|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
18.7.2014 22:03:45   
bambina27
Super za Pakrac,čula sam puno lijepih stvari o njima pa se nadam da ce i tebi biti tako. Naravno puno je lakše kad i nekoga poznaš tako da uopce ne sumnjam da ce sve proći za 5 user posted image

Ja sam iz V.Gorice, a sto se tiče poroda dvoumim se iz dana u dan user posted image Imam jednu poznanicu u Petrovoj,a i idem na pregled tamo,ali me privlači prorodniji pristup porodu na Sv.Duhu. Mislim da cu se odlučiti kad krenu trudovi user posted image
Joj i ja sam se ubila u lubenici,to mi bas pase po ovoj vrućini,ali onda odlasci ne wc,koma.
I da,danas punih 36 tj.

(Odgovor članu marisola)
Neposredna veza do poruke: 2276
18.7.2014 23:51:43   
Lanchicaa
Curke, žao mi je što se ne javljam češće, ali prsa mi postaju ogroman problem :-(
Koliko god ih mi praznimo, stalno se pune, pune su mi čvorića, na rubu upale pa onda provodim vrijeme pod toplim tušem i masirajući i izdajajući.

Nisam htjela kupovati električnu izdajalicu prije nego sam rodila jer su malo preskupe da ju kupim pa da mi ne treba, ali na kraju nema druge. Našli na njuškalu Medelinu mini electric novu nekorištenu, jučer nam je tip poslao i sad čekam da mi je poštar donese na vrata, a dotad se snalazim s ručnom Aventovom (dala mi sestrična svoju).
Aventova ručna je super za izdajanje kad imaš normalne količine mlijeka bez zastoja i sličnih problema, ali za rješavanje tih problema s njom, treba se namučit ko sivonja..
Priča s poroda....
U subotu ujutro sam se lijepo spakirala, pripremila, pozdravila sa ukućanima i otišla na još jedan u nizu terminskih pregleda. Bila sam sigurna da će me zaustaviti u bolnici jer mi je u četvrtak doktor napravio ono nešto za brže otvaranje, a u petak mi je izašla ogromna količina sluzi.
Dođem u bolnicu, još uvijek otvorena samo 2 cm, s malo jačim trudovima, ali "Idite, gospođo, kući. Vidimo se za dva dana."
Bila sam luda ko šiba!
Budim se u nedjelju ujutro, oko 06:30, s trudovima u razmaku od deset minuta. Pratim situaciju, u 7 ustajem, tuširanje, pripremanje stvari, vratim se u krevet i obznanim mužu i mami sretne vijesti.
Nakon malo vremena ustajem, doručkujem, lunjam po kući. Čekam da dođe do 5 minuta pa da krenemo.
Dvaput sam u to vrijeme morala na WC.
Oko 11:30 stižemo na recepciju rodilišta. Šalju me na prijemni pregled i kažu da mi s trudovima na 5-7 minuta više nema odlaska doma. Na CTG-u se oko 12 očitavaju dobri trudovi. Dolazi doktorica za pregled, ja otvorena 2,5 cm. WOW, koji pomak, pomislim onako bijesno.
Slijedi malo brijanja, doslovno dva pokreta britvicom. Klistir sam izbjegla zbog onih odlazaka na WC dok sam čekala kući.
Pravac predrađaona i skakanje na lopti. Oko 13 dolazim u predrađaonu. Svima se svidjelo kako određujem sve to i kako razmišljam pa su mi dozvolili i da uzmem mobitel sa sobom, da mogu komunicirat s nekim ako želim.
Prvo još malo CTG-a i onda lopta - kružni pokreti u normalnom stanju, skakutanje za vrijeme truda.
Gledala sam na sat kad sam imala trudove, ali u tom trenu nisam vidjela ni koliko je sati niti sam mogla zapamtiti koliki je razmak.
Trudovi su sve jači, ali između njih se osjećam tako blaženo, kao da je sav teret skinut s mene i lebdim. Sad postaju i sve češći. Oko 15:40 sele me u rađaonu.

Sad tek primjećujem da se ne sjećam jesu li me tamo odveli ili sam odšetala.
Ponovno dolazi doktorica na pregled, ja otvorena 6-7 cm. U 15:50 kažu nek zovem muža da dođe.
Doktorica odluči prokinuti vodenjak. Kad ga je probila, voda je iz mene počela doslovno letjeti. Skoro cijeli box je bio poplavljen, a doktorica je poslije toga morala na presvlačenje, bez obzira na gumenu pregaču do poda 3:)
Atmosfera u rađaoni predivna, svi smo bili dobro raspoloženi, spremni za šalu.
Negdje putem dobila sam i drip na 5 kapi (ne sjećam se je li prije ili poslije vodenjaka).
Prvih par trudova na dripu, mislila sam da ću se raspuknuti na sve strane.
Kako mi desni dosta krvare, od silnog disanja kroz zube za vrijeme trudova, u ustima sam imala onaj metalni okus krvi pa sam zamolila babicu da mi da nešto u što mogu pljuckati da ne gutam tu krv jer će mi se želudac okrenuti. Koliko mi je donijela posudu, došao je još jedan trud i tad sam počela povraćati. Nakon toga, počeli su trnci u rukama, nogama i licu. Nimalo lijep osjećaj, ali babica me držala za ruku dok nije prošlo i objasnila kako to nije ništa neobično. Tad dolazi moj muž. Trudovi su već na samo 1-2 minute razmaka. Koliko gid su česti i grozno bolni, između njih još uvijek osjećam kao da bih mogla zaspati. Taman kad sam mislila da neću moći više izdržati napor (bol mi nije bila toliki problem, ali bila sam umorna ko pas), traže da se okrenem na leđa i kreću s pretvaranjem kreveta u stol za rađanje.
Par tiskanja, glavica već lagano viri van, ali me okreću nazad na bok da odradim dva-tri truda da se beba malo bolje namjesti. E, to nije bilo nimalo ugodno.
Odradim i to i kreće pravi posao. Babica uljem masira i rasteže međicu, doktorica spremna za epiziotomiju ako bude potrebno, muž spreman za pomoć. Tri-četiri tiskanja i moj Niko je u 17:15 došao na svijet.
Epiziotomija nije bila potrebna jer je glavica prošla bez problema, ali je na kraju, kad su mu već izvlačili nožice, međica ipak pukla (od crijeva prema naprijed). Ne znaju kako ni zašto, ali šta je, tu je. Jedan unutarnji i četiri vanjska šava.

Eto, to je to... Nije ukratko, već je namjerno sa što više detalja ;-)
JA ODUŠEVLJENA! Curke, samo mislite pozitivno! Ne treba se bojat ničega jer ionako ne možete izbjeć ono što se mora desiti ;-)
HRABRO! :-* :-* :-*

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 2277
19.7.2014 6:09:56   
TaPikapolonca
jutro!
Lanchicaa zao mi zbog tvojih problema s mlijekom... al ce se netko napapat. ne znas sto je gore kada presusis ili kada previse tece!
svaka cast za pozitivan pristup porodu!! zao mi zbog pucanja, ali nije bilo jakoooo dugo!
mene toplina, trbuh i zgaravica ubijaju. ne mogu spavat, lezat, jest... nista... samo bih hladnu pivu... jedva cekam iz rodilista izac sa dva paketa i cijela hladna pivica samo moja.. ovako mm kradem gutice.. ali nije to to...
danas su me po noci krpali trudovi.. od 12 do 02. trbuh mi je bio fuuuul napet... mislila sam da cu umrijet... nozda se otvaram. vidjet cemo u pon na pregledu u bolnici...
zvala jucer ginekologiju u user posted image ri. kao trebam se narucit jer imam blizanacku na patologiji trudnoce(ma super ime) pa sestra tamo ni imala blage o cemu govorim(a mozda sam i ja bila zbunjena) i rekla da odem na polikliniku u pon ujutro....
jucer nismo imali nesreca... popiskili se samo jednom u dvoristu... slucajno... bili preuzbudjeni i zaljevali cvijece. ostalo smo pohvatali... uf!user posted image
user posted image
nemojte se skuhat! danas ce biti toplo!
user posted image
javite stanje nadolazecih bebica i vec ovih koje znaju cuclat...

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 2278
19.7.2014 6:12:37   
CrazyPuppet
pozdrav cure moje, evo javljam se iz boksa s dugoocekivanim vijestima :-)
evo ja presretna kako je prosao porod, sve ekspresno i prirodno :-)
moje malo srceko ima 4135g i 54cm, a na svijet je dosao u 4.26 i to u dva truda.
mene uhvatilo šibat s trudovima oko 1 iza ponoci, i to odma na 5min, pa na 4min... jedva usla u rodiliste. stavili me odmah na ctg, vodenjak puko za 15min i sele oni mene lagano u boks, bez brijanja i klistira... od trudova sam se kasnije bas uneredila, trebali su mi tu klizmu ipak napravit... ja u tisini prodisavam te trudove, kad me dr dosla pogledat, ja vec skoro rodila... malo me namjestila i u dva truda je mali bio vani. malo su me ipak recnuli, ne znam tocno koliko, al nije strasno. mali odma na cicu, siše ko pravi i bas je predivan ♥
tata nam je isto bio hrabar, taman usao u boks prije samog izgona. sestre i doktorica su bile super, pogotovo kad nisi zanovjetalo. i cude se mom ekspresnom porodu :-)
ja se osjecam super, malo boli dolje, ali uopce nisam iscrpljena.
tipkamo se ;-) ajme koje olaksanje B-)

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 2279
19.7.2014 7:06:26   
TaPikapolonca
bravo crazy!!!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 2280
19.7.2014 7:42:29   
victory
Crazy kraljice?!!!!!!!! Ceatitam od srca!!!! Bravo bravo hrabra si i zakon!! Neka misek uvijek bude sretqn i veseo i tako hrabar na mamu a i tatu :)
Tapika i ja sam na patologiji trudnoce. Grozan naziv!!!
Super da nije nist stradalo jucer!!
Meni su nocas u ponoc dali ricinusovo ulje. Nula bodova trudova nema!! Pred sat vremena dobila klizmu, sad na ctg slusam srceko svoga malog miseka. Sta ce biti dalje ne znam. Nazalost ode doktor koji mi je super sad poslje vizite :-/
I dalje zbunjena :))

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 2281
19.7.2014 8:32:15   
bambina27
Crazy iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
Vjerujem da uživas u maženje sa svojom bebicom. Drago mi je da si imala brz porod i da su svi oni trudovi doma imali smisla :))

Lanchicaa ne mogu ni zamisliti količinu mlijeka o kojoj pričaš,ja sam se mučila da bih izdvojila par kapi. Vjerujem da ti nije lako,ali barem si sigurna da beba ima šta papati. :*

Victory drži se,krenulo je to. Samo misli pozitivno jer ćeš danas imati svog misica u rukama. Čekamo priču user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2282
19.7.2014 8:32:39   
PENELOPI
crazyuser posted image ,cestitke na misicu i brzom porodu,super pa,se nisi namucila imat ces vise snage za malenog. Victory sretno , da i ti tako prodes.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2283
19.7.2014 9:07:14   
Ulala
Crazy draga čestitam ti od srca !! user posted image user posted image Kako se maleni zove ?? Imala si super porod na kraju krajeva, eto vidiš, samo je trebalo pustit bebu da odluci kad on zeli van user posted image Brz oporavak draga. user posted image user posted image
Kad uhvatis vremena pisiii..Kako si zadovoljna s osobljem, jesi dosla pa sve prepustila kako bude ili si imala tocno u sto i kako zelis ??

Victory sretno !! I ti ces nam se javiti s predivnim vijestima kroz dan, dva. Uh, svi jedvaaa cekamo user posted image

Lanchica zao mi je sto si pred upalom skoro, ali samo ti izdajaj sto vise i hrani svog malenog covjeka, svakako bolje da imas mlijeka. Za porod, svaka cast, tako si to nonsalantno obavila i ispricala da je to strasno user posted image user posted image

Marisola dobrodošla !! user posted image user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 2284
19.7.2014 9:15:37   
Tea2803
Ajmeeee crazyy dusicee iskrene cestitke na user posted image uzivajte mi i mazite mi se i cicajte ko pravi user posted image jesam ti rekla bice to u dva truda draga user posted image bravooooo !! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanchii bas sam se najezila citajuci tvoju pricu,drago mi je za doktore user posted image zao mi je za povracanje user posted image babica ti uljem masira medicu ma svaka joj cast i tebi na sreci draga user posted image drago mi je sta imas mlijeka ali mi je opet zao sta se tako mucis barem ce se mali posteno napapati user posted image

Marisola dobro nam dosla user posted image user posted image svi smo si nekako teski pred kraj..ja sam bila ko balon velika ,, toliko da su svi mislili da nosim trojceke user posted image i ja sam nekih tj.dana pred porod svaki dan pojela 2kg lubenice user posted image

Victoryy user posted image bas mi je drago sta ti se svida moj misek user posted image jedva cekam vidjet tvog ,, kad izade malisa i kad malo dodete k sebi onda i ti postavis slikice da mi vidimo user posted image
Misek nadam se da ces nam brzo roditi bez patnje drzim fige i cekamo te sa lijepim vijestima pusa draga

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 2285
19.7.2014 9:21:30   
Tea2803

IZVORNA PORUKA: Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image - Niko 13.07.2014.
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image - 19.07.2014.
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image - Luka 14.07.2014.
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Marisola - 11.08 user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2286
19.7.2014 9:22:41   
Tea2803
Crazy draga moras nam javiti ime sina da mozemo staviti na listu user posted image puse vam saljem

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2287
19.7.2014 9:51:47   
CrazyPuppet
Cure moje hvala vam na cestitkama :-) cekam da mi donesu malenog pa da malo s njim uzivam :-) Zove se Jakov :-)
victory, i tebi zelim lagan i ultrabrzi porod. samo budi smirena i hladne glave i sve ce proci u redu.
Ulala, pitala ih za stolcic, međutim bila je guzva, pa nisam inzistirala na kraju. ja bila ljubazna pa su bile i one... nakon poroda natjerat ce te da sjedis i dizes se vec nakon par sati... ali i bolje, koliko god se to u tom trenu cinilo prestrasno.
lanchica, drzim fige da se dojenje sto prije iznormalizira
marisola, dobro nam dosla :-)

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2288
19.7.2014 10:01:20   
Tea2803
Crazyy uzivaj s Jakovom user posted image stize listaa user posted image

Ja sam iskreno jedva docekala da dodem u sobu da idem pisat XD jest da sam tamo zbog rucnog sirenja extra popisala doktore ali neka im za bol !! user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 2289
19.7.2014 10:02:33   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image - Niko 13.07.2014.
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image -Jakov 19.07.2014.
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image - Luka 14.07.2014.
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Marisola - 11.08 user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2290
19.7.2014 11:59:39   
Tea2803
Joj drage moje tak sam ljutaaa user posted image taman sam se radovala kako dobijes nesto novaca za dijete od grada i hzzo ,, jer imamo registraciju i servis za auto pocetkom 8mj. Pantreba to nekako platit nakon sta smo se dosta rastrosili za zabavu i slicno za bebicu kad ono MM ode pomoc braticu betonirat ogradu i vozi se i kak je kamion bio ispred njega tako ispod njegovih kotaca frcne kamen i rasipa nam sajbu na autu user posted image i novo kosta 1200 kn !!!!????!!!! user posted image eto ne valja opce imat visak novaca pored sebe samo me nesrece sustizu!! Komaa

Jan je isto danas nervozan mislim da ga busica muci nije kakio jucer nadam se da bude uskoro malo sam mu masirala busicu sad je malo zaspio user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2291
19.7.2014 12:14:35   
Marissa
Crazy čestitam. Bome si i zaslužila brzinski porod nakon tolko neprospavanih noći!!

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2292
19.7.2014 13:09:14   
vepikica
Hoj curkeee :))
Lanchi - kakav detaljan opis!! Kakav porod!! Stvarno si perfektno to odradila... Trebas biti ponosna :)) a vjerujem da i jesi!

Crazy - citam to o carskom rezu i ne mogu vjerovat. Samo preko uzv-a ne mogu ni znati ticno kolika je beba! I stvarno mislim da nece biti potrebe za carskim, ali sretno u svakom slucaju! Produkt je isti - a to je tvoja srecica u narucju :)

Tea - super da nam Jan napreduje :))) ti mozes vec sjedit i sve normalno??!!
Nama je jucer bila patronazna, i sve je super... Samo imamo malu malu zuticu pa se 'suncamo' kroz prozor na danjem svjetlu. Hehehe...
A ovi savovi me stezu i nema saaanse da pomislim na sjedenje, a kamoli da sjednem. A i kad hodam ne radim velike korake i vucem noge :-p a tako jedva cekam otic u setnju sa svojim djecakom :))

Vidjela sam da imamo i 'novog' clana ovdje sa 36 tj.trudnoce (nick je nesto sa 'm'-sorry, zaboravila) pa DOBRO NAM DOSLA :))

Citam sve al preko moba pa ne mogu popamtit. U svakom slucaju uzivajte sve u trudnoci ili u djecici, a vi pred terminom i prenesene - sreetnooo u izdrzavanju i lagan porod zelim! Al kakav god bude - proci ce! :))

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 2293
19.7.2014 13:11:15   
vepikica
Iiii SMOTANA SAAAM! Pa Crazy nam je rodilaa (sad tek vidim) ... CESTITKEEEEEEE <3 <3
Mazite se puno!

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2294
19.7.2014 13:37:54   
marisola
Crazy i lanchicaa, čestitam na bebačimauser posted image . Super su mi ovako opširni opisi poroda kao kod Lanchice, nekako mi bude lakše sve to zamisliti.

Victory, ti si možda već do sada rodila,a nadam se da ak već nije da će ti biti brzo i da će sve biti dobro, držim figeuser posted image .

Ostalim curama, hvala na dobrodošlici, baš ste sve super, nekako me manje strah kad vidim da sve prolazinmo kroz slične osjećaje i stanja.
Kako je meni danas vruće, inače loše podnosim vrućinu, a sad kao da mi je još i gore, valjda hormoniuser posted image .
Pozdrav svimauser posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2295
19.7.2014 14:33:28   
Tea2803
Vepikica draga ja nisam mogla sjedit 10 dana,,11 sam vec bolje sjedila ali nakon 7 dana sam tek promjenu na bolje osjecala i nezz kako bi izdrzala bez tableta protiv bolova jer se nisam mogla pomaknut bilo mi tesko i lezat a jos sam i pored tih savva dobila hemeroid od tiskanja ma uzas user posted image zelim ti sto brzi oporavak draga :) Tako se i mi suncamo a svaki dan po dva puta u setnjicu :)

Marisola suosjecam s tobom ja sam ljetomrzac user posted image klima me spasava user posted image

Idem malo odrjemat uz Jana jer poslije radim mafine ;)

Puseeeeeeee

(Odgovor članu marisola)
Neposredna veza do poruke: 2296
19.7.2014 17:23:17   
sretnaz
user posted image Crazy! Čestitam na velikom dečku i super porodu. Koliko god je bilo sličnosti s mojim prvim porodom, kraj je totalno drukčiji user posted image I bolje.

Vepikica niti ja nisam mogla sjediti, a teško mi je bilo hodati nakon 1. poroda kad su me rezali. Trebalo je nekih 10-15 dana da budem bolje. Želim ti što brži oporavak.

Lanchicaa, žao mi je za problem s dojenjem, a priča s poroda me oduševila. Nego, da li je pametno izdajati se tako puno? [sm=zmeden.gif ]Na taj način se proizvodnja mlijeka još više povećava. Ja sam stavljala listove svježeg kupusa na prepune dojke i to mi je jako pomoglo.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2297
19.7.2014 17:48:36   
victory
Cure, ja sam vam jos u jednom dijelu :) lezim u bolnici, ricinus nista nije potakao, cekaju jos malo da pocnu trudovi, 3 prsta sam otvorena, voda mlijecna, ja vec umorna od cekanja!! Ali humanije mi je da malo priekaju nego da me pristekaju na drip i na silu sve. Ako bude potrebno bit ce na silu ali jos malo cekaju. Za sad svi doktori na koje sam naisla su super :)
Nadam se da ste mi sve dobro.
Puse. I drzite mi fige jer ovo ce potrajat :)

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 2298
19.7.2014 17:59:05   
Tea2803
Victory drzim fige draga jer vec si stvarno dugo u bolnici i u iscekivanju nadam se da ce veceras maleni van na svoj termin user posted image pusee vam saljem draga i drzi mi se pisi ako ti je dosadno user posted image super sta jos cekaju super doktori user posted image nadam se da ces izbjeci silu... user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2299
19.7.2014 18:30:30   
TaPikapolonca
hej victory.. zao mi zbog problema! jos juser posted image e ovdje sauna. mozda se vidimo u ponedjeljak na 4.katu. nadam se ipak da ce prije izaci!!!
ajme. kako je mene strah da ce me u pon zadrzat u bolnici!!!

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!