|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
26.6.2014 12:39:42   
TaPikapolonca

IZVORNA PORUKA: victory

Ima li neki ograničen broj posjeta patronažne ili kako to ide??

Ne znam... Mi smo nakon rodjenja tamalega morali odmah pedijatriji
Jer je imao slomljenu kljucnu kost.. Tako da je patronazna nama navratila 3-4 puta.
Frendica mi rekla da je njoj dolazila do 3. God. Bo....

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1626
26.6.2014 12:40:27   
CrazyPuppet
GRRRRR opet mi ode post... user posted image

Tapikapolonca drago mi je da si se konačno javila user posted image inače, nisam dosad čula da patronažna dolazi prije poroda... možda ste ipak vi u RI malo razvijeniji, imate i kadu za porod u vodi user posted image
a selidba, mogu samo reć da mi te milo, ja sam podstanar već 10g, i selila sam se već puuuno puta i to je takav stres, da mi se već na samu pomisao pada u nesvjest... žao mi je što te to dočekalo ovaku trudnu, i to još kad se loše osjećaš... fino ti organiziraj vojsku pomagača i samo nadziri situaciju :D a kad sve stvari spakiraš na jednu hrpu, nećeš moći vjerovati koliko toga ima, vjeruj mi user posted image
Tea, nedaj giniću da te forsira s porodom, jer nema nikakvih komplikacija, to što je beba veća nije niakakav problem i nek te fino ostave na miru, i da bebica prirodno krene kad joj bude vrijeme. ovo forsiranje je mrcvarenje trudnice i to svi dobro znaju, samo bi se što prije htjeli riješiti da nebi eventualno bili odgovorni za nešto, nemoj ih uvijek slijepo slušat i izbori se za sebe i svoju bebicu... iskreno, ne sviđa mi se baš taj tvoj ginić user posted image
a ovo za vidovnjaka... ma eh... ni termin ne valja slijepo sljedit, a kamo li neka tamo baljezganja user posted image

ja obavila šetnju i kupovinu, osjećam se dobro iako imam neki feeling ko da se mališa počeo spuštat, malo mi je neki pritisak dolje... imam osjećaj da bi to moglo idući tjedan lagano krenut, pa sad tko zna... treba lagano pozavršavat sve user posted image

i da, Sretnaz i Emy nam se ne javljaju, pa mislim da nam stižu bebice user posted image

što kuhate danas, cure? ja samo voće papam, ništa mi se konkretno ne jede

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1627
26.6.2014 13:03:10   
Tea2803
Tapika ma super za stan i selidbu kako god bilo ,, snaci cete se brzoo user posted image
Victory neznam sta da ti kazem za mog ginica iskreno ,, ma bolje pustit prirodno kako i kada bude,,sad sam malo na dijeti do kraja da se ne bi previse ubucio a i da mama pripazi sa sugricem user posted image jer je izgleda sve od toga bez obzira sta sam dobila 7,5 kg...napisala sam ti nezz jel si vidjela kad si me pitala dali mi je dobro izracunat termin user posted image
Wee bas lijepo da ti napokon nesta osjecas da bi moglo biti skoro user posted image
Sretnaz nam je milijun posto vec rodila ona se inace uvijek navecer javi user posted image a za emy znat cemo valjda ce se javiti ubrzo user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1628
26.6.2014 13:18:08   
victory
ajde ajde, pomalo :)) Svi naši muževi dalmoši će nas pokvariti, samo pomalo, lagano, vrag odnija prišu :))) Već ćete se snaći nekako, kad se okreneš za koji mjesec toliko ćete stvari već imati da će vam i 85 kvadrata biti kao: joooj nemam mjesta u stanu ni za što :))) Tak da samo uživaj i bez brige naročito sada kada bebuškice stižu :))
Kod tebe ćemo se skupiti na kolač useljenja :)) Ti nam stavi popis šta vam treba, lampa ovakva onakva, slika ove boje one boje itd. :)) Ja ću tak za babinje svim svojima naglasiti.. ne treba mi roba za ljeto i jesen ali za zimu nek se raspištolje hahahah :))))

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 1629
26.6.2014 13:20:03   
PENELOPI
Kad sam bila prvi put trudna patronazna mi dosla mozda 3 put i ja sam onda prvi put cula da dolazi prije poroda, onda sam jos radila i bila na bolovanju pa mozda zato jer mi je ona sama rekla da su joj javili sa hzzo-a. A kad sam rodila dolazila je mozda do bebinih mjesec dana svakih par dana. Neznam sad mi nije bila ni jedan put kako sam trudna, mada sam sad nezaposlena. Neznam kako to funkcionira jer sam cula da mnogima isto u trudnoci nije dolazila.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1630
26.6.2014 13:29:49   
victory
Ne kužim šta je s mojim komprom, jer kad ja refreshiram stranicu pola postova mi se ne vidi, sad sam tek iščitala šta ste u međuvremenu pisale jer mi se pojavljivali samo postovi od Tapike user posted image user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1631
26.6.2014 13:58:48   
Tea2803
Victory bice da smo puno pisale odjednom pa nije stiglo sve ucitat user posted image user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1632
26.6.2014 14:31:29   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1633
26.6.2014 14:39:12   
emy0406
Ništa od mene još...user posted image
otvorena i dalje 1 prst,ctg ok,plodna voda mliječna dakle odite doma vidimo se u subotu user posted image user posted image
dosta mi je petrove,doktora,praktikanata,ctg-a svega mi je dosta više.
Patronažna?U otpusnom pismu iz rodilišta je pisalo velikim slovima obavijestite patronažnu s. da ste rodili po dolasku kući,pa sam je zvala odma,došla je drugi dan,pa za dva dana,pa kad je napunio 2 tjedna da ga izvaže,tj.da vidi jel vratio porođajnu težinu(a on dobio cijelu kilu za ta dva tjedna,samo na cici) i došla je kad je napunio 5 mj da mi veli o dohrani???????mislim niš kaj inače neznam. i tak ništa cure odo malo leći

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1634
26.6.2014 15:04:32   
ikaaa
bokić okruglice.... evo i mene ja se noćas naspavala onako ok....jest da sam išla samo 3 puta piškiti od pola1 i to jeuser posted image user posted image user posted image user posted image suuuuuper, tako da sam uspjela odrejmuckati do pola 10..... malo si odvježbala, išla do grada dati novaca u banku, predati doznake.....i sad vidim da me malkoc boli stidna kost....user posted image user posted image user posted image malo prilegla i evo polako ručak se krčka, varivo od povrća.....njami njami..eh da i kad sam išla iz grada danas to mi se nikad baš nije desilo da sam prošla mimo pekarnice stvarno nikad nisam poželila sendvić i to sa svim mogućim....ali danas mi tako došla želja što u ovih 7 mj za nićim baš nisam imala baš nešto pretjerano želju.... i naravno kupila ja sebi njega, sad si možete zamisliti, gegam ko patkica do stana, nosim veliki topli sendvič koji ujedno ne može stati u škanicil iz njega viri sve moguće a ja se žurim da što prije uđem u stan, jer budem li jela putem sve će ostati na trbušku...uglavnom smazala sam ga...user posted image user posted image user posted image
tapika draga ja stalno vičem da imam tulum u trbuh, kako je onda tebi sa dvoje.....sigurno jako veselo.....samo odmaraj.....
teić jeli stala sukrvica?
penelopi draga nisi jedina kojoj se ništa neda...meni nekad stvarno nekad treba doooooosta duuuugo da se namjerim na išta...tako nekad suđe u perilici zna stajati po cijeli dan unutra i to čisto...a ne mogu si zamisliti da ga još moram prati.... koliko bih onda stajalo a za drugo da ne govorim.... mada mm uvijek sad sve napravi i očisti a meni nekako koma, pa kao ja ću a na kraju sve to usporenom smislu izgleda.... valjda će me proći ta ljenost...user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1635
26.6.2014 15:05:33   
ikaaa
emy draga još si nam u komadu...držiu mi se...ma evo tebe za vikend sa smotuljkom.....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1636
26.6.2014 16:29:59   
Tea2803
Emyy ti znaci jos u komadu user posted image sta znas mozda se mi u ponedeljak i vidimo u petrovoj user posted image nadam se ipak da ce user posted image izaci user posted image
Ikaa tak si me nasmijala sa ovim tvojim sendvicem user posted image user posted image
Ma proci ce te ljenost vidjet ces samo ces se odjednom uhvatit vrazjeg posla user posted image
Jee proslo je hvala bogu user posted image
Nego sad sam prije 10min imala neku cudnu bol jako su me boljela leda i donji dio trbuha mi se grcio i bol je prevladavala sa lijeve strane i trajalo nekih dve minute i stalo neznam sta to bijase jos osjecam laganu bol ali nije usporediva s onom ,,, vidjet cemo sta ce biti dalje user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1637
26.6.2014 17:39:36   
CrazyPuppet
ahahahaha Ikaa, neka si ti smazala sendvič user posted image tako sam i ja pred tjedan dana, napješačila se, i bila gladna i već malaksava i zgrabim bounty na blagajni, i čim sam izašla iz trgovine smazala sam tu jadnu čokoladicu ko vuk user posted image mene isto lijenost uhvatila, pogotovo kad treba nešto za firmu napraviti user posted image

Teić to su još uvijek BH kontrakcije... prave će ti počet od vrha trbuha i bit će pravilne i u intervalima... ja se čudim kak mene niš još ne boli i steže... mislim, dešava se neš sitmo, al nisam sigurna jel to bebolino, ili se maternica steže user posted image meni se stvarno čini da ću ja doć u bolnicu s bebom već napola vani jer neću niš skužit na vrijeme user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1638
26.6.2014 18:31:05   
Tea2803
Crazy iskreno da ti kazem mislim da imam trudove od 16:20 je pocelo svakih 15 min me hvata znaci cijeli trbuh mi se pogrci i zaboli me u ledima,pocne mi se povracat,sad sam pojela malo lubenice falio mi je secer ,, ako se ponovi jos koji puta odoh se okupati i srediti ,, vidjet cemo sta ce biti ,, user posted image ali bome boli user posted image

Neposredna veza do poruke: 1639
26.6.2014 18:59:57   
victory
Haaaj cure, evo i mene.. ja cijeli dan ležim, nemam energije ni skuhat ručak ni popeglat neke stvari, ma živa katastrofa.. samo jedem heheh :))

Ikaa, ubila si sendvić .. i ja ćevape danas.. sama sam doma i naručim si ćevape.. to je život :)))
user posted image

Teaaaaaa, kakva je situacija?? Jel rađaš ženo??? :)))user posted image Još malouser posted image . jel se bojiš, jel panika, jesi obrijala noge heheheh user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1640
26.6.2014 19:01:36   
victory
Crazy kak prepoznat trudove uopće. ja kad god me nešto boli brijem da je slijepo crijevo hahahaha, jedino dvojbe nema kad glava boli, ostalo je sve dvojbeno :)))

mene zadnjih dana luda bol u kičmi, onak dosta... ali mislim da je to od težine!! Imam ja još fore

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1641
26.6.2014 19:03:51   
CrazyPuppet
OMG OMG OMG!!! Tea nemoj zezat :D sve budeš nas pretekla :D user posted image user posted image user posted image
samo hrabro, ako je stvarno krenulo, želim ti što lakši porod user posted image pa ti bi mogla uskoro svog user posted image držati u naručju user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1642
26.6.2014 19:11:16   
TaPikapolonca
Drzim fige!!!!!! Jel ima cega?

Neposredna veza do poruke: 1643
26.6.2014 19:13:36   
Tea2803
Cureee mislim da je lazna uzbuna najednom prestalo evo 25 min nicega vise user posted image takoo sam se ponadala..budemo vidjeli daljnu situaciju hvala cure moje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1644
26.6.2014 19:15:36   
victory
Joooj Teić, mene je želudac zabolio user posted image kad mi je ovak kad ti imaš akciju kak će mi bit kad ja budem ajmeeeeeee....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1645
26.6.2014 19:23:49   
Tea2803
Joj curee sad sam ustala malo prosetat tako me opet uhvatilo ajme neznam sta da vam kazem kad ni sama ne znam sta je

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1646
26.6.2014 19:32:38   
TaPikapolonca
Prvi put me nis nije boljelo... Voda pukla.. Nemam iskusta. Nisam ni osjetila trudove dok nisam dobila drip.
A.. Mozda lazna uzbuna? Imas kakve sukrvice? Hmmmm... Nemoj prerano u bolnicu... Uf... Panika me hvata!
Sami hrabro!!!svi panicarimo umjesto tebe!!!!

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1647
26.6.2014 19:39:16   
Tea2803
Upravo me tak uhvatilo da sam se ispovracala u dvoristu nisam stigla do wc,,neznam sta da vam kazem,,nista ne krvarim niti slicno primjecujem,,javljat cu se ne znam kakvi bi drugi bolovi bili? Prvo mi je neznam..user posted image voljela bi vidjet uskoro user posted image

Neposredna veza do poruke: 1648
26.6.2014 19:47:36   
TaPikapolonca
Ono sti sam citala, a dio prosla:
-imala trckalicu (kakala kao vidra)
- boljelo me u pocetku nije nista kasnije sam vidjela sve zvijezde.. Bol je isla u ledja.
Imala sam osjecaj da imam ful jake menstrualne grceve
- ako si imala sukrvicu to znaci da ti se ili spustio cek(to je sluz koja jena vrhu grlica) ili ti se
Posteljica pocela ljustit (danas)
-prvi porod traje duze... Mjeri grcenje i ako ti krene ucestalije odi u bolnicu
- ovo sto si povracala mozda ti se tijelo cisti za porod, ima masu takvih primjera...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1649
26.6.2014 19:56:18   
Tea2803
Ovo sa sukrvicom mi je krenulo prekjucer i to zbog pregleda,a nisam primjetila cep svi su ga opisivali kao bijelog/zuckastog sa kao kapilarama crvenim takvo sto nisam primjetila ,, da boli me kao menstrualna bol ali imam takvu jaku bol sa lijeve strane da mi je toliko muka user posted image vidjet cemo nemojte se sikiriki zbog mene ,, mozda nije nista ...
Ali svejedno hvala svima bas ste drage user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!