvijezdom no što je tu je... Lagano smo počeli brojati dane do mora jer već početkom osmog gibamo u nadi da će s K. biti sve ok.... Ludi smo i umorni od svega i uistinu nam treba odmor...
Ovaj mjesec nas čeka još cijepivo za godinu dana i fizijatar te fiziotarapeut user posted image user posted image user posted image .... grrrrrrrrr
Jeste li vi već davali cijelo jaje bebačima i u kojem obliku..... koje mlijeko vam papaju..... Mi još uvijek imamo samo dva donja zubića ovi gore nikako da probiju user posted image .
pužemo, pentramo se, hodamo uz krevet i to je to...

_____________________________

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 567
   RE: Ljetne bebice 2013.
20.7.2014 22:55:34   
JELENKO VG
Ljetniceeeeee!!!!

Ja se vratila s mora nakon mjesec dana...sutra raditiii prvi danuser posted image user posted image user posted image
Nije mi baš svejedno,ali samo da taj prvi dan prođe pa će kasnije biti lakše.
Odradit ću dva,tri mjeseca i na komplikacije.Samo da dignem prosjek.

E proslavila 1.roćkas!!Još nije prohodala i čini mi se da neće tako brzo...lijena mala guzicauser posted image user posted image user posted image
Hoda uz ormare,penje se ali nema šanse da se pusti..
Brblja sto na sat i pravi je hahar...

Ajmo malo živnuti temuuuuuuser posted image user posted image

Idem se psihički odmoriti za sutra pa se čujemo....

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 568
   RE: Ljetne bebice 2013.
28.7.2014 9:57:57   
and1
di ste zene???

ruwi od tebe ni traga ni glasa vec dugo?? kako cure, papanje, kilaza?

jelenko,kako ti je na poslu? kako je E prihavatila tvoje odsudstvo??

pipi, pretpostavljam da ste kod tvojih i da uzivate, kako su L&L?

mamsita tvoj djeciji vrtic? user posted image kako ste?

da vas sda ne nabrajam sve, ostale mamice?? nista se ne javljate.. user posted image


je prohodala koja bebica?? moja je lijena, samo puze okolo.. kad ju se uhvati za rukicu ona se samo sjedne i nece se nit ipomaknuti.. inace primjetila sam da dosta zna stajati bez oslonca, kad se frajerica zaigra pa pusti i igra se stojecki user posted image i mogla bi ona ali ocito joj je draze glumiti,jer kada pruzi ruke mami, tati, baki, tetki svi ce ju uzeti i nositi do zeljene destinacije user posted image

mi smo svi po starom, V jos ovaj tj u vrtic pa joj pocinje godisnji, sveki dolazi do polovice 8 mj a onda tata ide na go pa ce on do kraja 8 mj biti s njom..
ja sam super, stres na poslu ali meni pase user posted image odmorim se od kuce, ne stignem niti misliti sto je s djecom.. smrsavila sam 8 kg user posted image user posted image jos mi 4 kg fale pa cu biti kao prije trudnoce s mojom V.. nisam mislila da cu ikad vise to dozivjeti user posted image

ajmo malo pokrenite se napisite koju rijec..

ljubimo vas sve!!

< Poruku je uredio and1 -- 28.7.2014 9:59:20 >


_____________________________

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 569
   RE: Ljetne bebice 2013.
4.8.2014 13:13:54   
paola06
pozz ljetnice!

Kako ste? Jel ste sve na moru? Sunce,more,uživancija? Zato se nitko ne javlja?user posted image

Prvo da čestitamo našoj prvoj samohodajućoj bebi E na prvim koracimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo još uvijek na sve četiri, hodanje je uglavnom uz namještaj i po novome uz guralicu, ona joj služi da pređe udaljenost od regala do kutne garnitureuser posted image user posted image user posted image Ruku neda nikome,više vjeruje guralici nego mami i tatiuser posted image user posted image user posted image
Što se jela tiče, postala je mala izbirljivica,pa neke namirnice koje je prije jela s guštom sada vješto zaobilaziuser posted image Međutim,to se nije odrazilo na njezinu kilažu i dalje je teška kategorija sa 11kg i 80-ak cmuser posted image Sljedeći tjedan idemo na cijepljenje,pa javim točne mjere. Konačno su nam krenuli i zubi,sad ih imamo 5 komuser posted image user posted image
Svi si izašli oko rođendana! Inače rođendan je prošao ok,bila je vesela,nije ju smetala gužva niti puno djece,uživala je odmatajući poklone( više u ambalaži nego u poklonu),jedino što ju je rasplakalo bila je -tortauser posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 570
   RE: Ljetne bebice 2013.
4.8.2014 13:24:33   
paola06
pišem u dijelovima jer mi često prekida....

Prava je mudrica,a u zadnjih mjesec dana upoznali smo i drugu stranu njenog karaktera,postala je inatljiva,prkosna,a kad joj kažeš za nešto ne,to pokrene lavinu neutješnog plača od bar 10-ak minuta. Pošli smo i bacanje po podu,lupanje glavom,bacanje hrane,urlanje....ako nemože dobiti što je naumila. iako kažu da takve faze kreću oko dvije godine kod nas je Teriblle Two je počela. Par dana je to bilo dosta intenzivno i nepredvidivo (igra se,sve super i odjednom exlodirauser posted image ) i to mi je bilo najteže u ovoj prvoj godini,pogotovo jer sam sama s njom,muž često na putu. Bilo je dana kad smo plakale i ona i ja... Sad se to smirilo,koliko god bilo teško pokušala sam biti cool i ignorirati takvo ponašanje....Svaka moja reakcija samo je pogoršavala stvar. Pa eto,ako neka od vas bude u sličnoj situaciji,samo -IGNORE.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 571
   RE: Ljetne bebice 2013.
4.8.2014 13:28:18   
paola06
Ako izdvojimo ove ispade, stavrno je dobra beba,voli se maziti,zasada najviše samnom,ali i tata polako dolazi na svoje. Najslađa su mi jutra kad je zagrli svojim malim ručicama i smješkom mi poželi dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
Inače,otkada je u svojoj sobi spava super,evo u zadnje vrijeme čak ujutro zna produžiti do 8,8-30h, a po danu je spavanje produžila na 3h.
Ja se za mjesec dana vraćam na posao,prije toga idemo na moreuser posted image user posted image

pozz curke,idem kuhati ručakuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 572
   RE: Ljetne bebice 2013.
9.8.2014 22:03:01   
JELENKO VG
Večer ljetnice moje!!

Vidim da tema baš nije nešto ažurna pa da ju malo obnovim :)
POčela sam raditi i ništa živo ne stignem.Ostajem i duže na poslu tako da mi dani idu kao ludiuser posted image
Uglavnom E je sa sveki.Super je prihvatila razdvajanje i imam filing da bi ju mogla ciganima ostaviti.user posted image
Inače puno nas je u kući,na donjem katu mm-ovi starci,brat..kuća do šogori i djeca...Ema uživa,samo da joj je što više ljudi oko nje i njoj superuser posted image user posted image ...nadam se da će takva ostati pa nećemo imati problema kada će ići dogodine u vrtić!
Roćkas nismo uspjeli proslaviti kako treba jer smo u to vrjeme bili na moru...ali imala je tortu..barbiku od koje se rasplakala čim ju je vidjela user posted image user posted image

Čekao da se svi vrate sa godišnjih a ćemo tamo krajem mjeseca neko druženje napraviti.
Inače od jutra do mraka NE STAJE.To dijete je toliko hiperaktivno da je to strašno...Nemam pojma od kuda joj više energije.Pleše,skače,trči,smije se,penje se...non stop je u muvingu...Hoda uz rukicu i naravit par koraka sama ali nije još samostalna.

Kada smo vani samo hoće hodati i to mi je baš naporno s obzirom na trudnoću..ona bi gore,dolje,pa po stepenicama ,pa nazad...
user posted image user posted image
Napokon je počela spavati preko noći.Uglavnom se budi jednom...i to mi je super obzirom da do nedavno nije uopće spavala.
Preko dana odspava dva- tri sata..Valjda kako je počela hodati pa se jadnica premori.

Al smiješna je...sve što vidi kopirauser posted image .Jede apsolutno sve...nadam se da će tako i ostati.

Niš curke...odoh odmarati...

javite se malo....pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 573
   RE: Ljetne bebice 2013.
15.8.2014 8:36:26   
and1
jutro cure..

evo da se malo javimo.. V je na GO od pocetka 8 mj, dosla je svekrva koja ju cuva dok tata sutra ne krene na GO.

Mi smo svi super, ja sam dobila novi posao user posted image radit cu jos do kraja mjeseca dok mi traje ugovor i jako mi zao da idem jer mi se i posao i ekipa jako svidjaju! U mojoj odluci je prevagnulo bolje radno vrijeme, sada radim i do 8 navecer, 1 dan slobodan (sub ili ne) i ne bi mi imao tko cuvati djecu poslije vrtica a vikendom bi trebala onda mamu zamarati.. ovdje sam od 8-16 vikendi slobodni, u uuredu s mojom sestrom koja ce mi biti mentorica user posted image u istoj firmi rade i muz i sogor.. jos su na razgovoru se smijeli i zezali vi to obiteljski a? user posted image znam ih vise manje sve, jer sam sa sestrom isla na odbojku s njima (s njihovom firmom) tako da mislim da ce biti sve ok, ali ipak mi je zao sto odlazim s ovog posla..

E je postala jako zivahna, jos ne hoda sasvim samostalno, mislim napravit ce 10ak korak bez problema ali jos uvijek je tu neki strah koji joj ne dozvoljava da se pusti,, kao i Emica sve kopir asto vidi, presmjesna je! jako puno se smije user posted image ali kao i Paolica pocela je iskazivati svoju ljutnju, nezadovoljstvo vristanjem, bacanjem kada nesto nije po njezinom..tocno kako si opisala P takva je i E psoatala,da te utjesim malo user posted image

idem curama spremiti dorucak pa na posao u 11.

ljubimo vas sve i javite se vise user posted image

_____________________________

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 574
   RE: Ljetne bebice 2013.
25.8.2014 13:40:43   
Pipi 33
Hej cure i bebice!
Znam da se jako dugo nisam javljala, ali sve mi je tako brzo proletilo, da se nisam ni okrenula!
Bili smo kod mojih 5 tj na moru i morali se vratiti 9.8. zbog lukinog vrtica jer je tu obavezan i tako prekinuti ljetovanje kad je najlipse bilo.. Malo je falilo da nisam odustala, ali sto cu morala sam da muz ne dobije probleme! Neka djete kasni ili ne dodje odma se zove, salju pisma! Ma uzas! Tako sam mislila uzivati jos dok ne krene u skolu, ali eto morat cu se prilagoditi na ovaj njihov strogi rezim!
Od novoga je da je L napravila prve korake i sad se sama digne napravi 10 koraks pa padne na guzu!
Takodjer ima napade bijesa, odjednom pocme vristati iz petnih zila i bacati sve oko sebe, i moramo ju uzeti u ruke jer se ne zeli nikako smititi! Sto se tice jela jede mi sve, bar sa tim nemam problema! Ali i dalje je u šlang kategoriju! Ima 7900 g i 74 cm je duga! Slj pregled nam je sa 15 mjeseci!
Jos uvijek dojim ali sam smanjila samo na noc i to cu morati nekako ukinuti jer za mjesec dana idemo ja i muz na putovanje od 2 tjedna i morat cu nekako prestati!
Eto to je nabrzaka sto se dogadja u zadnje vrijeme!
Sljedeci put cu se brze javiti! Pusa svima!!!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 22 [23] 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 22 [23] 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!