sretnaz
|
Uf, uvijek imam šta čitati i pisati. Prije mi se činilo da je curka u trbuhu mirnija od N, ali sad mi izgleda da su isti. Stalno se meškolji, lupa, rasteže, i stvaraju mi se grbe. Kako inače idem privatno kod gin, danas sam napokon išla kod socijalnog po uputnicu. Skoro sam zaboravila na to, a meni je 9 dana do termina. Ne znam tko je spomenuo da ću još i prenijeti, iskreno se nadam da neću 10 dana kao i N. To nije prenešena trudnoća, i smatra se da je u terminu, ali pregledi svaki drugi dan izlude. CrazyPuppet, N je uvijek bio nekako samostalan, rano se počeo okretati, puzati, hodati, nije se htio nositi, i nije mazica (i to mi je uvijek falilo) i drago mi je da mu nije problem ostati drugdje jer će mi sigurno dobro doći kad rodim. Smiješno mi je bilo kad ga je djed vratio doma uopće nije pokazao neke osjećaje da mu falim, otišao je do svojih igračaka i to je to. Ovo za limun ni ja nisam nikad čula, ali možda se isplati probati. Ne može škoditi. Ah Emy, pa baš su čudni... umjesto da uskoče. Pa kao da ne mogu na more za 2 mjeseca!? A jesu li bilo od pomoći prvi put? Oticanje me ne čudi kad je ovako toplo. I meni je ujutro donekle OK, a navečer stopala sve veća. Ruke za sad izgledaju normalno. Tako mi je bilo i s N, i kako mi je onda termin bio krajem 8. mjeseca, išli smo u 7 ili 8 mjesecu, ne znam točno 3 dana u Fužine i stopala se smanjila. Zato, ako imate priliku ići nekamo gdje je hladnije odite :-) Mi smo baš pričali da bismo mogli s djecom ići tako negdje u 8 mjesecu i onda na Rab u 9. (njegovi imaju tamo kuću) Pomalo, Lanchicaa za bebu. Ja nemam pojma za taj bris, tko zna ako mi ga je uopće radila A ni za šećer nisam nikad išla. Moj gin računa termin prema menstruaciji. I malo mi je glupo da uzimaju termin po UZV, jer ni te mjere nisu točne. Ma općenito je normalno roditi i prije i poslije termina pa je glupo da toliko drame oko toga. Ali slažem se i s ovim što Pinky kaže. Za N sam točno znala kad je bilo začeće pa je ii termin odgovarao. Sada ne znam točan datum, ali vjerojatno je to tu negdje. Penelopi... vjerujem da će biti sve Ok, ali normalno je da se brineš.