kisica
|
Hej drage moje, evo i nas konačno malo k vama. Zadnje vrijeme je sve teže i teže, pa nekako slabo imam volje i sjest pa nešto napisati. Uglavnom mi smo danas 36+1, i obavili pregled. I dalje je bebica za 2 tj.manja, ali to nema veze. Po uzv težimo 2400 gr. Cerviks mekan, skračen. Na ctg se pokazali trudići neki. Po svemu dr.kaže da termin nećemo dočekati, a da je pitanje i hožemo li izgurati još 7 dana, a to bi kao bilo dobro. Plodne vode imamo malo viška. Dobila vaginalete jer sam puna iscjedka (to je ono od čeg sam popišana uvijek), trudiće osjetim i dalje, pa sad do kad stignemo tako. Kontrola za 2 tj. Kupila dudu za bočicu za slučaj da zatreba, kupila otopinu za pupak, gazice..i eto..još uloške sebi, spremit kovčeg i to je to. Pumba – pa nemogu reći da me strah, prvi put sam zaista u rodilište odšetala sa osmjehom na licu, sve je bilo brzo gotovo, i eto..nekako sam više strahovala što ako ovaj put sve to bude trajalo puno duže, ali evo prema dr.riječima danas ona misli da će to biti opet brzi porod. Pinky – javim javim, naravno…i na temi sam trudnica, tamo ima forumašica moj broj mobitela, obečala sam javiti kad krene i stigne, tako da vjerujem da će osvanuti negdje tema „Kisica nam rodila Gabrijelu“… Što se tiče menge, kod mene je to uvijek bilo sve u nekim okvirima, nikad procurila, nikad mi nije trajala duže od 4 dana, ali evo moja kolegica na poslu redovno je imala problem da joj procuri nakon sat-dva van sve, valjda ima tako obilne m. Perlice – super za bolovanje, mislim da ti sad malo treba mira i da si doma. Nemoj se toliko baš uništavati, jer na neke stvari nikad nemožemo utjecati. Vjerujem da bi i tvojima bilo mrvu lakše kada nebi vidjeli na tebi koliko se bojiš za sve to. Ika – kako si nam ti? Anaxx neznam koliko ti to godina imaš hehe kad tako pišeš, ali evo ja ti nemam neke godine baš, 26. Ova trudnoća me ubila, što umor, što neispavanost, i sve drugačije nego sa dečkom. Mislim da ti to nema veze sa godinama, nego možda jednostavno se trudnoća sa curom i dečkom razlikuje pa i nama teže to pada. Anamiha – meni to kod tebe nikako nije jasno,jedva čekam utorak da nam javiš. Iskreno ja bi otišla na hitnu, rekla bi kakva je stvar sa mengom, da se osječaš jako jako loše, da je test negativan, vjerujem da bi te netko tamo pogledao i napravio uzv.