|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Depresija u trudnoći
17.3.2013 23:18:03   
leptirica 15
ne znam, mislim da neću ali ne mogu to sa sigurnošću tvrditi.. život mi se srušio i ruši se i dalje.. daj mi bože snage da nastavim dalje, daj mi smisao života, razlog za življenje jer ovakvo životarenje nije ništa za mene.. znam da vas ima puno koje čitate i ne komemtirate, žželim vas potaknuti da se uključite u razgovor izjadate se, tu ćete dobiti potporu koju ne mogu vam dati oni koji nisu prošli i prolaze iste ili slične stvari..

maminangel, ne vjerujem jer je to sve skupa tako komplicirano.. nisam uspjela nijednu odležati do kraja uvijek mi se je nešto previše zakompliciralo.. daleko od tog da i psiha ima velikog utjecaja na trudnoću a bila sam jako uznemirena ali i žene u mojoj obitelji a i šire su se nosile s problemima gore nego ja pa nisu pobacile, imaju djecu koja su s njima..

tako da vjerujem ima veze s anatomijom maternice, organizmom, ma sa svim..

dođe mi da budem ljuta jako na svijet, ljude, sama na sebe ,ali onda dođu trenuci kad me obsasja sunce i ja se hranim tim trenucima..

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 876
   RE: Depresija u trudnoći
19.3.2013 8:36:50   
leptirica 15
DOBRO JUTRO DRAGE FORUMAŠICE!!!! kako ste danas???

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 877
   RE: Depresija u trudnoći
19.3.2013 20:04:41   
Tiana Weber
Leptirice, znam da nije neka utješna rečenica, ali nemoj se predavati, gubiti nadu ili što je najgore od svega slučajno klonuti. Uz tebe sam u potpunosti i mogu sa sigurnošću reći da od prilike znam kako se osijećaš... Pusa velika i glavu gore

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 878
   RE: Depresija u trudnoći
19.3.2013 23:31:57   
leptirica 15
znam draga TIANA, da znaš kako se osjećem, nažalost.. i vjeruj mi nije mi to neka utjeha da znam da i ti i drugi pate kao ja. kad mi ta prokleta depresija ne da da uživam u životu.. puno sam u ove četiri godine promijenila se, više se ne prepoznajem ponekad.. ah.. neću sad tu depresirati i sažalijevati se.. samo sam ljuta strašno.. ma..

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 879
   RE: Depresija u trudnoći
26.3.2013 18:55:27   
Tiana Weber
Draga, znam da ti moje utjehe riječi neće ublažiti bol i patnju, ali moraš zbog same sebe, dragog i obitelji početi malo pozitivnije djelovati. Pokušaj se nekako natjerati na to i bit će ti barem malo bolje. Ljubim te

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 880
   RE: Depresija u trudnoći
1.4.2013 15:48:08   
leptirica 15
EVO BILA MALA NEĆAKINJICA MUŽEVA KOD NAS TRI DANA.. VEĆ DUGO DUGO KOD NAS NIJE BILO TOLIKO SMIJEHA I VESELJA KKOLIKO JE ONA DONIJELA U NAŠU KUĆU.. JA SAM DRUGA OSOBA SAD, TAKO JE DOBRO, LIJEPO I PAMETNO DIJETE, PREKRASNA JE U SVAKOM POGČEDU..
ETO TAKAV UTJECAJ JE IMALA NA MENE.. OBOŽAVAM JE.. OGLA BI ONJOJ RAZGOVARATI CIJELI DAN.. JEL TO NORMALNO???

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 881
   RE: Depresija u trudnoći
2.4.2013 23:22:12   
Cinthia
Hej cure!

Evo i mene nakon podužeg vremena. Čitam vaše postove i dođe mi da plačem zajedno sa vama! Uh...
Ja sam rodila prije 9 mjeseci. Cijelu trudnoću nisam ništa pila i evo sad 9 mj. prošlo, dojim i ne pijem lijekove. Ali nažalost, ponovo me baca dolje, depre me love jake, odvratne misli, pa mi se nekako čini da sam zrela za dobru psihoterapiju, ali i farmakoterapiju. Za ovaj moj probllem samo moj muž zna, a neki dan sam se išla svojoj sestri povjeriti. Jako sam se bojala da će me osuditi i pomisliti da sam ćaknuta, ali hvala Bogu, vidim da prilično razumije što mi se događa (a i te je struke).

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 882
   RE: Depresija u trudnoći
7.4.2013 19:45:38   
leptirica 15
neću plakati,

neću cviliti..

moram se smiriti..

(Odgovor članu Cinthia)
Neposredna veza do poruke: 883
   RE: Depresija u trudnoći
7.5.2013 19:53:23   
quess
Nije me bilo dugo, pokušavala sam srediti ovaj nered u svojoj glavi, smirit se al znam da čak ni moji najbliži uz svu ljubav i želju ne mogu razumjeti kako se osjećam.od uspješne trudnoće još uvijek ništa, možda su ona dva spontana pobačaja maximalno koliko mogu podnijet pa me ni sudbina više ne testira. danas sam opet dobila (ne)očekivanu mjesečnicu, kao šamar preko cijelog lica, glumim smirenost dok u meni sve ključa, jedva sam čekala kraj radnog vremena i da sjednem u auto i isplačem se. vi koje se isto trudite da imate svoju bebu sigurno razumite ovaj osjećaj, bijes, ljutnja, tuga, ma sve izmješano, sad bi najradije zatvorila se negdje sama i plakala, vrištala, razbijala. ne bi rekla da je ovo depresija više neki bijes, osjećaj da ni ovaj mjesec nisam uspijela u onom što najviše želim. Znam da su svi savjeti tipa- opusti se,smiri se,bit će beba kad dođe vrijeme dobronamjerni al kako ljudima objasniti da te takve priče više pogode nego umire, kako reći nekoj prijateljici,rodici koja se žali kako se ne može ni naspavat ni kavu na miru od dijeteta popit da bi sve na svijetu dala da imam svoju bebu radi koje neću spavat i da bi sve kave do kraja života odmah mjenjala za nekog tko će me zvat mama. kako zadržat osmijeh na licu dok se igraš sa nećacima koje obožavaš dok ti se u glavi vrti pitanje hoću li ja ikad ovu sreću doživit i znaš da čim odeš od njih more suza će krenut na oči. ljuta sam na sebe, na svijet, na sve, možda nemam to pravo al ljutnja me osvaja, to ne želim, ne želim bit mrgud, želim bit sretna.

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 884
   RE: Depresija u trudnoći
9.5.2013 9:13:49   
leptirica 15
draga guess, mislila sam si puno na tebe..

neću ti napisat, ma ne brini, bit će sve u redu, jer ne znamo to..

možda za početak da kreneš jednostavno dan po dan..

i isplači se, vrišti, urlaj.. sve što ti dođe..

drago mi je čuti da taj bijes ide iz tebe van, to je zdravo..

s vremenom ćeš se smiriti i poći nekim putem koji je za tebe predodoređen, jer život jednostavno NEMA ŠPRANCU PO KOJOJ BI GA JEDNOSTAVNO BILO SLIJEDITI. to se neće dogoditi. uvijek će biti padova, nekad ćeš se dočekati na noge, nekad nećeš..

namam drugo što da ti kažem osim da smo nesretne po tom pitanju jako.. a kad to mije dobro ništa drugo nije dobro.. ja te razumijem i znam kako se osjećaš.. nema nekog recepta po kokem bi slijedila i bit će ti bolje. jednostavno dan za danom živit.

(Odgovor članu quess)
Neposredna veza do poruke: 885
   RE: Depresija u trudnoći
10.5.2013 12:06:25   
quess
Draga leptirice hvala na odgovoru, znala sam da ćeš me ti ipak najbolje razumjeti kad je u pitanju trudnoća i beba, ostale naše drage žene nas razume kao i mi njih po pitanju depresije,panike i ostalih popratnih nesreća al želju za majčinstvom ne može razumit netko tko ne vodi bitke :( onih dana kad dobijem vješticu baš me hormoni pucaju i stalno sam na rubu i suza i živaca.
evo baš sam maloprije poslala radnu kolegicu u p.m. jer mi je tako digla živac da je dobro da je nisam iz ureda kroz prozor izbacila. pričali smo o posvajanju i ona kao predstavnica "svetica" (znači onih žena koje ližu oltare a svakom iza leđa tračaju i zavide) je izjavila da ona moli Boga za svaku majku koja daje djete na posvajanje da ga ne dadne nego da ga ostavi bez obzira u kakvoj se situaciji nalazi.pitam je ja dal to znači da bi po njenom trebalo ostavit djete sa nekim tko ga ne želi, tko se ne može i ne želi o njemu brinut, tko ima nesređen život i probleme umjesto ga dat nekom paru koji godinama se trudi al ne može imat svoje biološko dijete? i kaže ona kao zašto se u to petljat,da je Bog htio da budu roditelji dao bi im dijete. tlak mi je skočio na milion, mislila sam je majke mi odalamit preko face al suzdržala sam se fizički al sam joj rekla da se goni u rodno mjesto il nek ide doma i uživa u djeci i moli Boga da njenu dijecu Bog ne kazni problemom nemogućnosti imanja dijece kao naplatu za njene jako pametne i obzirne izjave.

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 886
   RE: Depresija u trudnoći
11.5.2013 10:27:46   
leptirica 15
draga guess,

naravno da razumijem tvoje patnje i promišljanja i praviranja i sve.. mogu reći iz svoje perspektive da posvojenje nije loše i da je to opcija koju ipak imaju ljudi koji se s takvim situacijama kao što smo mi bore.. ne namjeravam više ostati trudna jer se jednostavno previše bojim i dala sam maximum što sam mogla i znala od sebe na tom planu.. a nitko mi nije dao šanse za uspješnu trudnoću, za koje bih se mogla uhvatiti.. mi smo se nakon mjeseci promišljanaja odlučili na posvojenje i u veljači predali zahtjev, ovih dana čekamo papirnato rješenje da smo podobni posvojitelji. za nas je to put kojim smo krenuli, ne vjerujem u to što sam maloprije pročitala, jednostavno ne vjerujem.. ta žena je očito grozno ograničena u mozgu i nema sposobnosti suosjećanja i empatije. ja ajednostavno znam da tamo negdje postoji dijete koje čeka na nas, tko zna možda se još ni nije rodilo, a već ga imam u srcu.. to je očito put kojim smo trebali krenuti, i kad se to iskristaliziralo u našim glavama, postalo mi je puno lakše po tom pitanju, nisam više dvojila oko toga, već oko onoga tipa hoće li sve biti u redu s centrom, hoćemo li proći sve provjere u redu i tako to..

draga guess, u mislima si mi i suosjećam s tobom, žao mi je da sve to prolaziš.. a sve ove dubokoumne i jako pametne ljude oko sebe bez imalo grižnje savjesti pošalji u to mjesto jer nemaju oni pojma što je život kad se nosiš sa stvarnim problemima i gubicima i zbog toga nisu kvalificirani uopće govoriti o tome..

(Odgovor članu quess)
Neposredna veza do poruke: 887
   RE: Depresija u trudnoći
24.5.2013 0:08:52   
Ruzica83
Bok
Draga sve sam prosla, i nisamhtjela ljekove. Sasio me moj svecenik, molila sam se sv Anti Padovanskom za muke i pila bachove kapi. Kroz 4 mj su mi se misli povukle. Ali moras raditi na njima. Kada ti dodju, onda sjedi i smireno razmisli o njima ma koliko strasnebile. Suoci se s njima. Probaj pa javi.

(Odgovor članu Cinthia)
Neposredna veza do poruke: 888
   RE: Depresija u trudnoći
9.8.2013 18:42:51   
mimaaquarius
imam problem.U 36.sam nedelji trudnoce,super sam podnosila,nisam imala nikakve simptome,samo cesto mokrila.Veoma sam nervozna,nemam volje.Treba krevetac da namestim,i ormaric za bebu,a nemam mesta.Moramo svi u dnevnoj da spavamo,jer zimi grejemo samo dnevnu,zbog struje.Imamo ceo gornji sprat,potkrovlje.Ali nikako ne moze nista da nam stane.I jako sam nervozna,jer muzevljevi roditelji,govore,pa kako ne moze,mi smo tako morali,beba je spavala kod nas u krecetu.Ja reko molim,ja moju ne zelim da navikavam.Uzasno sam besna jer nemam bas izbora u kuci za razmestaj.

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 889
   RE: Depresija u trudnoći
10.8.2013 12:23:09   
girlpower
Bravo leptirice! Vidis,ipak ides naprijed.. znam da prije nisi bas bila odlucna za posvojenje a eto sada jesi..znaci da ti ide borba sa svim losim osjecajima i ne das da te savladaju..i neka ti Bog dragi posalje jedno malo djetesce da ga volis i da ono tebe voli..user posted image

_____________________________

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

(Odgovor članu mimaaquarius)
Neposredna veza do poruke: 890
   RE: Depresija u trudnoASći
13.8.2013 23:01:03   
ljilja12
Zdravo ja imam problem sa depresijom u trudnoci vise neznam kako cu da izdrzim svaki dan mi je kao pakao.. u 8 sam mesecu a pre tri meseca sam upala u depresiju.. pijem lekove i nista bolje cini mi se sve gore upadam u neku krizu vise neznam ni kako se osecam... da li neko ima iskustva i sta da radim vise / da li posle porodjaja ce biti bolje ili ce se pogorsati stanje? pozz

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 891
   RE: Depresija u trudnoASći
9.9.2013 19:30:21   
VEVERICA
Pozdrav drage sapatnice, ako tako smijem kazat. Ja sam jos jedna trudnica sa ogromnim psihičkim problemima. Naime u 21 nedjelji trudnoće sam, razvodim se i imam strašne napade panike, neprihvatanja bebe, tuga, bes, depra... user posted image Ona je jadna za sada dobro i ja je toliko žalim što mora ovo sve prolazit, nije ništa kriva... user posted image user posted image user posted image Pojest će me savjest a opet borim se koliko god mogu.. Pošla sam na psihoterapiju kod jako dobrog psihića ali proces je naravno to... Nije mi lako ni malo. Svaki dan je kao godina, ne znam što ću sa sobom a ni moja jadna majka... Svakog mi je žao i borim se ali stalno mislim nedovoljno.. Vidim ranije postove bilo je tu žena sa istim problemima pa su si preživele i nadam se da ćemo i mi. Također se nadam da ima još Vas tu dobrih ljudi da se tako malo podržimo. Pozdrav!

(Odgovor članu ljilja12)
Neposredna veza do poruke: 892
   RE: Depresija u trudnoASći
16.3.2014 13:00:26   
veronika26
pozdrav svima...zovem se veronika imam 26 godina,nova sam na forumu....trudna sam skoro 6 tjedana i u strasnoj sam depresiji zbog toga,razmisljala sam svasta od pobacaja do svakakvih grozota,ali sam na kraju shvatila da nebi to imala srca napraviti posto se svi oko mene vesele i daju mi veliku podrsku,pogotovo moj decko koji je presretan....uglavno uz sve to ne mogu si pomoci,imam velike promjene raspolozenja,nista me ne veseli vise,osjecam se kao da mi je zivot zavrsio....razgovaram sa ljudima oko sebe i u tim trenucima mi bude lakse ali na kratko.Trudnocu nisam planirala nego se slucajno dogodilo i ne znam vise kako da zivim s time,ne vidim izlaza.decku nisam nista rekla osim sto me pucaju hormoni od trudnoce,jer se bojim bilo kome nista reci da me ne osude i da ne pomisle da sam luda,zao mi je mog malog djeteta jer je to naj veca radost u zivotu i ono nije nista krivo za to,a sad mu ja od naj ranije dobi vec zagorcavam zivot....pojest ce me tjeskobauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu VEVERICA)
Neposredna veza do poruke: 893
   RE: Depresija u trudnoASći
18.4.2014 23:24:49   
leptirica 15
draga veronika.. ja bi dala sve na svijetu da sam trudna i da sve bude u redu.. pokušat ću ti dati jedan savjet -samo se strpi da ti napadaji tjeskobe prođu.. pomoću strpljenja,a to sam morala naučiti sam prošla velika razdoblja raznoraznih sranja i problema.. i onda dođe dan kad se osjećaš bolje i bude bolje.. i podijeli strahove sa bližnjima u koje imaš povjerenja i koje misliš da bi mogla sa njima popričati.. a najvvažnije je da imaš nekog tko će razumjeti..

veliki pozdrav svim forumašicama, dugo me nije bilo..

život se vratio u normalu, mi smo na listi za posvoje nje, iako me jako jako vuče želja za biološkim djetetom..

(Odgovor članu veronika26)
Neposredna veza do poruke: 894
   RE: Depresija u trudnoASći
16.5.2014 10:18:37   
Arielle
dobro jutro! pročitala sam cijelu ovu temu,bila mi je jako teška pogotovo sudbina nekih članica i ono što su proživljavale,naročito leptirica-jako mi je žao radi tvog gubitka,ne mogu ni zamisliti šta si kroz sve prošla i plakala sam dok sam čitala tvoju strepnju i razvoj događaja :(

klaudiju poznam s prijašnjeg foruma i fejsa,i jako mi je bilo teško čitati njeno iskustvo jer sam prepoznavala svoje stanje i osjećaje koje sam proživljavala u posporođajnoj depresiji.

moja priča: u 17.god sam osjetila prvi panični napad, u kasnim 20im počela piti AD i pijem ih sad nekih 7 godina,s prekidima. najprije je to bio seroxat,pa je stigla udaja,teška depresivna epizoda,oloft koji mi nije pasao.zatim citalopram pa esram. prije prve trudnoće nekoliko mjeseci sam bila bez AD,ostaal trudna i relativno dobro se osjećala u trudnoći.doduše sad kad gledama shvaćam da sam ipak bila depresivna iako sam to prepisivala trudničkim hormonima.bilo je zaista divnih,radosnih trenutaka al bilo je i more suza. mjesec dana sam provela u bolnici radi trudničke dijagnoze. nakon poroda stanje mi se pogoršalo.mali nije spava prve dvije godine,ja kronično neispavana,išla na posao,depresija dno dna.ozbiljno sam razmišljala o samoubojtsvu! ni sama ne znam kako sam uspjela da to ne učinim,tako sam bila loše.onda sam s njegovih 6 mj počela piti AD i polako je postavalo bolje. trebalo mi je 2 god da se vratim na tračnice. i upravo od straha od onako jake depresije govorila sam da više neću rađati.

međutim u posljednje vrijeme javlja se želja za još jednim djetetom.no uz strah od depresije postoji strah od ponovnog ležanja u bolnici,jer je 90% šanse da bi 2 il više mjeseci morala ležat u bolnici,možda čak i cijelu trudnoću! ta ista dijagnoza mi ne bi dopuštala ni da uzmem apaurin,a kamoli AD. sigurna sam da ni psihijatar ni ginekolog se ne bi usudili propisat mi ni apaurin radi te dijagnoe.neću je imenovat jer je jako rijetka i sigurno bi me netko prepoznao po njoj.

koliko god ja željela drugo dijete,koliko god b odmah krenula u borbu protiv postporođajne depresije i nekako skupila hrabrost da se borim s njom,strah me višemjesečne odvojensosti od mog djeteta,strah me depresije utrudnoći.šta ako opet budem u onom mraku,da me opet obuzmu ozbiljne misli o samoubojstvu a ja ne smim ni apaurin popit kamoli AD? kao da mi je suđeno da nemam više djece user posted image

< Poruku je uredio Arielle -- 16.5.2014 10:19:51 >

(Odgovor članu leptirica 15)
Neposredna veza do poruke: 895
   RE: Depresija u trudnoASći
22.5.2014 17:56:04   
Anna31
Javila sam se već i na temu antidepresivi u trudnoći , ali evo javljam se i ovjde.. pijem fevarin, pola tablete od 100 mg, ali želim ostati trudna.. Ima li netko siksutva s Fevarinom u trudnoći? Unaprijed hvala.

(Odgovor članu Arielle)
Neposredna veza do poruke: 896
   RE: Depresija u trudnoći
19.6.2014 13:20:56   
depresivnatrudnica
Pronasla sam ovu temu guglajuci o depresiji u trudnoci. Lijecíla sam se seroxatom i xanaxom prije trudnoce zbog anksioznosti i panicnih napada.Trudna sam 9 tjedana.terapiju sam prestala piti kad kad sam saznala za trudnocu. Inace muz mi boravi u drugom gradu,tako da sam sama. Trenutno stanje je uzasno. Samo placem,nemam volje nizasta,strahovi su se opet vratili,paralizuju me. Najgore mi je kad mi govore da trebam da se trgnem,da je sve u mojoj glavi. naravno da je u mojoj glavi,depresija i dolazi iz glave a ne iz *uzice. Voljela bih ako ima neko raspolozen za razgovor. Najteze su mi noci,ne spavam vec mjesec dana,imam osjecaj da ludim.a jos 7 mjeseci trudnoce je preda mnom. Dr.kaze da ne prakticira davati AD u prva 3 mj.pa mi je zato i izbacila i dala mi normabel 2-3x po 2mg. Medjutim,meni nekako puno da pijem 3 tbl.dnevno,bojim se zbog bebice ali juce sam morala popiti 2 tbl jer mi jedna ne pomaze. Mislim,ako je cuvam za noc onda mi je dan los i obratno. Mislim da se stanje svakim danom pogorsava. Vjerujte da nemam volje da se okupam, jednom sam se okliznula u kadi i pala i sad se uzasno bojim kupatila i kade. Dok sam bila pod th nisam se bojala,uzivala sam u kupanju,kupkama... Zapustila sam se. Nemam volje i koncentracije ni malo. Ne mogu da citam,da pletem,da gledam tv. Imam agorafobiju ne smijem napolje. Zatvorena sam u 4 zida,nemam s kim rijec razmijeniti. Ne znam vise ni sta da vam napisem osim da sam na dnu.

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 897
   RE: Depresija u trudnoći
21.6.2014 2:21:05   
depresivnatrudnica
Nema nikog na ovoj temi. To valjda znaci da je sve manje depresivnih trudnica,sto je dobro... :-( :-(

(Odgovor članu depresivnatrudnica)
Neposredna veza do poruke: 898
   RE: Depresija u trudnoći
21.6.2014 9:15:17   
Tea2803
Trudnice,,nazalost ne znam nista o depresiji i tome ,, ali stvarno mi je bilo tesko za citati tvoj post,ne mogu vjerovat da ti je tako tesko,,zasto se ne bi pridruzila jesenskim bebama u raspravi,,cure su odlicne sastavljaju liste i pricaju o svemu hocu reci mozda bi ti bilo lakse kada bi malo sa njima pricala sta radis kroz dan,kako je bilo na pregledu i slicno ja sam na temi ljetne bebe ocekujem svog andela uskoro ,, pridruzi se nekoj temici vjerujem da bi ti bilo lakse mozda i nas posjeti slobodno sve su curke dobre i vole pricati
Pusa drzi se user posted image

_____________________________

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu depresivnatrudnica)
Neposredna veza do poruke: 899
   RE: Depresija u trudnoći
17.7.2014 0:44:26   
leptirica 15
depresivna trudnice,

čitam tvoj post i poželim da ti se javim..

znam kako ti je prošla sam sve to.. većinu vremena bila stalno sama.. grozno, vjerujem ti..

žao mi je da to prolazis sama da nemaš nikog.. al eto imaš nas, puno nas je i na neki način nisi sama.. mi smo svi sa tobom.. slični sličnima.. tako to ide.. voljela bi da ti mogu pomoći, pa makar dopisivanjem..? sjećam se sebe, forum mi je bio slamka spasa u trenucima kad su liječnici sestre i pacijenti bili oko mene ali ipak sam bila sama, tako da te kužim totalno.. u mislima sam s tobom.. raspiši se na forumu pratim te ako treba svih devet mjeseci samo da malog bebeka sretno i sigurno na svijet doneseš, nadam se...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!