maja pčela
|
pozdrav cure!!ostala sam vam dužna ispričati kako je prošao porod pa ću sad pokušati dok Marta spava,znate da sam pisala da me muče te kontrakcije svako malo,e pa u četvrtak se to sve još malo pojačalo,mučilo me cijelu noć onako lagano pa sam u 5 sati ujutro odlučila da mi je dosta i da idemo pa neka me pogledaju,u rodilištu sam obavila sve one standardne pretrage ctg,krv i ispitivanje o svemu i svačemu dok smo čekali doktora,na pregledu sam se ttalno razočarala jer se u 4 dana nisam ništa otvorila,još uvijek 4 prsta ,klistirali su me i spremili u box sa riječima brzo ćete vi to????ekipa je ila savršena,smijali smo se i zezali,u 7 i 35 probušili su mi vodenjak i uključili drip,5 kapi kao da održe trudove,e onda je krenulo.....niti 5 minuta kasnije trudovi su postali luđački,spojili su se u jedan veliki,nisam se ni stigla odmoriti,babica je cijelo vrijeme bila uz mene i pomagala mi sa disanjem hrabrila me,divna je bila ,nekih 15 minuta prije kraja prebacile smo se sa kreveta na stolčić i uslijedilo je tiskanje,babica me masirala i širila međicu da ne popucam i u 8 i 40 na svijet je stigla moja ,savršena,3120 grama i 48 cm,nisu me rezali ali sam malo popucala pa imam par šavova,sve u svemu sve je prošlo savršeno,vraški bolno ali savršeno .