amon
|
oh,cure vidim vi već sve naveliko skupljate i kupujete stvari....mi očito malo štrajkamo po tom pitanju doduše ovako,kinderbet imamo i to je još moj u kojem sam spavala ja,moja braća i još 7 djece,tako da će moj mali Niki biti 11.dijete.....stoji ovdje u dnevnoj i čeka farbanje..... čekat će još malo..... komodicu smo dobilii dobiti ćemo vrtić i hranilicu i kolica i svašta nešto (btw kolica su vam krasna.....!!) moja je sreća šta je toliko cura rodilo prije mene,pa imamo od koga šta naslijedit,a i ja nisam osjetljiva na to što je novo,a što nije,bitno da je čisto! ja sam samu sebe bila uvjerila da još ima jako puno vremena,ali kako je nova godina prošla nekako mi se čini da se to približava jako brzo..... nama u biti ostane za kupiti one neke stvari koje ti trebaju svaki dan,tipa kadica,gazice, kremice, i tako slično..... na sreću moja mama,ponosna baka će napraviti vunenu dekicu pa ni tu nemam brige.....kažem na svu sreću,koliko je djece nedavno rođeno oko nas,taman će masu toga doć do nas..... bravo mi,odlično smo to napravili hehe a što se tiče tog tečaja, čula sam da to ima kod nas,ali koliko je to korisno....?! malo sam neodlučna što se toga tiče..... mm isto još nije odlučio hoće li s nama ili ne,ali vidjet ćemo mislim da kad dođe do toga da će i njemu doć volja (briga mu je da ne vidi nešto šta ne želi-ah,muški...... ) a što se tiče poroda,ja bi svakako htjela taj stolčić,to mi izgleda tako najprirodnije,da težina bebača sama gura