|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
16.12.2013 16:30:58   
daxy

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image daxy - 15.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 401
16.12.2013 16:55:14   
nadamse
cure drage zao mi je jako zbog minusa i vjestica.
Pinky, Daxy <3
Javljam da sam nakon dugih 13 dana kasnjenja procurila.
IDEMO DALJE :-)
saljem vam zagrljaje a curama s ostatka liste zelim + ko kuca. :-*

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 402
16.12.2013 17:19:23   
daxy
eternity to šta ti imaš je spoting. Prvi dan user posted image je onaj dan kad imaš pravo krvarenje,tako da taj dan ubuduće bilježiš kao prvi dan. A ovo što ti se događa je čudno,malo je kasno za implantacijsko krvarenje,tako da bi mogla napravit test ili izvadit betu. Ne bih htjela plašit te ali ako je u pitanju trudnoća nije dobro kad imaš spoting. user posted image
Svakako bi trebala posjetit ginekologa ako test bude pozitivan.

anamiha svakako čekaj jutro za test. Može bit da je jednostavno malo drugačija user posted image ,jer ipak si imala dva dana pravog krvarenja. Ako test bude pozitivan odmah se uputi ginekologu.

Trudnoća s lažnom user posted image se rijetko događa. Još rijeđe to završi sretno. Nažalost to je tako.
Svakako nije dobro krvariti u trudnoći. U takvim slučajevima žene moraju strogo mirovati i piti progesteron za očuvanje trudnoće. To stanje se zove prijeteći pobačaj.

andydea drago mi je da si odlučila vadit betu. Nadam se da se očistilo sve. Mislim da ti uputnica vrijedi do 19.12. ali svejedno provjeri.
Sretno,hrabra ženo! user posted image user posted image user posted image user posted image

nadamse žao mi je što je ipak došla. user posted image user posted image

Ja još nisam dobila user posted image ,pa mi se opet probudila nada. user posted image
Ništa,čekam..........

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 403
16.12.2013 18:40:33   
tintin
Andy moja draga i ti meni puno falis, često mislim na tebe. Bebica je super, fala Bogu sve je u redu, sutra imamo pregled, sad smo već 24 tt, vrime leti draga moja, saljem ti puno zagrljaja user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 404
16.12.2013 21:52:34   
daxy
Ja ipak otpadam s liste..
Curke,sretno. user posted image user posted image

Imamo novu trudilicu. nina dobrodošla.

Trudilice:

user posted image nadamse - 03.12. 
user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image PinkyFunkyBirdy - 16.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image nelly. - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image *Katarina* - 27.12.
user posted image nina1987 - 28.12.
user posted image Dacana - 30.12.
user posted image Fiona0802 - 31.12. ?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 405
17.12.2013 5:43:56   
Fiona0802
Moja O je izgleda konačno stigla, tako da ne bih trebala dobiti 29.12.!user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 406
17.12.2013 8:13:45   
Snjeguljica_83
Dobro jutro!

Fiona bravo za dočekanu O!user posted image Joj, pa nikako da dođe. Baš si ranoranilica, prije 6 evo tebe! user posted image
Ja sam se jedva ustala jutros, MM me dva put budio, jeeeedva! Budio me iz sna, baš trebam pogledati što mi sve iz njega znači...

Daxy i Nadamse žao mi je zboguser posted image user posted image user posted image
Nadamse, ipak si dočekala M, baš te zezala. Ništa, za par dana u nove pobjede!

Baš sam tužna, jako je žalosno na ovom forumu. Dobro pa imamo bar jednu trudnicu u prosincu! Ali nije kasno, još ima cura koje to mogu popraviti. Recimo Perlica koja treba sutra piškiti, ako se ne varam?!

Andy drago mi je da si odlučila ići na kontrolne pretrage. Čuvaj se!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 407
17.12.2013 9:21:54   
perlica55
Jutro cure, ne znam uopće kaj sam pisala do sada..
Nadamse, draga moja jako mi je žao kaj ti je menga stigla,
novi mjesec, nova nada.. Drži se..
Snjeguljice, vrijeme je za akciju, nemoj da vam pobjegne O..
Fiona, user posted image  user posted image  za tvoju O.. Nadam se da ste sve pokrili kaj ste trebali..
Andy mila, jako mi je drago što ćeš otići na pregled.. Ja mislim da
uputnica vrijedi 6 mjeseci od datuma.. Često se zna desiti da netko
od mojih dobrije uputnicu, a bude tek za 2/3 mjeseca naručen..
Mislim na tebe i javi nam kak je prošlo user posted image user posted image user posted image
Tintin draga user posted image , šaljem ti hugić, ljubim tebe i user posted image
Pinky i daxy mile moje, kakvo je stanje kod vas???
Ostale s liste, gdje ste???
Ja ujutro piškim, ničem se ne nadam.. Javim vam svakako..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 408
17.12.2013 9:28:09   
eternity
radila sam test i negativan je. možda bi se trebala naručit kod gina, sad me već ovo brineuser posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 409
17.12.2013 9:31:26   
eternity
daxy mislim da mi ovo nije spoting, spotala sam dok sam imala povišen prolaktin i to mi je bilo skroz drugačije, tad bi mi po 5-10 dana prije mjesečnice bilo smeđe-crvenog iscjedka al ovo sad je bilo samo jedan dan na dan očekivane mjesečnice i kasnije ništauser posted image
jel koja od vas imala kakvu upalu il ciste?jel to može bit od toga? ja dosad nisam imala takvih problema pa ne znam bil moglo bit od kakve upale?
user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 410
17.12.2013 10:15:18   
anamiha
radila sam test neki SING pojavila se jedna jako rozna crta, vidim obrise 2 crte :/ nista mi nije jasno :(
danas 4 dan ni M od menstruacije :/ ko ni 3 dan... :/

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 411
17.12.2013 10:21:58   
anamiha
eternity sumnjam da se radi u
o upali... mozda ti je O bila kasnije..

mozda da odes kod dokt. ili vadit betu, ako su ti M redovne, a toliko ti kasni, menga bila sam 1 dan... :/

da nije taj dan kad si " dobila" bilo ugnjezdjenje... zelim ti svu srecu, da je sve oke, i da ugledas taj plusic uskoro ;) :*

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 412
17.12.2013 10:47:59   
Snjeguljica_83
Perlice da, da, ovih dana ćemo biti aktivni!!!

Pinky zaobravih... Žao mi je zbog - user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 413
17.12.2013 11:38:10   
anaxx
IZVORNA PORUKA: anamiha

radila sam test neki SING pojavila se jedna jako rozna crta, vidim obrise 2 crte :/ nista mi nije jasno :(
danas 4 dan ni M od menstruacije :/ ko ni 3 dan... :/

svaki obris druge crtice je pozitivan test... ja bi ponovila test i sutra... nadam se da je ipak T u pitanju... ne želim čestitati prerano, ali mislim, nadam se da ćemo sutra zapljeskati :)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 414
17.12.2013 12:27:20   
anamiha
anaxx hvala na podrsci... :)
ne nadam se previse T jer sam prva 2 dana obilno krvarila, 3 i 4 nista, a normalna M mi traje 5-6 dana...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 415
17.12.2013 13:00:22   
eternity
anamiha držim fige da na ponovljenom testu crtica bude puno tamnija user posted image user posted image user posted image nadam se da ćemo ovaj mjesec imat još jednu trudnicu, sretno user posted image user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 416
17.12.2013 13:46:14   
andydea
Evo da se javim,danas ujutro sam bila vrijedna i pobjedila samu sebe,otišla sa malim na SV.Duh i vadila betuuser posted image ...popodne javim nalaze i nadam se da se skroz spustila..pa ću zvati ginek.da me naruči na pregled..user posted image  još nemauser posted image
anamiha kupi još jedan ,ali drugi test i pišni ponovnouser posted image
Pinky žao mi je zbog tvog minusauser posted image user posted image
Perlice kad piškiš?

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 417
17.12.2013 13:50:14   
perlica55
Anamiha draga, ukoliko je testna crta jednako debela
kao kontrolna, bez obzira što je boja svijetla, ti imaš
pozitivan test.. Ukoliko je druga linija tanka i svijetla,
javila ti se tzv. "evaporacijska linija" koja ne označava trudnoću..
Ponovi testić ujutro i ak bude user posted image  obzirom na krvarenje koje je trajalo dva dana,
bilo bi dobro da odeš kod G..
Jer krvarenje u trudnoći nikako nije dobar znak user posted image  pri tom
ne mislim na spotting, krv u tragovima, na papiru i sl..
Eternity draga, meni to miriši na inplantaciju..
Kolko je dana prošlo od tog iscjedka?? Možda bi trebalo
pričekati 2/3 dana, pa piškiti testić user posted image  Ili da odeš na UVZ, pa da vidiš
što je i kako..
Pinky mila, vidim da ti je i jutros negativan test user posted image  drži se mila, jako
mi je žao..
Andy draga, prvi put molim boga da je nekom beta ispod 5..
Držim fige mila.. Obvezno nam javi..
Ja piškim ujutro, jaako me trbuh danas boli, kao da ću pored
Dufića procuriti.. Javim ujutro vijesti oko 8...

< Poruku je uredio perlica55 -- 17.12.2013 13:53:11 >

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 418
17.12.2013 16:15:23   
PinkyFunkyBirdy
Bokić moje drage rr trudilice i trudnice! user posted image

Draga nadamse, ajde napokon pa ima neki napredak. Žao mi je što je M u pitanju, a ne T, ali barem se pomiče pa će i sljedeća prilika biti tu za koji dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy moja milena jako mi je žao zbog vještice. user posted image user posted image user posted image Mislim na te! user posted image user posted image user posted image

Ajme tintin već 24 tt. user posted image Pa vrijeme stvarno leti ko ludo. Mazi i pazi tu svoju bušu i puno mi pozdravi svoju bebicu. user posted image

Fiona draga, sve si mislim da smo ranije trebale špotati taj tvoj dugi ciklus pa bi se prije pomako s mjesta. user posted image Baš mi je drago da je napokon bila O, a i nadam se da ste pokrili te dane. user posted image Navijam da ti sljedeći ciklus bude dug nekih 9 mj. s bebom u buši! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga moja Perlice, navijam za sutrašnji plus! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nisi ništa napisala kako ti je tata? Nadam se da ima nekog pomaka na bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eternity žao mi je zbog minusa. user posted image

Draga Anamiha, najiskrenije ti želim da je ovo bila ona lažna menga i da će dalje sve biti super, ali meni je to ipak malo sumnjivo. user posted image Predlažem ti da rađe vadiš betu i ako je veća od 5 ponoviš za 2 dana da vidiš da li se lijepo dupla (u protivnom je možda riječ o biokemijskoj trudnoći user posted image ). Držim fige za najljepši rezultat! user posted image

Andy milena, drago mi je da si otišla izvaditi betu i da ćeš to sad pokušati sve razriješiti tako da možeš okrenuti novi list i nastaviti dalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim fige da je beta ispod 5 i da ćeš ubrzo dobiti M. Stalno si mi u mislima. user posted image

Što da vam kažem u vezi sebe ... vidjele ste sve na grafu. Nakon prvog testa sam se još ponadala jer sam večer prije njega popila jako puno tekućine (pa sam mislila da nije koncentracija bete bila dovoljna), a i učinila mi se neka sjena koja je nestala pa sam mislila da je možda još rano. Naravno da mi je u prilog išlo i to što je test stari kineski pa je sigurno krivo pokazao. user posted image Simptomi su bili tu: lagana mučnina, sisobolja, žeđ, kremasti iscjedak, ... i jučer sam bila ludo uvjerena da sam trudna. user posted image Čak sam za svaki slučaj odlučila piti po jedan Dufić dnevno od tog prvog testa i vjerojatno mi on još održava tempicu visoko. Današnji test je bio novi (Gravignost) i nema sjene ... ničega. user posted image Opet povratak u stvarnost i opet razmišljanja dal ću ikad zatrudniti i održati trudnoću do kraja ... ma, znate kako to ide. Danas sam loše, sutra ću biti opet ok. Ovo je katastrofa i jedva čekam da ova grozna, užasna godina već jednom završi. user posted image
Hvala vam svima na potpori i riječima utjehe. Grlim vas sve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 419
17.12.2013 17:34:11   
anamiha
hvala vam na podrsci trudilice moje ;)
sad mi opet curi, smedje crno :/ ne vjerujem da je T u pitanju... mozda neki poremecaj u ciklusu :/

danas sam ipak primila sretnu vjest, od svih tih tuzni vjesti... :/ i razocaranja...
dobila sam posao :) mozda s vremenom i bebica dodje, kad ne budem vise razmisljala o T...

zelim vam svima plusice ovaj mj, a curke koje su dobile M, bit ce plusic iduci mjesec :*

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 420
17.12.2013 18:46:56   
tintin
Cure moje drage, samo da vam javim, bili smo na pregledu i sve je u redu, još uvik je okrenuta na zadak, i teška je 780 g, ljubim vas sve.
Pinky moja mila jako mi je žao, želim da ti nova 2014 donese puno sreće, i bebicu što prije, grlim jako.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 421
17.12.2013 18:47:48   
tintin
Ikaa kako si?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 422
17.12.2013 19:13:09   
perlica55
Pinky mila moja, hvala što misliš na mene..
Budem ti poslala mail ujutro, da ne pišem na RR
privatne stvari...
Tintin draga, šaljem pusu tebi i tvojoj curi user posted image
Jako mi je drago što sve fino napreduje,
zaslužila si..
Ika draga, javi nam kak si?! Šaljem ti hugić..
Danas mi je nešto naopak dan user posted image Kod mame
sam, baš su mi nekak tužni ovi dani user posted image
Vjerujem da sam more jadransko i tiho ocean isplakala...
Ujutro piškim, mislim da nema apsolutno nikakve
šanse da se user posted image uhvatila, vjerujem
da je stres učinio svoje.. Uglavnom oko 8 očekujte
vijesti..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 423
17.12.2013 20:15:43   
kisica
Perlice mila – nemoj nam baš toliko biti tužna, pa nemože biti tako crno sve. Drži se koliko god možeš, nadam se plusiću da barem malo vedrine unese u vaše živote sada. Mislim da vam zaista sad treba neka lijepa vijest.

Tintin – super za pregled, i za kilažicu bogme. I neka ostane okrenuta kako treba. Čini mi se da ti bebica super napreduje, moja je tek sa 26 tj.imala 600 grama, tvoja je onda malo naprednija.

Anamiha – ja bi svejedno razmislila o testiću, da nebi bilo nismo znali. Barem ćeš biti ziher da nije t u pitanju i gotovo. Neznam baš da se ciklus tako čudno može poremetiti. Prošla sam svašta, od kašnjenja po 4 tjedna, dve menge u jednom mjesecu, ali duljina menge nikad se nije mjenjala. Čestitam za posao, to je lijepa vijest u ovo teško doba. Sad vidim da si piškila testić, ponovi ga, ili odi betu vaditi..

Pinky – dok ne vidiš mengu nemoj se predavati. Tvoji ciklusi su zbrda zdola, možda je samo prerano za testić.

Andydea- svaka čast an hrabrosti i vađenju bete. Malo me brine što se nisi javila još ništa, ali prvi korak si napravila. To je zaista jako jako bitno.

Eternity – odi kod gin.neka vidi što se događa.

Fiona super za O.

Daxy – mislim na tebe i navijam za plusić.

Nadam se – jesi ti razmišljala moćda da odeš kod ginekologa, 13 dana ipak nije malo. Čisto da te pogleda i vidi da se nije nedaj Bože što poremetilo.

Ika mila, kako si nam ti?

Cure moje, eto još 32 do mog termina..ja sam vam kao slon, baš kao slon. Mali mi je pobrao gljivice na rukama, pa mu se na lice proširile. Pedijatrica kaže da to nije baš bezazleno. Dobio je kremicu za ruke da mažemo 14 dana, pa da nazovemo da pusti još jednu za još 14 dana. Za lice nije pametna ni ona, a dermatolog ne radi do 15.1. tad dolazi moj termin pa je rekla da ćemo probati to riješiti ovako. Iako ni ja, ni ona pojma nemamo od kuda mu to sada.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 424
17.12.2013 22:11:03   
andydea
Evo samo da vam javim da moram cekati cet.jer nikako ne mogu otici po nalaz..a sveki mi radi u cet.popodne pa ce otici ujutro po njega..tako da evo cekam cet.Hvala vam kaj mislite na mene..
Perlice navijam za sutra ..ljubim te

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!