Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 10:33:02
|
|
|
|
Tea2803
|
Tapika sretnoo na pregleduu
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 10:33:56
|
|
|
|
Tea2803
|
chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. - Karla 24.06.2014. emy0406 - 24.06. - Viktorija 27.06.2014. Lanchicaa - 08.07. - Niko 13.07.2014. CrazyPuppet - 10.07. Tea2803 - 17.07. - Jan 01.07.2014. victory - 19.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. - Luka 14.07.2014. Marissa - 08.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. ikaaa - 28.08.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 11:43:44
|
|
|
|
ikaaa
|
DD...... tapika sretno na pregledu...... crazy draga pa ta beba neće pa neće...... još ću ja prije tebe jooooj daleko biloo neka me još ....crazy žao mi je što se nisi naspavala, sigurno ti je sad već i dosta i doktora i pregleda.... ma eto tebe za vikend u rađaoni...držim figice.... victroy držim figice da sve to krene kako treba i da mi rodiš u brzinskom roku..... držim figice i tebi i crazy ajde curke da opet feštamo na raji... evo ja se digla u 9.... zamračila sve..... oprala bijelo...sad si idem speglati robu.... zamjesila tijesto za pizzu....pa ću si danas malo guštati, jest da će desna nogica bit ko bigfoot ali nema veze....da još malo guštam.... teić ma ti si mi se vidim privikla suuuuper..... Jan mije baš slatkiš..... ja obožavam plavu boju i baš mi se onaj kompetić sviđa, ma super je.... a što se tiče matičara i oblekice dragička, obuci ono u čemu se osjećaš najbolje.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 11:56:22
|
|
|
|
PENELOPI
|
dan cure, victory, crazy sretno i da krene sto prije i isto tako zavrsi! ja odmaram kad mogu pokraj ove moje zvrkice, svaki dan me sve vise boli dolje tako da jedva hodam ali ippak se nadam da cu barem jos tjedan dana izdrzati jer imam jos posla.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 12:50:02
|
|
|
|
victory
|
Curke kod mene nista novo. Danas me nisu niti pregledali. Prohodna do ovoja glavice i to je to :-/ ne curka nista, stanje nepromjenjeno!!!! Mislim da ce me doma pustiti... Crazyyyy, kako je kod tebe??? Tea budem pogledala misica ako skuzim kak se to na mobu radi :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 13:49:49
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
cure moje hvala vam na podršci :-) bila na pregledu i sve super, otvorena 4cm i sve ostalo u redu, međutim usljedio mi je šok na uzv, kad je dr rekla da mi beba ima 4200g i da mi je zato meternica rastegnuta to krajnjih granica i da se brzo iscrpljuje i ne moze nastavit trudove. tata nam je rođen s 3500g i to 20dana prije termina, pa je ocito to po njemu takva beba. kaze dr. da ce me u nedjelju sigurno zadrzati u bolnici, a sve mi se cini da ukoliko nece biti snage za porođaj da cu zavrsit na carskom
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:00:01
|
|
|
|
Marissa
|
Lanchi, vepika, čestitam na bebicama glavno da je sve prošlo, sad možete uživati... ajme crazy prvi put čujem za takovo nešto.. pa 4200 kg i nije tako strašno puno za bebu koja je prenesena
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:08:07
|
|
|
|
Tea2803
|
Crazyy dragaa moja mamice nadam se da neces morat na carski draga,,a 4200 nije bas puno a jos si i prenjela!! Uspjet ces ti draga moja :)) 4cm otvorena,lijepo ti ces doci skroz otvorena na pregled Victory ako vec nije nista onda bolje da doma u miru lezis,,ali mogu mislit sigurno te strah,,ipak ti je curila voda i sad odjednom ne curi a i trudovi te zezaju,,drzi mi se draga i javljaj novosti .. Pusee Ikaa pizza mmmmmm daj posalji koji komad za goricu Onaj kompletic je moja mama sasila hvala ti draga;) uskoro cemo i mi tvoju suncicu gledati ;)))
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:09:02
|
|
|
|
Tea2803
|
Marissa pa di si nam ti ovih dana nema tee :/ sta se radi kod tebe
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:15:58
|
|
|
|
Ulala
|
DD drage moje, CRAZY koji šok !! Nemogu vjerovati da je nakraju to problem. Ali isto tako znam zene koje su rodile djecu s tolikom kilazom, normalno, ne mora odmah znaciti carski, nemoj odmah tako gledati na sve to. Drzim fige da sve krene prirodno ili barem inducirano, bilo kako samo da izbjegnes carski, ali ni to nije strasno. Kako god sretno i javljaj nam se s novostima. Jel ce te to ovu Nedjelju zadržati ili? VICTORY draga i tebi sretno, saljem pozitivne misli da krene sve kako treba. TEA smatram da nije bitna odjeca kod maticara niti opcenito za svadbu, sve su to neke norme koje su nam nametnute, a ja sam oduvijek volila odskakati od normalnog, sto god da obuces, bitno je kako se osjecas u tom trenutku i da bude posebno, barem nama zenama u glavi Kako nam je Jan prosao na vaganju? Gledala sam slikice, maleci je prekrasan, ajme jedva cekam i jaaaa ! TAPIKA nasmijala sam se sa stradalim tepihom i svim pehovima koje dozivljavas zbog odvikavanja, ali barem ce ostati neke lijepe uspomene za prepricavati Inače ja sam danas bila na ctg-u, kaze vidi se aktivnost maternice ali sve je to super, bitno da je bebi dobro unutra, i uzeo mi bris za streptokok, u srijedu su nalazi, drzite fige, a u petak pregled. Anchyloo i NJanjica su nas zaboravile.. Marissa kakva je situacija kod tebe?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:58:15
|
|
|
|
Marissa
|
čitala sam vas cijelo vrijeme, ali nisam imala komp., a na mobitelu mi je teško pisat. a kod mene mirno, dani prolaze, kupam se i ništa novo... danas se šokirala kad mi je kolegica s posla rekla da je imala epiziotomiju od čak 27 šavova
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 14:59:58
|
|
|
|
Marissa
|
ja idem u ponedjeljak na prvi ctg, jedva čekam
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 15:50:53
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
podravcek... sami da se kratko javim! crazy... ja rodila miska sa 4220 u 39 tjednu... bila na pregledu.. veliki 2500 i u pon idem na pregled u bolnicu. moram jos prezivjet vikend pa sto bude...trudova nema, otvorena prste i pol.. sto je normalno za drugorotku. oboje naglavacke spremni za ispadanje. nadam se da me nece poslat u bopnicu... zna to biti obicaj sa blizancima... victory zao mi zbog problema... tea pogledam slike cim dodjem.do kompa... nase odvikavanje traje... jucer stradao kauc.. dvaput.... hm...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 18:57:08
|
|
|
|
Tea2803
|
Ulala i ja mislim tako Hvala ti ;) Jan je bio na vaganju i dobio je 180g i 2cm narasao od rodenja juhuuu Marissa za kupanje i ja biii Bravo za prvi ctg mora da si uzbudena Taika ma prezivjet ces ti jos vikend maleni su super ihihihihihi stradao kauc hhahah bome vama lijepo ide
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 19:02:23
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
tea bravo za malog!! samo ti sopaj da brzo naraste!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 19:09:33
|
|
|
|
Tea2803
|
Tapika hihih budem hvala draga
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 19:18:18
|
|
|
|
marisola
|
Pozdrav svima, ja sam nova na forumu, iako vas redovito čitam. Sad sam 36+5, termin mi je 11.8. Prebrzo se to sve približilo, uh . Malo me frka, al valjda ću, kao i sve druge, to preživjeti. Sva sam si teška u zadnje vrijeme, al pretpostavljam da je to normalno. Čujemo se
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 19:54:36
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
dobrodosla marisola!! iskreno mislim da smo si sve teske ovako pred kraj! mm je danas rekao da sirim negativnu energiju i da broji minute do poroda!!! sto cekas, curicu ili deckica?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 19:54:50
|
|
|
|
victory
|
Hej cure :-) evo vas cituckam, Tea, malisa je super :)) samo ti njega na cicku i neka papa i raste gljivica mala!! Presladak je i divan :-** bas sam bila odusevljena slikicama,, Crazy i kod tebe bebac ipol :) jedino sto ti mogu rec da sam se u ovih dan ipol naslusala svih prica i svega u bolnici i da je sve individualno, netko rodi mrvicu od bebe teskim porodom a netko malisana od 4 ipol kila super lako. Nema pravila. Ti se ec otvaras tak da se ne brinem bit ce to super. A mozda su i fulali tezinu! Tapika bravo za skidanje pelenica. Odose stvari hehe ali naviknut ce se! Mariola, welcome!!! Jos malo i tvoja bebica :) Ja sam i dalje u bolnici. Nocas mi budi stavili gel i inducirali pa cemo vidjet kako ce ici!! Drzite mi fige. Uglavnom danas pocela neka sukrvica, doktor me pregledao kaze krenulo je ali ja i dalje nemam trudove tak da eto!! Cudno!!!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 20:27:59
|
|
|
|
Marissa
|
Victory sretno i drži se... porođaj i da je najteži traje samo jedan dan a nakon toga imaš najveću sreću cijeli život
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 20:48:13
|
|
|
|
bambina27
|
Crazy moja mala je imala 4250g pa je rođena potpuno prirodno,mislim bio je inducirani porod ali nije bilo ni govora o carskom zbog veličine bebe. Bude to sve išlo kako treba. Ja sam bila zacementirana pa je opet krenulo i završilo u najboljem redu. Victory znaci sutra ćeš se maziti sa svojim misicem ;) držim fige da ti sto prije prođe i ako moze biti sto bezbolnije :* Jel radila koja od vas na koncu masažu medice? Ja danas probala pa mi nikako ne ide,a i prilično je bolno
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 20:52:59
|
|
|
|
bambina27
|
Marisola,dobrodošla Nemoj se nista brinuti,sve nas isto čeka i sve cemo to prezivjeti Sve ove tegobe su skroz normalne i vjerujem da sve jedva čekamo da se porodimo i vratimo u normalu iako je bas poseban osjecaj imati bebu u buši
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 21:05:54
|
|
|
|
marisola
|
Cure, hvala vam na dobrodošlici, uvijek je lakše s drugima podijeliti ono što te brine, nekako sve bude podnošljivije. Victory, držim foge , sve će to biti super, još malo i držat ćeš svoju ljubav u rukama . Bambina, ja nekih tjedan dana radim masažu međice i nakon što sam prvi put to radila htjela sam odustati, al onda sam probala drugi put, pa treći i nekako sad to ok ide. Prvi dan mi je bilo nekako bolno, neugodno, pa sam se malo prepala, onda sam još malo čitala i većini je tako u početku. Probaj se opustiti i pomalo nastaviti. Ja koristim samo jedan palac, ne znam kak bi to radila sa dva kako preporučuju. . Uglavnom, mislim da ne može odmoći.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 21:12:25
|
|
|
|
bambina27
|
Haha Marisola,bas si me nasmijala. Ja sam isto pokušala sa dvije ruke,ali su malo prekratke . Moj muz gleda sa strane i umire od smijeha a ja se jadna mučim jer se on ne usudi da nesto ne zezne dolje Sad mi je lakše kad vidim da i ti to radiš sa jednom rukom. Otkud si/gdje planiras roditi?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 18.7.2014 21:48:23
|
|
|
|
marisola
|
Živim u Zagrebu, al sam iz Dalmacije, a planiram roditi u Pakracu. Dečko mi je iz Pakraca, svi hvale rodilište tamo, a i njegova prijateljica je tamo glavna sestra, pa da barem nekoga znam kad dođe taj dan. Nemaju puno poroda, pa su svi uglavnom ljubazni, nisi im samo broj, kako to zna biti ovdje u Zg. A ti? u kojem si tjednu, gdje ćeš roditi? Tek sad vidim da me Tapika pitala koji je spol. Curica je, bar tako kažu . Sad sam se tako najela lubenice da mi se čini da mi je trbuh duplo veći . A maloprije sam kukala kako sam si teška i onda još navalim na lubenicu, uh
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!