|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
18.7.2014 10:33:02   
Tea2803
Tapika sretnoo na pregleduu user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 2251
18.7.2014 10:33:56   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image - Niko 13.07.2014.
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image - Luka 14.07.2014.
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 2252
18.7.2014 11:43:44   
ikaaa
DD......
tapika sretno na pregledu...... user posted image
crazy draga pa ta beba neće pa neće...... još ću ja prije tebe jooooj daleko biloo neka me jošuser posted image ....crazy žao mi je što se nisi naspavala, sigurno ti je sad već i dosta i doktora i pregleda.... ma eto tebe za vikend u rađaoni...držim figice....
victroy držim figice da sve to krene kako treba i da mi rodiš u brzinskom roku..... držim figice i tebi i crazy ajde curke da opet feštamo na raji...user posted image user posted image
evo ja se digla u 9.... zamračila sve..... oprala bijelo...sad si idem speglati robu.... zamjesila tijesto za pizzu....pa ću si danas malo guštati, jest da će desna nogica bit ko bigfoot ali nema veze....da još malo guštam....user posted image user posted image
teić ma ti si mi se vidim privikla suuuuper..... Jan mije baš slatkiš..... ja obožavam plavu boju i baš mi se onaj kompetić sviđa, ma super je.... a što se tiče matičara i oblekice dragička, obuci ono u čemu se osjećaš najbolje..... user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2253
18.7.2014 11:56:22   
PENELOPI
dan cure, victory, crazy sretno i da krene sto prije i isto tako zavrsi! ja odmaram kad mogu pokraj ove moje zvrkice, svaki dan me sve vise boli dolje tako da jedva hodam ali ippak se nadam da cu barem jos tjedan dana izdrzati jer imam jos posla.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 2254
18.7.2014 12:50:02   
victory
Curke kod mene nista novo. Danas me nisu niti pregledali. Prohodna do ovoja glavice i to je to :-/ ne curka nista, stanje nepromjenjeno!!!! Mislim da ce me doma pustiti...
Crazyyyy, kako je kod tebe???
Tea budem pogledala misica ako skuzim kak se to na mobu radi :)

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 2255
18.7.2014 13:49:49   
CrazyPuppet
cure moje hvala vam na podršci :-)
bila na pregledu i sve super, otvorena 4cm i sve ostalo u redu, međutim usljedio mi je šok na uzv, kad je dr rekla da mi beba ima 4200g user posted image i da mi je zato meternica rastegnuta to krajnjih granica i da se brzo iscrpljuje i ne moze nastavit trudove. tata nam je rođen s 3500g i to 20dana prije termina, pa je ocito to po njemu takva beba. kaze dr. da ce me u nedjelju sigurno zadrzati u bolnici, a sve mi se cini da ukoliko nece biti snage za porođaj da cu zavrsit na carskom user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2256
18.7.2014 14:00:01   
Marissa
Lanchi, vepika, čestitam na bebicama user posted image glavno da je sve prošlo, sad možete uživati... ajme crazy prvi put čujem za takovo nešto.. pa 4200 kg i nije tako strašno puno za bebu koja je prenesena user posted image

Neposredna veza do poruke: 2257
18.7.2014 14:08:07   
Tea2803
Crazyy dragaa moja mamice nadam se da neces morat na carski draga,,a 4200 nije bas puno a jos si i prenjela!! Uspjet ces ti draga moja :)) 4cm otvorena,lijepo ti ces doci skroz otvorena na pregled user posted image

Victory ako vec nije nista onda bolje da doma u miru lezis,,ali mogu mislit sigurno te strah,,ipak ti je curila voda i sad odjednom ne curi a i trudovi te zezaju,,drzi mi se draga i javljaj novosti .. Pusee

Ikaa pizza mmmmmm daj posalji koji komad za goricu user posted image
Onaj kompletic je moja mama sasila user posted image hvala ti draga;) uskoro cemo i mi tvoju suncicu gledati ;)))

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 2258
18.7.2014 14:09:02   
Tea2803
Marissa pa di si nam ti ovih dana user posted image nema tee :/ sta se radi kod tebe user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2259
18.7.2014 14:15:58   
Ulala
DD drage moje,
CRAZY koji šok !! Nemogu vjerovati da je nakraju to problem. Ali isto tako znam zene koje su rodile djecu s tolikom kilazom, normalno, ne mora odmah znaciti carski, nemoj odmah tako gledati na sve to. Drzim fige da sve krene prirodno ili barem inducirano, bilo kako samo da izbjegnes carski, ali ni to nije strasno. Kako god sretno i javljaj nam se s novostima. Jel ce te to ovu Nedjelju zadržati ili?
VICTORY draga i tebi sretno, saljem pozitivne misli da krene sve kako treba.
TEA smatram da nije bitna odjeca kod maticara niti opcenito za svadbu, sve su to neke norme koje su nam nametnute, a ja sam oduvijek volila odskakati od normalnog, sto god da obuces, bitno je kako se osjecas u tom trenutku i da bude posebno, barem nama zenama u glavi user posted image user posted image Kako nam je Jan prosao na vaganju? Gledala sam slikice, maleci je prekrasan, ajme jedva cekam i jaaaa ! user posted image
TAPIKA nasmijala sam se sa stradalim tepihom i svim pehovima koje dozivljavas zbog odvikavanja, ali barem ce ostati neke lijepe uspomene za prepricavati user posted image
Inače ja sam danas bila na ctg-u, kaze vidi se aktivnost maternice ali sve je to super, bitno da je bebi dobro unutra, i uzeo mi bris za streptokok, u srijedu su nalazi, drzite fige, a u petak pregled.
Anchyloo i NJanjica su nas zaboravile..user posted image
Marissa kakva je situacija kod tebe?

Neposredna veza do poruke: 2260
18.7.2014 14:58:15   
Marissa
čitala sam vas cijelo vrijeme, ali nisam imala komp., a na mobitelu mi je teško pisat. a kod mene mirno, dani prolaze, kupam se i ništa novo... danas se šokirala kad mi je kolegica s posla rekla da je imala epiziotomiju od čak 27 šavova user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 2261
18.7.2014 14:59:58   
Marissa
ja idem u ponedjeljak na prvi ctg, jedva čekam user posted image

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 2262
18.7.2014 15:50:53   
TaPikapolonca
podravcek... sami da se kratko javim!
crazy... ja rodila miska sa 4220 u 39 tjednu...
bila na pregledu.. veliki 2500 i u pon idem na pregled u bolnicu. moram jos prezivjet vikend pa sto bude...trudova nema, otvorena prste i pol.. sto je normalno za drugorotku. oboje naglavacke spremni za ispadanje. nadam se da me nece poslat u bopnicu... zna to biti obicaj sa blizancima...
victory zao mi zbog problema...
tea pogledam slike cim dodjem.do kompa...
nase odvikavanje traje... jucer stradao kauc.. dvaput.... hm...

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 2263
18.7.2014 18:57:08   
Tea2803
Ulala i ja mislim tako user posted image
Hvala ti ;)

Jan je bio na vaganju i dobio je 180g user posted image i 2cm narasao od rodenja user posted image juhuuu user posted image

Marissa user posted image za kupanje i ja biii user posted image
Bravo za prvi ctg mora da si uzbudena user posted image

Taika ma prezivjet ces ti jos vikend maleni su super user posted image ihihihihihi stradao kauc hhahah bome vama lijepo ide user posted image

Neposredna veza do poruke: 2264
18.7.2014 19:02:23   
TaPikapolonca
tea bravo za malog!! samo ti sopaj da brzo naraste!

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2265
18.7.2014 19:09:33   
Tea2803
Tapika hihih budem hvala draga user posted image

Neposredna veza do poruke: 2266
18.7.2014 19:18:18   
marisola
Pozdrav svima, ja sam nova na forumu, iako vas redovito čitam. Sad sam 36+5, termin mi je 11.8. Prebrzo se to sve približilo, uhuser posted image . Malo me frka, al valjda ću, kao i sve druge, to preživjeti. Sva sam si teška u zadnje vrijeme, al pretpostavljam da je to normalno. Čujemo seuser posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2267
18.7.2014 19:54:36   
TaPikapolonca
dobrodosla marisola!!

user posted image
iskreno mislim da smo si sve teske ovako pred kraj! mm je danas rekao da sirim negativnu energiju i da broji minute do poroda!!!
user posted image user posted image user posted image

sto cekas, curicu ili deckica?

(Odgovor članu marisola)
Neposredna veza do poruke: 2268
18.7.2014 19:54:50   
victory
Hej cure :-) evo vas cituckam,

Tea, malisa je super :)) samo ti njega na cicku i neka papa i raste gljivica mala!! Presladak je i divan :-** bas sam bila odusevljena slikicama,,
Crazy i kod tebe bebac ipol :) jedino sto ti mogu rec da sam se u ovih dan ipol naslusala svih prica i svega u bolnici i da je sve individualno, netko rodi mrvicu od bebe teskim porodom a netko malisana od 4 ipol kila super lako. Nema pravila. Ti se ec otvaras tak da se ne brinem bit ce to super. A mozda su i fulali tezinu!
Tapika bravo za skidanje pelenica. Odose stvari hehe ali naviknut ce se!

Mariola, welcome!!! Jos malo i tvoja bebica :)

Ja sam i dalje u bolnici. Nocas mi budi stavili gel i inducirali pa cemo vidjet kako ce ici!! Drzite mi fige. Uglavnom danas pocela neka sukrvica, doktor me pregledao kaze krenulo je ali ja i dalje nemam trudove tak da eto!! Cudno!!!

(Odgovor članu marisola)
Neposredna veza do poruke: 2269
18.7.2014 20:27:59   
Marissa
Victory sretno i drži se... porođaj i da je najteži traje samo jedan dan a nakon toga imaš najveću sreću cijeli život user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2270
18.7.2014 20:48:13   
bambina27
Crazy moja mala je imala 4250g pa je rođena potpuno prirodno,mislim bio je inducirani porod ali nije bilo ni govora o carskom zbog veličine bebe. Bude to sve išlo kako treba. Ja sam bila zacementirana pa je opet krenulo i završilo u najboljem redu.

Victory znaci sutra ćeš se maziti sa svojim misicem ;) držim fige da ti sto prije prođe i ako moze biti sto bezbolnije :*

Jel radila koja od vas na koncu masažu medice? Ja danas probala pa mi nikako ne ide,a i prilično je bolno user posted image

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 2271
18.7.2014 20:52:59   
bambina27
Marisola,dobrodošla user posted image
Nemoj se nista brinuti,sve nas isto čeka i sve cemo to prezivjeti user posted image
Sve ove tegobe su skroz normalne i vjerujem da sve jedva čekamo da se porodimo i vratimo u normalu iako je bas poseban osjecaj imati bebu u buši user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 2272
18.7.2014 21:05:54   
marisola
Cure, hvala vam na dobrodošlici, uvijek je lakše s drugima podijeliti ono što te brine, nekako sve bude podnošljivije.

Victory, držim fogeuser posted image , sve će to biti super, još malo i držat ćeš svoju ljubav u rukamauser posted image .

Bambina, ja nekih tjedan dana radim masažu međice i nakon što sam prvi put to radila htjela sam odustati, al onda sam probala drugi put, pa treći i nekako sad to ok ide. Prvi dan mi je bilo nekako bolno, neugodno, pa sam se malo prepala, onda sam još malo čitala i većini je tako u početku. Probaj se opustiti i pomalo nastaviti. Ja koristim samo jedan palac, ne znam kak bi to radila sa dva kako preporučuju. user posted image . Uglavnom, mislim da ne može odmoći.

Neposredna veza do poruke: 2273
18.7.2014 21:12:25   
bambina27
Haha Marisola,bas si me nasmijala. Ja sam isto pokušala sa dvije ruke,ali su malo prekratkeuser posted image . Moj muz gleda sa strane i umire od smijeha a ja se jadna mučim jer se on ne usudi da nesto ne zezne doljeuser posted image
Sad mi je lakše kad vidim da i ti to radiš sa jednom rukom.
Otkud si/gdje planiras roditi?

(Odgovor članu marisola)
Neposredna veza do poruke: 2274
18.7.2014 21:48:23   
marisola
Živim u Zagrebu, al sam iz Dalmacije, a planiram roditi u Pakracu.user posted image Dečko mi je iz Pakraca, svi hvale rodilište tamo, a i njegova prijateljica je tamo glavna sestra, pa da barem nekoga znam kad dođe taj dan. Nemaju puno poroda, pa su svi uglavnom ljubazni, nisi im samo broj, kako to zna biti ovdje u Zg.

A ti? u kojem si tjednu, gdje ćeš roditi?
Tek sad vidim da me Tapika pitala koji je spol. Curica je, bar tako kažuuser posted image .
Sad sam se tako najela lubenice da mi se čini da mi je trbuh duplo većiuser posted image . A maloprije sam kukala kako sam si teška i onda još navalim na lubenicu, uhuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!