|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje prosinac 2013.
19.12.2013 12:07:00   
Snjeguljica_83
Anamiha jaoooooooooooo user posted image Žao mi je, draga! Idući ciklus, nova nada....

Pumpa pa dobrodošla! user posted image
Odakle taj nick?user posted image Dobar je!

Gledah tvoj graf pa sam uočila da si imala pozitivnu lh trakicu, dakle O je potvrđena, skok temp., FF je to uredno zabilježio, a tebi je sluz "sticky". Spominjem to jer zadnja dva ciklusa kao da imam manje sluzi, čak i kad je "watery". Dakle, ništa to naročito ne znači. O dođe i bez "eggwhite" sluzi. Ma hvatam se za slamke, što da ti kažem. user posted image Baš sam umorna... user posted image

Glava me više ne boli, ali zato me muči nešto drugo. Imam puno posla, a nisam baš koncentrirana.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 451
19.12.2013 12:21:54   
kisica
Snjeguljice bogme kod tebe neki urnebes, a ništa..danas to tako ide. Bolje da prihvati i to što se nudi nego ništa, možda ta otpremnina bude dovoljna za neki polovni autić i eto. Moj A.ti ej isto zadnje dane jako jako nervozan i nemoguć, ali bitno da ste pokrili dan pa sad kako bude.

Pumba – čim sam vidjela „debeljuco naša“ odmah sam znala da si ti sa novim nikom. U komadu, u komadu još..sutra je kontrolica, ušli smo u 37 tt. Brojimo skupa sa tobom.

Anamiha jako mi je žao zbog neg.testa, svakako odi dr.na kontrolu 17og kad te naručila neka pogleda zašto se ciklus tako poremetio.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 452
19.12.2013 12:46:45   
Pumba
Anamiha žao mi je user posted image Sljedeći mjesec će biti bolje user posted image

Pumbaa je jer obožavam onu svinjicu Pumbu iz The Lion King crtića, pa zato user posted image hahahahahahha user posted image

Snjeguljice - Što se iscjetka tiče, meni je stvarno to kako kada... nije mi nužno watery pred O, tj creamy ili sticky... meni je obično prvo creamy tamo negdje oko 10-12 dc pa onda bude par dana sticky pa watery... ali stvarno mi varira... uglavnom prođem ja sve tri faze ali niti ih ne zapišem uvijek... nekad imam watery po nekoliko dana i mrzim to jer imam filing da sam piškila gaćice non stop user posted image Sticky mi ne traje dugo, dva dana max... Creamy bude i prije i nakon O... ali kažem ti, skroz mi to varira! U mene nema pravila. Napišem ja to u FF eto tek tako da napišem, ali po iscjetku se u mene malo toga da zaključit! Bitno da sam uhvatila ritam s temp... sad to pratim dosta točno pa valjda nešto znači...

Kisice uuuuuu može svaki dan vani... to je super! 37 tt zvuči baš ono kraj krajeva! Nadam se da te nije strah poroda s obzirom na to da si ti već iskusna koka [sm=smiley36.gifš

My Ovulation Chart

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 453
19.12.2013 12:49:14   
anaxx
Anamiha žao mi je, samo hrabro dalje....

Svima sretno dalje, držite se...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 454
19.12.2013 13:16:47   
Snjeguljica_83
Ahahhahha napisala sam Pumpa!!!user posted image user posted image user posted image Sorry, Pumbauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 455
19.12.2013 13:39:41   
anamiha
hvala vam na podrsci, drage moje... svakako cu otici na pregled, jer me poceo bolit...jajnik, neka cudna bol :/ puno mi je cekat do 17. 1. pa cu otic privatno ...

sretno svima, nadam se da cete ovaj mj ugledat svoje plusice :*

Neposredna veza do poruke: 456
19.12.2013 15:03:33   
nelly.
cure brisite i mene s liste.. user posted image je stigla jucer...user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 457
19.12.2013 17:16:43   
PinkyFunkyBirdy
Draga malena, baš lijepo da si nam se malo javila. user posted image Šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy, milena bravo za betu! user posted image user posted image user posted image Sad kad je to riješeno držim fige da čim prije dočekaš svoju user posted image pa da kreneš u nove pobjede. user posted image

Draga ikaaa, nemoj se ništa predavati. Kad si u stimuliranom postupku sve je dosta naglašeno jer je to navala hormona koje tvoje tijelo inače nema tako da to ništa ne mora značiti ... osim ovih nočnih grčeva - ja sam ih imala kad sam zatrudnila i to baš na početku (prije i nakon testića). Toliko me bolilo da ti to ne mogu opisati. Inače to nemam. Navijam za lijepu betu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kisice još malo ... user posted image Javi nam prije nego kreneš u rađaonu. user posted image

Draga Snjeguljice, moja soc. zubarka mi naplaćuje bijele plombe (crne ne) i to za prva 4 zuba se ne naplaćuje, a za ostale ako je mala plomba onda 100 kn, ako je srednja onda 150 kn, a ako je velika onda 200 - 250 kn. Ne znam kako oni određuju cijenu kad će što koliko naplatiti. user posted image
Žao mi je zbog tvog brata. user posted image

Pumba, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image Nisam radila HSG jer pošto kod mene dolazi do trudnoća (ali nisu dobre) onda su mi očito prohodni jajovodi. Sviđa mi se nick, a i slikica! user posted image

Draga anamiha, žao mi je zbog minusa. user posted image user posted image user posted image Baš sam bila sigurna da si trudna. user posted image Drži se! Sljedeći mjesec je dobitni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaxx pa ti si nam već na polovici trudnoće. user posted image Kako mi se osjećaš? Vidim da se povremeno javiš, ali slabo pišeš o sebi. Slobodno se malo raspiši. user posted image

Nelly, jako mi je žao zbog menge. user posted image user posted image user posted image Jučer ni tebi, a ni meni nije bio dobar dan. user posted image Sljedeći ciklus mora biti onaj pravi! Bilo bi krajnje vrijeme. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz mene danas jako lije i čak mi je ujutro probilo na traperice. user posted image I takva hodam cijeli dan na poslu. Koma. user posted image Dajte me pliz utješite da se i vama to povremeno događa jer ovako imam osjećaj ko da sam neka glupa teenagerica koja je po prvi put procurila i ne zna koliko često treba mijenjati uloške. user posted image Prošlo je samo sat i pol i cijelo vrijeme sam sjedila (znači nisam ama baš ništa fizički radila) i probilo je. user posted image Najrađe nebi za vrijeme menge izlazila nikud iz kuće ili ako baš moram obljepila se da nigdje ne može probiti. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu nelly.)
Neposredna veza do poruke: 458
19.12.2013 17:19:03   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image perlica55 - 18.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image Pumba - 27.12.
user posted image nina1987 - 28.12.
user posted image Fiona0802 - 29.12.
user posted image Dacana - 30.12.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 459
19.12.2013 18:48:41   
perlica55
Anamiha draga, žao mi je zbog -, već
bi testić bio pozitivan da je user posted image
Možda ti je ovaj ciklus, jedan od onih
"čudnih" kad menga bude slaba il preobilna..
Nelly draga, žao mi je zbog prokletnice,
drži se.. Nek ti Nova donese user posted image
Pinky draga, i meni ponekad menga bude
preobilna.. Joj mrzim to.. Al tak je nama ženama..
Pumba draga moja, baš sam mislila gdje si!
user posted image za O.. Nadam se da ste pokrili
sve kaj ste trebali..
Nema nam daxy user posted image Šaljem vam
svima hugić do neba..
Ja još čekam user posted image , trbuh boli,
nadam se da bude stigla uskoro.. Zna li netko
koliko dana nakon zadnjeg Duphića je mogu očekivati??
Sretno cure, hajmo još koju user posted image dodati
na listu user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 460
19.12.2013 20:20:50   
ikaaa
pumba pa stara naša dobrodošla na raju ponovo...user posted image user posted image user posted image user posted image
drage moje hvala vam puuuuuno puuuuuno što mi dajete podršku i što svaki dan slušate od mene isto....već sam i sama luda....ne mogu si pomoći...ma samo da vještica ne dođe......
joj kisica evo tebi poklonćić pravi za Božić......user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 461
20.12.2013 7:06:01   
Snjeguljica_83
Dobro jutro, ranoranilice...

Andy, drago mi je što si se odlučila za vađenje bete i što ti je taj pokazatelj u redu, što ti se tijelo polako oporavlja. Očekujem tvoju M. i da ponovno radosno kreneš po novu user posted image user posted image Šaljem ti pusu!

MM i ja smo se ozbiljno dali u "posao" user posted image user posted image user posted image Moram smanjiti količinu stresa u svom životu, definitivno!

Nelly, slabo nam se javljaš pa kad javiš da je stigla M. čudim se "ma šta već je prošlo mjesec dana?!" S vama cure vrijeme mi ide još brže... Žao mi je zbog crvene user posted image Držim fige za idući ciklus!!!

Cure, sve vas volim i pusam!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 462
20.12.2013 9:47:14   
anaxx
Pinky vidim da me spominješ... da već smo pola puta prošli, ide vrijeme čak prebrzo user posted image , sad još ovi praznici ... imam osjećaj da će mi ova trudnoća proletiti...
Inače sam ok, ali vidim da mi ova treća tr. ipak malo teže pada. Više se umaram (ipak su tu već neke godine user posted image ), više imam obaveza doma, klinci traže svoje, mm uskaće gdje god može i koliko može, ali kad se traži mama onda mora mama i nema druge...
Danas mi je zadnji dan na poslu pa će biti lakše.
Beba je inaće super, sve ok, već imamo više od 25 cm, lupa mamu na veliko... i da, ne znam da li ste pročitali ...curica je! Konačno pojačanje mami...user posted image

Pozdrav svima, ja naravno navijam i dalje svim srcem za sve vas!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 463
20.12.2013 11:35:03   
anamiha
hvala vam curke moje na podrsci... ;)

taman kad sam se pomirila sa tim da je test negativan, pojavi mi se jutros ( 8dc) neki roskasti iscjedak, sa sluzi.. malo taj rozi, malo krem) mucnine ne prestaju 2 dana, vrtoglavice, sinoc sam povracala, uzasna glavobolja, nista jest ne mogu... :( nesto me u grudima ziga, onak sjevne... :/

narucila sam se u utorak kod privatnika, jer mi je dugo cekat 17.1.

dal je moguce da se mozda radi o trudnoci, ak sam zadnji odnos imala prije 18 dana, a testovi jucer negativni... mozda nema dovoljno hcg da pokaze... :/ ( izludit cu do utorka)

puno pozz svima :*

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 464
20.12.2013 11:50:47   
anaxx
a sve je moguće...
dobro da si se naručila ranije za pregled, ako ti se krvarenje pojača odi na hitnu...
drži se!!!

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 465
20.12.2013 14:51:25   
Pumba
Anaxxx bravo za curicu!!! Napokon žensko user posted image

Perlice jel stigla user posted image ? Možda si sad ovaj mjesec i nervozna radi svega što ti se izdogađalo pa se i menga odužila.. stres je krivac za puno toga. Nadam se da će barem bol prestati... drži se draga

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 466
20.12.2013 14:55:17   
Pumba
Nisam završila post, izbacilo me nešto a vidim da je stavljen tamo u temu... lude kuće ovdje na raji hahhahaa user posted image

Ikaaa bit će to super.. nema je još, neće ni doći! Držim fige za veeeeeeliku betu!!!!! user posted image

Meni temp lijepo nekako izgleda ovaj mjesec... evo jutros sam vadila krv za progesteron... Reko mi je dr P od 22. do 24. dc... meni je jutros bio 23. dc, a moja G mi je jučer rekla kad sam išla po uputnicu da trebam vadit 21. dc... e pa sad ko tu koga user posted image U svakom slučaju, bilo je 23 dc pa kako bude! Neće lako nalazi rekli su mi... user posted image Praznici, Božić... a eto kako bude... čekat ću svakako ili user posted image ili user posted image pa budemo vidjeli!!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 467
20.12.2013 16:19:47   
daxy
Hej,cure.

Meni je ludnica i doma i na poslu,tako da se nisam stigla javit nikako.

anaxx super za curicu. user posted image user posted image user posted image

pinky nisi sama,meni se dogodilo pretprošli ciklus. user posted image
Stvarno je ružno. Taj dan sam baš obilno krvarila i prošlo mi na hlače. Taj dan sam promijenila skoro cijeli paket uložaka. user posted image . Grozno. Morala sam ić kupit one noćne.

pumba user posted image super ti je nick. Pusti ti tu gin i šta ona govori. Prog. se vadi 7 DPO,to je u idealnom ciklusu 21 dan. Dobro je dr.P savjetovao kad da ideš vadit krv.
Temperatura ti je super! Bravo! user posted image user posted image user posted image

snjeguljice jesi razmišljala da koristiš LH trakice? I mene zbuni moja sluz. Nekad je ima 3 dana,nekad nikako. ...

Curke ja čekam da ova moja prođe,đava je odnia. Morat ću kad drugog (rezervnog) ginekologa po uputnice jer je moja na godišnjem. Ne znam hoće li mi nalazi bit gotovi na vrijeme ako ju budem čekala.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 468
20.12.2013 16:32:16   
perlica55
Nešto me zeza RR danas.. Nikako se logirati..
Niti smajlića nemam.
Anamiha draga, dobro da si se naručila
kod G, nadam se da će biti sve ok na pregledu..
Javi nam obvezno.
Pumba, fina ti je tempica, držim ti fige
za +. mislim da sam vidjela na FF da ti je
danas 6dpo.. To je ok za PRG vaditi!
Snjeguljice, stvarno bi mogla naručiti LH,
pa da pokušate ciljati O?!
Daxy mila, nadam se da ćeš stići izvaditi nalaze,
tak da imaš sve kaj treba za KBC..
Ja sam dobila mengu jutros. Drago mi je da
je stigla.. Bila sam kod dr. Opće prakse i
otvorila mi je bolovanje.. Tak da ću biti
kući neko vrijeme.. Sva sam slomljena, izgubila
sam 4kg u dva tjedna, osijećam se loše i psihički
i fizički.. Ličim na kostura.. Jedem kao i inače,
al od stresa kg nestaju..
Šaljem vam pusu svima i nadam se barem još
jednoj trudnici ovaj mjesec!!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 469
20.12.2013 19:17:54   
Pumba
Perlice zao mi je da si nikakva... i da si smrsavila user posted image A sto ti reci, osim pokusaj barem malo glavu odmoriti, ako nista uzmi svojih pola sata kad ces u miru pokusati citati, sjediti, ili gledati TV bez zamaranja, tuga i nervoze... Tesko je, znam. Prezivjela sam i ja bolest u obitelji, ali nema ti druge. Nemoj sebe unistiti. Sigurno ti to utjece i na bebu, i kile, i neraspolozenje... Zao mi je radi glupe menge isto, al ajde bolje nego da je nema dugo, ili da ti preskoci a bebe nema. Ipak je dobro da je redovna. Nadam se da te ne boli pupo. Ljubim te user posted image
I hvala na savjetima i pohvalama user posted image

Daxy ovo isto sto i Perlici i za tebe vrijedi, hvala na savjetima... user posted image I bas mi je super da se svima svidja moj nick... meni je super isto user posted image
A di je sad bas ta tvoja G posla na godisnji? Podji ti u drugoga po uputnicu... nemoj cekati! Kad ces na HSG? I ja se nesto mislim jos uvijek oko toga bi li isla u dr P pa platlla 1200 kn ili bi i ja u bolnicu besplatno. To se kod nas uopce nije moglo raditi prije par godina ali sada moze. Moja mi je G rekla da ce mi dati uputnicu u zvati gore u bolnicu jednog od ta dva doktora koja to rade za me narucit kod njih za HSG u 1. mj... s jedne strane bi voljela dovrsiti zapoceto u Citu, i nekako ipak vjerujem da je privatno malo bolje, sigurnije, preciznije i njeznije nego u bolnici gdje si samo broj, iako ni to ne mora biti tako... a s druge strane mi je glupo davati 1200 kn za HSG plus za pregled i konzultacije 600 kn, plus barem 500 kn za gorivo za otic u Cito i vratiti se doma... ne znam user posted image

Bilo bi najbolje da sada bude user posted image pa ne bi imala nikakve dvojbe, ahhahahahahhahahaha user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 470
20.12.2013 19:35:40   
kisica
Hej drage moje, evo i nas konačno malo k vama. Zadnje vrijeme je sve teže i teže, pa nekako slabo imam volje i sjest pa nešto napisati. Uglavnom mi smo danas 36+1, i obavili pregled. I dalje je bebica za 2 tj.manja, ali to nema veze. Po uzv težimo 2400 gr. Cerviks mekan, skračen. Na ctg se pokazali trudići neki. Po svemu dr.kaže da termin nećemo dočekati, a da je pitanje i hožemo li izgurati još 7 dana, a to bi kao bilo dobro. Plodne vode imamo malo viška. Dobila vaginalete jer sam puna iscjedka (to je ono od čeg sam popišana uvijek), trudiće osjetim i dalje, pa sad do kad stignemo tako. Kontrola za 2 tj.
Kupila dudu za bočicu za slučaj da zatreba, kupila otopinu za pupak, gazice..i eto..još uloške sebi, spremit kovčeg i to je to.

Pumba – pa nemogu reći da me strah, prvi put sam zaista u rodilište odšetala sa osmjehom na licu, sve je bilo brzo gotovo, i eto..nekako sam više strahovala što ako ovaj put sve to bude trajalo puno duže, ali evo prema dr.riječima danas ona misli da će to biti opet brzi porod.

Pinky – javim javim, naravno…i na temi sam trudnica, tamo ima forumašica moj broj mobitela, obečala sam javiti kad krene i stigne, tako da vjerujem da će osvanuti negdje tema „Kisica nam rodila Gabrijelu“… Što se tiče menge, kod mene je to uvijek bilo sve u nekim okvirima, nikad procurila, nikad mi nije trajala duže od 4 dana, ali evo moja kolegica na poslu redovno je imala problem da joj procuri nakon sat-dva van sve, valjda ima tako obilne m.

Perlice – super za bolovanje, mislim da ti sad malo treba mira i da si doma. Nemoj se toliko baš uništavati, jer na neke stvari nikad nemožemo utjecati. Vjerujem da bi i tvojima bilo mrvu lakše kada nebi vidjeli na tebi koliko se bojiš za sve to.

Ika – kako si nam ti?

Anaxx neznam koliko ti to godina imaš hehe kad tako pišeš, ali evo ja ti nemam neke godine baš, 26. Ova trudnoća me ubila, što umor, što neispavanost, i sve drugačije nego sa dečkom. Mislim da ti to nema veze sa godinama, nego možda jednostavno se trudnoća sa curom i dečkom razlikuje pa i nama teže to pada.

Anamiha – meni to kod tebe nikako nije jasno,jedva čekam utorak da nam javiš. Iskreno ja bi otišla na hitnu, rekla bi kakva je stvar sa mengom, da se osječaš jako jako loše, da je test negativan, vjerujem da bi te netko tamo pogledao i napravio uzv.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 471
20.12.2013 23:30:02   
tajcy26
pozdrav!

danas je trebala dociuser posted image user posted image ali je jos nemauser posted image user posted image user posted image

nadam se da ce biti velikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 472
21.12.2013 9:22:10   
daxy
Trudilice:

user posted image sandra 999 - 11.12.  ponosna user posted image
user posted image eternity - 12.12.
user posted image tajcy26 - 20.12. 
user posted image malena 35 - 23.12.
user posted image ikaaa - 23.12.
user posted image Pumba - 27.12.
user posted image nina1987 - 28.12.
user posted image Fiona0802 - 29.12.
user posted image Dacana - 30.12.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 473
21.12.2013 9:37:14   
anaxx
Kisica ma ja bi ti skoro mogla biti mamauser posted image , salim se naravno, ali imam puno vise od tebe, imam 40 godina. Slažem se da mi ja trud. sigurno drugačija i zato jer je curica. S deckima osim početne pospanosti, trudnoću nisam skoro ni osjetila.
Cure držite se !
Perlice, pazi na sebe, nije dobro da tako gubio kile, čuvaj se!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 474
21.12.2013 9:56:56   
daxy
Dobro jutro.

tajcy nadam se da neće ni doć. user posted image user posted image

kisice onda još sitno brojiš? Sretno draga! user posted image user posted image user posted image

perlice mila,drž mi se. Nemoj se i ti razbolit,lijepo jedi redovito i pokušaj malo vremena odvojit i za sebe. Grlim te. user posted image user posted image user posted image user posted image

pumba ja kad bi mogla izdvojit novce za HSG privatno,mislim da bi se opet odlučila radit ga u KBC. Al samo zato što mi je dr koja će ga radit stvarno super. Mislim da nije velika razlika. Ako imaš izraslica bolit će gdje god ga radila. Dr.P se neće ljutit ako se ne odlučiš za CITO. Mislim da mu je važnije kakav je nalaz.
Hormone si isto radila preko HZZO-a,tako da ti opet nije sve na istom mjestu.
Ako (nedajBože) bude loš nalaz,pa ćeš morat na laparoskopiju,hoćeš i to moći privatno ili?
Ja bih i to uzela u obzir. Da se raspitaš kakvi su ti dr šta kod vas rade HSG? Možda da odeš na razgovor kod nekog od njih? Pa da onda odlučiš.
Odvagni još koji put,pa sama odluči šta misliš da ti je pametnije.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!