Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 7:14:20
|
|
|
|
Marissa
|
Tea sretno
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 7:59:08
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Tea, hrabrice naša, evo sve ti drzimo palceve da sve ovo izdržiš. Po meni bi to mogli biti pravi trudovi, valjda i potaknuti ovom infekcijom bubrega, pa tijelo reagira tako da zaštiti plod koji je ionako vec spreman za izlazak, a i da tebi samoj ostane dovoljno energije da se boriš sa infekcijom. to je zaštitni mehanizam. drzim fige da sve prođe u redu i da ubrzo drzis svog malog Jana u narucju.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 8:02:11
|
|
|
|
Pomalo
|
Tea, nadam se da se dobro drzis i da cemo uskoro cuti dobre vijesti..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 8:44:01
|
|
|
|
PENELOPI
|
tea sretno vjerovatno su pravi ako traju tako dugo i skracuju se zelim da sve prode uredu.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 9:15:36
|
|
|
|
Tea2803
|
Cure hvala svima evo klizmu dobila.cerviks u potpunosti otisao 6cm otvorena vraski boli drzite fige da izdrzim pusa svima
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 9:21:08
|
|
|
|
vepikica
|
Aaaajmeeeee...drage mojeee, ja totalno zakazala. :-p A jesam mudrica. Otvorila temu i prestala ju pratit. Dodjem sad i KOLIKO KOMENTARA???!!!! Ugl.morat cu popodne sjest i procitat sve da vidim tko je u kakvom stanju i kako su tekle pripreme :))) Tko je u medjuvremenu rodio - CESTITAAAAM, nove trudnice - DOBRODOSLEEE, a mi ostale - BROJIMO JOS SITNO! :))) Pisem kad procitam sve. U svakom slucaju, ja sam u 36.tj.sad. Na mirovanju, pijem normabele jer sam potpuno uloziva (bar bila na zadnjoj kontroli)... Vidjet cemo sutra kakvo je sada stanje. Ali da nije toga ja nebi ni znala da sam trudna. Simptomi STVAAARNO nikakvi! Nadam se da se nece na porodu situacija drasticno preokrenut :-p Za bebicu je sve spremno. Jos se samo Luka ceka! :-D Puse svima, cujemo se popodne :):):):) <3
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 9:21:54
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
weeeeee Stiže nam mali JAN!!!! Tea drži se! uz tebe smo!
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 10:31:55
|
|
|
|
vepikica
|
Sreeeeetnoooooo!! :):):) cekamo vijesti!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 10:42:42
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tea, sretno!!!
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 10:55:29
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Ajmo, Tea!!! Nadam se da si dosad već gotova, ili bar pri kraju. Držim fige!!!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 11:13:41
|
|
|
|
victory
|
Tea sva sam se naježila Stže beba Jan :))) Drži se i i molim se da sve bude po PS :))) Ostale cure, ima li kod vas kakvih naznaka :) Ja ne znam koji mi je vrag, zadnjih dana spavam ko top,,, evo danas pol 11, jučer, 10... :))) prava vrijednica, nema šta :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 13:45:07
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
curke kako ste mi danas? Tea nam se još ništa ne javlja, nadam se da već uživa sa malim Janom :) Meni je neki lijeni dan, sva sam nekako na "energy low". bila u gradu jutros, obavila pretrage, pa čekam nalaze... već me nekoliko dana boli ko pred mengu, sve se nadam da bi uskoro mogla krenut prava stvar victory, blago ti se kad možeš ovako fino u komadu odvalit ja se budim u 6, pa me onda popodne redovito svlada umor, ali nikad ne legnem spavat... bebe su nam sad već velike, puno nam energije troše :) a kako bude tek kad izađu, hehe, tek smo onda nadrapale
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 13:53:20
|
|
|
|
victory
|
Joj i ja se nadam da je kod naše Tee sve već davno završilo, da se odmara i uživa sa svojim djetešcem.. sad mi je nekako sve stvarnije... Tei je termin 2 dana prije nego moj pa nekako je i mene sad lagana panika uhvatila.. danas perem posteljinicu, pakiram stvari u torbu, perem ručnike za bebača i onda još da naštimamo krevetić i sve je ful spremno. :))) Ma i meni je čudno kak tak mogu spavat jer do nedavno nisam mogla, imala sam parti u stomaku po cijeku noć. a sad mi bebica kao da zna da je mama velika spavalica i onda i on gušta i odmara :)) Crazy, kakve nalaze kupiš, mokraću ak se dobro sjećam?! Ja sutra na pregled.. ok se osjećam osim što tu i tamo sjevne dolje i imam pojačan iscjedak--- nadam se da je sve ok.. i strahujem kolika će beba biti jer sigurno je veliki dosta :) Baš sam uzbuđena, malo malo se spojim ovdje da vidim ima li novosti kod Tee
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 14:02:57
|
|
|
|
ikaaa
|
DD drage moje piškilice, nespavalice i spavalice i najnajnajnajlijepše trudnice nema me dva dana i sad već čitam skoro sat vremena događanja na ljetnim bebama.....teić bemu miša za bubrege, drži mji se....znači Jan je krenuo...draga moja drži se uz tebe smo i čekamo novosti.... joj curke moje neznam čitala sam sad tu kod vas da je jedna pisala da trudnice nebi smijele piti bazgu ni čaj od kamilice....a ja već popila dobrih litara bazege soka bio mi fini..i kamilicu čaj znam naručti nekad kad sam vani.....sad sam toliko u badu i strah me da mi neće što biti..... victory draga ma ne briuni se za bebicu što je velika....najbitnije je da je s njom sve ok..... ma to mi je nagfore kad tako kažu....niti je dobro kad je beba sitnas, nit je dobro kad je velika i to još govore trudnicama kojima su hormoni divljački u rastu... pomalo i crazy bravvvvo za kupanje...neka ste si dale oduška... curke moje ja vam cijeli vikend i ova dva dana u poslu..... za poludit mi je...krečimo, mrčimo po stanu.....ma koma živa ja se samo nadam da će do petka sve biti gotovo jer ne mogu više.... sve me boli živo, osim što mojoj curkici paše kad se krećem pa je po noći neumorna..... ma sve mi ide na živce, jedva se krećem i tako mi se neda a moram kiad mi nema tko pomoći osim mm koji je krepan od posla pa mi ga dođe žao...a stan mali, puno stvari ma jednom riječju fuuuuuj. smo da me dernu malo jači hormončeki pa ću pobacati sve što mi je nepotrebno...od svadbe sve one gluposti od aparata koje sam dobila na pokolon ću šutnuti što god nisam u pet godina upalila.... naprimjer glupost veća od veće aparat za kavu i t da je onaj pravi aprata za kavu nego neko šuć muć radi samo spaličine.... joj dragičke moje skužila sam da po noći ne ide piškiti puno ako ne pijem tekućine od 8 sati navečer, zadnje dvije noći upalilo...sad ću još danas isprobati ili je to u tekućini ili je moja curkica našla bolje mjseto preko noći od mjehura ... u petak idem na kontrolu, nekako me malkoc strah cijeli vikend sam ko na koturaljkama.... valjda će biti sve ok...... drage moje sve sam vas pročila ali dok sam došla do kraja zaboravila ili pomješam koja je što pisala ... pomalo, crazy, lanchi, bambina, penelopi, victory, marissa,vepikica teić drži mi se i držimo ti figice
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 14:37:26
|
|
|
|
Pomalo
|
Cure moje, ja danas obavljala neke poslice, sve rjesila, osim najbitnijeg i to zato sta mi se knjigovoda ne javlja..Ah...Tako sam ljuta..Bole me noge i dolje..A ovaj papir od knjigovode mi treba do petka.. U cetvrtak mi kontrola, jedva cekam, bebac najvjerojatnije ima 2 kg..Ali vidjeti cemo.. Nadam se da je Tea dobro.. Cure, velika pusa svima...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 15:05:17
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Ikaa, ajme draga znam kako ti je, treba sve pripremiti a nema ti tko uskočiti... sigurno padaš s nogu... nemam ti nikakvu pametnu za reć, jer sam i sama takva... i ja se forsiram do kraja, dok me konačno ne zakoči tako da idući dan ne mogu ustat iz kreveta... Nadam se da vam nije puno posla ostalo. Sve što ti ne treba, stavi na njuškalo pa prodaj... ja sam neumoljiva po tim stvarima, ja sve bacam, ne mogu gledat da mi neš bezveze stoji... sva sreća da za vjenčanje nisam dobila tih stvari, svi me znaju kakva sam, pa sam samo novčeke dobila ne brini se radi bazge i kamilice, trebala bi pojest/popit toga puno više da bi se to nešto osjetilo... no sikiriki... sok od bazge je prefini.... ja si isto priuštim čašu dnevno :) Victora, hehe i mene je za vikend uhvatila panika, isto zahvaljujući Tei :D sve sam napravila, samo još da taj kinderbet sklopimo :) Evo stigli mi nalazi, sve savršeno :) tako da nema bakterijica, povišenog šećera i tih gluposti... znala sam ja :) radila sam kompletnu krvnu sliku, glukozu u krvi i urin... Tea, javi seeeee... zezam se, samo ti odmaraj, kad dođeš k sebi, sjeti nas se
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 17:30:05
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Ikaaa, ja sam napisala za bazgu. Nije toliki problem za trudnice, problematičnija je za dojilje... Kažu da usporava/zaustavlja proizvodnju mlijeka, ali ne brini, utješit ću te. Ja se trudim piti puno tekućine jer inače nisam imala tu naviku, a kad sam pokupila E. Colli, nije mi bilo svejedno pa sam krenula pit k'o smuk. Inače imam problema sa želucem i strašno mi smeta kad pijem samu čistu vodu pa sam se uglavnom držala čajeva i tih domaćih sokova. U zadnjih mjesec dana popila sam sigurno deset litara soka od bazge i još toliko od mente i mogu vam reći, da mi mlijeko nije stalo ni sekunde (a još nisam ni rodila). Na kraju sam odlučila da ga se uopće neću odreć, samo ću smanjit dozu na čašu-dvije dnevno dok ne rodim, a onda ću ga izbacit. Ne znam kako vama i je li vam uopće još, ali meni je "mlijeko" full rano krenulo. Već kad sam bila 4-5 mjeseci trudna, počela sam primjećivati točkice na pidžami ujutro kad bih ustala. Što trudnoća više odmiče, to su fleke veće... Dođe dan kad nema ničega, a dođe i dan kad se probudim baš mokra. Ja sam današnji dan proglasila danom za izležavanje... Ručka mi je ostalo od jučer, veš sam razgrnula, a ostalo mi neće pobjeć do sutra-preksutra. Noćas sam malo teže spavala jer se moj mališan gurao nogama u moja rebra i glavom mi pritiskao mjehur tako da sam noćas baš dežurala na WC-u... To zato što sam se hvalila da zadnjih dana ne ustajem noću piškiti. Danas me kroz dan nekoliko puta zabolilo onako kao pred mengu, bolilo par minuta i popustilo, a boli me i "gospođica" kao da me (oprostite na usporedbi, ali moram) netko nogom opalio. Sutra je "službeni termin" pa idem u bolnicu na pregled i CTG. Vidjet ćemo šta će reći, ali nekako mislim da do vikenda teško da će nešto biti...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 17:35:57
|
|
|
|
Tea2803
|
Drage moje moje medeno stiglo na svijet u 14:49 Apgar 10/10 tezine 3590g i 49cm Porod bio tezak poprilicno pogotovo ona 3h na dripu..rezana medica 4sava a iznutra popucana nisu htjeli rec kolko sava..cekamo nas 4 da nas smjeste u sobu :) Pusa svima od mene i Jana
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 17:41:32
|
|
|
|
ikaaa
|
curke hvala na utjesi.......ma i meni baš čista voda ne ide.....u početku prva tri mj trudnoće sam morala do 3-4 litre tekućine piti radi prokletih cista...... i bilo mi je koma...sad se prisilim da u danu popije do 2litre tekućine, ma strah me tih upala i bakterija..... stalno sam prije bila u njima.... sad HVALA BOGU ih nema, aspašavalo me je to kad sam znala dobiti upalu ili bakteriju da se perem u kamilici, i da se parim...ali kako sam zatrudnila to više ne radim pa me je svaki put strah kad vadim urinokulturu da nemam kakvih beštija..... crazy draga suuuupač za nalaze .... ma valjda će stati ti više radovi, ma stan koliko god je velik nemaš kamo sa stvarima pa nosi iz jedne sobe u drugu, pa kreč, boja, farba, pa kapanje da čovjek izludi...ali valjda će to proći...ja jedva čekam da si to sve sredimo tako da ću idući tjedan biti samo u ljenčarenju, a onda se bacam na pranje robice i peglanje malih stvari i veeeelikih pelena..... da sve bude u pripravnosti.... jer kako save radim bez volje da to napravim do 8mj jer čisto sumnjam da će mis e pred kraj išta dati..... vidim da pričate o mjekecu..... ja to ništa nemam osim kaj su cike velike.... neradimj još paniku, ali dali još kojoj od vas to bude da vam curka, meni ništa?? teić gdje si nam?????
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 17:45:11
|
|
|
|
ikaaa
|
teić taman pišem i evo i tebe....... čestitke velike......stigao nam je i mali JAN.... Teić dragas moja veeeeeeliki pozdrav tebi i tvom Janu sad se draga odmori najgore i najbolje je prošlo, mazi se, grli, ljubi sa svojim smotuljkom Janom.... DOBRODOŠAO MALI JAN, PRVI NAŠ LJETNI DEČKO
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 18:00:25
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Tea, čestitkeeeee od srcaaaaa Hrabrice naša, evo preživjela ti to, vjerujem da je bilo teško, ali nagrada je neprocjenjiva... vidiš da ipak nije velika beba Šaljem vam puno pusa i pozdrava, samo se odmarajte i uživajte Lanchica, meni isto to curka već 3mj... samo se nadam da neće pofalit kad bude trebalo Ikaa, samo se ti što prije riješi viška stvari, sad kad dođe bebač, vidjet ćeš koliko toga će se još nakupiti...
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 18:05:57
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. - Karla 23.06.2014. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. - Viktorija 27.06.2014. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. Lanchicaa - 08.07. CrazyPuppet - 10.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. - Jan 01.07.2014. victory - 19.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. Marissa - 08.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 18:07:27
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
HA! uspjelo mi od prve, baš sam smartass a sad ću prestat pisat sama sa sobom
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 18:28:16
|
|
|
|
bambina27
|
Cure moje samo da vas sve pozdravim. Malo sam u gužvici ovih dana pa vidim da imam puno za citati jer ste bile jako aktivne Tea čestitke od srca tebi i tvom malom anđelu. Mazite se i pazite i brzo nam se oporavi. Crazy za listu ;)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 1.7.2014 18:28:34
|
|
|
|
Marissa
|
Cestitke od srca i uzivajte vas dvoje
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!