Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 15:45:59
|
|
|
|
Tea2803
|
Bambina draga budem i ti mi se cuvaj Crazyy bas kako Ika kaze ma svaka pizza je fina za nalaze !!!!! "Muska trudnoca" hahhahaha znam kako ti jee tako i moj meni .. Uvijek je zadnji za stolom i moja mama ga zeza a on njoj pa trudan sam sta reci Ikaa hvala draga bome si me utjesila sa tvojom sekom Kako si nam ti draga....kad je tvoja kontrolica?
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 15:49:16
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Ikaaa, hvala za spavanje! Baš mi je trebalo... Svi mi sad govore da to znači da moram svaki čas očekivat da ćemo krenut, a danas se bome i osjećam nekako "čudno"... Crazy, bravo za nalaze, ja ću svoje podignut u četvrtak na kontroli kod doktorice. Meni svi nalazi kod nje stignu. Jaaaaao, sad se sjetih da sam zaboravila ić po nalaze od koagulograma... Stvarno sam genijalac...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 17:36:42
|
|
|
|
Tea2803
|
chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. Lanchicaa - 08.07. CrazyPuppet - 10.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. victory - 19.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 18:20:00
|
|
|
|
Ulala
|
DD SRETNAZ I EMY zelim vam brz i lak porod i nemojte nas dugo drzati u neizvjesnosti, sjetite se nas ovdje koje cekamo divne vijesti od vas . Drzim fige da sve prode kakodte si i zamislile Crazy za nalaze, ja cu ga sada u petak na pregledu traziti da mi napravi taj bris cisto da budem mirna Ajmee jedva cekam vise taj pregled da mi kaze kako napredujemo i hoce li moj mali, JOS UVIJEK NE IMENOVANI ranije van ili sto... Moj dragi babac, baka jel, je tu do 6.7. tako da ju koristim maksimalno za kuhanje i spremanje i sama pomisao da cu opet sve morati sama a i da mi ona odlazi me bas rastuzuje Jučer smo otvorili sezonu kupanjaaa, malo hladnjikavo more ali navikne se organizam brzo, cak sam i malo boje uhvatila, nadam se da ce do 6.7 biti jos lijepog vremena da mogu to iskoristit i s njom na plazu ici, posto najavljuju sa pogorsanje vremena, OPET Sto se tice spavanja, ja spavam normalno i nemam problema s tim, mene u trudnoci jedino muci promjena raspolozenja i ti hormoni sto luduju, cas sam uplasena i u depresiji, cas sam najsretnija.. Jedva cekam da sve to prode i udem u blagostanje kad vidim svoju
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 20:07:31
|
|
|
|
ikaaa
|
ulala blago tebi što nemaš probleme sa spavanjem..... ja izgledam stvarno nekad ko zombi, podočnjaci do brade..... a što se tiče depre evo ja danas sva nekako u komi, ništa mi se neda, čak i kad legnem mi se neda ležati, čas me uhvati da bih plakala, pa se smijem, pa me nervoza hvata, pa opet moment pred plač....valjda me danas opasno pucaju hormoni..... teić jooooj ja tek na kotrolu 4.7..... jedva čekam da vidim svoju curicu, baš mi se nekako odužilo...ono sretan si što je sve u najboljem redu i što ne moram svako malo na preglede a opet mi nekako tako dugačko mj dana...a i pomalo panika ono kad za boli jel sve ok....ali onda se javi curka pa mi je lakše.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 21:10:53
|
|
|
|
Tea2803
|
Vecer cure Ulala zavidim na spavanju za bakicu tvoju Ikic ma brzo ce doci kontrolica vrijeme leti ko ludo,,bitno da je malena zivahna u busici Lanchii jesi isla na kraju po nalaz Bas me zanima jeli nam sretnaz rodila bas sam uzbudena a i emy isto Nego ,, primjetih da mi jos uvijek curi sukrvica od pregleda mislim ne bi trebalo biti nista ipak nema svjeze krvi?
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 24.6.2014 23:59:54
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Nisam išla po nalaz, mogu samo ujutro to podignut u bolnici... Većina nalaza mi dolazi kod doktorice, ali ovaj koagulogram se radi tamo gdje se vadi i za krvnu grupu pa moraš sam podignuti, a oni imaju određeno dokad se može podignut... Sutra je praznik pa će to onda čekat četvrtak Zaustavit će ti se sukrvica, samo strpljivo... Ja sam danas opet ubacila u petu (sad me više nije briga) Maloprije stigla kući s neke kratke feštice, mužev klub osvojio prvenstvo grada Rijeke pa smo se malo podružili On je samo produžio na posao. Nadam se da sutra neće morati raditi, pošto je praznik...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 7:27:27
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Jutro curke moje, evo ja budna, nisam nikako spavala, pa sam si odlučila skratit muke i ustat iz kreveta. Kako je tek nekima od vas kojima je svaki dan tako... sve me boli, tako da mi ovaj praznik i neće biti baš neki još je najavljena i kišica, izgleda da će biti neki depra dan... Moja tetka je u kontaktu s nekim vidovnjakom i on joj kaže da ću rodit već 4.07. pa ćemo sad vidjet što će se potrefit Di su nam Sretnaz i Emy? jel imamo nove bebice na popisu? Kako ste se vi naspavale?
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 9:13:58
|
|
|
|
bambina27
|
Jutro cure, Nekad sam bila veliki mrzitelj kiše,a sada ju jedva čekam da se mogu normalno naspavati. Noćas mi je bilo super,osim dva dizanja na wc,ali to je zanemarivo :) Tea,meni je nakon onih pregleda kad sam odležala u bolnici tri dana bila sukrvica i neka sluz pa sam se uplašila da je sluzni čep,ali je na sreću sve stalo. Ne brini se,sve je to ok. Ikaaa kad čitam tvoje iskustvo imam osjecaj da slušam sebe Meni je pregled 9.7. i isto mi se nekako odužilo,jedva čekam. Sretnaz,Emy javite nam lijepe vijesti Cure kaj kuhati danas? Ajmo ideje ;)))
< Poruku je uredio bambina27 -- 25.6.2014 9:17:57 >
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 9:14:36
|
|
|
|
PENELOPI
|
Lanchicaa u kojoj si bolnici vadila krv? Ja po cetvrti put moram vadit radi antitijela, do sac sam to radila na Susaku ali me zanima da li je u Rijeckoj guzva kad dodes i di je to?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 9:34:48
|
|
|
|
Tea2803
|
Jutrooo mamicee Lanchica ma sad ce cetvrtak super za festicu i ja cu danas malo na koju cugu bas me briga Crazy vidovnjak kazes haa daj ti njega priupitaj kad ce mene krenut Bambina i ja jedva docekala takvo vrijeme da se naspavam,,ali mislim zavidim ti samo dva puta na wc pa kako je to moguce?? Ja idem minimalno 6-8 puta na wc Ma prestala mi je sukrvica na kraju Ma ja cu danas krokete,piceka i juhicu
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 10:50:10
|
|
|
|
bambina27
|
Blago vama cure ak vam se da uopce izaći iz kuće,ja se nadam da me po ovom vremenu nista nece natjerati. Ja i mala smo se zatvorile u stan,muz radi a ako nas munje i gromovi,grozno. Naravno nas dvije umiremmmm od straha Tea za rucak,mogla bi i ja nesto tako jer piceka imam doma,a u dućan ne idem ni pod razno ;) Sto se tiče odlaska na wc meni je i dva puta puno. Do prije tjedan dana sam išla jednom pa se nadam da neću stići do brojke 7 jer mi je teško poslije zaspati.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 10:51:34
|
|
|
|
bambina27
|
I da,drago mi je da ti je stala sukrvica da budeš malo mirnija.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 11:01:28
|
|
|
|
Tea2803
|
Bambinaa ooo sta mislis kako je meni...ne da ne spavam nego mi je tako od 30 tt najmanje 6 puta na wc Uglavnom nije stala ponadala sam se ali sad maloprije mi je bilo na ulosku i puno na papiru proci ce vec,,mozda mi je sta izazvao tim pregledom? Daa ova kisa i grmljavina uh..a kod nas stavili upozorenje na jako nevrijeme,kisu i grmljavinu popodne... Evo krumpir mi se hladi za pripremu kroketa a juha kuha ,, ja danas jedva hodam jako me prepone bole Nadam se da ti neces toliko puta na wc...
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 11:35:00
|
|
|
|
bambina27
|
Bome ti nije lako,ja sam mislila da takve stvari postoje samo u knjigama Meni je i u prvoj trudnoci bilo super,stvarno nisam prečesto išla na wc. Vidjela sam upozorenje,ali vjeruj mi ovo do sada munje bilo i previše grmljavine i kiše. Sad lijepo završi rucak i napapaj se i cijelo popodne izležavanje,tako cu i ja. A sukrvica bude prošla i ja sam tri dana umirala od straha,a poslije sve 5. Čuvaj se :*
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 12:00:59
|
|
|
|
PENELOPI
|
Ja moram na wc svaka dva sata taman zaspim evo ga opet . Umorna sam za poludit. Ako ne idem odmah na wc onda me mjehur rastura,mali je jako nisko pa me sve dole boli imam osjecaj da mi je sve nagnjecio i crijeva ,osjecaj kao poslije poroda. Nekad jedva hodam, ma uzas. Evo zavrsila rucak i sad me sve pritisce dole kao da ce mi izletit van . Previse stajanja.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 12:33:50
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Ja uglavnom idem jednom na wc, tako da se neću bunit :) Tea ja sam bila počela s onom masažom perineuma, i sve bi ja to nježno, ali svaki put mi se sve raskrvari, pa sam nakon par pokušaja prestala Čini mi se da je to sad dolje sto puta osjetljivije nego je bilo prije, i da je radi hormona dobro prokrvljeno... druga stvar, jesi ti sigurna da su oni tebi dobro izračunali termin? mi već ručali, pa sad gledam gdje da šmugnem malo van iz stana, negdje bi fino na neki vjetrić, jer me sparina u stanu ubija u pojam. Malo prošetat, popit kavicu... Vrijeme je neko čudno, ali za sad nema kiše... Nekako bih se voljela još jednom okupat u moru za vikend, jer mi se čini da kasnije više neće biti prilike
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 13:50:00
|
|
|
|
Tea2803
|
Bambina vjeruj stvarno nije lako,,premjestila sam se zadnja dva dana popreceke spavam uz rub kreveta jer se vise ne mogu ustajat od bolova i tolikog pisanja ... Evo rucali smo umrla sam dok sam napravila one krokete i preznojila se ko picek koji se pekao u rolu idem se istusirati sada pa leci u krevet Bambina ova grmljavina s kisom nikako ne prestaje samo je za spavanie vec smo desetak puta ostali bez struje posizila sam dok sam stalno palila rol Penelopi malkice sad odmaraj nemoj se forsirati tak i ja sebi kazem a opet i ja radim vise nego odmaram ... Crazy zasto pitas? Datum zadnje menstruacije je bio 10.10.2013 plodni dan mi je bio kao 24.10 a ja i mm smo imali odnose 23,24,25 da ne fulamo jer smo mjesec iza ocito fulali kad nije uspjelo..prema tome mi ne termin 17.07.2014 ali mali napreduje od 14tt za tjedan dana znaci termin je po uzv kad i tebi 10.07.2014 ,, a aad ne znam mislim jednostavno mi je dijete vece sta reci ? Znaci masaza je bila nikakva,,ma ja nisam ni pokusavala iskreno ne razumijem nikako tu masazu imam osjecaj da bi me sve peklo dolje,,a vidis kak je tebi jadna si prokrvarila uzas znam da sam ja osjetljiva sad nekak pred kraj sve me boli dolje i jos da si cackam
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 14:35:12
|
|
|
|
tintin
|
Ikaa draga mislim na tebe i zelim ti brz i lagan porod, i svima vama cure sretno.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 15:52:57
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Dobar dan, drage moje! Penelopi, za šta vadiš ta antitijela? Ne znam možeš li vaditi u Riječkoj, s obzirom da imaju podijeljene odjele - nešto se može vaditi i na Sušaku i u Riječkoj, a nešto samo gore ili samo dole... Što se tiče ovog koagulograma, to se vadi na poliklinici, na transfuziologiji na zadnjem katu (tamo gdje i krvna grupa). Kao trudnica imaš prednost pa onda ne bi trebao bit problem s čekanjem (osim ako nisu sve trudnice ispred tebe) Kod nas je, cure moje, danas grozno nevrijeme... Grmi k'o blesavo od 6 ujutro i kiša lije k'o iz kabla. Malo je rashladilo, ali je pritisak i onda me to ubija kad i inače imam nizak tlak. Ja se planiram danas uhvatit preostalog posla - popeglat svu robu koja mi je ostala, presložit ormare da napravim malo mjesta i spremit do kraja torbu za rodilište tako da ju samo uzmem kad mi zatreba, a ne da moram mislit jesam li sve spakirala. Znam da sam već rekla, ali ja sam užasno zaboravna... I šta je kraj bliže, to je zaboravnost gora... Dobro da ne zaboravim da sam trudna Tako se nekako "drukčije" osjećam zadnjih par dana, možda se bliži porinuće Inače sam ustajala piškit 2-3 puta na noć (kad nisam spavala), a zadnjih par noći normalno spavam, ali se češće dižem za wc. Noćas sam išla 5 puta. Što se ručka tiče, jučer sam skuhala rižoto s pancetom i tikvicama, a dosta je ostalo pa ćemo to i danas kusat Kako ste mi vi? Tea, je li stala sukrvica?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 16:35:09
|
|
|
|
Tea2803
|
Tintin hvala na lijepim zeljama Lanchicaa nije stala jos kao nema je satima i onda kad nesta malo radim izade sa iscjedkom,,(mozda ruzno zvuci nezz jel neko gadljiv) tako da vidjet cemo kad bude prestalo,iskreno strah me novog pregleda ali dobro sta je tu je,, Osjecas se drugacije hiii odma sam uzbudena brzo pakiraj torbu da nas ne bi sve iznenadila Mogla bi zaboravit da si trudna? Ja ne dovoljno mi je tesko s ovom trbusinom
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 16:41:12
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Hahahah... Ne bih mogla... Vjerojatno bih zaboravila da mogu... Kao što zaboravim da sam jela, što sam htjela, da sam već posolila ručak i tako to Ako ti ne stane ta sukrvica još danas, odi na hitnu. Vjerojatno nije ništa, ali bolje da budeš sigurna nego da poslije lupaš glavom. Meni su rekli da se malo pričuvam dok ne stane i ako mi bude više od cca. dva puna uloška, da se obavezno javim na hitnu
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 17:21:17
|
|
|
|
PENELOPI
|
Vadim jer sam 0- a mm 0+. Ovo mi je 4 put i zadnji prije poroda i malena mi je ko tata 0+ pa sam morala primit zastitnu inekciju.ma dosad sam vadila na Susaku ali moram jos na ultrazvuk u polikliniku pa sam mislila zajedno obavit.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 17:26:48
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Penelopi kako znaš da je 0+? Ja sam A-, tata nam je 0+, ali meni su samo u 35t to kontrolirali... nakon poroda bi trebala dobiti injekciju i samo to... ili to zato jer ti je ovo druga trudnoća, a prvo dijete je +? pa se onda to u sljedećim trudnoćama više kontrolira?
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 25.6.2014 17:28:25
|
|
|
|
Tea2803
|
Hahaha Lanchica bas si me nasmijala,,mislim i ja sam malkice zaboravna u trudnoci ali ne cini mi se bas toliko A nije bas tako strasno da su mi se napunila dva uloska,,bila sam zabrinuta do sada jer mi se beban nije javio ali evo upravo stuca Odoh mm ispec palacinke da me ne udavi
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!