Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 6.5.2014 21:50:01
|
|
|
|
emy0406
|
Tea super za kindač i komodu ,sječam se kak ssam si ja bila sretna kad sam kupovala te stvarčice,sad mi malo i fali jer nemam potrebu ništa kupovat,al svejedno ipak malo malo kupim nešto rozo .Kaj se tiče ogrtača u petrovoj ti ustvari netreba,svaka soba ima svoju kupaonicu/wc tako da ustvari nemaš potrebu izlaziti iz sobe(osim ako si pušač).ja sam prvi put nosila,al nijedanput nisam obukla,bilo je vruče,van nisam išla i nije mi trebalo,pa sam odlučila ovaj put neuzet.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 6.5.2014 22:08:59
|
|
|
|
Tea2803
|
Emy puno ti hvala onda necu kupovati i ovako ce bit vruce vjerovatno nisam pusac pa onda jos jedan plusic ;)) kakve su sobe u petrovoj i osoblje?kakvo je tvoje iskustvo?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 9:45:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
chocolate - 12.06. sretnaz - 21.06. leot - 24.06. emy0406 - 24.06. zvjezdicamaja - 01.07. SANJABI - 03.07. tintilinki - 14.07. ivaj - 15.07. Tea2803 - 17.07. Mrvic@ - 21.07. FingerJ - 25.07. vepikica - 03.08. Suzana12 - 03.08. PENELOPI - 09.08. Ulala - 10.08. Pomalo - 13.08. Njanjica - 16.08. sandra999 - 19.08. ikaaa - 28.08. RIBICA241 - 28.08. luce1010 - 03.09. Ninna10 - 06.09. Ivankaa - 08.09. Mussy - 10.09.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 10:05:57
|
|
|
|
Tea2803
|
Curke moje bas sam se danas uzrujala bome sam htijela nekog udarit!! dodem ja danas ujutro da predam urin na kontrolu da vidim jeli mi ova bestija od bakterije otisla ,, cekam ja i napokn dodem na red kad onaj tip unutra mene pita da li ja imam dopunsko,kazem da nemam a on meni da moram platit 50kn !!?? Pa ja velim njemu pa vec sam tri puta tu nosila urin kaj je vama pa nikad nisam platila pa trudnica sam kaj ne vidite !?!? A on meni ah zao mi je vasa ginekologica vam nije napisala oznaku da ste trudni pa morate platit ja njemu ma ocu vam vraga platit i izjurim ko ris!! Pa kvragu i ti ginekolozi pa di oni gledaju ?! Vec mi je par puta napravila shit jer sam joj rekla da cu u bolnici vodit preglede jer imam nekog i kod nje dodem samo po uputnicu i jos me ostavi da cekam po tri sata tu uputnicu za poludit!! To ona meni namjerno radi!! I sad bi ja trebala kod nje opet cekat tri sata da mi napise par brojeva !! Joooj kako mi unisti dan poslje mi doslo da placem ahh ti hormoni
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 11:16:12
|
|
|
|
emy0406
|
Tea nemoj se ljutit svi su oni takvi traljavi i baš ih briga.Pitala si za sobe u petrovoj,mrak imaš po 2,3 ili 4 kreveta u svakoj sobi tv,frižider,klima.2011 kad sam rodila bebe su bile s nama od pola 6 ujutro do 10 navečer,s tim da su ih prematale sestre,a sad su navodno i po noći bebe s mamama.Moje iskustvo s osobljem predivno,svi ljubazni od doktora,sestara,čistačica svi su bili divni i pažljivi,ali mislim da tu ima veliku ulogu i kakve smo mi prema njima(ne mislim na vrečice i koverte,nego na osmjeh i lijepu riječ-ništa ne košta,a puno znači)Strogi su što se tiće posjeta,posjete su pola sata i može ući svakoj 1 osoba(najčešće tata).Po meni je to i u redu,šta će mi tamo pola familije ionako sam doma za 3 dana.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 11:25:35
|
|
|
|
ikaaa
|
ma tko to ljuti našu teicu...joj dobit će odmah hrpu jačmenaca od svih nas...... teić ma svi su oni nekad traljavi i nepažljivi..... samo mi seti nemoj sekirati..... ali znam da u tom trenutku bih sve izlupala i izvikala kad ti to tako naprave.... emy draga bravo za tvoju bebolinu... .... njanjalice draga oprosti što ti nisam odmah zaželjela dobrodošlicu.....Dobro nam došla toliko sam bila u strahu od kontrole i tih mojih bolova da sam skroz zaboravila na tebe...tvoja bebica isto napreduje tako i treba.... kako se osjećaš? evo moji nalazi urinokulture nisu još gotovi tek sutra... samos e nadam da nije kakva bakterija u pitanju toga me najviše strah..... ..danas idem popodne na uvz bubrega pa čemo vidjeti što dalje.... pomalo drag kako si mi ti? jel te boli? mene evo u pon ništa tek sinoć navečer pred noć počelo malo boljeti.....samo se nadam da nije ništa strašno.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 13:22:53
|
|
|
|
Pomalo
|
Ja danas vadila krv, urin, sutra poslje 2 idem po nalaze.. Strah me da mi se E. coli nije vratila, samo mi bi to trebalo.. Zaboli me ovdje gdje su mi mokracni kanali, sinoc me tu boljelo, ali tko zna, mozda nije to to.. Sve u svemu, kupila caj od brusnice pa sad pijem to, cisto preventive radi.. Ja sam u utorak na redovitom pregledu, iako sam prosli tjedan bila na ultrazvuku i u pon me ginekolog pregledao, pa onda svaki tjedan vidim bebu.. Moram ga sljedeci put samo pitati koliko je tezak, to mi nikada ne napise, a bas me zanima.. Ikaaa, nadajmo se najboljemu, sutra cemo biti pametnije..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 20:40:18
|
|
|
|
ikaaa
|
evo da se javim..... moji bubrezi u najboljem redu, nema kamenaca, sve ok...sutra ćemo vidjeti urinokulturu kakva je, nadam se da nije kakva beštija od bakterije....a u petak dan d sa vađenjem šećera i nalaza krvi pomalo ma bit će to sve ok.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.5.2014 20:54:26
|
|
|
|
Tea2803
|
Curke fala na podrski dobili su oni vec hrpu jacmenca i od mene a i od vas Emy hvala na svim podacima bas super kaj ti je bilo ok nadam se da ce i meni Ika super sta ti je sve oke se bubrezima nadam se takoder da nemas nikakvu bakteriju ah jos secer ma proci ce i to Pomalo nadam se da ti se nije coli vratila uhhh kolko mrzim tu bakteriju Jel vas boli sta ovih dana? Mene su strahovito pocela leda boljet tako bi se rado opustila uz neku masazicu i vrucu kupku ahh masta
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 8:40:57
|
|
|
|
Pomalo
|
Evo samo da se pohvalim prije nego odem po nalaze.. Kupili kolica jucer.. Jeeej.. napokon.. Mamba od Abc designa..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 9:21:01
|
|
|
|
Tea2803
|
Pomalo bas super za tvoja kolica mora da si presretna tako sam i ja bila sretno s nalazima pa se javi poslje
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 9:43:41
|
|
|
|
emy0406
|
Nadam se da će vima nalazi bit ok!Pomalo super za kolica Tea jel tebi bolje danas?Mene isto leđa bole,al nije čudno kad dižem svoje zlato od 15 kila.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 9:56:01
|
|
|
|
Tea2803
|
Emy je bolje je mene leda uhvate pred kraj dana valjda od umora jucer sam bila u centru 6 sati (nisam hodala bas svih 6h) pa mozda i zato ali svaki put navecer kad legnem spavat pa moram na wc mi se problem ustat nekad mi mm pomogne haha mozda zvuci smjesno ali mi je bome nekako tesko jer lezim s one strane di je zid pa mi treba vremena da sidem s kreveta Emy a kaj cesto dizes svog andela kaj se to moze nije malkice opasno da se ne pocnes otvarati ili? Ma da nemas jos puno do kraja
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 10:47:10
|
|
|
|
victory
|
Pozdrav djevojke, nova sam na forumu, tek sad vidim da nas ima jaako puno sa ljetnim bebicama. Meni je termin 19.7.2014. Još uvijek nemamo ništa (osim kinderića) pa tražim popis svega što će nam trebati ovo ljeto :) Badić sigurno ne :))
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:06:41
|
|
|
|
Tea2803
|
Victory dobro nam dosla termini su nam blizu jel znas sta nosis? I di ces rodit ? Uhh svasta treba za nase andele
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:10:59
|
|
|
|
Pomalo
|
Ja evo bila po nalaz, krv je uredna, a u mokraci ima malo bakterija, vidjet cu sto ce ginekolog reci kad mu pokazem nalaz.. Leukociti su ok, nema upale, ali eto te bakterije.. A sritna sam sa tim kolicima, jedva cekam provozat moju bebicu..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:11:36
|
|
|
|
Pomalo
|
A sto se tice torba za kolica i suncobrana, kako ste to rjesile?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:18:47
|
|
|
|
victory
|
Tea2803, hvala na dobrodošlici. Da da znam, odmah me je zanimalo čim se moglo vidjeti.. dečko je :) nekako sam priželjkivala curicu, ali stiže momak mali i baš sam happy :) trebat će nam dosta toga.. ja još u uvjerenju da ima puuuno vremena i stignem kao sve obavit ali s obzirom na preporuku da trebam malo više odmarati zbog smekšanog cerviksa bojim se ću morat sve po hitnom postupku. Vidim da puno trudnica ima problema sa bakterijama i ostalim beštijama.. ah ja sam na tome doslovno diplomirala- od početka trudnoće vučem ureaplazmu i popila 3 kure sumameda i vaginalete (ne popila he he) i na sljedećem pregledu opet ću te glupe briseve raditi pa ćemo viditi.. iako sumnjam da sam se riješila..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:21:10
|
|
|
|
victory
|
i da, kad ste cure kod kolica.. ja sam malo šnjirala po gradu neki dan i naravno moja loša karma je da za koja god uhvatim a da mi se svide su 6 tisuća i više kuna.. e pa ne dam :) sviđaju mi se abc design ali su 2 u 1, pa me zanima vaše mišljenje - jel ok 2 u 1 ili 3 u 1 (dok se kupi sjedila i baza za auto opet sve dođe na cijenu 3u1). ili se varam??
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:31:09
|
|
|
|
Tea2803
|
Uhhh te bakterijeee Pomalo nadam se da te bakterije nisu nekaj strasno i da ces ih brzo rjesit super za leukocite i krv I ja jedva cekam da svog decka provozam u kolicima ah jos malo Victory znam kako je kad moras mirovat a jos toliko toga moras napraviti imas osjecaj da nikad kraja mi smo eto od velikih stvari sve kupili ostalo je jos sitnice poput kreme za guzu,prasak za pupak i meni za rodiliste ,, jos malo pa sam se mislila polako bacit na pranje i peglanje Sta se tice kolica mi smo uzeli 3u1 bilo mi se vise isplatilo i mislim si pa kosaru cu koristit ipak je ljetna beba i moci cu se stalno setat ,, pomalo ja sam torbu za kolica dobila suncobran cu kupit vec .. Ma da ni ne znam kak se cijene krecu?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 11:50:30
|
|
|
|
Pomalo
|
Ja sam magistiriala kolica, od pocetka trudnoce samo to gledam.. Abc su mi zapela jer su ok po cijeni, kvalitetna su i nitko se po svim pustim forumima nije zalio na njih(osim na cobru i prednju kocnicu).. Mi cemo autosjedalicu posuditi, isto je abc pa je zato nismo kupovali, ali kako u abc-a ne postoji nulti polozaj kosara ti treba.. Ostala kolica mozda to i imaju, pa provjeri. Gledala sam i ja Graco evo, 3700 ti je 3 u 1, ako nades kakvu akciju super, samo sto mi je abc se cinio kvalitetnijim(koliko ja znam o kolicima) pa cemo vidjeti.. Mamba je ok, isto kao i condor, on je malo skuplji, pa vidi sto ti odgovara, boja imas na izbor, mi smo uzeli multicolor. Ako te sto zanima samo pitaj..
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 12:18:44
|
|
|
|
victory
|
Odlično, mi ćemo vjerovatno 3 u 1 ali budem još vidjela - planiram krajem ovog mjeseca kad prođe strka oko vjenčanja ići u jedan pravi pravcati šoping i pouzimati sve što mi treba :) doći će srpanj i prije no što mislim :) Cure, gdje ćete roditi. Ja planiram u Vinogradskoj.. ?? čitala sam da je ok, da partner može biti prisutan bez tečaja itd. :) uf
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 12:22:42
|
|
|
|
Tea2803
|
Victory ja cu roditi u Petrovoj tamo vodim trudnocu od pocetka pa eto
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 12:26:57
|
|
|
|
victory
|
Tea, kako vodiš trudnoću u Petrovoj? Ja još niti jednom nisam bila u rodilištima, sve sam preglede imala kod ginekologice. Idem privatno a kod ove državne vadim samo uputnice i recepte i doznake za bolovanje. Mislila sam da se u bolbničke ambulante ide nešto kasnije, mislim zadnjih par pregleda u trudnoći. Ja sutra u 30. tt.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.5.2014 12:31:01
|
|
|
|
Tea2803
|
Victory ja ti idem pvt mislim mm poznaje jako dobro doktora tamo tj.sefa hitne ambulante pa kod njega vodim trudnocu a isto kao i ti kod drzavne ginekologice idem po doznake i uputnice A kako je tebi kod privatnika jeli puno placas?
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!