|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
23.6.2014 8:12:32   
Tea2803
Jutrooo user posted image user posted image user posted image

Kako ste drage moje jeste mi se naspavale user posted image user posted image user posted image
Ja cak i jesam ovu noc malac je bio posebno miran ,, jucer smo ga izmorile ja i sestra dok mi je crtala po trbuhu user posted image samo se je gibao bas smo se smijale user posted image

Ikaa Fuzine user posted image meni je tamo bas lijepo koliko sam puta bila tamo na izletu nazalost uvijek nam je bilo lose vrijeme i hladnije ali svejedno super za prosetat ;))
Draga Ikaa busica je prekrasnaa bas si krasna trudnica user posted image

Sta mi vi danas budete radili?? Kuhali,peglali,prali user posted image ili spavali user posted image meni se vec vesek pere user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1526
23.6.2014 8:18:46   
Tea2803
Victory presisala si me u poruci hahah user posted image
Hvala na mojoj busici to je prava trbuska hahha user posted image user posted image user posted image
Sto se tice iscjedka da ni ja to ne volim opisivat ali btw u petak sam to spomenula ginekologu , rekla sam mu da cak i uloske nosim jer imace mjenjam gace 5-6 puta dnevno ne stignem ih ni oprat,htio mi je dati plymicol vaginalete ja sam rekla da ih ne zelim jer mi je nakon njih to krenulo jos jace i onda mi je rekao da se ispirem kamilicom ,, malkice je bolje,,isto je iscjedak bjel i gust bez mirisa i takoder su mi gace bile mokre kao da me neko polio vodom,on je onda mislio da mi curi plodna voda na sta sam rekla da to nije sigurno jer mi je to jos od 25tt user posted image uglavnom hormoni nema tu pomoci ja koristim dnevne uloske i to e to..tjesim se jos malo a onda cu koristit prave uloske user posted image user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1527
23.6.2014 8:20:21   
Tea2803

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1528
23.6.2014 8:38:33   
victory
ma nikako ne volim te iscjetke, meni je isto jutros obilno, baš mi pokvasilo gaćice, ali nije plodna voda jer je bijelo i gusto.. user posted image Ali ja svaku drugu večer stavljam macmiror vaginalete da mi malo pričiste porodjajni kanal od te ureaplazme, odnosno da spriječim daljnje širenje pa tko će ga znati, možda je i od toga.. ja cijelu trudnoću koristim dnevne, tako sam nekako sigurnija.. kao mislila sam prije kad ću bit trudna baj baj ulošci a na kraju se nakupovala tih dnevnih ko manijak :)

Joj još malo i onda prava akcija u Velikoj Gorici :))) Ja kako god moram izdržat još najmanje 2 tjedna jer mi tako računa trudnoća pa onda nisam u 37. tjednu nego kao 35/36. tt. Ne znam ni ja. vidjet ćemo.

Jesi ti preležala vikend?? Sutra opet pregled :)) Ja tek slijedeći tjedan ajmeee :)) Jedva čekam da vidim kakva je situacija :))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1529
23.6.2014 9:02:54   
Tea2803
Znaci uloske koristis cijelo vrijeme user posted image ajde hvala bogu pa se ne osjete kao normalni ulosci user posted image
I meni kao izade krug tog gustog bijelog iscjedka ali i oko njega cesto bude mokro kao da mi je neko ulio vodu u gace user posted image
Koliko jos dugo koristis te vaginalete? I sta bude na kraju sa ureaplazmom?
Jeeeje uskoro akcija u VG ;))
Znaci drzimo fige da izdrzis jos minimalno dva tjedna user posted image
Da li sam prelezala vikend a ono sta reci? Jesam mnogo vise nego inace,,osim kaj sam napravila dio rucka i kolac,oprala 4 ture vesa i poslozila sjedecki i popeglala tetre ;)) uglavnom sam to sve radila sjedecki osim vjesanja vesa user posted image
Nego ono sta me jako muci od petka imam strasne mucnine kao i u prvom tromjesecju,izgubila sam kilu i pol user posted image jel tebi slicno??
Sta si ti radila za vikend user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1530
23.6.2014 9:14:12   
victory
Veli doktorica da ureapplazma nije opasna u smislu da bi mogla preć na bebu, nego isključivo radi pobačaja prva 3 mj a kasnije prijevremenog poroda pa ga se baš bojim, trudim se odmarat i mirovat što više ali ne ide baš.. dobro se osjećam pa navalim na posao pa tek kad me zategne i zaboli onda budem ljuta na sebe šta nisam odmarala user posted image ali dobro.. još moram vidjet taj streptokok nadam se da ću bar njega izbjeć. On prelazi na bebače ali se tijekom poroda stavi ta profilaksa pa bude većinom sve ok.

I ti odmaraj, kak si ono rekla do utorka a poslije možeš skakat :)) Bome se približilo . jel te strah??
Super da imaš tu jaku peglu koja tetre s lakoćom pegla jer ja sam se ubila na njima, baš su me bile iscrpile :// Čuvaj se i lezi, pusti da kolačiće radi netko drugi :))

Nemam mučnine, nikako nisam ni imala cijelu trudnoću. Niti jednom nisam povratila, čak me nije ni žgaravica mučila kasnije, je možda koji dan ali više mislim da je od prejedanja hehehe :)Jedem sve normalno, malo više nego inače, šta mogu kad sam gladna user posted image ali mučnine nemam..
Čime ste crtale trbuh, baš je fora i veseo. :))
Ja sam ti za vikend uglavnom nakuhavala... baklava s višnjama, pizze jučer navečer i tako. malo smo šopingirali i išli na kavice i to je to:) uglavnom, nisam se odmarala ali niti umorila.. zato je mašina prala ko luda, neke posteljine sam prala i tako...

Danas bih trebala oprat još jednu posteljinu za bebu i dekice. i to je onda to. Nismo još sklopili krevetić, sve mi se čini kao prerano ali prolaze dane prebrzo :)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1531
23.6.2014 9:43:38   
Tea2803
Ma super onda sta ne prelazi na bebu to je bitno,jer recimo escerihija prelazi pa je mene bilo ultra strah ali sva sreca povukla se je user posted image
Da a sto se tice streptokoka pa ja sam znala da ovaj moj to meni ne bude radio nije nista ni spomenuo user posted image
Znas kaj moram ti priznat da vise ocekujem to svaki cas nego da me je strah vise nekako ajde ako mora biti .. prije koji tjedan me bila takva trta a sada nista ma jos i bolje user posted image jel tebe strah sad vec?
Blago tebi sta se tice mucnina,ja sam evo upravo povracala eto toliko mi je lose ne znam sta da radim user posted image
Pegla je spas stvarno veliki spas superbrzo sve popeglam user posted image
Crtale smo sa temperama a jesam se ukocila dva sata se igrala,ali ti od tempera kak se suse brzo pocne pucat pa smo onda prije slikanja brzo malo s vodom pospricale a prije toga sam namazala sa kremom trbuh,,a mislim si moram imat neku uspomenu nisam trudna svaki dan pa reko ajde prije nego se porodim user posted image
Ceeek baklava sa visnjama??? Draga upravo su mi mucnine prestale user posted image sline procurile hahha
Dani prolaze kao ludi i meni sve je nekako manje vremena... user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1532
23.6.2014 10:00:02   
CrazyPuppet
Jutro curke user posted image

evo ja se nisam nešto naspavala, pa sam popila kafe i još malo odspavala na kauču.. nekak mi se danas ništa neda... perem već 4. turu veša od jučer, perilica jadna radi prekovremene.
Tea trbuščić je predobar, zamisli pojest toliko kinderjaje kad te uhvati PMS...jednog dana user posted image
victory user posted image user posted image user posted image za Ivana :D preeeesuper je ime user posted image
Ikaa slikica je predivna, baš si super trudnica :) bušica ti krasno stoji :)
Mi isto još isto nismo sklopili krevetić, to je još jedino ostalo... razmišljam nabavit onu parnu postaju za to peglanje, ionako ovu peglu moram poslat u viksu da služi za apartmane... užasava me to pranje i peglanje krevetnine za apartmane... najrađe bi da to mužić vozi drito u praonicu pa da se to tamo odradi... puna kupaonica mi je toga, kad još budem prala i pelene za bebu, krepat će mi i ova nova vešmašina user posted image

ajme danas utakmica, ajmo HRTVATSKAAAAA!!!!!!! user posted image Dobar je mariachi, al bećarac je jači user posted image

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1533
23.6.2014 10:16:13   
Tea2803
Crazy crazy crazy ti danas navijas vidim user posted image user posted image user posted image
Tako treba gooo gooo user posted image

Fala za moj trbuseko velikii trbuseko user posted image

Aaa treba mi takvo kinder jaje bila bi presretna hiiii user posted image

Ma sad kad dode bebolino muz ce nosit to sve da drugi peglaju nema vise vremena user posted image znaci ni ti jos nisi sklopila krevetic i ti cekas da se porodis user posted image kad je pregled kod tebe crazyc user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1534
23.6.2014 10:47:30   
CrazyPuppet
u petak sam na redu, a ti? već jedva čekam tog malog limača, sad sam 37+4.... još maloooo user posted image osjećam se super, obzirom na to da sam već pred kraj, malo stopala natekla i spavanje nije neko, ali osim toga nikakvih problema... Bog me čuva, kad vidi koliko toga još moram obavit user posted image moram se skockat i ovaj tjedan obavit bar 80% onog što još imam odradit za firmu...
draga, ako puno povraćaš, onda pij puno vode, da ne dehidriraš... a pojedi samo nešto suho, tost, krekere i takve stvari i male obroke, izgleda da i beba već malo stišće na želudac...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1535
23.6.2014 11:29:23   
Tea2803
Crazy stvar je u tome da se on spusta prema dolje sta kao znaci manji pritisak na zeludac i kao nema zgaravice tako da ne znam sta je a citala sam da je kao mnogima pred porod muka tako da povrate ili jednostavno imaju samo mucninu,jedm voce nekako mi to odgovara jer je kao slatko i ima vode,a vode fest pijem,samo sam jednom danas povratila user posted image
Super sta te skoro nista ne muci ja imam osjecaj da ce mi mali izletit i bole me sve kosti dolje zdjelica , stidne kosti i to...
Bome da ti bi isto mogla skoro ma da po tebi bas i nece kad se tak super osjecas,,zavidim ti user posted image
A ovaj tvoj posao pa to je jednostavno ,,, neam komentara hihi
U petak ces biti 38+1 jaooo hiii,,,ja opet sutra moram ici ,,, a mislim da cu i bebolinaca vidjet pa sam opet sretna user posted image ko zna mozda ga zadnji puta vidim preko ekrana user posted image

Neposredna veza do poruke: 1536
23.6.2014 11:54:43   
victory
Tea, odlično za ešerihiju, baš se sjećam kako smo se radovali na forunu kad je nestala :)) za streptokok, ne znam je li obvezno raditi bris, znam da se radi od 34-37 tt, meni će na slijedećem pregledu. Uf.. bojim se ja tih vragova ali dobro, nadam se da će nalaz biti ok.

Super da te nije strah, tako i treba, prihvatiti i skupiti hrabrosti. Ja se tješim kako je to jedan dan boli a onda cijeli život imaš najveće zlato i ljubav :)) Ma sve ćemo mi to izdržati za naše bebice. Malo me nekad uhvati strah jer me jako leđa bole pa se i trbuh stvrde, stidna kost me ubija, pa si onda pomislim.. ajme to je to... ne smijem joooš i bude panika hahah ali još uvijek imam filing da nisam tako "jako" trudna i da do poroda ima još koji mjesec. user posted image
Mogu misliti kako ste uživale crtajući :) prefora uspomena. Mislim da će nam baš faliti naši trbuščići i ova kretanja bebica. mene to tak usrećuje. :)
Joj fakat ti je možda sutra zadnji pregled da ćeš vidjet mišeka na ekranu :)) jaooo... Btw dodji na baklavu dok se ja nisam bacila na ovo što je ostalo... Metem sve pred sobom, nikad nisam bila izjelica, uvijek neki štrkljavac a sad prava teta i po :))) zato se bojim da će planut ovi kolačići ekspresno !!

Crazy, tebi se isto divim... sve stižeš, toliko si trudna a do jučer radila na poslu, sad jošđ apartmani i još posla..ajme meni.. ja sam se ulijenija što se tiče posla.. i moj se može dosta od doma radit ali nula bodova...

Tea, jesi pitala dok zbog čegate mučnine? Sad se već bebica spušta i želudac je manje opterećen, pogotovo kod nas što nam je bebač nisko... ja sam svega par dana imala onak navečer neku žgaravicu. Zaista se nadam da će ti biti bolje..user posted image Čuvaj nam se i lezi

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1537
23.6.2014 11:56:18   
bambina27
Vidim jako ste aktivne curke :)
Ja za vikend ne da nisam mirovala,nego smo ja i moj muž imali generalku. Očito me pucaju hormoni pa ne mogu vidjeti ni točkicu prašine,užas jedan.

Tea posteljina je prekrasna,user posted image za tvoju mamu,a trbuh je poseban user posted image
Sutra pregled? Držim fige da bude sve super i Jan još malo pričeka u buši.

Ikaaa bas si mi napravila gust kad si spomenula Fužine. Jako dugo nisam bila tamo,a prva pomisao mi je strudla od borovnice,mmmmm user posted image

Victory ja cijelu trudnoću imam taj bijeli iscjedak i svi kažu da je normalan. Na zadnjem pregledu je bio žuckast pa kažu upala,ali nisam dobila nikakvu terapiju. Ja kao i vi,dnevni ulozak i to je to. Nalazi briseva su ok tako da valjda nije nista strašno.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1538
23.6.2014 11:59:19   
bambina27
Victory nekako mi je lakše kad vidim da nisam jedina s tim bolovima. Mene isto zna boljeti u leđima kao da trebam dobiti mengu i trbuh mi bude kao kamen. Mislim da mi je to možda još jače jer se preforsiram.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1539
23.6.2014 12:07:37   
victory
daaa, i meni bude jače kad hodam i radim.. ali toliko je stvari za obaviti da jednostavno ne znam kako da to sve stignem.. Mm radi po cijele dane tak da sam sama ://
Ali nikako nije ugodno kad je tak tvrd trbuh to mi je najgore od svega. Leđa me najviše bole navečer, valjda cijeli dan pritisak i navečer kad se idem opustiti užas jedan.. ali se ja i dalje nalijevam magnezijem i donatom pa se nadam da neće bit prije vremena..

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1540
23.6.2014 12:25:46   
Tea2803
Victory daa bas smo se veslili kada je otisla user posted image
Ma i mene je nekako za taj streptokok frka pogotovo sta mi to nije napravio user posted image nadamo se pozitivnom ishodu onda :))
Aaa do prije tjedan dva sam se poroda bojala ko vraga a sada nekako vise i ne...ko zna sta bude jos do kraja user posted image
Totalno smo iste sto se tice bolova...
Jee i htijela sam da nekako imam uspomenu pa eto nista me nije kostalo a lijepo izgleda jos smo se zafrkavale daj zamisli da mi sad pukne vodenjak ili dobim trudove pa takva odem u bolnicu da svi vriste od smjeha user posted image
Jooj bas bi baklavicu kojuuser posted image
Nisam pitala za mucnine user posted image budem mozda sutra :)
Bambina draga ovdje sam samo ja aktivna hahah victory mi se danas bas puno pridruzila imam osjecaj da od petka sama pisem haha bice da je to zbog toga sta moram lezat pa sam non stop tu haha
Trebas otic u moj duckas svasta da vidis bambina user posted image
Hvala za trbusko i posteljinu user posted image
Iiiii user posted image user posted image user posted image za generalku !!!
Hvala javim vam svima sta je bilo na pregledu naravno user posted image
Emy nam je danas trebala na pregled ako nije stigla user posted image prije ;))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1541
23.6.2014 12:33:25   
CrazyPuppet
meni se beba još nije počela spuštat, meni se čini da bude to sve samo najednom HOP! i eto ga vani user posted image
Tko je spomenuo štrudlu od borovnice???!!! i ja biiiii user posted image
meni više nije taj ultrazvuk interesantan, ionako se sad već to sve slabo vidi kak je beba veća... oću držat to malo zlato u rukama user posted image
pravi sam nestrpljivi ovan :)
jeste malo gledale taj baby handling? Lako vama kojima ovo nije prva beba, pa sve već znate... ima neka knjižica na http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_1_baby_handling_round_finale.pdf
što ćete kuhat danas, ja bi neku ljetnu salatu...najela se mesine ovih dana...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1542
23.6.2014 12:37:41   
Tea2803
Crazy ovan ha jaooo i ja sam ovan user posted image i ja jedva cekam da vidim svoje zlato user posted image

Neposredna veza do poruke: 1543
23.6.2014 12:47:17   
CrazyPuppet
ahahahahaha, jaoooo Tea :D nije nama lako user posted image kužimo se mi user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1544
23.6.2014 12:48:37   
emy0406
Hej,evo i mene i danas me poslali doma user posted image
sve isto,osim tlaka koji je bio nizak,a sad je malo povišen,nije strašno,al je dosta velika razlika od petka (bio uvijek 80/60,a sad 130/90)
srijedu opet via petrova user posted image
Tea buša je super user posted image
Ostale cure s tegobama još malo pa gotovo,a vi bez tegoba blago vama.Meni treba viljuškar da me okrene s jednog boka na drugi,a kad izlazim iz kade isčupam skoro onaj radijator ko ljestve kad se primim user posted image
Curka lumpa,sve me boli,a u zadnje vrijeme me peče koža na trbuhu,a kad se ona proteže imam osječaj da će puknut trbuh.
Curke odo malo leći,taman i mali zaspao pa da iskoristim priliku.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1545
23.6.2014 12:52:05   
victory
Da zamisli da su te takvu uhvatili trudovi, user posted image user posted image Prvo bi tamo umrli od smijeha pa te slikali pa tek onda se bacili na posao :))) hahaha, prejako :))) Defitivno bi bila jedinstvena trudnica ;) Ma no sikiriki za streptokok, ja sve računam da oni to procijene situaciju, ja sam očito neka rizična žena pa me na sve testirali hihihihi... nema pregleda u trudnoći koji nisam obavila user posted image

ja sam krv vadila jedno 10,12 puta.. čudo jedno.. ali dobro. kad se budem trebala pokazat kao heroj u rađaoni ja ću se stisnut od straha :)) Tea, super da se ne bojiš, sve detalje, one najgadnije a ujedno i najsočnije ćeš nam detaljno opisati.. neka znamo šta nas čeka, pogotovo nas kojima je prva bebica.

Ja se aktiviram u pisanju imeđu poslića, ili spavanja : ali kad mi eror izbaci odustanem.. joj moram ručak radit a ne zna ni šta ću ni ništa... najrađe bih da imam nekio čarobni štapić koji spremi ručak i pere suđe.. i još ponešto ali za početak je ovo dovoljno :))

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1546
23.6.2014 13:02:12   
victory
Crazy super link, mnoštvo savjeta :)))
Emy, viljuškar hahahah :))) i kod tebe još malo pa gotovoooooo :))) možda već sutra :))))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1547
23.6.2014 13:16:28   
ikaaa
evo malkoc i mene...... curke koja to rasdi baklavu evo sline cure ko ludeuser posted image user posted image , a štrudlu od borovnica naravno da sam probala štrudlicu od borovnice, ma njami njami.... evo ja noćas spavala ok, sve do pred jutro kad me počelo baš grčiti i poboljavati... pa se baš nekako prestrašila....joj rekoh mene grči a ja ni spavačice nema...pa sam išla kupit si tih stvarčica, barem da si operem i složi pa neka stoji....al evo sad sam ko nova i već sam oko ručka...user posted image user posted image

crazy draga kažem ja ma ti ćeš roditi da nećeš ni znati.....user posted image

teić joooš malo....i suuuuuuuper ti je bušaica, i ja bih mogla koji dan biti umjetnik ali moram kupiti tempere....
i mene taj iscjedak nekad izluđuje, pa isto koristim dnevne uloške, u početku sam znala po 6-7 puta mijenat gaće, ali onda sm shvatila da tko će prikupiti tolike gaće a ni mjesta na štriku nema dosta, pa sam išla linijom lakšeg dnevni ulošci, mad samj bila happy na po četku trudnoće kako sam se riješila uložaka kad na kraju sam najboilji kupac u kozmu što se tiče dbnevnih uložaka.....user posted image user posted image
drage moje jel vam sparno, meni bome je....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1548
23.6.2014 13:21:45   
Tea2803
Emyyy ti si tuu ja sam se vec ponadala da je user posted image tuu ali vidim nista,,znaci srjeda opet hopsanje a o tlaku mi nemoj ni spominjat svaki puta mi je 110/70 ili 120/80 a zadnji puta ni vise ni manje nego 150/90 !!! Slag me strefio skoro kazem ja sestri e pa da nisam morala propjesacit od trznice do vas ne bi mi bio toliki jer tamo nikad mjesta za parking!!! Naravno gin mi je napisao da mi je tlak normalan haha
Hahah iscupas radijator legenda haha user posted image

Victory mislim da bi ja umrla od srama hahah
Bas si puno puta vadila krv ja ovako za nalaze tri puta i isto toliko za ogtt
Naravno naravno da cu sve opisat od A do Z ;)))) ehhh mozda se iznenadimo pa ti budes prije user posted image
Ja sam baki rekla da napravi paradjz juhu bas sam je pojela a bojim se da bi uskoro mogla van user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1549
23.6.2014 13:25:06   
Tea2803
Eh i kad smo jos kod tlaka upravo ga izmjerila i kaze 100/75 user posted image

Ikaa fala za buseko moj ali i tvoj je odlican!!! user posted image
Dal je sparno bome je!! A sutra i prekosutra kisa...
Jel se danas bolje osjecas ? Ne grci vise?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!