Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:20:39
|
|
|
|
emy0406
|
Jutro!!Ancyloo super za bebače ,a potpuno si u pravu što si bolji to ti oni bolje vade mast.Meni je ustvari svekrve žao,ona je odgoj svog jedinca(mog dragog) prepustila svojoj mami jer je ganjala karijeru,btw.od te karijere danas ima mirovinu 1600 kn(na 35 god staža) ha,ha mislim žalosno.E,sad bi ona nadoknađivala s unukom,al ne kuži da to radi na potpuno kriv način,a ja sam aždaja koja joj je uzela sineka .No dobro jučer tek otišli, a meni već glava praznija na pol,bar sam živce odmorila I da u komadu sam,malo me štrecalo nočas,al prestane,pa opet i tak,a danas se osječam ko da ni nisam trudna. Dobro nam došlo osvježenje,samo nek i tak ostane sad. Pozdrav cure,odo kuhat grah sa ričetom na veselje mojim dečkima,oni bi to jeli svaki dan.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:25:23
|
|
|
|
Tea2803
|
Haaa mislim da cemo danas svi bit na grahu ili nekom varivu hahah moja mama ce takoder radit grah ja danas imam hrpetinu robice za peglat a sutra me ceka radenje pizze za nas osam pa se moram pripremit hahah Emy i ti ces skoro jaoo sad ce se samo redat toliko smo cekali da pocnemo a sad ko ce nas zaustavit
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:28:49
|
|
|
|
emy0406
|
Ancyloo mi imamo nešto zajedničko,nas je osmero ,ja najstarija tak da isto kad se petlja u odgoj vratom bi zavrnula i to zamjeram mami kaj me prekulturno odgojila,pa ne velim svakom kaj ga ide. Smrznuti špinat,ja ti mrvicu popržim bijeli luk,bacim gore špinat,malo podlijevam mlijekom dok se špinat otopi,još malo dinstam stavim malo vegete i vrhnje,to nam je obično prilog uz pečena jaja,a nekad i uz šnicle na naglo.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:31:55
|
|
|
|
emy0406
|
Tea,kad ti ideš u petrovu?Da i ja vidim da bu to kroz koji dan,a nekak mi se nejde još U svakom slučaju moram do 30.6. jer mi ode moja babica na g.o.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:34:20
|
|
|
|
Anchyloo
|
Teeea!! šuti s tom pizzom,neda mi se u dućan a vola od pizze bi pojela... emy,vrit s njima,pokazat zube i oguglat... znači ništa puno drugačije nego friški špinat,osim kaj ga nemoram kuhat i pasirat! jeeeej!! ručak za 20 min! crazy,kad budeš točala nogice,sjeti nas se...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:38:21
|
|
|
|
Tea2803
|
Emy idem iduci tjedan pred kraj , srijeda cetvrtak ili petak,znat cu u ponedeljak-utorak ,, mozda se sretnemo Anchy hiii nisam znala hehehe i ja volim pizzu hihi
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:39:40
|
|
|
|
emy0406
|
Da draga,isto to i je skuhano,spasirano i zamrznuto.tak da dalje radiš ko i s friškim.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:41:54
|
|
|
|
bambina27
|
Jutro curke, Napokon prospavana noc u komadu,čak se ni na wc nisam dizala. Bas nam je trebalo ovo osvježenje. Anchyloo ja ne mogu vjerovati ovi za svekra i svekrvu. Mislila sam da je moja najgora,ali je mala beba za tvoju. Moja ne smije vise bez najave ni na kavu,a kamoli da joj padne na pamet uzeti dijete Držim fige da izdrzis još malo sa bebama u trbuhu iako imaju lijepu kilažu Ajde cure dajte prijedloge za današnji rucak.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:52:08
|
|
|
|
Tea2803
|
Bambina danas svi radimo grah i spinat hehehe pa biraj hahah
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 8:55:36
|
|
|
|
bambina27
|
Niste mi bas dale preveliki izbor,ali s obzirom da sam jučer imala neko varivo od graha i leće,nema mi druge nego špinat sto i ne zvuci tako loše. Još neki odrezak na Grill tavi uz to,savršeno
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 9:49:34
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
ajme ja sam si zaželila lazanje, pa to pravim danas... nisam ih jela sigurno 2g... sutra ak bu dobro vrijeme mogli bi bacit i ribu na gradele :) ja otkad sam trudna ne mogu ni vidjet varivo, a prije sam ga obožavala :D ma ionako kuham reda radi, mogla bi cijeli dan voće žderat i cuclat vodu, jučer mi je dragi donio punu kašetu sočnih nektarina...mmmm
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 10:48:16
|
|
|
|
Tea2803
|
chocolate - 12.06. - Lana 28.05.2014. sretnaz - 21.06. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. Lanchicaa - 08.07. CrazyPuppet - 10.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. victory - 19.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. Anchyloo - 27.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. bambina27 - 16.08. TaPikapolonca - 18.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 11:52:48
|
|
|
|
Tea2803
|
Crazy lazanjeee .. nektarine mmmmmm Maaaa mojima se sada ne jede grah pa sad ja fino opet za stednjakom evo stavila juhu da kuha,pripremila malo pile,cevape,kobasice i izrezala krumpir za pire sa slatkim umakom (sos) paradajzom i malo povrca jooj eto a opet mi je vruce
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 12:04:34
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tea, super za listu! Baš sam ju ja planirala staviti i dok sam pročitala sve što ste napisale sam vidjela da si ju već stavila. Ajme, još malo i stižu vaši datumi i vaše štruce! Držite se i nadam se da će biti brzo i lako!
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 12:18:44
|
|
|
|
Tea2803
|
Pinky hvala za listu a i za dolaske bebaca uskoro uskoro ce biti nadamo se i ja se nadam da ce biti brzo i lako hiihi i ti isto cuvaj
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 12:22:05
|
|
|
|
ikaaa
|
poziććććć drage moje buškaste trudnice......evo ika noćas spava kao beba....... .....danas se da preživljavti, malo je zahladilo i osjećam se kao da nisam trudna...... emy draga ma samo neka idu, kad previše ne mare za tebe i tvoje osjećaje..... ma ti ljudi su skroz pukli...a da mi to njima napravimo bile bih nagore na svijetu.....emy grahić se kuha, joj ja se toga nikako da sjetim... crazy mmmmmm nektarine, i ja se nabrusila na njih cijeli tjedan sam na njima baš su mi fine..... archyloo drage bogami ni tebi nije lako biti sa svekrvom i svekrom.....ali ono najbitnije je da su tvoji mali ,,slatki gremlićići,, super... tea, pizza, pa sos paradajz..... draga evo mene k tebi za vikend.....sline već cure i na jedno i na drugo..... evo ja danas skuhala krumpir i blitvu, pastrve samo čekaju da ih bacim na el roštilj i napravila punu zdjelu zelene salate, na kojoj sam sad stalno sa vilicom ko kakav žandar...čini mi se da kako sam krenula da mog mužića neće ni dočekati salata jer su se curkice opasno namjerile na zdijelu.....a još salata mlada iz vrta, susjeda donesla i mlade blitve....tako da sam danas na njami njami...dok ne ponestane a onda ćemo u frižider po slatkoj hladnoj lubenici.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 12:29:35
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
aaaaaa stigla kolicaaaaa sve sam brzo prokljuvila i bez uputstava - smart ass naravno da mi nisu poslali bazu za AS, i sad će to naknadno slat, nakon što sam im poslala mail da su neprofesionalni bar su puno jeftiniji nego da sam kupila u MagicBaby ili Adaxu...
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 12:39:03
|
|
|
|
Tea2803
|
Ikaa ja umjesto sta si napisala poziććć procitala boziććć hehehe jos si mislim ma kaj ti je doslo Drago mi je da si super spavala bome sam i ja necu se zaliti napokon su te vrucine splasnule Ma dodi k meni slobodno morat cu ja vas sve pozvat kad se sve porodimo na neki velikii zajednicki rucak Uh volim krumpir i blitvu ali eto ribu ne mogu smislit ni sada a nisam ni prije voljela ,, samo tunu u povrcu sa zelenom tjesteninom ili lignje i papaline ostalo ne mogu pojest ma kakvo god da je pripremljeno a sta cu Crazy draga za kolicaaaaaaa a boze nemrem vjerovat da su bazu zaboravili? ma neka sad ponovno salju Drage moje meni zna od ovih vrucina i pritiska na zeludac bit veoma losee ,, cak i povratim
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 13:29:34
|
|
|
|
Lanchicaa
|
Anchloo, još ne znam ni za jedne blizance koji su dočekali termin... Svi su izašli cca. mjesec dana prije, tako da ne vidim zašto bi ti bila iznimka Ova jedna cura što ju znam nosi blizance. Termin joj je 21.9., upozorili su je da će vjerojatno rodit ranije. Prije mjesec dana na pregledu joj rekli da su bebe već velike po 2 kg. Ona je jadna sva ogromna i izmučena Meni ti taj moj trbuh, kad sjednem, izgleda točno kao da loptu držim ispred sebe... Nekad je ta lopta malo grbava, ovisi kako se bebač namjesti, ali ni dan danas mi od iza nitko ne bi rekao da sam trudna... Sa ovim tvojim svekrom koji leži kraj tebe, ja ne znam šta bih napravila, stvarno! Netko bi prestao živjeti - ili ja od šoka kad ga tako vidim ili on popi***im... A uzimanje djeteta neću ni komentirat!!! Šta je muž na to rekao? Vruće je i kod nas, ali par puta je zagrmilo pa će očito nešto zahladit, bar na koji sat...
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 14:18:59
|
|
|
|
sretnaz
|
U šoku sam kad čitam ovo o vašim svekrvama i svekrima. Pa koliko godina imaju ti ljudi? Meni je jako čudno da takve stvari rade i imaju takve komentare! Ne znam, ovi moji su vječno na internetu, tako da valjda čitaju i prate promjene. I nikad, ama baš nikad mi nitko nije rekao da bih trebala dati AD, i da se razumijemo, cice su mi male Svekrva je rekla kako joj je pedijatar preporučio da daje kravlje mlijeko kad su imali 2 mjeseca, i komentirala je kako se sada to mijenja itd. Ali ona ima dijabetes tip II. i to je imala njena mama i kaže da bi njena mama sigurno duže živjela da je znala sve što sada zna o hrani. Puno je čitala i tražila informacije kako bi poboljšala svoje zdravlje. I često mi pošalje neki link o djeci, prehrani, itd... Lanchicaa, tako se i meni trbuh ne vidi s leđa, ali zato strši, pa izgledam smiješno. Bez obzira što sam ja po terminu prva na redu, imam neki osjećaj da će ih biti dosta koje će roditi prije mene. Baš mi je mm rekao da je noćas rodila žena od njegovog kolege, a termin joj je bio negdje oko 15. 07. Rekla sam da će svi roditi prije mene, da moja djeca očito vole biti u mom trbuhu. Što se tiče ginekologa, idem privatno jer je ona žena od mog bratića i išla sam kod nje i prije nego je otvorila svoju ordinaciju prije cca 3 godine i bilo mi je nepojmljivo da odem kod nekog drugog samo radi novca, a ona mi je super. Osim toga rekla mi je da ju nazovem kad odem u rodilište, pa dok sam bila u rađaoni nazvala je i pitala ih kako je sa mnom, i onda joj je mm javio da sam rodila pa je čestitala itd.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 14:21:53
|
|
|
|
sretnaz
|
Anchyloo, baš mi je drago da su bebe super.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 14:31:53
|
|
|
|
victory
|
Haj curke, kad čitam vaše komantare glede svekrva i svekrova, ajme naprosto ne vjerujem koji frikovi od ljudi. ja ne znam kakvi će se moji pokazat ali namjeravam sve to i dalje držat na pristojnoj distanci pa se ne budu previše opuštali ni oni ni ja. mislim da onda krenu problemi..a vidjet ćemo :/ lako nama s našim roditeljima, sve im možeš reć, posvađat se i sve a s ovima je neka druga priča.. Anchyloo super za bebice kad su tak velike i napredne :))) cure, ubit ćete me s tim vašim menijima, osjećam se kao sve osim dobra žena.. ne da mi se kuhat, ja sam više onaj tip spremanje kuće i pranje prozora.. perem prozore minimum 2 x mjesečno, hehe ali to kuhanje mi je tako boring.. morat ću se popraviti he he :)) Lanchica baš ti je okrugao trbuh.. uvijek me zabrine moj kad vidim tak lijepe trbuhe :))) moj se od naprijed ni ne vidi, tek sa strane kad se gleda, a između trbuha i cica mogu cijelu šaku stavit kak je nisko. ali veli dok da veliku ulogu igra visina pa mi je ona "pojela" trbuh... ja umirem danas od vrućine, ne znam kako vi ali ja sam mrtva žena :/// tak mi je zagušljivo strašno.. nadam se da ste mi vi sve curke dobro :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 16:05:51
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
ahaahahahaha victory... ja kuham svaki dan, ali zato prozore perem 2x godišnje a peglanje da ne spominjem... to da mi život o tome ovisi... ja sad kad sam doma mogu nakuhavat, ali kad sam radila, skuhala bi ručak koji je morao bit gotov za pola sata, i to je bilo sve nešto ful jednostavno... inače sam oduvijek strašno uredna, ali otkad živim s mužem (koji se redovito brine da ima nereda po kući) i raspored mi je ubitačan, skužila sam da se dosta toga dade i zakamuflirat da sam po cijele dane samo u kući i da nemam život i drugog posla, možda bi sve i bilo tip top, ali i ovako je na zadovoljavajućoj razini :) živo me zanima na što će sve to ličit kad stigne malac, a tek kad prohoda... :D sve će biti savršeno čisto nemojte se opterećivat, netko do toga drži više netko manje...
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 13.6.2014 17:30:52
|
|
|
|
victory
|
Pa sta mogu kad sam luda , upravo nam je pljsak u gradu i na prozore mi otisla kisa i vec mi je u glavi kak sutra budem sve prizore oprala ahahah luda zena., sta da ti kazem. Ali bas kao sto kazes netko drzi do necega.. Moram priznat kuhanje me uopce ne usrecuje ali volim papat he he :-) ali sto se mora, mora se. Tea, jesi popeglala robicu? Vjerujem da si uzivala :-)) ja sam danas samo tetra pelene ali kad sam ih stavljala na susilo na balkonu tak sam nekako bila hepi i uzbudjena. Imam u susjenoj zgradi jednu jaako malu bebicu i kak zadnjih veceri nisam bas spavala sve sam cula haha, plakala je i budila se cijelu noc :-) zbig toga sad prek dana malo cornem da se uspijem odmoriti :-) eno misica i sada place <3
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 14.6.2014 6:53:22
|
|
|
|
Tea2803
|
Dobro jutro drage moje Jeste mi se naspavale Ja evo zujim u krevetu jos od pola 6 ,, nesanica zesca Victory mos mislit kako sam stigla peglat,jucer kad sam krenula opet sam imala rucak za radit i kasnije sam bila premorena pa sam malo legla,i onda me kasnije nije bilo kuci cijelu vecer,,a evo danas cijelo jutro ima da radim pizzu,a u nedelju rostilj i nema me ostatak dana odoh van Tako da sam si ponedeljak ostavila za peglanje Jooj jucer mi je moja divna mama napravila tj.sasila poplun bijeli i ja sam izrezala od materijala Jan i zvjezdice i mjesec i to mi je usila na poplun toliko sam bila sretna da sam spavala s njim misleci na svog limaca,,jesam blesava?? Danas cu ga stavit prat Hug svima
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!