|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
29.6.2014 9:02:13   
Tea2803
Jutrooo drage mojee user posted image
Evo ja se sad probudila,,sinoc sam isla spavat u 2 ujutro eh ,, nikako zaspat bila navecer na cugu i pila ness user posted image i od dva do 8:30 isla 6x na wc pa da izludi covijek...

Lanchicaa blagoo tebi ,, blize si terminu nego ja a opet mnogo manje na wc ides,,,smrc smrc user posted image
user posted image za to sta si bila vrijedna ooh i za super komentare !! ;))))

Da to je .. puno toga ne smijes .. Ja sam se takoder savjetovala sa svojom tetom iz njemacke koja je glavna sestra na odjelu rodilja ,, tako da sam se posavjetovala i sa njom nakon sta nije islo a stvarno sam vec bila na rubu ocaja user posted image hvala bogu bestija otisla user posted image

Crazyyyy zar i tii??? O bozee ljubomorna saam pa kako to da tako malo idete na wc?? Smmmrrccc user posted image
Daa koju "kratku" hehe poslije na "duplu" moras hiiii
Ehh vi ste SVE bile jucer vrijedne osim mene user posted image danas ja nesta sljakam user posted image
Juuu i ja se nadam brzom izlasku hiii user posted image

Bambinaa pa di si nam tiii dodi nam malo cesce user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1726
29.6.2014 9:03:38   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 23.06.2014.
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1727
29.6.2014 9:19:19   
CrazyPuppet
Hehe, Tea, da al ja se jedva dignem iz kreveta s tim punim rezervoarom user posted image i treba neko vrijeme da to sve izađe, skoro zaspim na wc-u za to vrijeme user posted image meni se beba još nije spustila, pa nemam takav pritisak na mjehur... sad sam ujutro pokušala malo vježbat to disanje, i ne mogu duboko udahnut, jer mi je mali još pod rebrima... što se poroda tiče, ne znam čemu se nadati, sumnjam da će to tako brzo van, budući da smo prvorotke, bit ću realna i računat na onih 15 sati intenzivnih bolova... ako bude brže i lakše, super, ali čisto sumnjam...

Teić, nemoj se brinut ako mi sve neš radimo, a ti odmaraš, blago ti se i samo uživaj user posted image i ja bi na tvom mjestu user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1728
29.6.2014 9:41:51   
Marissa
Hvala cure na lijepom prijemu.. i ja brojim dane, iako je 8.8. još daleko, a onda barem do 8.7. kad e sljedeći pregled. jedva je čekam vidjeti :)

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1729
29.6.2014 10:20:25   
Tea2803
Crazy haha jesi me nasmijala,,pa znas da nije dobro tu svu kolicinu cuvat u mjehuru,,ili ne osjecas da ti se piski? Ja nista ne osjecam i onda odjednom nalet pa trcim koliko mogu hahahahahah user posted image

Jaoj ode ja sad malo u shoping idem kupiti onaj jastuk za bebu ,, sve prijateljice su mi rekle da ce mi biti lakse u tome na pocetku primit bebu zbog glavice i to jer mi je prvo a i kad ljudi dodu gledat bebu da ga stavim u jastukic user posted image jeste vi to kupovale? I da promasili ste moje pitanje prije dosta dana user posted image da li smijem iznjet do auta bebu u jastuku ,, znaci samo do auta di cu ga naravno staviti u AS ili bas moram sa AS doci pa onda se tamo na parkingu mucit i drzat dijete dok ne slozi AS jer nazalost nigdje ne mogu naci isofix za svoju marku kolica user posted image

Vidis ja opce nemam problema s time da mi je mali pod rebrima nikad mi nije dotaknuo rebarca user posted image dobro jest da mi je jajnik zato umro user posted image

Marissa brzooo ce ti doci 8.8 user posted image jesi ti sve spakirala za svoju lutkicu user posted image a brzo ce i pregled vrijeme letiii user posted image

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1730
29.6.2014 10:43:10   
Marissa
Kupila kolica i dobila krevetic i nesto robice i to je to za sad. Planiram se do kraja opskrbit u 7. I mene muci mokrenje tokom noci, ustajem oko 3, 4 puta. Ni ja ne osjecam lupanje po rebrima, ali to je zato jer je moja dosta nisko od pocetka. Zato me stidna kost pocne bolit nakon kraceg stajanja.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1731
29.6.2014 11:01:04   
Lanchicaa
Tea, bebu možeš iznijet iz rodilišta u čemu god želiš, a bome i vozit tih prvih par dana.
Velike su dvojbe po pitanju onog "jaja" koje služi kao AS za prvo vrijeme... Neki kažu da je ok, neki da jw preudubljeno za tek rođenu bebicu.
Moj mali će iz rodilišta izaći i do kuće se voziti u onoj košari od kolica u kojem se ravno leži, pa šta bude...
Uglavnom, nitko te ni na što ne može prisilit ;-)

Meni se trbuh spustio, ali mrvuljak i dalje voli tu i tamo ordinirat po mojim rebrima... Ali ne treba se ni po spuštanju trbuha ravnat za porod, to isto ovisi o tjelesnoj građi ;-)

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1732
29.6.2014 11:20:40   
bambina27
Tea,tu sam ja stalno ali sam bila u gužvi dok sam pripremila maloj sve za more,spakirala ju i tak. Jučer sam cijeli dan lunjala po ZG,sve u svemu nista od mirovanja :)

Naravno da bebu možeš iznijeti u čemu želiš. Ja sam prvu malu u AS(jaje) ,ali sam to dobri podmjestila sa tetrama da ne bude jako ulegnuto. Malog sam definitivno odlučila u košari od kolica,ti mi izgleda nekako udobnije.

Sto se tiče jastuka,ja ga nisam kupovala ni prvi put,ni sada. Sad prije svega mislim da ce mu biti jako vruće. Cak mi nije bio nj praktičan jer sam imala osjecaj da ce mi skliznuti iz njega Haha,puno mi je bolji osjecaj bio kad sam ju osjetila u rukama ;)

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1733
29.6.2014 11:51:54   
PENELOPI
Meni se prvi put trbuh spustio negdje mjesec daana prije a rodila 3 dana poslije termina. Sad mi je od pocetka jako nisko pa cemo vidjeti. Iako je nisko redovito me udara u rebra i mjehur cak i u kukove. Stidna kost me rastura vec od 20 tjedna. Uglavnom ova mi je trudnoca teska sto se tice bolova. U prvoj nisam nista osjetila do zadnjeg mjeseca a sad i kukovi i zdjelica ma sve zivo. Ali evo brzo ce to samomda je malac zdrav. Tata je predlozio ime Jona ali jos nismo definirali. Sa malenom smo odlucili na putu do rodilistauser posted image . Nadam se da ovaj put nece bit tako. Kako se vama svida to ime?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1734
29.6.2014 12:03:36   
Marissa
I ja sam svoju curicu mislila iznijet iz rodilista u kosari od kolica...

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1735
29.6.2014 12:32:45   
CrazyPuppet
meni se ipak AS čini najbolje rješenje, ja sam u svojoj dobila i uložak koji se kasnije može izvaditi, tako da je beba u ispravnom položaju. iako smo 5min od bolnice... Jastuk sam dobila, ali iskreno, nemam pojma što s tim po ljetnoj vručini... najrađe bi ja njega odma onom nosiljkom zavezala za sebe, pa nema di ispast user posted image http://www.eko-butik.com/nosiljke/balticblue
kako vam se čini?
PENELOPI - Jona je krasno ime, baš predivno user posted image

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1736
29.6.2014 13:18:51   
Tea2803
Heej evo mene iz shopinga kupila sam jastuk user posted image bas mi je lijepi user posted image ,, pa ja sam cula da ti neki ne daju da dodes po dijete sa bilo cim,kao mora striktno bit AS pa sam vas zato pitala,,mislim i ovak cu ga stavit u AS jer mi imamo pola sata od bolnice do kuce :)

Lanchica kad vidim tvoju busicu na slici tesko mi povjerovat da se tako lijepa okruglica moze spustit user posted image bas imas busicu iz snova ;))
Bambina vjerujem da si imala posla dok si ju spakirala a sada uzivancija ti i muzic sami domeka uuu krasnoo user posted image
Penelopi - Jona - tako neobicno i tako fora user posted image
Crazy i ja isto imam taj ulozak u AS i meni se to cini najbolje rjesenje user posted image
Ja iskreno nisam razmisljala o toj nosiljci i to mi se cini po ljeti vruce kad smo tak "spojeni" pa se keljimo i jedan i drugi ,, isto tako i za jastuk ne mislim ga dan noc drzat u njemu ali kad mi dodu gosti nekako mi je bolje da im malog dam u tome a i ja i mm koji nikad nismo bebu drzali (osim sjedecki,kad nam je netko narihtao) smo nekako sigurniji s time prvih par dana,, a i ovak prvih par dana i bebici nekako je slaba cirkulacija user posted image maaa sve u svemu vidit cemo ,, a i taj jastuk je tanji i onaj gornji dio se da otkopcat da nije "zatvoren" user posted image

Neposredna veza do poruke: 1737
29.6.2014 19:08:54   
victory
Bok cure, kako ste mi danas.. Nadam se da ste dobro, da ste fino papale, odmorile se...

Marissa, dobrodošla user posted image ne brini, bude brzo došao pregled pa ćeš vidjeti svoju ljubičicu :)

Teić, kako si mi?? Ima li kakvih novosti kod tebe? I tebe muči to piškenje :( Jaaaoooj... pa sve smo pišalice.. ja noćas jedno 5 puta.. ništa se nisam naspavala..
Još zadnja dva dana imam takva probadanja dolje.. ne znam, sličo kao kad probode mjehur, možda se bebač spušta, ne znam..jel imate i vi cure takve tegobice???

Crazy.. ja cijelo vrijeme sasvim normalno dišem user posted image samo se uspušem kad nešt radim,a li mogu duboko disat... nosim cijelu trudnoću nisko, ali ne mogu procijeniti jel se trbuh spustio ili ne.. mama veli da joj se čini dajoš nije... ali ok, idem u utorak ili srijedu na pregled pa ću vidjet.

Da vam budem iskrena malo strahujem od toga kolika mi je beba.. 14.5. je imao više od 2 kile što je bilo ekstra iznad pa sad ne hznam :///

I ja bih rađe bebu iznijela u košari, nekak mi je praktičnije, ravnije, komotnije... ne bih ga htjela maltretirat na samom početku.. a vidjet ćemo.. moja kolegica je iz splitkog rodilišta iznijela u košari i nitko joj niš nije rekao.. u zg sam čula da sestre bebu smjeste u AS i da na tome inzistiraju... vidjet ćemo... u svakom slučaju ću podmjestit tetru ak bude u AS.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1738
29.6.2014 19:20:37   
victory
Penelopi, Jona je zaista divno i posebno ime...user posted image user posted image

Tea, supač za jastuk.. vidjela sam divnih ali nekako nisam smislila uzimati, mislila sam kak će bit vruće.. a i bebu mi na početku budu došli vidjet moji i muževi roditelji, dok ne prođe neko vrijeme i beba malo ne očvrsne ne bude valjda gužva.. malo je frka kako ćemo mm i ja jer i nama je prvi put da ćemo držat skroz malu bebicu ali vidjet ćemo.. ako bude panika i ja idem po jastuk he he :) čak me i mama pitala da mi da moj, bijeli je i korišten samo par puta pa da si operem i uzmem,.. možda tako i napravim user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1739
29.6.2014 20:32:21   
Lanchicaa
Tea, ova slika je slikana sjedečki, zato ti se moj trbuh čini tako pravilno okrugao.

U principu, izgledam kao da sam balon gurnula pod majicu, a ne kao da sam stvarno trudna... user posted image user posted image
Sad već više liči na onaj vodeni balon, onako kad se izduži user posted image

Ja sam jaje posudila od frendice koja je uspjela izgubiti onaj uložak za njega, ali to ionako dođe samo kao jastučić. Njega mi je rekla posudit jedna druga frendica koja svoje jaje još uvijek koristi, ali je beba već velika. Kako bilo, i dalje mi se čini da je beba u njemu previše u sjedećem položaju tako da je košara definitivno moj izbor. Možda je to jaje koje ja imam neko specifično, ne znam... A možda i ja malo filozofiram (kad već za ništa drugo nisam zapela, eto nek zapnem za to) user posted image

E, da... Više vas ne želim čut kako se žalite da ste zaboravne i da ste od toga lude, vjerujem da sam vas svih nadmašila... Naprosto me sram i "pohvalit" se...
Dakle, ja sam totalno zaboravila na to da sam trebala ići po komodicu za presvlačenje za svoje dijete. Eto! Pa vi vidite! Jučer mi je došlo da se rasplačem kad me je mama nazvala i pitala šta sam riješila s komodom. Poludila sam! A sram me bilo reć da sam zaboravila user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1740
29.6.2014 22:41:23   
Tea2803
Vecer curee jel mi spavate user posted image user posted image

Evo meni sad otisli gosti bas sam umorna od ovog sjedenja na stolici kicma me ubija sada user posted image

Victory dragaa u komadu sam jos uvijek user posted image da taj pisanac je koma kod mene a sta reci .. :/
I ja ti cesto imam probadanja dolje .. Nesta se desava to je sigurno user posted image
Victory malac ti ima vec oko 3500 jer moj je u tocno 4 tjedna dobio 1100g znaci u 32+5 je bio 2300 a u 36+5 3400 tako da je tvoj u mjesec i pol sigurno dobio preko kile user posted image ma samo neka rastu nekako ce vec izaci user posted image
Pa super ako imas jastuk nek ti bude pri ruci pa sta probas pa vidis user posted image

Ja vam drage moje sutra u 9 na pregledu pa cemo vidjeti ima li kakvih novosti...

Lanchicaa user posted image nasmijala si me sa buskom user posted image ma sve su trudnice posebno lijepe user posted image
Hahahah jesi me opet nasmija sa komodom jaooo hihi maa nemoj se sekirat nije nista strasno user posted image

Joooj drzite fige da sutra na pregledu bude sve super tj, da se nesta dolje desava kod moje "gospodice" kako crazy kaze user posted image
Pusekoooooooo do sutra ;)

Neposredna veza do poruke: 1741
29.6.2014 22:50:33   
PENELOPI
Mi smo svoju nosiki u as iako nam je u bolnici sestra brojala da to nije za male bebe a s druge strane po strucnjacima to je najsigurniji nacin i polouaj prevozenja djeteta u autu. Tako sam ja citala a dosta sam citwla nakon sto nas je sestea doslovno napala. Treba obratit paznju na kut montiranja u autu tako da ne bude orevise nagnuto naprijed ida mala beba nije viee od dva sata u tome. Eto ja tako procitala i u prirucniku za porod i poslije izdan od hrvatskih primalja. Victory mene ti zna isto probadat kao mjehur a posebno ako neidem piskiti na vrijeme onda kao da mi sve nagnjeci. Ma vec mi je bol postala pod normalno cak mi je cudno ako mi dan prode a da mi nije nista. Na pocetku me bilo frka jer ,i u prvoj trudnoci bilo sve drugacije bez takvih tegoba ali sad sam se navikla.

Neposredna veza do poruke: 1742
29.6.2014 23:06:31   
Pomalo
Cure, ja fizicki i psihicki satravena..Nakon super vikenda, koji povratak kuci..Puna sumnji, strahova, razocarena u ljude..Ah..user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1743
29.6.2014 23:27:37   
victory
Lanchica, zaista ti je superiška trbuh.. prava loptica, iako vjerujem da se lagan sada "izdužava" ili kako to već nazvati, što je dobar znak.. još malo i bebać je tu user posted image Baš kao što kažeš, ne spominjite zaboravnost.. ja "zagubila" novčanik, tražila ga manijakalno na kraju u nekoj polici gdje nikad ne stoji,.. i dalje se pitam šta je radio tamo i tko ga je stavio user posted image

No, proći će, samo da sačuvamo još malo zdravog razuma i gotovooo :) vraćamo se našim mozgovima, kakvi su takvi su, bar su naši :))) jer ovo je zaista čudno user posted image Budeš riješila komodicu, no sikiriki... :)

Tea, nisi me utješila, baš se bojim da će bit velki, još nisam pazila ništa, mela sam sve pred sobom :/// Vidjet ćemo... baš me trta user posted image Još tad mi je rekla kao aaajmeeee kolika beba, mislim, mi smo visoki oboje ima na kog biti tak veliki ali strah me.. treba ga roditi, a naravno da mi je stalo da sve ide svojim tokom i priridno, ne bih htjela da me izrežu ko ne znam ti šta. user posted image

Da imaš pravo neš se događa dolje, jel to otvaranje ili šta ali presijeca me baš... još imam i neki pojačan iscjedak, onako ljepljiv??user posted image Čitam na nekoj stranici da može biti da se dan poroda bliži.. jooj ... :) istovremeno jedva čekam , ali me je i strah..

Penelopi, imaš pravo.. bol je postala normalna, čudno mi kad ništa ne boli, zapitam se ????!!!! Baš neki dan ležim i mislim si kak niš ne boli, bebač bio miran (iako sad i njegovi pokreti onako kao boluckaju, kao da zagrebe nešto), osjećala sam se kao da nisam trudna, imala sam filing da mogu trčat.. i ustanem se po vodu i odmah trbuh se stvrdne ko kamen, bebica se počne ritati.. ali to mrdanje me ludo usrećuje. :)))

Pomalo, user posted image šta je bilo? :( tea, naravno sutra javi kako nam Jan i planira li vanka? Držim fige user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1744
30.6.2014 7:59:35   
CrazyPuppet
Jutro drage moje user posted image

ajme kako mi paše ovo osvježenje, jučer cijeli dan divljalo jugo, pa nismo ni išli na planirano kupanje...
ali me dragi zato izveo u konzum (!!!) di sam ga ja fino namrdala da mi kupi tefalovu parnu postaju user posted image bit će peglanja user posted image
spavala sam oke... iako me bolilo dolje cijelu noć, dobit ću mengu user posted image
nekako mi se čini da mi se bebica jučer malo okrenula, do sad je bila leđima u desno, a sad mi se čini da je leđima prema lijevo, uglavnom divlja malac cijelo vrijeme, probit će mi rupu u trbuhu i tako izaći van user posted image
mislim da je za bebu sve spremno, danas ćemo još sklopiti kinderbet, i to je to...
ja se u glavi pripremam za porod, i nekako jedva čekam da to krene i nije me strah. Čitala sam uokolo (ako je porod uredan, naravno) koliko si zapravo sama rodilja može pomoći, ponajprije time da se ne boji, i da se proba opustiti (iako jako boli) jer je cijela stvar duplo bolnija ako se stisneš i zgrčiš tijekom truda... zapela sam ko sivonja za cijelu tu stvar, možda sam dosadna, ali nekako hoću da i beba i ja što manje patimo tijekom cijele stvari, i stvarno mi je bitno da mi beba na svijet ne dođe nadrogirana user posted image čula sam od nekih žena što su na porodu dobile drip i apaurin, da nisu ni doživile porod, polovno se nečeg sjećaju, ostavili ih u boxu ošamućene, i tek bi ujutro vidjele bebu... user posted image

ovo za trudnički mozak neću ni komentirat, toliko se sramotim u zadnje vrijeme, da me muž svako malo pita da kako sam ja uopće završila fax user posted image iako je on 2x gori od mene, pa nije trudan user posted image pitam ja mamu, hoće li mi se mozak vratit u normalu nakon poroda ili ću i dalje biti ovako smotana... kaže mama da se neće vratit u normalu user posted image

Pomalo, tko te ljutio?
Tea, sretno na pregledu danas, nedaj ovom svom ginekologu da te opet izbaci iz takta, reci da će mu doć grupa bijesnih trudnica forumašica i nalemat ga ko balavca user posted image
ja popodne idem na ctg, drž'te fige da ne zaboravim user posted image

kako ste mi vi danas? user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1745
30.6.2014 8:58:27   
Pomalo
Tea i Crazy sretno na pregledima, ocekujem neke super vijesti..
Ma moja svekrva rekla nabavit robicu od susjede i jos nista, a ja bi kao trebala roditi za 44 dana..Imam nesto-5 bodija i to je to..I sad je jos sezona pocela..I ona kaze, pitat cu i nikako..Ma..Imam osjecaj da je vise paznje poklanjala prvoj unuci nego mom bebacu, za nju je sve nabavljala..Najvise me to pogodilo..Dijete mi nema u cemu izaci iz bolnice..Lijepo sam rekla muzu da cu ja sve kupiti i to je to...user posted image Ne znam sad je li sve ove stvari umisljam ili sto vec...

Neposredna veza do poruke: 1746
30.6.2014 10:22:03   
CrazyPuppet
Pomalo, ma što reć... Punice su svakakve, najbolje od njih ne očekivat previše... Ja svoju mogu smislit na max. 2h na mjesec, tako da što manje posla s njom imam, to bolje... user posted image a to da rade razlike i između vlastite djece i unuka, je pravilo a ne iznimka... nemoj si to uzimat k srcu
Ja sam u Zadar došla sama, svi su mi ostali u međimurju i zagrebu, i isto nisam baš neku podršku dobila od nikoga ovdje, dapače, svi su se najednom osjetili ugroženo i počeli me napadat, pogotovo jer još nismo bili vjenčani...
Sad smo u trudnoći osjetljivije na te stvari, ali općenito ti za punice vrijedi ona: uzdaj se u se i u svoje kljuse user posted image
dolazak bebe zahtijeva poprilične financijske izdatke, a s druge strane, puno se toga da nabaviti polovno. raspitaj se kod svojih prijateljica ima li netko robice za kikače, ako ne, dosta se toga da nabavit preko njuškala... ja sam npr. komodu s kadicom i prematalicom + kinderbet kupila rabljeno i još mi žena uz to spakirala prekrasnu posteljinu, i madrac i ogradicu za krevet... sve se to fino opere i popegla i super. sad preko ljeta ti ionako ne treba tona robe za mališana, a puno se toga nabavi i u hodu. ja isto nisam kupovala puno te robice... imam 8 bodija 56 i 5 bodija 62... pokoja kapica i čarapice i to je to za sad...

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1747
30.6.2014 11:01:03   
Tea2803
Hej cure dobro jutro user posted image

Evo mene s pregleda,,uglavnom ctg dobar (radi mi onaj ctg stalno samo za otkucaje srca ne i za trudove) uglavnom izgleda da oni moji "trudovi" nisu bili bas trudovi vec imam problem sa bubrezima,,rekla sam mu da mi je vec grozno sto se tice tog jakog bola sa lijeve strane i bol u krizima isto samo sa lijeve strane,,toliko me boli da nemogu ni disat ni spavat i on se bas zabrinuo malo me je s rukom "lupao" po ledima i trbuh mi stiskao i eto jauknula sam par puta,, i jos uza sve te bolove imam grcenje tj.kontrakcije i normalno da sam sve to povezala sa trudovima ( ma da su se ocitavali neki slabasni trudici) ,, vadio mi je krv da vidi da li sta odstupa a sutra ujutro odma donjet na analizu prvi urin ,,, danas poslije 13h ce mm zvati da vidi kakva mi je analiza krvi ,, CRP i tako,,ijooj cure sad mi to nimalo ne bi trebalo?? A moja gospodica je super fino sam prohodna za dva prsta kaze glavica nisko i opet kaze brzo ce,,ah boga pitaj kad ce ,, eto trebala bi kao setati a toliko me boli za pop...

Victory dragaaa sori kaj te nisam bas utjesila ali ako je tada bila tocna procjena dobio je preko kile sto posto...ma bice sve super bitno da je on dobro user posted image
I ja se takoder kao i ti bolim rezanja i svega zbog njegove velicine user posted image
I ja takoder imam jako pojacan iscjedak i isto grozno sluzav,,bljak user posted image

Crazy kakav je bio izlazak u konzumu user posted image
Super sta ste sve spremili za user posted image user posted image
Sretno na ctg danas user posted image

Pomalo bas mi je zao sta ti se to desava bome ja bi isto bila ljuta i zalosna user posted image

Neposredna veza do poruke: 1748
30.6.2014 11:03:12   
victory
boook, cure, kako ste mi.. i meni je super došlo ovo osvježenje... divota :) neka cijelo ljeto bude ovak i ja prezadovoljna... nikako mi ne pašu vrućne i sparine, ovo je super :))

Pomalo, nemoj se živciati oko toga, nemam ti baš neki pametan savjet ali evo mi smo za svog bebača sve kupili sami, je dosta skupo sve, ali ako imaš gdje i kako kupit polovno još bolje..

ne treba ti puno robice (iako sam ja malo pretjerala hehe): 7,8 bodića 56 veličine, ja imam nekoliko dugih i nešto više kratkih i toliko isto 62. Imam nešto hlačica u slučaju da bude hladnije ali su mi sve 62 jer tad će već i biti jesen kad to bude nosio, nekoliko čarapica, pamučne kapice (možda 2 ili 3kom), i imam još nekih tutica i majičica i tako.. bitne su ti dekice, ja imam 2 deblje i 2 tanke pamučne, i tetra pelene, i gazice (što više to bolje) te ručnici... eto to je onak odoka :))

Crazy, prelijep je Zadar ali ljudi u tom kraju su malo specifični.. bar sam ja to tako doživila... jeli često dođete tu u Zg i međimurje?? Btw ti si se približila terminu draga... :)) I to jaaaako :)

Neposredna veza do poruke: 1749
30.6.2014 11:10:04   
victory
Tea, baš mislim napisat gdje si i jel prošao pregled kad ono tvoj postić :))

user posted image joj za bubrege.. ali nadam se da će sve biti ok, da će nalaz krvi i urina biti uredan i da će bolovi što prije prestati.. Budi prava hrabrica i pozitivnih misli i bit će tako.. iako znam da ti to baš sad nikako nije trebalo, sad kad se spremaju neke druge stvari.. širiš se ti micka, s jednog prsta na dva :)) Bit će to još malo i eto bebice...

Nisam skužila šta znači CRP? Ili sam potpuno luda i neznalica :)

kad opet imaš pregled.. je ti na ovim pregledima samo ctg rade ili i mjerenja uzv i to... jel za svaki taj pregled moraš imat uputnicu ili samo dođeš? Ja još nikad nisam bila u bolnici na pregledu pa sam zbunjena.. valjda od sljedećeg putra (još jednom kod doktorice)..

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!