|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
23.6.2014 13:30:54   
PENELOPI
Cure kad osjetite da disete ponovno normalno znaci da je beba spremna za van tj. Da se spustila. A sto se tice drzanja i postupanja s bebom to vam dode potpuno prirodno, to se nemoze nauciti niti procitati. Ma vidjet cete same imat cete osjecaj da vam je to vec neznam koja po redu samo kad se malo usaltate,to je u prirodi majke.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1551
23.6.2014 13:51:40   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1552
23.6.2014 13:57:56   
Pomalo
Tea, bas ti je super trbuscic.. Nije toliko strasno velik.. user posted image
I ja koristim dnevne uloske kroz cijelu trudnocu.. user posted image
Evo sjedim lijepo na kaucu, citam knjigu o dojenju i trazim neku finu naljepnicu za zid kraj krevetica, krajnje vrijeme je da kupim..
Za rucak riba i mahune, mljac.. Sinoc otisli na pizzu, bas mi je lijepo koji put se srediti i otici negdje.. user posted image
Sutra cemo mozda baciti mali izlet, otici u vikendicu sa prijateljima, nadam se lijepom vremenu i prvom kupanju ove godine, nekako mi more jos prehladno..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1553
23.6.2014 14:19:13   
PinkyFunkyBirdy
Tea, super za listu (hvala što ju obnavljaš user posted image )! Buša ti je preslatka. user posted image

Vidim da je kod vas napeto i samo što nisu bebice krenule van iz buša. user posted image Navijam da bude brzo i lako! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1554
23.6.2014 14:41:10   
CrazyPuppet
Emy ahahaha viljuškar user posted image to je meni isto kad se moram okrenut s jednog boka na drugi... user posted image Sutra ti termin, ajme... user posted image jesi uzbuđena? user posted image
Pinky, napete smo ko puške, ispalit ćemo svaki čas user posted image
ja evo gledala malo po youtubu taj baby handling, svladat ćemo to valjda nekak... kak se vaši mužići pripremaju za dolazak prinove... mojem je još glava u oblacima... malo se bojim da se ne ogradi od toga svega, ionako ne sudjeluje u ničem user posted image trebalo mi par dana nagovaranja da odemo kupiti vešmašinu... user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1555
23.6.2014 15:02:25   
ikaaa
teić ma prestalo grčiti..... ali danas mi je nemoguće sparno...evo ručak gotovuser posted image user posted image user posted image jedva sva se usaftala....
emy draga tebi sutra terminuser posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image viljuškar, ista stvar, ja sam jedno prilikom kad sam išla van iz kade se uhvatila za dršku ručnika i drška ostala u ruci...mm je umro od smijeha tada, a još ju nije prišarafio natrag jer kaže koliko ću je puta još iščupati van da se ne isplati bušiti toliko rupa,a i mogla bih i zid nekad probit....ja se osjećam nekad kad ja i mm šetam ko Asterx i Obelix nemoram objašnajvati tko je tko.....kaj ne?
idem jest nektarine evo baš se namjerila.....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1556
23.6.2014 15:32:35   
Tea2803
Pinky draga nije problem za sada za listu bice kad cu trebat dodat bebicu moram proucit malo tj.bilo bi bolje da mi ti objasnis prije nego krenu izlazit iz nas user posted image
Moj se bome angazirao u svemu ne mogu mu nista zamjerit bas mi pomaze,,crazy mozda jos tvoj nema taj neki filing za bebu mozda ce mu to sve sjest kad se rodi user posted image
Ika super sta te vise ne grci user posted image za rucak
Aaa totalno i ja i mm isto izgledamo ko Asterix i Obelix user posted image
Pomalo fala za trbusko znam da je veliki user posted image
Izlet kazes? Idi dok mozes i ja bi setala user posted image

Evo ja sad malo odspavala i sad me muce neki grcevi user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1557
23.6.2014 21:58:08   
sretnaz
DV,
kratko da se javim. Površno sam vas čitala i htjela sam prije pisati, ali nemam vremena. Još su nam popodne bili prijatelji u posjeti. Danas sam bila opet na pregledu. Sve je OK, a otvorena 2,5-3 cm. Plodna voda bistra. Ja zadovoljna jer sam se toliko otvorila, a da nisam baš osjetila, s N sam osjetila od 1. do zadnjeg cm. I kaže dr. kontrola za 2 dana, ili naravno da dođem ranije ako bude kakvih trudova, ili plodna voda počne oticati... I danas cijeli dan imam neke trudove i moram priznati da me bole, ali ih mogu izdržati. Voljela bih još ovu noć ostati doma jer sam loše spavala, a i ova utakmica je. A nekako mi se čini da ćemo ipak krenuti u rodilište, ali želim što kasnije. Totalno sam user posted image Osjećam se neobično, znam šta me čeka i uvjerena sam da će biti lakše i brže, jedva čekam vidjeti malenu, a opet ne želim doći u rodilište prerano i nemam pojma kad da krenem.
I tako mislim da ću sutra ili preksutra vidjeti svoju user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1558
23.6.2014 21:59:44   
sretnaz
Osim toga muče me neki kućanski poslovi koje sam trebala napraviti, a nisam stigla... još sam sad dinstala tikvicu da bude sutra N za ručak.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1559
24.6.2014 5:32:39   
emy0406
Jutro!user posted image
Sretnaz sretno!Želim ti lagan i brz porod!(kao i sebi i ostalim curama)
Ja sam danas ok,nešto sam i spavala.itale ste jesam uzbuđena,iskreno neznam ni ja,stalno imam posla nekog,jučer cijeli dan lunjam,okolo.Ujutro kontrola,pa me počeo bolit zub,otišla do zubarke da se ne razbutkta i dobro da jesam,početak upale user posted image
lijepo bi vrištala radi zuba,nebi trudove ni osjetila user posted image ,pa otišla u šoping da mi dečki imaju svega,dok me nema,još smo otišli i do muževe tete malo i eto nemam vremena ni mislit o porodu.
Nisam u toku,tko je sve na pregledima ovih dana,pa svima sretno!!!!!
Nadam se da ste se naspavale i da danas nebude sparno ko jučer.
user posted image svima

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1560
24.6.2014 7:33:37   
Tea2803
Dobro jutro djevojke

Sretnaz sretnoooo zelim ti brzi i lagan porod user posted image ako vec nocas nije malena dosla na svijet user posted image

Emyy super za zub !! Barem sad znas da ces vristat od trudova user posted image user posted image

Curke ja se odoh spremat i pravac bolnica na pregled puseko svima user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1561
24.6.2014 8:01:19   
CrazyPuppet
Jutro drage moje user posted image

Sretnaz vidim krenulo je to user posted image želim ti lagan i brz porod i savršenu malu curicu user posted image
Emy tebi danas termin, i ti bi mogla ubrzo :) jedva čekam novosti user posted image
baš sam uzbuđena radi vas i svih bebica koje nam uskoro stižu user posted image
ja sam se naspavala, danas ću valjda dovršit ovaj predmet od jučer, moram podignuti nalaz za streptokok pa ću malo do grada
ispali mi sa svjetskog user posted image baš teška utakmica, šteta, ali nismo bili na nivou... čak je i mališa u trbuhu navijao :)
kako ste mi vi, drage moje?

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1562
24.6.2014 11:08:08   
victory
Bokić dame moje.. Kako ste mi danas?? Nadam se da ste se naspavale.. Crazy ti si prava navijačica :)) Ja sinoć baš i nisam bila zaspala u dnevnom a muž gledao tekmu. Tako se drečio da sam se malo malo trzala iz sna i bebica mi se preplaši kad se on toliko dernjavi.. hehehe.. MM je bebaču kupio neki dresić u slučaju da dođemo tamo do finala sredinom 7 a bebica se rodi pa da skupa navijaju.. hahah :) Ništa, dresić čeka neko prvenstvo u košarci u kolovozu. Neki dan smo naručili neke čarapice u formi tenisica za male bebe Nike Jordan, kak je tata bio košarkaš tak će i bebica :))) Preslatko je :))

Sretnaz, držim ogromne fige.. ali ti si već iskusna i vjerujem da će proći tip top. Super da si tak otvorena a da nisi osjetila. Mišica će izaći elegantno i fensi, ne sumnjam :)))

Emy, naravno i tebi figetine :))) Dobro da si riješila zub da ne moraš mislit zbog čeg ćeš vrištat tamo, ovako imaš samo jedan razlog :))

Tea, sretno na pregledu, obavezno javi, znatiželjna sam kako bebač napreduje i je li spreman za ić vanka :)))

Ja sam se noćas tak naspavala. Ne pomaže mi onaj jastuk za dojenje više nego se omotam u dupli poplun iako mi bude vruće neko se udobno smjestim i uživam jedino mi izlazak na wc onda bude prava noćna mora dok se otpetljam :))
Upravo vam se javlja i moj dečec mali, i on se nspavao noćas, mirovao je nakon što je mm prestao s dernjavom po stanu :)

Neposredna veza do poruke: 1563
24.6.2014 11:09:24   
Lanchicaa
Dobro jutro, okruglice! user posted image

Evo mene konačno nazad... Naporan je bio vikend bez muža i s tom bratovom krizmom... Bilo je lijepo, ali izmorila sam se k''o životinja user posted image
Jučer smo išli poobavljati neke stvari u grad, za telefone, u banku i tako to, dok sam još u komadu...

Pročitala sam skoro sve postove, ali dok sam došla do zadnjeg, zaboravila sam one prve, tako da više ništa ne znam user posted image

Jedino što cijelo vrijeme imam na umu...

Tea, što se tiče streptokoka, već sam dvaput napisala, valjda ti je promaklo... Bris na streptokok nije rutinska pretraga u trudnoći, tj. nije obavezna. Ja sam pitala svoju ginekologicu i rekla mi je da će mi ga uzet ako hoću, ali da nije to neophodno i obavezno jer streptokok prirodno živi u sluznici grla i nosa, a ne u rodnici, tako da su jaaaako male šanse da se dolje raširi...
Ako pitaš doktora, vjerojatno će ti reć isto i uzet bris ako budeš tražila.

Sve koje idete danas na pregled, ili u rađaonu, SRETNOOOO!!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1564
24.6.2014 11:13:30   
Lanchicaa
E, i da se pohvalim, od noći sa subote na nedjelju, spavam skoro k'o beba... user posted image
Dižem se na wc, ali nije poslije problem opet zaspat i tako to...
Samo nek se ne pokvari sad kad sam se pohvalila user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1565
24.6.2014 12:22:23   
Tea2803
Bokic svima evo mi se vratili s pregleda bas sam nekako deprimirana user posted image
Malac vec ima 3400g jako je velik i sad me jako strah kako cu se porodit pogotovo ako jos i dodem to termina koji mi je za tri tjedna user posted image bas me strah kak ce izaci ...
I jos su napisali +- 500g user posted image pa boze a sta ako vec ima 4kg?? Uglavnom tamo je sestra mislila da nosim dvije bebe user posted image nikako se ne osjecam dobro ne znam sta mi je suze su mi u ocima user posted image
Ctg je uredan hvala bogu,,uloziva sam i dalje za jagodicu prsta ali je napisao da uz malo forsiranja mogu biti skroz prohodna user posted image cerviks smeksan i eto to je to...u ponedeljak opet na kontrolu ... Da i pregled me opet jako bolio i prokrvarila sam .. Eto drage moje necu ja skoro put radaone a i ovako nije vrijeme
Nadam se da ste mi vi dobro? Pusaa svima

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1566
24.6.2014 12:46:55   
victory
Tea, draga, nemoj biti deprimirana.. najvažnije je da je sa bebicom sve super, da je ctg dobar..a to što je dečkić velik znam da može bit vrlo naporan porod ali ne nužno.. Kako takav pregled da prokrvariš? jesi tamo prokrvarila ili doma? jesi ih zvala poslije? :( To mi malo zastrašujuće zvuči. Čim te gledao kad je tak grub??? Mrzim doktore, specijaliste naročito. a o ovima iz bolnica nemam ni riječi... :(( Nadam se da te ne boli.. Možda se ti uskoro i porodiš pa bebač ne stigne do 4 kg. ja se zapitam koliki je moj ???!!! Isto tako sigurna sam..

Btw ja sam se tako porezala perući suđe, nož mi iskliznuo iz ruke :(((

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1567
24.6.2014 14:23:14   
CrazyPuppet
Tea draga, nemoj se oko toga sekirati, beba od 4kg je sasvim uobičajena pojava... to nema veze s ničim, možda će ti porod biti malo teži, a možda uopće neće, tu nema pravila... bile su mrvice od 2800 koje su 3x teže izlazile nego bebe od 4kg... beba je zdrava i ti si zdrava i na tome moraš biti zahvalna... sve smo nadrapale kad jednom ta mala čuda počnu izlazit, tako da će bolit u svakom slučaju, bila beba veća ili manja. Imat ćeš zdravog mališana i tome se veseli user posted image a ovo za krvarenje ne kužim user posted image
ja sam odjurila po nalaze i po povratku stala u plodine da kupim namirnice... e drage moje koliko sam ja maloprije nanosila... 10kg stvari sigurno, ak ne i više... nije to više za mene, od sad ako dragi hoće išta jest, navečer idemo u nabavku... autom! noge su mi se toliko nalijale da me strah gledat... i još po najvećem zvizdanu, koja sam ja kokoš

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1568
24.6.2014 14:50:14   
Tea2803
Curee user posted image user posted image user posted image
Imate pravoo malo sam se sada naspavala pa mi je mnogo bolje user posted image
Ma pregledao me samo prstima nikakvim alatom,odma sam skuzila jer se ja odma brisem vlaznim maramicama poslje pregleda i bilo je krvavo,,pokazala sam mu a kaze da je od pregleda da ce prestat,i je bilo je poslije malo sukrvice i onak smede na ulosku koji su mi oni dali ali je prestalo ,, a tokom pregleda sam se grcila od bolova rekla sam mu da me boli a on pa kako ?? A sta ja znam kako bozee mislim si super prag boli mi je jednak nuli pitam se kak cu rodit i to jos veliku bebu user posted image
Victoryy pa kako si se tak porezalaa jooj mrzim to jer tako pece,,sad se ostavi suda muz nek pere user posted image
Crazy kakvi su nalazi?? I nemooj zeno teglit to sama autoo autoo user posted image a opet svaka cast meni je muz pomagao da izadem iz auta od bolova a ti teglis teske vrecice user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1569
24.6.2014 14:56:05   
bambina27
Tea nemoj se nervirati,znaš da su to samo hormoni i da ce brzo proći. Najbitnije je da je beba super,a ostalo bude sve kako mora. Moja curka je imala 4250g pa smo preživjele porod. Uostalom nemoj se bas ni 100% pouzdati u mjere,znaš i sama da puno puta znaju jako pogriješiti. Čuvaj se :*

Sretnaz sretno,želim ti brzi i sto lakši porod.
Jedva čekam da nam se lista popuni user posted image

Emy znaci kod tebe još nista? :))

Sto se tiče Asterixa i Obelixa,kod nas je takva situacija i mimo trudnoce,a ja se sve tjesim da budem poslije poroda malo poradila na tome. Ako bebac bude ovako aktivan kao u trbuhu neće mi trebati nikakav aerobic i sl. user posted image

Ne znam kako je noćas bilo kod vas,ali mene je ubila sparina pa nisam cijelu noc spavala još i tekma :(
Jedva čekam rucak,zazelila se punjenih paprika pa se fino najesti i malo ubiti oko da nadoknadim.
Velika pusa svima.

Neposredna veza do poruke: 1570
24.6.2014 15:07:09   
Tea2803
Bambina znam sad kad me isoralo vec user posted image
Niti ja nisam spavala cijelu noc bilo je jakoo sparnoo :/
Dobar tek ti zelim napapaj se finoo user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1571
24.6.2014 15:10:24   
bambina27
Budem,hvala :)
Ti se lijepo odmaraj i ne zivciraj,biti ce sve super čim vidiš bebu Jana user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1572
24.6.2014 15:11:40   
CrazyPuppet
eto Tea, tak treba razmišljat, sve bu to ok :) meni nalazi u redu, nema streptokoka :) Uhvatila sam se radit neku pizzu, i po nekom šugavom receptu pa mi sve ispalo ko pašteta, a ne tijesto, pa sam dobila mali slom živaca, i još sam se fino posipala brašnom user posted image ide me danas user posted image uspjela sam nekako spasit tijesto, valjda bude neš od te pizze... daleko sam ja od našeg eksperta, a Tea? :D do sad sam bila pametna pa bi uvijek u pekari kupila gotovo tijesto, al si mislim kak to uopće nije teško, a onda uvijek drama s tim dizanim tijestima... kokoš, štaš...
a ovo za Asterix i Obelixa, dođe meni jučer MM sa svojom brižljivo uzgojenom škembom i tvrdi da je to kao "muška trudnoća" kao iz solidarnosti prema meni user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1573
24.6.2014 15:34:35   
ikaaa
bokić curkice.....
teić ma bitno je da maleni napreduje i da je sve ok i da je zdrav i da si mi ti ok..... a to što med.sestre misle treba zanemariti jer i nekada precviše daju za pravo i misle da su specijalisti i doktori..... dragička ma budi mi happy, rodit bebu moramo, bila ona velika ili mala bubat će.... spremne smo.... samo mi nemoj biti u deprici...ma išššš išššš ta deprica..... bit će pravi dečko kad izađe van...user posted image teić user posted image user posted image user posted image ...e da te utješim moja nastarija sestra je nosila curicu rodila je za pol sata a bebolinica je bila teška 5,30kg i dugačka 56cm...takoc da se nosikiriki... ići će Jan van ko pravi boy....user posted image user posted image user posted image

sretnaz dragička držim ti figice da ta curka dođe brzo i da ne boli jako onko malo da boli ali da ni ne osjetiš....user posted image

emyica pa i ti si nam tu blizu, ma te bebe će izaći ful brzo i bez boli..... držim ti figice da sve bude ok i da to riješiš što prije i bezbolnije....user posted image

bambina draga i nas je noćas ubila sparina i ujedno i wc...moja curka ne popušta, zapela za mjehur i boksa sve u 16..... tako da smo spavali svega kad se zbroji puna 2 sata....

crazy draga ma pizza ko pizza svaka je fina....tu nemoš fulati..... bit će suuuuper...evo miriši i meni do Ogulina..user posted image i suuuuper za nalazuser posted image

victory draga jesi se jako porezala....meni je to najgore na nož, peće ko sam vrag a zarasti nikako...user posted image

lanccice super za spavanje....user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 1574
24.6.2014 15:43:23   
Lanchicaa
Tea, to krvarenje ti može biti zbog neke lagane upale sluznice rodnice... Meni je tako bilo, samo sam ja krvarila jako...
U 26. tjednu sam bila kad mi se to desilo. Doma mi je iscurila voda pa sam zvala na hitnu i rekli su mi da odmah dođem. Na pregledu je bio ekstra nježan doktor koji je najavio svaki svoj pokret i stvarno ništa nisam osjetila. Morao me pogledat vaginalnim UZV-om da vidi šta se unutra dešava i kad ga je izvadio, bio je sav krvav i pun onako, kao nekih komadića. Taj cijeli i još dan i pol poslije izlazila mi je sukrvica, ali na to su me upozorili odmah.
Zna se desit da se rodnica samo malo iziritira od hormonskih promjena ili ako koristiš neke vaginalete i sl.
Nije to ništa strašno, ali lako mi je sada brujiti kad je sve u redu, tada sam bila rastrojena skroz na skroz... Tri dana nakon pregleda sam plakala k'o kišna godina kad sam se sjetila scene s UZV-om, iako su mi rekli da je s bebom sve u redu.

Što se tiče veličine bebe, ima slučajeva i kad po kilu promaše, tako da se uopće ne opterećuj... A i veličina bebe ti uopće ne utječe na težinu poroda... Naravno, pričamo o onim bebama do 4,5 kg, a ne o malim divovima user posted image

Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!